چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابااتی
    عضو فعال
    • Sep 2011
    • 314

پرریسک جان با حتاید چکار کنیم ، با این صف فروش فروختنی هست ؟

نظر

• mani_slash
      عضو عادی
      • Nov 2012
      • 267

غپینو
      موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده

الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
      از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 09:00 روز دوشنبه مورخ 1391/12/28 درمحل تهران _ کيلومتر 10 جاده مخصوص کرج _ سالن کنفرانس شرکت پارس مينو برگزار میگردد حضور بهم رسانند.

ب– دستور جلسه :
      تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه

نظر

• bourse1
        کاربر فعال
        • Sep 2012
        • 106

معاملات کمنگنز 2 روزه که فقط به اندازه حجم مبنا انجام میشه (فقط 20240 عدد نه یکی کمتر و نه یکی بیشتر).
        خبریه؟

نظر

• negar
          ستاره دار(2)
          • Jul 2025
          • 536

در اصل توسط mani_slash پست شده است View Post
          غپینو

از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 09:00 روز دوشنبه مورخ 1391/12/28 درمحل تهران _ کيلومتر 10 جاده مخصوص کرج _ سالن کنفرانس شرکت پارس مينو برگزار میگردد حضور بهم رسانند.

ب– دستور جلسه :
          این غصینو است نه غپینو

نظر

• يگانه
            کاربر فعال
            • Mar 2011
            • 616

به نطر میرسه با این اصلاح و حراجی که سهامداران و حقوقی ها رو سهمها داشتن 21-22 اسفند که تقریبا آخرین روز تسویه هست بازار برگرده

نظر

• negar
              ستاره دار(2)
              • Jul 2025
              • 536

در اصل توسط mani_slash پست شده است View Post
              غپینو

ب– دستور جلسه :
              در اصل توسط negar پست شده است View Post
              این غصینو است نه غپینو
              البته این غپینو هم 33 درصد از انباشته زده شده که برداشتند گویا

نظر

• ".احسان."
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2676

شايد برنامه بزرگي براي بورس در راه است....( اين يك تحليل است و درست و غلط بودن آن را آينده ثابت مي كند، اما مي تواند يك فرضيه باشد.)

بيايم مروري بر چهار بازار بورس، ارز، سكه و مسكن از 8 ماه پيش داشته باشيم. بازار ارز و سكه كه تقريبا روندي يكسان را طي مي كنند. 8 ماه پيش بازار بورس در پايين ترين سطح قيمت سهام از ابتداي سال قرار داشت، دلار در حدود 2400 الي 2600 تومان و سكه بهار نيز بين 800 الي 900 هزار تومان در نوسان بود. در انتهاي شهريور پس از اجلاس سران غير متعهد در تهران، حجم هاي بالاي از خريد در بازار بورس با تكيه بر آنكه سود سهام دلاري افزايش مي يابد، شروع شد. تا 15 مهر حجم معاملاتي بازار بورس به يكباره بالا رفت، و از ابتداي مهر تا 15 مهر نيز قيمت دلار از 2600 در عرض ده روز به قيمت بي سابقه 3800 تومان رسيد. در اين حال بازار بورس روند صعودي قوي خود را شروع كرده بود، حجم معاملات به مقادير بالاي 200 ميليارد تومان در بعضي از روزها رسيد و بازار ارز به مدت 6 ماه به كما فرو رفت.
                ريتم مثبت سنگين بازار بورس 5 ماه مداوم ادامه داشت، تا آنكه در اواخر بهمن ريزش مقطعي شروع شد و در هفته هاي گذشته حجم اين ريزش شدت گرفت، و قيمتهاي سهام به ابتداي قيمت 6 ماه پيش رسيده است، اما نكته اي كه وجود دارد، ريزشهاي اين روزها به هيچوجه حجم معاملاتي را كم نكرده و اين مي تواند خبرهاي از آينده بدهد. در اين شش ماه بازار مسكن هم همپاي بازار بورس و ارز رشد 2 برابري را تجربه كرد، اما اين بازار حتي قبل از رشدهاي 2 برابر ي از ركود رنج مي برد، كه اين افزايش قيمتي اين ركود را سنگين تر كرده است.

اما پيش بيني بازارها با توجه به ديتاهاي كه وجود دارد:

اين روزها شاهد آن هستيم، كه بازار بورس رو به پايين، بازار ارز و سكه در سراشيبي سقوط، بازار مسكن در سكون و ركود قرار دارد. اما حجم عظيم نقدينگي همچنان در جامعه وجود دارد. اما اين حجم كنترل نشده نقدينگي به زودي در كدام بازار پمپاژ خواهد شد؟
                به نظر مي رسد، بسياري از زنان خانه داري كه دلار خريده اند، دلارها را از پستوي خانه ها بيرون آورده اند تا بفروشند. ريزشهاي اخير دلار بسياري را ترسانده است. راههاي واقعي براي جابجاي ارز فراهم شده است و طلاي فراوان بانك مركزي (بالاي 1000 تن طلا) هوس نوسان گيري از سكه را از سر دلالان نيز گرفته است. بازار مسكن كه پولهاي كلان تري مي خواهد تا بتواند جاذب پولهاي خرد باشد. بنابراين تنها يك بازار مي ماند، و آن بازار بورس است، بازاري كه تبليغاتش از دستگيرهاي مترو تا صدا و سيما فرا گير شده مي تواند مكاني امن براي نقدينگي با 4% رشد باشد. بازاري كه قيمتهايش براي بسياري از حقيقي ها و حقوقي ها جذاب شده تا روند صعودي را شروع كنند، و همچنين بعد از آن تبليغات پر حجم رسانه اي براي دعوت از مردم براي حضور در بورس انجام گيرد.
                حضور هلدينگ خليج فارس به همراه ساير سهام در كف قيمتي (قيمت 6 ماه پيش) مي تواند براي بسياري علت فروش سكه و ارز و حضور در اين بازار باشد. حتي بعيد نيست، بانكها، حقوقي ها و بزرگان طلاي خود را در حال فروش باشند تا سهام در كف قيمتي و هلدينگ خليج فارس را بخرند. اگر اين طرح اجراي شود، به نظرم مي تواند حجم عظيمي از نقدينگي كشور را به بازار جذب كند.

در صورتيكه استارت بازار شروع شود، بازارهاي ارز و سكه كه نقدشوندگي كافي را دارند، به راحتي با بازار ارز و سكه با دلار در خانه ها و طلاي در بانك مركزي و خانه ها قابل كنترل مي باشد.
                اميدوارم مسيولين اين طرح را در ذهن داشته باشند.

موفق باشيد.
                آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• bours
                  عضو عادی
                  • Jun 2011
                  • 259

سلام
                  پر ریسک عزیز من یه مدتی به علت مشکلی نتونستم بازار رو رصد کنم
                  برای شپدیس و پترو شیراز اتفاقی افتاده؟؟؟؟؟ که اینطوری کشیدن پایین؟

شرانل 1170 و حتوکا 570 دارم نظرت در مورد دیتای فعلیشون چیه؟

ممنون میشم راهنماییم کنی

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                    ستاره دار (2)
                    • Jul 2012
                    • 1281

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است
                    یک مقام مسئول در شرکت نفت ایرانول در گفتگو با بورس ریپورت عنوان کرد:
                    افزایش سود "شرانول"در بودجه سال92

http://boursereport.ir/fa/news/829/%...%AC%E2%80%8D92
                    در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• bours
                      عضو عادی
                      • Jun 2011
                      • 259

داداش کهنه سوار شما میتونی راهنماییم کنی؟

نظر

• بچه کف بازار
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 461

در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post
                        ببخشید جناب perfect من جسارت می کنم جواب میدم خدمتتون سهام وایران زیاد هم بنجل نیست بالاخره توی اون روز کذایی خیلی ها رفتن سکه 1200 فروختن خیلی ها رفتن دلار نزدیک 3000 تومان فروختن و خیلی ها هم اومدن سهام های بانکی و خودرویی خریدن اگه تحلیل داشته باشیم گیر نمی افتیم من خودم این سهمو خریدم تقریبا" تا ساعت 10 روز بعد راحت می شد حداکثر با 3یا 4 درصد ضرر و روی قیمت 114 خارج شد ولی بالاخره این سهم p/e ;lکمتر از 4 داره تا کجا می خواد بره پایین مقاومت مهمی حوای 100-102 داره و با یک خبر مثبت پتانسیل رشد تا 200 هم داره از این سهم می شه با یک دید 1 ماهه یا 2 ماهه با سود خوب بیرون اومد تو همین وضعیتی که هیچکس از آینده خبر نداره
                        تازه خدایی توی این اتاق و از جمله من اینقدر خواهش کردیم تا بالاخره سید یکدونه سهام بانکی وتجارت و وایران رو معرفی کرد
                        ببخشید من جسارت کردم
                        دیدید که امروز روی 107 تومان فرصت خروج داد البته این فرصت ورود از نظر من ممنون سید عزیز نه برای سهام هایی که معرفی می کنی تا بخریم
                        تشکر من بیشتر برای سهام هاو گروهها یی که معرفی می کنی ما واردش نشیم چون اگه من ناشی تو بعضی از سهم ها می موندم الن بالای 50 درصد تو ضرر بودم
                        م

نظر

• 313
                          عضو عادی
                          • Feb 2013
                          • 196

کهمدا ظاهرا تصمیم گرفته اینبار بره زیر213 و حرکت کنه به سمت 180.
                          البته یک بار دیگه هم این تصمیم رو گرفته بود ولی حمایت شد و برگشت به نظر من تا 200 جای افت داره .نظر دوستان و جناب پر ریسک چیه؟

نظر

• majid1361
                            عضو عادی
                            • Nov 2012
                            • 74

سلام
                            خب مثل اينكه امروز بازار برگشته.... استارت رو گروه معدني زد. الانم شپاس داره صف ميشه..كنور از منفي 5 تا مثبت 5 !!!!

نظر

• bours
                              عضو عادی
                              • Jun 2011
                              • 259

خبر خاصی اومده که بازار برگشته؟

نظر

• saeedte
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 478

فکر کنم بازار رو دارن برای شبندر بیدار میکنن