چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • homework
    عضو فعال
    • May 2012
    • 747

پر ریسک جان
    شبندر الان برا خرید چطوره؟
    بنظرت میره تا 200
    دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• مسعود
      عضو عادی
      • Feb 2011
      • 128

جعفر جون از دست این شمواد دارم کچل میشم #-o

نظر

• تاران
        عضو فعال
        • Jan 2012
        • 959

به نظر میاد بازار داره میرزه حالا چه خبره شده خدا عالمه
        ولی بنظرم خرید و فروش تو این بازار ریسکش خیلی رفته بالا

نظر

• امید
          عضو عادی
          • May 2011
          • 123

پر ریسک جان دیروز من ثاژن خریدم امروز کله کرد از لحاظ تکنبکالی نظرت چیه؟ ممنون

نظر

• Mohsen Mehrvarz
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 1683

در اصل توسط امید پست شده است View Post
            پر ریسک جان دیروز من ثاژن خریدم امروز کله کرد از لحاظ تکنبکالی نظرت چیه؟ ممنون
            منم ثاژن داشتم . صبح فروختم
            دیروز دیدم سهامدارای عمده 1.5 میل خالی کردن. ترسیدم ازش
            سهم رو 140 مقاومت داشت که امروز از 137 برگشت .

نظر

• misha
              عضو عادی
              • Jul 2012
              • 62

سلام پرريسك جان انشالله سلامت باشيدگزارش شپترو اومد رو كدال 50تومن سود تقسيم كرده بنظرتون فردا چند بازميشه.درضمن نظرتون درباره ملت چيه ؟ممنون از لطفتون

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Post
                سلام و احترام

قبلا در فروم ديگري نظرم را درباره گروه قند گفته ام. (ابتدا عرض كنم بيشتر سبد من در اين گروه است و متاسفانه بخشي از آن هم به لطف سهامداران عمده مرودشت توقيف! است )
                به نظرم بيشتر از قيمتهاي جهاني و حتي شايد قيمت شكر اين مهم هست كه گروه متعادل شود.
                - تا وقتي شيرين در هر قيمتي كه جمع مي شود ،با حجم نسبتا خوب هم جمع مي شود و بعد متعادل نمي شود و مجددا صف ميليوني را براي روزهاي طولاني مي بيند وضع همين است...
                - تا وقتي مرودشت (كه به نظرم كليد اصلي است) جمع و متعادل نشود وضع همين است كه هست. توجه كنيد كه قند مرودشت نزديك به پنج ماه است كه در حقيقت هيچ معامله اي نشده است. صف فروش چندين ماهه اين سهم اثر رواني بسيار بسيار مخربي بر گروه گذاشته است . نكته تاسف بار اينجاست كه هرگز قصدي بر حل اين مساله وجود ندارد . معماي گيج كننده اي است سهم را تا 15 روز در گره نمي برند بعد به فاصله سه روز دوبار به گره مي برند. بعد اجازه هيچ معامله اي نمي دهند. !!!! چرا؟؟؟؟ مطمئن باشيد در تداوم صف فروش اين سهم حكمت كثيف و رذالت باري نهفته است. يادتان باشد مرودشت در دوران خوب قندي ها از پر معامله ترين و ضمنا پربازده ترين سهمهاي گروه بود و هنوز هم از نظر بنيادي از بهترين هاست.
                - قجام هم كمك كننده اين دو سهم است. با آن گزارشهاي احمقانه و صف فروش ممتد بهترين كمك را به جو منفي گروه خواهد داشت.

...... با اين تفاسير اضافه كنيد كه دولت اراده اي بر افزايش قيمت شكر ندارد ،ظاهرا.
                به واردات تا بخواهيد پروبال مي دهد.
                هنوز اصلاح در برخي سهام ظاهرا به پايان نرسيده ( قنقش و قشرين و شايدهم قثابت ) يا حتي آغاز نشده است!!( قنيشا)
                قيمتهاي جهاني و ماه رمضان و... هم صرفا مسكن چند روزه اند و كمكي نمي كنند.....

حالا به نظر شما فرجام اين گروه چه خواهد شد؟؟ البته بورس ايران است و شايد هم دوباره مانند سال 90 اين گروه را پربازده ترين گروه ببينيم!. اميدوارم اين گونه شود.
                دوستان من مسئله اینجا ست همه افت گروه قند رو می بینن...

کل بازار به فنا رقته ...باز قندیها با این قیمت شکر واینده کشور سودی برا تقسیم دارن بقیه سهام چی...

ایا کسی زامیاد 300 که داره میشه 60 رو نمی بینه ..کسی سایپا رو نمی بینه ..کسی وپترو رو نمی بینه ..

کل بازار نابود شده وداره میشه ...اکثر سهام دارن تعدلی منفی میدن ..قندیها برعکس هی تعدیل مثبت میدن ومنفی میخورن ...روند قیمتی قندیها با روند بنیادی اونها همراستا نیست ....

ولی در جایی این بینادی باعث برگشت سهم خواهد شد ....همچنان منتظر هستیم واز افت این گروه استقبال می کنیم...زمانی بنده ناراحت میشوم که کل بازار فرت فرت مثبت بخورد وقندیها فرت فرت منفی....

فعلا در منفی خوردن بازار دست قندیها رو از پشت بسته ..

در ضمن افت قندیها این نیست قشکر از 1000 بشه 480...در مقطعی قندیها پی برای خیلی بالا گرفتند وهمان زمان گفته شد فقط تکنیکالی بخرید ...بله افت قندیها رو باید تازه از این قیمتها حساب کنید..

قشکر از 480 قزوین از 340 قلر از 1800 قند اصفهان از 1800و....

قندیها از این قیمتها در قیاس با بازار افت کمتری کردن البته همه قندیها مورد تایید نیستن وکسی نگفته قشرین قثابت قجام باید در این قیمتها باشن ..

در ضمن دلیل نداره قشرین با سود 20 تومن با قزوین با سود حداقل 100 تومن در یک قیمت باشن مگر اینکه قشرین هم سود رو بشکه بالا نکشه بالا میره اون مایین ها ....

کمی هم سودها رو ببیند وکمی دید میان مدت تر داشته باشید ..کل بازار نابود شده این مختص سهام قند نیست ..

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط misha پست شده است View Post
                  سلام پرريسك جان انشالله سلامت باشيدگزارش شپترو اومد رو كدال 50تومن سود تقسيم كرده بنظرتون فردا چند بازميشه.درضمن نظرتون درباره ملت چيه ؟ممنون از لطفتون
                  نظرم رو سهم مثبت هست .....به نظرم کف سهم رو 450 بسته بشه وکم کم بر بالای 500 وشاید هم بالای 500 باز شد ...باید دید چی میشه...

در مورد ملت هم اشنایی ندارم ...امروز که حال بعضی ها رو بد گرفتن با فروش در 230..

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
                    اضافه کنید صف فروش قندثابتی که چند روز پیش به لطف فدک صف خرید بود و دوستان میگفتند وارد روند صعودی شده!!
                    گفتیم بالای 350 دوام بیاره که نیاورد ...روند صعود گرفتن شری وشروطی داره ...حد ضررش هم 350 بود...
                    حالا هر کی حمایت کرده مهم نیست ..ما به تکنیکال اعتماد می کن

همانروز هم گفته شد اگر قراره رشدی باشه باید برا همه گره باشه وبا یک گل بهار نمیشه که نشد..

نظر

• تاران
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 959

پرریسک جان
                      من یه سئوالی پرسیدم که بی جواب موند
                      این شرایط قانونی باز شدن یک سهم در زمانی که قراره بدون محدویت نوسان باز بشه چه جوریه؟ من از صبح داشتم این قزوین رو رصد میکردم تو قیمت 334 متعادل بود و چند دقیقه خریدار و فروشنده توافق داشتند ... خوب چرا اجازه خرید و فروش داده نشد .. تا اومد رسید به 2998 که بازم باز نشد احتمالا فردا بکشن پایینتر و همون 223 باز کنن ... من سئوالم اینکه که دالخواه ناظر بازاره یا یا که شرایطی داره که من نمی دونم
                      در ضمن از اینکه مینویسی و بازم تحلیل میکنی و.. خیلی ممنون من که باهات حال میکنم!

نظر

• vdtjn
                        كاربر فعال
                        • Feb 2012
                        • 151

جناب پر ریسک عزیز و دوستان گرامی
                        دو روزه شکر در بورس کالا با رقیمت 1345 تومن داره معامله میشه .مدت بسیار کوتاهی شکر در 1170 تومن معامله شد که اکثر شرکتها مثل اصفهان و نقش جهان و قشیر یا کم عرضه کردند یا اصلا عرضه نکردند .
                        قیمتهای واقعی شکر مرز 1350 تومن به بالا هست .
                        با توجه به صعود قیمت جهانی شکر و قیمت معامله شده شکر در بورس کالا جای هیچ تردیدی برای تعدیل مثبت کل گروه باقی نخواهد ماند .
                        یادمان باشد که تعدیل های چشمگیر گروه قندی با ذقیمت 1170 تومن اتفاق افتاده و با توجه به کوچک بودن این شرکتها در صورت تداوم فروش در این قیمت (1345) تعدیلهای چشمگیر دیگری پیش رو خواهد بود .
                        توجه فرمایید عرض کردم اگر با قیمت 1345 تومن بفروشند قیمت کنونی سهام قندی خاطره خواهد شد و فعلا دو روزه که در بورس کالا تقاضا برای شکر عرضه شده با این قیمت وجود داشته .
                        موفق باشید

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
                          پرریسک جان
                          من یه سئوالی پرسیدم که بی جواب موند
                          این شرایط قانونی باز شدن یک سهم در زمانی که قراره بدون محدویت نوسان باز بشه چه جوریه؟ من از صبح داشتم این قزوین رو رصد میکردم تو قیمت 334 متعادل بود و چند دقیقه خریدار و فروشنده توافق داشتند ... خوب چرا اجازه خرید و فروش داده نشد .. تا اومد رسید به 2998 که بازم باز نشد احتمالا فردا بکشن پایینتر و همون 223 باز کنن ... من سئوالم اینکه که دالخواه ناظر بازاره یا یا که شرایطی داره که من نمی دونم
                          در ضمن از اینکه مینویسی و بازم تحلیل میکنی و.. خیلی ممنون من که باهات حال میکنم!
                          دوست من بستگی به عشق ناظر داره ...

ناظر عشقش بکشه وقتی رو قیمت توافق شد اجازه بازشگایی میده عشقش نکشید اجازه نمیده ..

دیروز در عرض مدت کم رو 230 اجازه بازگشایی داد ...امروز این همه رو قیمتهای بالاتر توافق شد ولی اجازه بازگشایی نداد ..

در اخر هر غلطی میخوان بکنن بزار بکنن ...ما خودمون رو اماده کردیم تا 200 هم اشاره شده ...این سهم بشه 200 کل بازار با مخ میره پایین وجالب اینکه داره میره پایین ...

ولی گفتم همه فقط دارن قندیها رو می بینن قندیهایی که امید به جبران ضرر در اونها هست ولی بقیه بازار رو کسی نمی بینه ..

کلی مثال هست ..فراور 730 تومنی الان رو 4حدود 400 ...نزدیک 70-80 درصد افت...ذوب 230 تومنی الان 140 تومن چند درصد افت شده..خگستر 300 تومن الان 130....وایران 120...کطبس 600 تومنی 300... وتوکا 330 تومنی 210 ...

کلی مثال هست ..نگران نباشید ...خود رو اماده کنید در قیمتهای حدود 200 به لطف سازمان وهر کسی میانگین بیارد پایین ومفت بخرید ...

نظر

• AVIN 8861
                            عضو عادی
                            • May 2012
                            • 210

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                            دوستان من مسئله اینجا ست همه افت گروه قند رو می بینن...

کل بازار به فنا رقته ...باز قندیها با این قیمت شکر واینده کشور سودی برا تقسیم دارن بقیه سهام چی...

ایا کسی زامیاد 300 که داره میشه 60 رو نمی بینه ..کسی سایپا رو نمی بینه ..کسی وپترو رو نمی بینه ..

کل بازار نابود شده وداره میشه ...اکثر سهام دارن تعدلی منفی میدن ..قندیها برعکس هی تعدیل مثبت میدن ومنفی میخورن ...روند قیمتی قندیها با روند بنیادی اونها همراستا نیست ....

ولی در جایی این بینادی باعث برگشت سهم خواهد شد ....همچنان منتظر هستیم واز افت این گروه استقبال می کنیم...زمانی بنده ناراحت میشوم که کل بازار فرت فرت مثبت بخورد وقندیها فرت فرت منفی....

فعلا در منفی خوردن بازار دست قندیها رو از پشت بسته ..

در ضمن افت قندیها این نیست قشکر از 1000 بشه 480...در مقطعی قندیها پی برای خیلی بالا گرفتند وهمان زمان گفته شد فقط تکنیکالی بخرید ...بله افت قندیها رو باید تازه از این قیمتها حساب کنید..

قشکر از 480 قزوین از 340 قلر از 1800 قند اصفهان از 1800و....

قندیها از این قیمتها در قیاس با بازار افت کمتری کردن البته همه قندیها مورد تایید نیستن وکسی نگفته قشرین قثابت قجام باید در این قیمتها باشن ..

در ضمن دلیل نداره قشرین با سود 20 تومن با قزوین با سود حداقل 100 تومن در یک قیمت باشن مگر اینکه قشرین هم سود رو بشکه بالا نکشه بالا میره اون مایین ها ....

کمی هم سودها رو ببیند وکمی دید میان مدت تر داشته باشید ..کل بازار نابود شده این مختص سهام قند نیست ..
                            پر ريسك عزيز
                            با كمال احترام اما با بخشي از حرفهاتون موافق نيستم.
                            تمام بازار افت كرده . درست. اما عرض من اين است كه اين گروه كاملا مشخص و واضحه كه دارن بلا سرش ميارن. به عمد. همين قمرو اصلا خودش يه داستان پيچيده اي داره. مطمئنم فقط براي منفي شدن گروه اين وضعيت رو داره. شما سايپا رو ميگيد درسته كه پارسال 380 بود و الان رو 135 اما اين رو در نظر بگيريم كه سايپا تو 14-15 ماه اين روند رو طي كرد. بارها و بارها و بارها فرصت خروج داد . خروج با تعقل. كه سهامدار بره بررسي كنه و خارج بشه .به قول خود شما هر كي خارج نشد به ...!! يا مثلا همين فاذر و فاراك . مگه تو 90 قيمت 370 و 290 رو نديدن. اما باز تو يه پروسه طولاني روند كاهش رو طي كردن.
                            اينكه ميگم تو اين گروه داستان اينجوريه براي اينكه همه چي متفاوت بود. قند اصفهان 21/12/90 بود كه 3900 تومان معامله شد. حالا كارخونه اش بايد منفجر شده باشه كه توي سه ماه و نيم قيمتش بشه يك سوم.درسته ؟ چه فرصت خروجي داد ؟وقتي در يك روز گرم خردادماه دلشون خواست و سهم رو با 50 درصد كاهش باز كردن... يا قشكر يا قزوين و يا... حالا يكي دو تا اين وسط مثل قنقش و قنيشا در رفتن كسي نمي دونه چي و چرا ؟
                            اصلا به نظرم همين كه گفتيد كه اينها تعديل مثبت ميدن و باز منفي ميشن اصلا مايه بدبيني بيشتر است. يعني مشكل گروه همين جاست كه بي دليل دارن مي برنش پايين.
                            من هنوزهم ميگم گروه بيماره و تا قجام و قمرو و قشرين از اين طرف منفي اند و قنيشا و قنقش و.. از اون طرف از اصلاح فراري ، وضع گروه درست بشو نيست. سهامدار اين گروه مطمئن بدونين از رشد سال پيش ،رشد بي رويه و ... ضربه خورده و ميخوره ........ حالا ببينيد كيا اين بلا ها رو سرمون آوردن با رشد بي دليل و نا متوازن پارسال قجام و قشكر و قثابت و چرا ما بايد تاوانشونو پس بديم .....

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Post
                              پر ريسك عزيز
                              با كمال احترام اما با بخشي از حرفهاتون موافق نيستم.
                              تمام بازار افت كرده . درست. اما عرض من اين است كه اين گروه كاملا مشخص و واضحه كه دارن بلا سرش ميارن. به عمد. همين قمرو اصلا خودش يه داستان پيچيده اي داره. مطمئنم فقط براي منفي شدن گروه اين وضعيت رو داره. شما سايپا رو ميگيد درسته كه پارسال 380 بود و الان رو 135 اما اين رو در نظر بگيريم كه سايپا تو 14-15 ماه اين روند رو طي كرد. بارها و بارها و بارها فرصت خروج داد . خروج با تعقل. كه سهامدار بره بررسي كنه و خارج بشه .به قول خود شما هر كي خارج نشد به ...!! يا مثلا همين فاذر و فاراك . مگه تو 90 قيمت 370 و 290 رو نديدن. اما باز تو يه پروسه طولاني روند كاهش رو طي كردن.
                              اينكه ميگم تو اين گروه داستان اينجوريه براي اينكه همه چي متفاوت بود. قند اصفهان 21/12/90 بود كه 3900 تومان معامله شد. حالا كارخونه اش بايد منفجر شده باشه كه توي سه ماه و نيم قيمتش بشه يك سوم.درسته ؟ چه فرصت خروجي داد ؟وقتي در يك روز گرم خردادماه دلشون خواست و سهم رو با 50 درصد كاهش باز كردن... يا قشكر يا قزوين و يا... حالا يكي دو تا اين وسط مثل قنقش و قنيشا در رفتن كسي نمي دونه چي و چرا ؟
                              اصلا به نظرم همين كه گفتيد كه اينها تعديل مثبت ميدن و باز منفي ميشن اصلا مايه بدبيني بيشتر است. يعني مشكل گروه همين جاست كه بي دليل دارن مي برنش پايين.
                              من هنوزهم ميگم گروه بيماره و تا قجام و قمرو و قشرين از اين طرف منفي اند و قنيشا و قنقش و.. از اون طرف از اصلاح فراري ، وضع گروه درست بشو نيست. سهامدار اين گروه مطمئن بدونين از رشد سال پيش ،رشد بي رويه و ... ضربه خورده و ميخوره ........ حالا ببينيد كيا اين بلا ها رو سرمون آوردن با رشد بي دليل و نا متوازن پارسال قجام و قشكر و قثابت و چرا ما بايد تاوانشونو پس بديم .....
                              با سلام..

خودتون جواب خودتون رو در سطر اخر دادید..

رشد شدید ..
                              کدوم گروهی تو بازار امروز بست وبعد 40-50 درصد بالاتر باز شد به جز قندیها...هچی گروهیی همچین بازگشایی نداشتن..قندیها سال قبل هر قوت می بستن 40-50 درصد بالاتر باز مشدن والان برعکس..
                              اون زمان این رشدهای شدید شد بلای جان اینها والان این افتهای شدید میشه سببب رهایی اینها از روند نزولی...

قندیها هم اکثرا فرصت خروج دادن به جز چند عدد...یکی افهان بود یکی قمرو یکی قجام یکی قثابت یکی هم قشرین...

بله اینها در قیمتهای بالا فرصت خروج ندادن ولی بعد اصلاح میشد خروج کرد فقط دو سهم قجام قمرو تا اینجا داصلا فرصت خروج ندادن...

هر سهمی با یه بار باز بسته شدن 40-50 درصد بپره بالا این خطر هم داره باز با یک بار باز بسته شدن 40-50 درصد بپره پایین...

با این همه هنوزم معتقدم دیگر این قیمتها توجیه نداره برا این گروه ..کاری به منفی واینها ندارم ...پی برای معمول بازار رو 4 هم بگیریم الان اکثر اینها پی برای 4 دارن وباز هم دارن منفی میخورن واین منفی فرصت خریده همین..حالا دوستان ان قدر صبر کنند در پایین ترین قیمت وارد بشن ..

دیگه سهم پی بر ای منفی یک که نمی گیره.

نظر

• paiezan
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 317

سلام پرریسم عزیز
                                لطفا تحلیلتون رو درباره ولیز و بوعلی در صورت امکان بفرمایین
                                بینهایت ممنون از زحمات بیدریغ شما

نظر

در حال کار...
                                X