چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اسمان
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 760

طبق شنيده ها صجبت از قيمت 850 تومن براي هر سهم وفارس درميان است

اگر واقعيت داشته باشد بازار تازه متوجه ارزشمند بودن ديگر سهامهاي بازار در قيمت هاي فعلي

انها خواهد شد كه ديگر براي خريد دير شده است چون شك نكنيد براي اكثر سهامهاي بنيادين

و اينده دار صف هاي خريد چند ميليوني چيده ميشود خصوصا كه با اغاز سال 92 و راكد

شدن بازار هاي موازي سرمايه هاي خرد و كلان به سمت بورس سرازير خواهد شد و اين يعني

شركتها پي بر اي بالايي خواهند گرفت و شايد شاخص رقمهايي را تا روز انتخابات رياست جمهوري

رصد كند كه براي خيلي از سهامداران حال حاضر ان رقم رويا باشد

نظر

• MOSTAFA
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 989

ای تو روح شخلیج .. اینا حسابی ما رو مسخره کردن فقط از بازار جا موندم ...پارسان عزیزم 40 میلیون صف خرید داشت :( مارون گلم :( کرماشاهم :( همه ی اینا رو داده بودم رفتن واس خاطر یه سری حرف آذما بی عرضه :((

منم امروز نقدینگیمو اوردم یک سوم ...... کمرجان منفی5 خریدم ...فروشندش فرشتگان بود که تموم کرد ...ببینم چ میشه ؟

نظر

• داود
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 378

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
        ای تو روح شخلیج .. اینا حسابی ما رو مسخره کردن فقط از بازار جا موندم ...پارسان عزیزم 40 میلیون صف خرید داشت :( مارون گلم :( کرماشاهم :( همه ی اینا رو داده بودم رفتن واس خاطر یه سری حرف آذما بی عرضه :((

منم امروز نقدینگیمو اوردم یک سوم ...... کمرجان منفی5 خریدم ...فروشندش فرشتگان بود که تموم کرد ...ببینم چ میشه ؟
        سلام ...
        ماهم از این منفی چندروز گذشته نهایت استفاده رو بردیم وسهام دلخواهمونو گل چین کردیم >:D<

از قبل بی خیال وفارس شده بودم :D

از چند روز قبل هی خودمونو گشتیم گفتیم سهام طلائیتونو دودستی باضرر تقدیم ماها نکنید گوش نکردید که نکردید الان هم حقتونه :))

زیاد نگران نباش فرصت براجبران زیاده
        آخرین ویرایش توسط داود؛ 2013/03/13, 18:44.
        شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• اسمان
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 760

پس هنوز بودجه پالايشگاه ها جاي تعديل در نرخ دلار داره...

جلیلی با اشاره به لایحه بودجه 92:
          میزان محاسبه دلار در بودجه پیشنهادی دولت 2450 تومان است
          » سرویس: سياسي - مجلس
          کد خبر: 91122315628
          چهارشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۶
          132-22.jpg

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت میزان محاسبه دلار در لایحه بودجه پیشنهادی دولت برای سال 92، 2450 تومان است.

اسماعیل جلیلی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: نرخ ارز در لایحه بودجه پیشبینی نمیشود بلکه در بحث برآورد درآمدهای ریالی از محل فروش محصولات نفتی مبنایی قرار میدهند که چه حجم از ریال میشود. به طور خاص در بودجه 92 ما باید از محل فروش نفت 66 هزار میلیارد تومان درآمد کسب کنیم، میزان فروش آن هم یک میلیون و 60 هزار بشکه نفت و 324 هزار بشکه میعانات گازی پیشبینی شده است. حالا اگر در میزان فروش گشایشی شد و ما توانستیم بیشتر بفروشیم برای رسیدن به 66 هزار میلیارد تومان، پایه نرخ ارز محاسباتی را کم میکنیم اما اگر میزان فروش نفت کم شود نرخ ارز محاسباتی هم افزایش مییابد.

وی افزود: مهم این است که سهم ریالی ما در بودجه از محل فروش نفت تحقق پیدا کند که درآمد آن ارزی است. در پیشبینیها 2450 تومان یعنی چیزی شبیه به نرخ مبادلهای است، اما اگر ما نفت بیشتری فروختیم این عدد کمتر میشود؛ زیرا ما 66 هزار میلیارد تومان از محل فروش نفت درآمد میخواهیم و نه بیشتر و مابقی را از محل درآمدهای مالیاتی و سایر درآمدها کسب میکنیم.

جلیلی اضافه کرد: پیشبینی دولت در برآورد میزان ریالی درآمد حاصل از فروش نفت و تبدیل ارز آن، 2450 تومان است. ما اگر میخواهیم نرخ ارز را پایین بیاوریم یا باید میزان فروش را افزایش دهیم یا نرخ فروش که اکنون 95 دلار پیشبینی شده را بالا ببریم؛ در واقع یکی از سه متغیر تسعیر نرخ ارز، نرخ فروش و یا میزان فروش باید تغییر کند تا 66 هزار میلیارد تومان درآمد نفتی تحقق پیدا میکند.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پایان گفت: در حال حاضر با پیشبینی فروش یک میلیون و 60 هزار بشکه در هر روز که بشکهای 95 دلار پیشبینی شده نرخی که میزان محاسبه دولت است 2450 تومان میشود که اگر میزان فروش بیشتر شود یا نرخ فروش بالاتر برود این قیمت پایین میآید.

نظر

• Shivana44
            عضو عادی
            • Jan 2013
            • 142

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
            والا به خدا در این تاپیک استادی به غیر از شما نمی بینم...
            جعفر خان هم وقتی در مورد شما با من صحبت می کرد می گفت: جناب بزرگوار استاد HSC !! =))
            شما یه دونه ای...!! :D
            آره هومی قالتاغ رو همه میشناسن !!!
            خوش باشی...
            حالا چی میشد نظرات htc را هم میخوندیم پرریسک که خیلی کم میاد
            بیخودی به هم نپرید !

نظر

• samie
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 98

سيدجان خواهشأ با حضورت نگذار ديگران اين تاپيك رو به بيراه بكشونند.
              و اما جناب ناظر لطفأ به دوستاني كه به هم بي احترامي ميكنند تذكر بديد.
              اينجا متعلق به پرريسكه و ما فقط نظرات پرريسك رو قبول داريم، و از اين بي احترامي بهمديگر زياد خشنود نيستيم لطفأ مراعات كنيد.
              [B][COLOR="#006400"][SIZE=3]بد اقبالی نشان میدهد چه کسانی واقعأ دوست نیستند ((ارسطو))[/SIZE][/COLOR][/B]

نظر

• h00mi
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 504

در اصل توسط Shivana44 پست شده است View Post
                حالا چی میشد نظرات htc را هم میخوندیم پرریسک که خیلی کم میاد
                بیخودی به هم نپرید !
                این تاپیک مال جعفر خان و هر کس بخواد تبلیغ سهم خودشو بکنه و گاهی اوقات چرت بگه من باهاش شوخی می کنم...
                این آقا hsc همونیه که هفته پیش گفت : پتروشیمی ها به خاطر خوراک بالایی ندارند و فقط پالایشگاهی ها خوبند...
                حالا پالایشگاهی ها هم در پیک قیمتی و از همان روز همگی با هم یه 10-12% اومدن پایین...
                و الان هم صف پترو ها رو دیدید...
                بنده یک سهم پترو ندارم...
                ولی این درست نیست پالایشگاهی هایی که 100% 200% 300% رشد کردن رو الان این قدر مانور بدیم فقط به خاطر این که این سهمو خریدم!!!!!!
                شما هم اگه سوالی دارید در مورد سهمی لطف کنید بفرمایید تا حدی که سواد داشته باشم جواب میدم نداشتم هم میگم دوستان لطف کنن راهنمایی کنن...
                از بچه ها اداف هم می تونی سوالاتت رو بپرسی...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
                هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• h00mi
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 504

راستی اگر حتی یک نفر بگوید هومی ننویس ... نمی نویسم ...
                  والا یه نگاه به پست من در 2هفته پیش کنید تو یه مثال یه سهمو معرفی کردم از گروهی که بعضی ها گفتند تعدیل منفی داره ولی الان راحت 20% داد و ... بگذریم...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
                  هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• samie
                    عضو عادی
                    • Sep 2012
                    • 98

جناب هومي عزيز اينجا تاپيك آزادي است و كسي نميگويد ننويس ما سهامداران حقيقي از تجربيات شما و همچنين ديگر عزيزان استفاده ميكنيم و در نهايت خريد را با جمع بندي كلي انجام ميدهيم همچنان كه از سودهايمان به كسي چيزي نميدهيم، ضررهايمان را هم ميپذيريم. پس لطفأ به همديگر بي احترامي نكنيم. نگذاريد اين تاپيك مثل بعضي تاپيكهاي ديگر جاي وقت تلف كردن بأشد. بيايد تا ميتوانيم از پرريسك استفاده كنيم. او را نرنجانيم. اگر برايمان نظراتش مفيد نيست از ايشان ليروي نكنيد.
                    پرسود باشيد.
                    [B][COLOR="#006400"][SIZE=3]بد اقبالی نشان میدهد چه کسانی واقعأ دوست نیستند ((ارسطو))[/SIZE][/COLOR][/B]

نظر

• parvaz
                      عضو فعال
                      • Feb 2010
                      • 555

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                      خرید خبهمن از صف فروش و مقداری رمپنا به امید روزهای بدون تحریم . آمین ^:)^^:)^^:)^
                      ای بابا تازه پله اولم بود نزاشتند بخریم امروز هم به بازار دسترسی نداشتم تا اضافه کنم :((

نظر

• شفاف سازی
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 2880

آقا مصطفی
                        این که بار اولت نیست
                        تو یک هفته اخیر چقدر با خط درشت و رنگی نوشتم پارسان
                        دیروز هم تو تاپیک استراتژی - دقت .... نوشتم پارسان باید لیدر بازار بشه
                        امروز هم دیدیم چطور پارسان لیدر بازار شد نه تنها گروه پترو - پالایشگاهی - نفتی ها - فلزات - معادن بلکه لیدر کل بازار
                        پارسان که صف خرید شد کل بازار صف خرید شد
                        حیف ادم پارسانو بفروشه به خاطر وفارس کذایی که همه رو سرکار گذاشت
                        به نظر من سازمان می خواست بازار رو تا دم عید کنترل کنه که بواسطه وفارس سه - چهار ماه همه سر کار گذاشت
                        وگرنه این صف های خرید از یکی دو ماه پیش باید شروع می شد

نظر

• MOSTAFA
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 989

شرکت های بزرگ خودروسازی ایران در آستانه تعطیلی
                          یک منبع آگاه از تعطیلی تمام خطوط شرکت های خودروسازی کشور با ادامه روند موجود در صنعت خودروسازی به زودی خبر داد.

خطر ورود به خودرویی ها

نظر

• MOSTAFA
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 989

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                            آقا مصطفی
                            این که بار اولت نیست
                            تو یک هفته اخیر چقدر با خط درشت و رنگی نوشتم پارسان
                            دیروز هم تو تاپیک استراتژی - دقت .... نوشتم پارسان باید لیدر بازار بشه
                            امروز هم دیدیم چطور پارسان لیدر بازار شد نه تنها گروه پترو - پالایشگاهی - نفتی ها - فلزات - معادن بلکه لیدر کل بازار
                            پارسان که صف خرید شد کل بازار صف خرید شد
                            حیف ادم پارسانو بفروشه به خاطر وفارس کذایی که همه رو سرکار گذاشت
                            به نظر من سازمان می خواست بازار رو تا دم عید کنترل کنه که بواسطه وفارس سه - چهار ماه همه سر کار گذاشت
                            وگرنه این صف های خرید از یکی دو ماه پیش باید شروع می شد
                            گفتم الان شفاف جون میاد گیر میده بم :D:*

عزیزم خودت میدونی که عشق من پارسانه به خصوص تو این قیمتا که مفت بود اما ترسم از خلیج بود :( خدا بگم چیکارشون کنه که از همه چی افتادم ...خیره انشا الله

راستی اسمت چیه ؟;)

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

گفتم الان شفاف جون میاد گیر میده بم :D:*

عزیزم خودت میدونی که عشق من پارسانه به خصوص تو این قیمتا که مفت بود اما ترسم از خلیج بود :( خدا بگم چیکارشون کنه که از همه چی افتادم ...خیره انشا الله

راستی اسمت چیه ؟;)

آقا ما رو چه به گیر دادن
                              خدایی فقط دلم می سوزه
                              عشق است
                              وغدیر
                              پارسان
                              شپدیس - کرماشا

و صد البته شیران

نظر

• سپه
                                كاربر فعال
                                • Dec 2010
                                • 790

جعفر جان این بکام را یه نگاه می ندازی وارد رودن صعودی شده یا نه ؟

ومعادن این سهم را از 240 همین جو داشت می خرید
                                هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

در حال کار...
                                X