چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهدی999
    عضو عادی
    • Sep 2012
    • 189

زندگی دفتری از خاطره هاست.... یک نفر در دل شب. یک نفر در دل خاک. یک نفر همدم خوشبختیهاست. یک نفر همسفر سختی هاست. چشم تا باز کنیم عمرمان میگذرد ما همه همسفر و رهگذریم.... آنچه باقیست فقط خوبیهاست ****سال نو پیشاپیش بر همه فرخنده و مبارک ****
    [FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]

نظر

• bijan .n
      عضو جدید
      • Feb 2013
      • 16

با سلام خدمت تموم دوستان و آقاي پرريسك اميدوارم سال آتي پر از سلامتي و بهروزي و سودهاي بالا باشه . سال نو همه مبارك .

نظر

• samanzz
        عضو عادی
        • Jun 2012
        • 70

جناب پرریسک سال نو رو به شما و همه خوانندگان محترم تاپیک تبریک میگم . آرزوی سالی قشنگ واسه شما دارم.

جعفر خان ازت ممنونم نه فقط به خاطر شمواد و غبشهر قزوین و شراز و ... بلکه به خاطر انسانیت و شرف و صداقتی که در وجودت هست.

جعفرخان اگر چه اسم منو هیچ وقت زیر پستات ندیدی ، اما من خیلی وقتا به یادت بودم و در دعاهام تورو یاد میکردم و می کنم . مطمین هستم دعای خیر همه خوانندگان تاپیکت پشت سرت هست ، سالی پربرکت واسه شما و خانوادت آرزو می کنم و از خدا میخوام سعادت دنیا و آخرت رو نصیبت کنه . آمین.

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

انشالله همه دوستان سالی خوب وسعادتمند داشته باشند.
          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• بابک خان
            عضو عادی
            • Apr 2011
            • 246

من هم سال نو روبه همه دوستان وجعفر عزیز تبریک میگم
            امید سلامتی و سعادت برای همتون دارم
            من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• farhad_p
              عضو فعال
              • Jul 2011
              • 1006

با سلام و عرض ادب به همۀ دوستان ، استدعا دارم تاپیک رو به بیراهه نبرید و پیامهای تبریک خود را در: +++جـــــشن نـــــوروز+++ بیاورید . ممنونم

http://forums.boursy.com/showthread....B1%D9%88%D8%B2
              گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• nirvana_00
                عضو عادی
                • Feb 2012
                • 172

فردا روز بسیار مهمی برای مارگارین هست. سهم در حال تشکیل الگوی سرو شانه سقفه که فردا به نک لاین برخورد می کنه از طرفی هم میانگین 20 روزه سهم نقطه حمایت دیگری برای سهم محسوب می شود که اگه این نقاط حمایتی هم شکسته شوند حداقل 70 واحد ریزش سهم رو تا حوالی 500 خواهیم داشت. در هر صورت فردا رو بسیار مراقب باشید و به حد ضرر سید پایبند.

نظر

• masome
                  عضو عادی
                  • Nov 2011
                  • 186

در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Post
                  فردا روز بسیار مهمی برای مارگارین هست. سهم در حال تشکیل الگوی سرو شانه سقفه که فردا به نک لاین برخورد می کنه از طرفی هم میانگین 20 روزه سهم نقطه حمایت دیگری برای سهم محسوب می شود که اگه این نقاط حمایتی هم شکسته شوند حداقل 70 واحد ریزش سهم رو تا حوالی 500 خواهیم داشت. در هر صورت فردا رو بسیار مراقب باشید و به حد ضرر سید پایبند.

دوست عزیز اگه اشتباه نکنم حد ضرر سید 620 یا 622 تومن بود که اونو شکسته دوما باتوجه به نزدیکی مجمع و تعداد روز معاملات کمی که تا مجمع مونده و از همه مهمتر گزارش سه ماهه اول 92 به نظرم سهم پایین زیادی نداره پس بهتره با رعایت درصد این سه هفته رو سهامداری کرد. اینو هم همیشه درنظر بگیرین که تکنیکال از بنیاد سهم هم تبعیت میکنه چون بنیادی سهم و گزارش سه ماهه و از همه مهمتر سود مجمع در راهه نهایت شاید سهم تا 560 تومن بیاد پایین که با کارمزدش خروج منفی فردا احتمال اینکه فرصت خرید در قیمت پایین رو بده خیلی کمه.

نظر

• nirvana_00
                    عضو عادی
                    • Feb 2012
                    • 172

در اصل توسط masome پست شده است View Post
                    دوست عزیز اگه اشتباه نکنم حد ضرر سید 620 یا 622 تومن بود که اونو شکسته دوما باتوجه به نزدیکی مجمع و تعداد روز معاملات کمی که تا مجمع مونده و از همه مهمتر گزارش سه ماهه اول 92 به نظرم سهم پایین زیادی نداره پس بهتره با رعایت درصد این سه هفته رو سهامداری کرد. اینو هم همیشه درنظر بگیرین که تکنیکال از بنیاد سهم هم تبعیت میکنه چون بنیادی سهم و گزارش سه ماهه و از همه مهمتر سود مجمع در راهه نهایت شاید سهم تا 560 تومن بیاد پایین که با کارمزدش خروج منفی فردا احتمال اینکه فرصت خرید در قیمت پایین رو بده خیلی کمه.
                    سلام
                    حد ضرر دوم سید 580 هست. یک سوال خدمتتون دارم: تاریخ مجمع کی هست فکر کنم باید دهه سوم فروردین باشه درسته؟ در مورد تبعیت تکنیکال و بنیادی درست می فرمایید ولی بورسی که منطق حالیش باشه. قشهد رو ملاحظه فرمودید با 40 درصد تعدیل مثبت قربانیش کردند. البته بنده سهامدار غمارگ هستم و انشالله خواهم ماند ولی به حد ضرر پایبندم. شاید پایین تر فرصت خرید داد من هم دوباره وارد می شم

نظر

• masome
                      عضو عادی
                      • Nov 2011
                      • 186

در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Post
                      سلام
                      حد ضرر دوم سید 580 هست. یک سوال خدمتتون دارم: تاریخ مجمع کی هست فکر کنم باید دهه سوم فروردین باشه درسته؟ در مورد تبعیت تکنیکال و بنیادی درست می فرمایید ولی بورسی که منطق حالیش باشه. قشهد رو ملاحظه فرمودید با 40 درصد تعدیل مثبت قربانیش کردند. البته بنده سهامدار غمارگ هستم و انشالله خواهم ماند ولی به حد ضرر پایبندم. شاید پایین تر فرصت خرید داد من هم دوباره وارد می شم
                      درسته بورس ما منطق حالیش نیست اما مطمئنا شمار فروشندگان سهم این ماه که اکثرا نصفشو تو سفر هستن خیلی کمه تاریخ مجمع اگه اشتباه نکنم 28 اردیبهشته. در مورد قشهد به نظرم بازار درست عمل کرد چون تو مدت بسته بودن سهم کل گروه حدود 30 درصد اصلاح داشت و درضمن قشهد گزارشو خراب کرد علی رغم پوشش خوب اما سود پایان سالشو خراب کرد که نشان از افزایش هزینهها داره.

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

خیلی جالبه،غبشهر هم فردا باید برگرده وگرنه سقف دوقلو تشکیل میده...

وبشهر هم فردا رو خط حمایتیشه و باید برگرده ...

فردا برای گروه غذایی واقعا حساس و مهمه از نظر تکنیکالی...

هرچند بنده هم به دلیل نزدیکی به مجمع سهامداری خواهم کرد...;)
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• "mohsen"
                          عضو عادی
                          • Oct 2012
                          • 34

در اصل توسط masome پست شده است View Post
                          درسته بورس ما منطق حالیش نیست اما مطمئنا شمار فروشندگان سهم این ماه که اکثرا نصفشو تو سفر هستن خیلی کمه تاریخ مجمع اگه اشتباه نکنم 28 اردیبهشته. در مورد قشهد به نظرم بازار درست عمل کرد چون تو مدت بسته بودن سهم کل گروه حدود 30 درصد اصلاح داشت و درضمن قشهد گزارشو خراب کرد علی رغم پوشش خوب اما سود پایان سالشو خراب کرد که نشان از افزایش هزینهها داره.
                          تاریخ مجمع 28 فروردین هست- اما ی جایی شنیدم 20 فروردین سهم بسته میشه( از این مطمئن نیستم!!!) قشهد هم گزارششو خراب نکرد- 236.5 تا الان!!!پوشش داده ولی EPS رو 188.7 اعلام کرد، چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ چون میخوان!!!!!! قندیها رو بکشن پایین فعلا- همین و بس

نظر

• hogo_wave
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 380

هرچقد وفارس بخواهید موجود است
                            همین الان مفید پیغام داد علاوه بر آنلاین اینترنتی هم میدیم

نظر

• masome
                              عضو عادی
                              • Nov 2011
                              • 186

در اصل توسط "mohsen" پست شده است View Post
                              تاریخ مجمع 28 فروردین هست- اما ی جایی شنیدم 20 فروردین سهم بسته میشه( از این مطمئن نیستم!!!) قشهد هم گزارششو خراب نکرد- 236.5 تا الان!!!پوشش داده ولی EPS رو 188.7 اعلام کرد، چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ چون میخوان!!!!!! قندیها رو بکشن پایین فعلا- همین و بس
                              آقا محسن درست میگین مجمع 28 فروردینه. اما در مورد قشهد و قندیها منم با دوست عزیز پرریسک موافقم سال دیگه خبری از تعدیلهایی که امسال دادن نیست هزینه های خیلی از شرکتها امسال فقط به واسطه موجودی بالاشون و تورمی که رخ داد باعث شد تا سود بالایی رو شناسایی کردن اما به نظرم سال بعد خیلیهاشون تعدیل منفی میدن که دلیلش افزایش هزینههاست وتوصیه میکنم امسالو دست به عصا حرکت کنین.

نظر

• future
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 437

دوستان روند صعودی سهم شروع شده است
                                این چند روز هم فقط به خاطر عرضه وفارس سهم نتوانسته با قدرت بالا رود
                                شک نکنید پس از عرضه وفارس سهم صف خواهد شد
                                از آخرین فرصت ها برای خرید یا اضافه کردن زاگرس استفاده کنید.....

نظر

در حال کار...
                                X