چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابااتی
    عضو فعال
    • Sep 2011
    • 314

جعفر جان دو سهم معرفی شده در لیستتان که حسابی خراب کردند

فایرا و حتاید

نظر

• داود
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 378

در اصل توسط بابااتی پست شده است View Post

فایرا و حتاید
      دوست عزیز قرارنیست 100%سهامی که جعفر خان معرفی میکنند حتماسود آنچنانی میدند

مطمئن باش توهیچ کاری 100وجود نداره به غیر از استثنا

این آقا سید ما هم که مطمئنابالای نوده پس خیلی قابل قبوله :))

شما هم زیاد مته لای خشخاش نزار دوست عزیز وسعی کن قسمت پر لیوانو ببینی L-)

البته من خودم هم حتاید دارم هم وایران وکلی غمارگ .غ و....

موفق باشید <:-P
      شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

فایرا و حتاید
        حال شما خوبه ..

زمین وزمان میدونه بنده در روند نزولی سهم معرفی نمی کنم ..

اگر زمانی وارد لیست شده مطمئن باشید روند صعودی داشته وحد ضرر هم داشته فکر کنم حد ضررش 820 بوده ..شما ببین ئشاهکار حد ضرری که تعیین کرده بودیم که بعد شکست این حد ضر سهم با مخ میاد پایین ..کاملا درست پیش بینی کرده بودیم ..حتی یادمه دوستی 5-10 بار در مرود فیرا پرسید حتی خودش بارها گفت شما در روند نزولی خرید نمی کنید نظرتان چیه ؟؟؟؟؟

در مورد حتاید هم در حوالی 420 معرفی شد تا 460 رفت ..حد ضرر اول 413 ودوم 390 هست فعلا روند صعودی داره ..ولی خوب بنده عادت کردم ..وقتی سهمی رو معرفی می کنم افراد احساسی وارد میشن بعد دو روز گند میزنن به اون سهم ..

این دیگه عادی شده ..حتی دوستی در صفحه قبل هم اشاره کرد به این موضوع ..تو غمارگ هم این گند رو حقیقی ها زدن وسهم رو به اون بدبختی کشوندن ...

در اخر جوجه رو اخر پاییز میشمارن....

هر که سبد داشته باشه الان خیالش راحته ..هر کس هم سبد رو رعایت نکرده باشه بازم میگم هر قدر ضرر کنه نوش جانش ..اون ضرر به خاظطر طمعش هست همین ..

در همین غمارگ هم بنده به احدی پیشنهاد ندام تک سهم بشه ..

نظر

• homework
          عضو فعال
          • May 2012
          • 747

در اصل توسط داود پست شده است View Post
          دوست عزیز قرارنیست 100%سهامی که جعفر خان معرفی میکنند حتماسود آنچنانی میدند

مطمئن باش توهیچ کاری 100وجود نداره به غیر از استثنا

این آقا سید ما هم که مطمئنابالای نوده پس خیلی قابل قبوله :))

شما هم زیاد مته لای خشخاش نزار دوست عزیز وسعی کن قسمت پر لیوانو ببینی L-)

البته من خودم هم حتاید دارم هم وایران وکلی غمارگ .غ و....

موفق باشید <:-P

فایرا و حتاید
          منم حتاید دارم اما تو صف فروش نرفتم
          چون یه باوری دارم که شما نداری:D
          اونم باور به پیشنهادات سید عزیز
          دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• sourena
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 1080

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            خوب دوستان بازار بد نبود ..

تازه شر این شخلیج از بازار کم بشه بیاد منتظر یک بازار مثبت باشیم .

فقط وارد سهامی بشید که در این مدت تونستن روند صعودی رو حفظ کنن ..اینها بیشترین بازدهی رو میدن ..

بازار به فنا رفت ولی روغنیها روند صعود رو حفظ کردن ..گروه کاشی هنوز روند صعودی دارن ..گروه برقی بموتو وبکام وبشهاب در روند صعودی هستن ..

گروه تجیهزات همچنان فاذر مپنا حفاری روند صعودی دارن ..

گروه پترو مارون زاگرس روند صعودی گرفتن ..کرمانشاه بالیا 880 وشیارز بالای 790 روند صعودی میگرن ...

در ضمن دوستان از سهامی بترسید که پی برای بالای 5 داره ..سهام زیر این پی بریا از نظر من فرصت خرید هست ...ولی خوب روند صعودی باشه چه بهتر ..

در ضمن نمی دونم چرا رو پاسارگاد حس خوبی دارم ..منظروم شپاس هست ...فکر کنم این سهم میتونه بالای 4000 رو ببینه ..با حد ضرر 2780 تومن هر کی دوست داشت مقداری بخره..

عاشق این حسهای مشترکمونم...شپاس الماس سیاه فرابورسه و مطمئناً خبرهای خیلی خوبی توشه
            سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• بابااتی
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 314

جعفر عزیز ارادت من به شما به این دو سهم نیست واقعا شما را از بهترین و بی ادعاترین تحلیلگران بازار می دانم و مطمئنم که سهام های شما بهترین است و این را هم می دانم که تحلیلگری ارگ 60% سهام هایش درست باشد بدون حرف بهترین است شما که 80% سهام هایتان درست است و به هدف می نشیند ، قصد من بیشتر ارائه تحلیل در مورد این دو سهم بود ، ولی چون در مورد فایرا به نظرم اشتباه متوجه شدید این پست شما را بالا آوردم که مربوط به 29 و 30 بهمن ماه است که شما فایرا را معرفی کردید

برا فردا ..

غالبر همچنان در لیست خرید هست بال هدف 400 ..

زاگرس پترو بالای 2000 حد ضرر 2000 هدف سهم بالای 3000..

شیراز حد ضرر 880 هدف بالای 1000..کرمانشاه بالای 925 خد ضرر 925 هدف باای 1200 ..

فخوز بالی 2700 هفد بالای 3500 ...
              فولاد بالای 474 هدف 530 ..
              ÷سهند بالای 400 هدف بالای 700 تکنیکالی ..
              کنور بالای 3800 هفد بالیا 4500..

فایرا بالای 658 هدف بالای 900 ..

هر کدام قبل ساعت 10 صف خرید شد میتونید با حد ضرر وارد بشید وسهامداری کنید وحالشو ببرید ..
              سلام..

فایر خوب خرید کردی فردا اگر تونست بالای 658 دوام بیهر روند صعود اغاز میشه با هدف بالای 900 ..

در لیست خرید دیروز ما هم بود ..

فاراک فعلا نگهداری کنید روند صعود داره با هدف 300 تومن ...
              البته شاید مشکل فایرا در روز آخر قبل از بسته شدن همان 56 ریال قیمت صف خرید تا 658 تومان شما بود

بازم می گویم دوست دارم چه بازار بد باشه چه خوب ، چون واقعا بی ادعا و خاکی هستی :*:*:*:*:*:*:*

نظر

• salarnight
                عضو عادی
                • Nov 2012
                • 66

سلام پرریسک جان و تشکر از سهام معرفی شده که وقتی کل بازار منفی بودو پایین میومد بازم مثبت بودن

یه سوال کلی بنظرت سود سهام رو از بورس بهتره خارج کرد یا دوباره سود سرمایه رو سهام بخریم ؟

نظر

• parvaz
                  عضو فعال
                  • Feb 2010
                  • 555

اعلام آمادگی ۱+۵ برای لغو بخشی از تحريمها

راديو اوستن نروژ به نقل از يک ديپلمات اروپايي اعلام کرد که مقامات ۱+۵ در نشست آتي خود با ايران در هفدهم ماه جاري ميلادي لغو جزئي تحريمهاي اقتصادي عليه ايران را اعلام خواهند کرد.
                  اين ديپلمات اين اظهارات را در مصاحبه با راديو اوستن اعلام کرد.

اين اقدام ۱+۵ نشان مي دهد، آنان خود دريافته اند که تحريمها نتوانسته مانع پيشرفت برنامه هسته اي ايران شود.

بنابر ادعاي راديو اوستن به نقل از ديپلمات مذکور، طرف آمريکايي بر اروپايي ها براي نرم شدن مواضعشان در نشست با ايران فشار آورده و واشنگتن کاترين اشتون را در خصوص ميزان لغو تحريمها در نشست بعدي در جريان گذاشته است.

- - - Updated - - -

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                  بانکيمون: مذاکرات آلماتي سازنده بود

http://www.entekhab.ir/fa/news/100855

اعلام آمادگی ۱+۵ برای لغو بخشی از تحريمها

راديو اوستن نروژ به نقل از يک ديپلمات اروپايي اعلام کرد که مقامات ۱+۵ در نشست آتي خود با ايران در هفدهم ماه جاري ميلادي لغو جزئي تحريمهاي اقتصادي عليه ايران را اعلام خواهند کرد.
                  اين ديپلمات اين اظهارات را در مصاحبه با راديو اوستن اعلام کرد.

اين اقدام ۱+۵ نشان مي دهد، آنان خود دريافته اند که تحريمها نتوانسته مانع پيشرفت برنامه هسته اي ايران شود.

بنابر ادعاي راديو اوستن به نقل از ديپلمات مذکور، طرف آمريکايي بر اروپايي ها براي نرم شدن مواضعشان در نشست با ايران فشار آورده و واشنگتن کاترين اشتون را در خصوص ميزان لغو تحريمها در نشست بعدي در جريان گذاشته است.

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

جعفر عزیز ارادت من به شما به این دو سهم نیست واقعا شما را از بهترین و بی ادعاترین تحلیلگران بازار می دانم و مطمئنم که سهام های شما بهترین است و این را هم می دانم که تحلیلگری ارگ 60% سهام هایش درست باشد بدون حرف بهترین است شما که 80% سهام هایتان درست است و به هدف می نشیند ، قصد من بیشتر ارائه تحلیل در مورد این دو سهم بود ، ولی چون در مورد فایرا به نظرم اشتباه متوجه شدید این پست شما را بالا آوردم که مربوط به 29 و 30 بهمن ماه است که شما فایرا را معرفی کردید

البته شاید مشکل فایرا در روز آخر قبل از بسته شدن همان 56 ریال قیمت صف خرید تا 658 تومان شما بود

بازم می گویم دوست دارم چه بازار بد باشه چه خوب ، چون واقعا بی ادعا و خاکی هستی :*:*:*:*:*:*:*
                    یک تومن هم یک تومن هست ..

خوبه خودتون پست رو بالا اوردید ..سهم در روزی که ما قصد خرید داشتیم بست واحدی از دوستان ما اصلا نفهمیدن که این سهم بالای 658 تونست صف بشه یا نه تا بخرن چون سهم بسته شد ...

عدو شد سبب خیر ...حالا چه شانسی چه رسات راستکی ..

در ضمن برا همین فیار بازم میگم حد ضرر 820 بود اون زمان که صعوید بود ..حد ضرر کاملا درست تعیین شده بود چون بعد شکست سهم تا 600 هم افت کرد ..

برا بنده یک تومن هم مهم هست ..همین غمارگ زیر 580 بسته میشد روندش نزولی مشد وتا 520 میرفت ...ولی دیروز برگشت بالای 580 وامروز در 620 صف خرید ...

اون دوستی هم که خرید کرده بود قبل از قیمت گفته شده خرید کرده بود واسیر بازی سزامان شده ..

بنده که اشتباهی در تحلیل ندیدم وبنده هم دوستان رو دوست دارم ..

در اخر هرکس به حد ضرر ها عمل کرده باشه الان فوق فوق فوقش در کل سبد 3 درصد باید در ضرر باشه اونم به خاطر گیر کردن در سهامی مقل فایرا یا همین حتاید ..

این ضرر در برابر اون همه سیگنال خرید فروش رقمی نیست ..گروه قندی که از مان قزوین 1115 گفتیم خروج کنید تا گروه فولاد روی مس پترو و....که بالای 90 درصد حد ضررها درست تعیین شده ..

با سیگنال های خریددی که در کمتر از دو ماه طرف رو برده بالیا 50 درصد سود ..

تحمل بنده هم حدی داره ...........

نظر

• bari
                      عضو عادی
                      • Jan 2012
                      • 193

خوب دوستان بازار بد نبود ..

تازه شر این شخلیج از بازار کم بشه بیاد منتظر یک بازار مثبت باشیم .

فقط وارد سهامی بشید که در این مدت تونستن روند صعودی رو حفظ کنن ..اینها بیشترین بازدهی رو میدن ..

بازار به فنا رفت ولی روغنیها روند صعود رو حفظ کردن ..گروه کاشی هنوز روند صعودی دارن ..گروه برقی بموتو وبکام وبشهاب در روند صعودی هستن ..

گروه تجیهزات همچنان فاذر مپنا حفاری روند صعودی دارن ..

گروه پترو مارون زاگرس روند صعودی گرفتن ..کرمانشاه بالیا 880 وشیارز بالای 790 روند صعودی میگرن ...

در ضمن دوستان از سهامی بترسید که پی برای بالای 5 داره ..سهام زیر این پی بریا از نظر من فرصت خرید هست ...ولی خوب روند صعودی باشه چه بهتر ..

در ضمن نیم دونم چرا رو پاسارگاد حس خوبی دارم ..منظروم شپاس هست ...فکر کنم این سهم میتونه بالای 4000 رو ببینه ..با حد ضرر 2780 تومن هر کی دوست داشت مقداری بخره..
                      پرریسک عزیز این استارت گروه کاشی که همه رو سر کار گذاشته کی میخوره

نظر

• mehdipour2000
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 406

آقا جعفر سلام
                        خوبی داداش؟

کفرا هم جز اون پی بر ای زیر 5 مد نظرت نیست؟ سودشو درسته پایین اعلام کردن ولی فکر کنم تعدیل میده مث امسال!
                        ضمنا دلارو 2500 دیده... بنظرت و با صحبتای وزیر و دلار 4000 تومنی بازم جا داره بهش پی بر ای بالاتر داد؟
                        تحلیل رایگان
                        اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                        توییتر: m_mehdipour

نظر

• MOHSEN54
                          عضو عادی
                          • Dec 2012
                          • 33

سید جان با تشکر از راهنمائی و پیشنهادات خوبتان
                          بنده در 2 سهم قچار و قزوین در حدود30درصد توضرر هستم بدلیل کم تجربگی و شاید طمع بیش از 30درصد متضررم لطفا" راهنمائی کنید که این سهام را با ضرر بفروشم و تبدیل به سهام پیشنهادیتون کنم یا باید صبر کنم
                          لطفا" راهنمائی بفرمائید ، با سپاس فراوان.
                          [B][COLOR=#ff0000]هرگز عمق یک رودخانه را با هر دو پا آزمایش نکنید...[/COLOR][/B]

نظر

• parvaz
                            عضو فعال
                            • Feb 2010
                            • 555

رئیس اتاق بازرگانی ایران در گفتوگو با فارس:
                            افق آینده کاهش تحریم را نشان میدهد

نظر

• tazevared5
                              عضو عادی
                              • Feb 2013
                              • 191

سید دیروز گفتن که روند گروه قند نزولیه و مثبت شدن فرصت فروش هست
                              جلوی ضرر را هروقت بگیری خوبه
                              در اصل توسط MOHSEN54 پست شده است View Post
                              سید جان با تشکر از راهنمائی و پیشنهادات خوبتان
                              بنده در 2 سهم قچار و قزوین در حدود30درصد توضرر هستم بدلیل کم تجربگی و شاید طمع بیش از 30درصد متضررم لطفا" راهنمائی کنید که این سهام را با ضرر بفروشم و تبدیل به سهام پیشنهادیتون کنم یا باید صبر کنم
                              لطفا" راهنمائی بفرمائید ، با سپاس فراوان.

نظر

• parvaz
                                عضو فعال
                                • Feb 2010
                                • 555

آخرین اخبار روز ایران و جهان ؛ خلاصه خبرهای امروز ایران را در خبرگزاری تسنیم بخوانید

خبرگزاری تسنیم : وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با اذعان به اینکه ایران هم اکنون موفق شده، قدرت هستهای را به دست آورد، تاکید کرد که این موضوع هرگونه رویارویی نظامی با این کشور را به امر ی پیچیده تبدیل میکند.

نظر

در حال کار...
                                X