ماکه غبهشهر 1500 خریدیم تا 950 رفت اینقدر شاکی نشدیم صبر کردیم گر صبر کنی زگوره حلواسازی با توهین وافترا زدن به دیگران چیزی درست نمی شود من با راهنمایی های جناب پرریسک عزیز خرید فروش کردم نتنها از ضرر درآمده ام الان در سود می باشم با وجود اینکه هیچ آشنایی قبلی با ایشان نداشتم به ایشان اطمینان کردم و نتیجه اطمینانم را هم دیدم تا امروز هم که چند ماه است عضو این سایت شده ام 95 درصد تحلیل های ایشان درست بود دوست عزیز طوری حرف نزن و قضاوت نکن که فردا شرمنده شوی صداقت هم خوب چیزی هست اگه سید هدفی را برای این سهم مشخص کرده و گفته خوب است شک نکن دیرو زود داره و لی سوخت وسوز نداره
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط mmis پست شده است View Postماکه غبهشهر 1500 خریدیم تا 950 رفت اینقدر شاکی نشدیم صبر کردیم گر صبر کنی زگوره حلواسازی با توهین وافترا زدن به دیگران چیزی درست نمی شود من با راهنمایی های جناب پرریسک عزیز خرید فروش کردم نتنها از ضرر درآمده ام الان در سود می باشم با وجود اینکه هیچ آشنایی قبلی با ایشان نداشتم به ایشان اطمینان کردم و نتیجه اطمینانم را هم دیدم تا امروز هم که چند ماه است عضو این سایت شده ام 95 درصد تحلیل های ایشان درست بود دوست عزیز طوری حرف نزن و قضاوت نکن که فردا شرمنده شوی صداقت هم خوب چیزی هست اگه سید هدفی را برای این سهم مشخص کرده و گفته خوب است شک نکن دیرو زود داره و لی سوخت وسوز نداره
نظر
-
در اصل توسط VARIA پست شده است View Postوایران 103
خدا ذلیل کنه باعث و بانیشو
راستی شما که از پر ریسک شناخت کافی داشتین برای چی گول خوردی همیشه اینقدر زود گول میخورین!
نظر
-
می دونم از این سمپاشی ها و حرفهای بی ربط چه نیتی پلیدی داری ولی امیدوارم ناظر محترم سایت هرچه سریعتر رسیدگی کنه و اجازه سمپاشی بیشتر به شما نده .آخرین ویرایش توسط مدیر نظارت؛ 2013/04/08, 12:38.
نظر
-
در اصل توسط VARIA پست شده است View Postخدا ازش نگذره به ما که وایران رو بدجور غالب کرد رفتدر اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبا سلام..
از لطف تمام دوستان تشکر می کنم ...به امید روزهای وخاطرات گذشته .........فقط چند تا نکته رو همین اول کار بگیم همون طور که در تاپیک چی چرای قبلی گفته بودیم تا بعدا مشکلی پیش نیاد........
1-دوستان اینجا هیچ مسئولیتی در مورد خرید فروش برعهده گرفته نمیشه
2-بعد معرفی سهم حالا چه تکنیکالی چه بنیادی دوستان حتما حتما خودشون هم سهم رو بررسی کنن ودر صورت صلاحدید خرید کنن
3-بورس جای نامردی هست واز اون نامردتر فضای مجازی پس به احدی اعتماد نکنید از جمله به پرریسک که خودم باشم
4-سهام گفته شده مد نظر ما نهایت نهایت 20 تا 30 درصد سبد رو تشکیل خواهد داد .بارها گفتم سهم طلا هم باشه روش نباید تک سهم شد..
5-حد ضرر حتما گفته میشه ونهایت د ضرر برا سهام 5 درصد با کار مزد میشه 5/6 درصد حالا این حد ضرر از کجا اومد اونم بر پایه تکنیکال می گیم
6-این تاپیگ متعلق به هیچ کسی نیست پس از همه دوستان واساتید تقاضا میشه ما رو از زاهنمایی های خود دریغ نکنند.
7-در اخر هدف از ایجاد مجدد تاپیک مهمترین دلیلش زنده کردن خاطرات شیرین گذشته هست.......در بدترین بازار در تاپیک چی چزا..........با همراهی هم بهترین سودها رو بردیم ........از قندیها گرفته تا کلی سهام دیگر ..........وگرنه سود کردن در بازار مثبت از نظر من هنر نیست .........در بازار مزخرف ترین سهم هم بازدهی مثبت میده .مهم اینه در بازار منفی خودمون رو حفظ کنیم ........موفق باشید.....
اگه مدارکی رو ارائه کنی که نشان دهنده ی رعایت موارد بالا باشه و باز هم ضرر کرده باشی، حاضرم هر چقدر ضرر کردی، تمام و کمال جبران کنم اما با اطمینان 100 درصد می گم که رعایت نکردی...
ضمناً اگه دوس داشتی می تونی بیای تاپیک ما تا چند تا سهم بهت بندازیم و تو چن تاش 50-60 درصد سود کنی و بعدش بیای به خاطر ندانم کاری خودت و نداشتن تحلیل درست و درمون، بخاطر ضرر10-20 درصدی در یک سهم عالم و آدم رو فحش بدی و لعنت کنی...
این حرف ها رو زدم تا یادآوری کنم که تا امروز از جنابعالی هیچ تحلیل درست و درمونی ندیدم... قصد دفاع از هیچ کسی رو ندارم اما مطالبتون تنها فحش به رئیس جمهور و صدا و سیما و مسئولین بورس و زمین و زمان بوده...لطفا سری به پست های ارسالی خودتون بزنین(البته منظورم 10-20 پست غیر از پست های شرکت در مسابقه س)...
ضمناً جهت اطلاع شما باید عرض کنم که بنده و محمد رضا مرادی و دکتر بورسی و خیلی از دوستان دیگه که افتخار شاگردی ایشون را داشته و داریم در مسابقه های مختلف شرکت و با تکیه بر تفکرات پرریسک، ستاره ها رو یکی پس از دیگری کسب کردیم و قدرشناس زحمات ایشان هستیم...
...اگر با خودت رو راست باشی، زمان اون رسیده که به جای پرخاش، سکوت کنی و نقاط ضعف معاملاتی خودت رو بپذیری و به فکر اصلاح اونها باشی...فراموش نکن که هر وقت ضرر کردی باید بگردی و ببینی چی رو فراموش کرده بودی...
البته از شما انتظار این رو ندارم که حرفای منو جدی بگیرین اما من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم/ تو خواه از سخنم پندگیر و خواه ملال....آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2013/03/27, 14:56.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط parvaz پست شده است View Postفرمول 10 صبح جعفرخان چه جوابی میده . 80% درسته . جعفرخان تشکر بابت در اختیار گذاشتن تجربیاتت ما که استفاده مفید میبریم بر عکس بعضیها که همش نق میزنند و همیشه تو ضرر میمونند. با تشکر از شما
نظر
-
-
در اصل توسط VARIA پست شده است View Postوایران 103
خدا ذلیل کنه باعث و بانیشو
این همه سهمی که سید جان معرفی کرده بود و کلی سودآور بود را نمیبینه،ولی اون سهامی که خودش خریده و تو ضرره را فقط میبینه
احتمالا تک سهم بوده
خود سید هم گفتند سهم هایی که معرفی می کنند 20 یا 30 درصد سبد را باید تشکیل بدهد نه کل سبد را!!!
پس نتیجه میگیریم خدا از شما نگذرد(نه از پرریسک) که باعث به هم ریختن این تاپیک مفید می شوید....در نگاه کسی که [B]پرواز[/B] را نمی فهمد،هرچه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد ...
نظر
-
اين پست بايد بالا بمونه،گل گفتي اشكبوس جان،انصافا جعفر ب گردن همه ي ماها حق داره،هرجا هست اسمونش ابي،دلش روشن...
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postبا سلام و عرض ادب و احترام، اگه موارد بالا رو رعایت کرده باشی فقط 5/5 درصد ضرر می کردی نه بیشتر.
اگه مدارکی رو ارائه کنی که نشان دهنده ی رعایت موارد بالا باشه و باز هم ضرر کرده باشی، حاضرم هر چقدر ضرر کردی، تمام و کمال جبران کنم اما با اطمینان 100 درصد می گم که رعایت نکردی...
ضمناً اگه دوس داشتی می تونی بیای تاپیک ما تا چند تا سهم بهت بندازیم و تو چن تاش 50-60 درصد سود کنی و بعدش بیای به خاطر ندانم کاری خودت و نداشتن تحلیل درست و درمون، بخاطر ضرر10-20 درصدی در یک سهم عالم و آدم رو فحش بدی و لعنت کنی...
این حرف ها رو زدم تا یادآوری کنم که تا امروز از جنابعالی هیچ تحلیل درست و درمونی ندیدم... قصد دفاع از هیچ کسی رو ندارم اما مطالبتون تنها فحش به رئیس جمهور و صدا و سیما و مسئولین بورس و زمین و زمان بوده...لطفا سری به پست های ارسالی خودتون بزنین(البته منظورم 10-20 پست غیر از پست های شرکت در مسابقه س)...
ضمناً جهت اطلاع شما باید عرض کنم که بنده و محمد رضا مرادی و دکتر بورسی و خیلی از دوستان دیگه که افتخار شاگردی ایشون را داشته و داریم در مسابقه های مختلف شرکت و با تکیه بر تفکرات پرریسک، ستاره ها رو یکی پس از دیگری کسب کردیم و قدرشناس زحمات ایشان هستیم...
...اگر با خودت رو راست باشی، زمان اون رسیده که به جای پرخاش، سکوت کنی و نقاط ضعف معاملاتی خودت رو بپذیری و به فکر اصلاح اونها باشی...فراموش نکن که هر وقت ضرر کردی باید بگردی و ببینی چی رو فراموش کرده بودی...
البته از شما انتظار این رو ندارم که حرفای منو جدی بگیرین اما من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم/ تو خواه از سخنم پندگیر و خواه ملال....تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلام..
لیدر بازار گروه پالایش غذایی تجهیزات وتا خدودی گروه پترو هست ..
پس در این گروهها وارد بشید ..چون هم لیدر هستن هم روند صعودی دارن ..
از گروه پالایش شراز با حد ضرر 1180 تومن ..تکنیکالی هدف 1500 ..
از گروه تجهیزات همچنان فاذر با حد ضرر 240 تومان وهدف بالای 300 ..مپنا با حد ضرر 232 تومن وهدف 270 ..حتاید با حد ضرر 390 وهدف احتمالی بالای 600 ..در ضمن هر کدام قبل ساعت 10 خواست صف بشه بخرید وحد ضرر بزاردی ..
گروه غذایی هم غمارک بالای 615 با حد ضرر 615 تومن اگر شکست وصف شد وهدف بالای 900 ..
گروه نفت وپالایش شرانول هم تکنیکالی نداره ولی از نظر من سهم بدی نیست ونسبت به همرگوهها ریسک کمتری داره وجای رشد بیشتر البته حواستون به جو گروه باشه ..
گروه پترو هم زاگرس بالای 1950 با حد ضرر 1950 تومن ..مارون بالای 2180 با حد ضرر 2180 ...
از لیست بالا هر کدام قبل ساعت خواست صف بشه میتونید وارد بشید وحد ضرر بزارید ..
تک سهم ها کربن بالای 290 ..سهند بالای 410 ...لسرما بالای 150 ....رفتن وخاستن صف بشن وارد بشید نشدن دست نگهداری وتماشا کنید ..آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
گله ها و شکایت ها همیشه هست...
به نظر من نیازی نیست به این پست ها جواب داده بشه...
ایشون به هر حال ضرر کرده ..خواسته یه جا داد بزنه.... اگه کسی هم می خواد جواب بده منطقی باشه بهتره...مثل اشکبوس که رفته پست رو پیدا کرده آورده درج کرده....
من پر ریسک رو نمی شناسم چون تازه اومدم اما به هر حال طرفدارای خودش رو داره و واسه طیف زیادی از دوستان شناخته شده و مورد احترام....پس با دو تا شکایت و داد از ایشون چیزی کاسته نمیشه...اما از یه طرف هم خوبه واسه اونایی که تازه میان اینکه ( 1- تمام مطالب رو تمام و کمال بخونن ....نه اینکه چه سهمی بخریم و تهش که رو چند خارج شین رو نخوندن ... 2- اینکه همونجور که خود پر ریسک هم گفتن چشم و گوش بسته سهم نخرن...خودشون اقلا یه تلاشی بکنن...سهم رو یه نگاه بندازن..لقمه جویده دیگه خیلی حلق پر کنه !! )
قصد توهین به هیچ کس رو ندارم...صرفا خواستم بگم که ورق زدن فرومی که ادم میاد توش و به جای دیدن سهم های قابل بررسی ..میبینه 3-4 صفحه ش دعوا ست کمی از ارزش بالقوه تاپیک کم میکنه ...
ارادتمند دوستانA man should get to bleed in peace
نظر
-
در اصل توسط VARIA پست شده است View Postخدا ازش نگذره به ما که وایران رو بدجور غالب کرد رفت
و مهمتر از اون یه کم جزبزه مردی نداری که پای اشتباهت بایستی
و دنبال یکی میگردی که بندازی گردن اون !!!
آخه آدم نا حسابی تو که این آقا رو بنداز میبینی
کی بهت میگه از رو دست اون خرید کنی !؟؟؟
بعضیا پول میندازن صندوق صدقات بعد سوارش میشن ... اصن یه وضی
شما هم اصن یه وضی .... [/COLOR]دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
-
دوستان سلام اين 15روز مهندس جعفر تمام نشد مرديم از استخون درد
دلتنگيهاي آدمي رو باد ترانه مي خواند
تقديم به جناب پرريسك عزيز @};-@};-
آقا ريسك خونمون خيلي اومده پائين.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
نظر
نظر