پرریسک جان با حتاید چکار کنیم ، با این صف فروش فروختنی هست ؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
غپینو
موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده
الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 09:00 روز دوشنبه مورخ 1391/12/28 درمحل تهران _ کيلومتر 10 جاده مخصوص کرج _ سالن کنفرانس شرکت پارس مينو برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
ب– دستور جلسه :
تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه
نظر
-
در اصل توسط mani_slash پست شده است View Postغپینو
از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 09:00 روز دوشنبه مورخ 1391/12/28 درمحل تهران _ کيلومتر 10 جاده مخصوص کرج _ سالن کنفرانس شرکت پارس مينو برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
ب– دستور جلسه :
تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه
نظر
-
در اصل توسط mani_slash پست شده است View Postغپینو
ب– دستور جلسه :
تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایهدر اصل توسط negar پست شده است View Postاین غصینو است نه غپینو
نظر
-
شايد برنامه بزرگي براي بورس در راه است....( اين يك تحليل است و درست و غلط بودن آن را آينده ثابت مي كند، اما مي تواند يك فرضيه باشد.)
بيايم مروري بر چهار بازار بورس، ارز، سكه و مسكن از 8 ماه پيش داشته باشيم. بازار ارز و سكه كه تقريبا روندي يكسان را طي مي كنند. 8 ماه پيش بازار بورس در پايين ترين سطح قيمت سهام از ابتداي سال قرار داشت، دلار در حدود 2400 الي 2600 تومان و سكه بهار نيز بين 800 الي 900 هزار تومان در نوسان بود. در انتهاي شهريور پس از اجلاس سران غير متعهد در تهران، حجم هاي بالاي از خريد در بازار بورس با تكيه بر آنكه سود سهام دلاري افزايش مي يابد، شروع شد. تا 15 مهر حجم معاملاتي بازار بورس به يكباره بالا رفت، و از ابتداي مهر تا 15 مهر نيز قيمت دلار از 2600 در عرض ده روز به قيمت بي سابقه 3800 تومان رسيد. در اين حال بازار بورس روند صعودي قوي خود را شروع كرده بود، حجم معاملات به مقادير بالاي 200 ميليارد تومان در بعضي از روزها رسيد و بازار ارز به مدت 6 ماه به كما فرو رفت.
ريتم مثبت سنگين بازار بورس 5 ماه مداوم ادامه داشت، تا آنكه در اواخر بهمن ريزش مقطعي شروع شد و در هفته هاي گذشته حجم اين ريزش شدت گرفت، و قيمتهاي سهام به ابتداي قيمت 6 ماه پيش رسيده است، اما نكته اي كه وجود دارد، ريزشهاي اين روزها به هيچوجه حجم معاملاتي را كم نكرده و اين مي تواند خبرهاي از آينده بدهد. در اين شش ماه بازار مسكن هم همپاي بازار بورس و ارز رشد 2 برابري را تجربه كرد، اما اين بازار حتي قبل از رشدهاي 2 برابر ي از ركود رنج مي برد، كه اين افزايش قيمتي اين ركود را سنگين تر كرده است.
اما پيش بيني بازارها با توجه به ديتاهاي كه وجود دارد:
اين روزها شاهد آن هستيم، كه بازار بورس رو به پايين، بازار ارز و سكه در سراشيبي سقوط، بازار مسكن در سكون و ركود قرار دارد. اما حجم عظيم نقدينگي همچنان در جامعه وجود دارد. اما اين حجم كنترل نشده نقدينگي به زودي در كدام بازار پمپاژ خواهد شد؟
به نظر مي رسد، بسياري از زنان خانه داري كه دلار خريده اند، دلارها را از پستوي خانه ها بيرون آورده اند تا بفروشند. ريزشهاي اخير دلار بسياري را ترسانده است. راههاي واقعي براي جابجاي ارز فراهم شده است و طلاي فراوان بانك مركزي (بالاي 1000 تن طلا) هوس نوسان گيري از سكه را از سر دلالان نيز گرفته است. بازار مسكن كه پولهاي كلان تري مي خواهد تا بتواند جاذب پولهاي خرد باشد. بنابراين تنها يك بازار مي ماند، و آن بازار بورس است، بازاري كه تبليغاتش از دستگيرهاي مترو تا صدا و سيما فرا گير شده مي تواند مكاني امن براي نقدينگي با 4% رشد باشد. بازاري كه قيمتهايش براي بسياري از حقيقي ها و حقوقي ها جذاب شده تا روند صعودي را شروع كنند، و همچنين بعد از آن تبليغات پر حجم رسانه اي براي دعوت از مردم براي حضور در بورس انجام گيرد.
حضور هلدينگ خليج فارس به همراه ساير سهام در كف قيمتي (قيمت 6 ماه پيش) مي تواند براي بسياري علت فروش سكه و ارز و حضور در اين بازار باشد. حتي بعيد نيست، بانكها، حقوقي ها و بزرگان طلاي خود را در حال فروش باشند تا سهام در كف قيمتي و هلدينگ خليج فارس را بخرند. اگر اين طرح اجراي شود، به نظرم مي تواند حجم عظيمي از نقدينگي كشور را به بازار جذب كند.
در صورتيكه استارت بازار شروع شود، بازارهاي ارز و سكه كه نقدشوندگي كافي را دارند، به راحتي با بازار ارز و سكه با دلار در خانه ها و طلاي در بانك مركزي و خانه ها قابل كنترل مي باشد.
اميدوارم مسيولين اين طرح را در ذهن داشته باشند.
موفق باشيد.آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده استیک مقام مسئول در شرکت نفت ایرانول در گفتگو با بورس ریپورت عنوان کرد:
افزایش سود "شرانول"در بودجه سال92
http://boursereport.ir/fa/news/829/%...%AC%E2%80%8D92در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Postببخشید جناب perfect من جسارت می کنم جواب میدم خدمتتون سهام وایران زیاد هم بنجل نیست بالاخره توی اون روز کذایی خیلی ها رفتن سکه 1200 فروختن خیلی ها رفتن دلار نزدیک 3000 تومان فروختن و خیلی ها هم اومدن سهام های بانکی و خودرویی خریدن اگه تحلیل داشته باشیم گیر نمی افتیم من خودم این سهمو خریدم تقریبا" تا ساعت 10 روز بعد راحت می شد حداکثر با 3یا 4 درصد ضرر و روی قیمت 114 خارج شد ولی بالاخره این سهم p/e ;lکمتر از 4 داره تا کجا می خواد بره پایین مقاومت مهمی حوای 100-102 داره و با یک خبر مثبت پتانسیل رشد تا 200 هم داره از این سهم می شه با یک دید 1 ماهه یا 2 ماهه با سود خوب بیرون اومد تو همین وضعیتی که هیچکس از آینده خبر نداره
تازه خدایی توی این اتاق و از جمله من اینقدر خواهش کردیم تا بالاخره سید یکدونه سهام بانکی وتجارت و وایران رو معرفی کرد
ببخشید من جسارت کردم
تشکر من بیشتر برای سهام هاو گروهها یی که معرفی می کنی ما واردش نشیم چون اگه من ناشی تو بعضی از سهم ها می موندم الن بالای 50 درصد تو ضرر بودمم
نظر
نظر