پرریسک جان وضعیت ثامان چطوریه ؟ در حکم پولبکه ؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
چند نكته
- قثابت تا 300 را نبينه هيچ اتفاقي نمي افته . پر ريسك عزيز اينو وقتي گفتن كه روي 370 و 380 درگير بود. دقيقا تا محدوده 300 اومد و بعدهم يه رشد تا 370 داشت.
- آذرآب رو خودم شخصا بي هيچ تحليلي در بازگشايي روي 269 خريدم. پر ريسك گرامي گفتن اگه 253 رو به پايين شكست ميره براي كانال نزولي و تا 180 جاي افت داره. شكست و من به سلامت رو 250 فروختم و خودمو نجات دادم. ديديد كه دقيقا تا كجا پايين اومد.
- قشهد رو موقعي كه روي 1000 تومان داشت صف خريد ميشد و همه گروه هم سبز بودند پرسيدم . گفتند كه تا 850 بايد بياد و من متعجب كه همه گروه سبز و چرا انقدر نزول؟ شما بگيد دقيقا تا كجا پايين اومد ؟
اينها چند مورد بود كه البته من به خاطر گروه قند و تجهيزات كه حساستر بودم ، گفتم. حالا كرمانشا و شبندر چه كردن و شصفها و وساپا چه خواهند كرد رو همگي خواهيم ديد....
اينه كه ميگم اين پر ريسك با همه و همه فرق داره. بايد بگم خيلي خيلي اميد دارم كه با كمك همين پر ريسك عزيز ،تو همين بازار داغون همه ضررام جبران بشه .تا حالا كه عالي بود. (هرچند شبندر را نخريدم !،راستي ديگه الان ديره؟؟!!)
نظر
-
سلام جناب پر ریسک عزیز و دوست داشتنی
می خوام یه راهنمایی بزرگ در حقم کنی
من توی مخابرات و ذوب بیش از 2/3 پولم خابیده
ذوب 194 تومنی
و اخابر قبل مجمع 225 تومنی
از این رکود خسته شدم
به نظر شما تا کی اینجوری این دو سهام در حال در جا زدن باقی میمونن؟
و مهمتر از اون نظری برای جابجایی این دوسهام با سهم دیگری داری
که ضررهای زیاد این چند ماهم جبران بشه
خیلی سپاسگذارم اگر کمکم کنی
چون بد جوری گیر کردم و کم کم باید چک هامو پاس کنم
اما دستم بد جور خالی شده
سپاس گذارمدنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
-
در اصل توسط mane1659 پست شده است View Postپرریسک جان وضعیت ثامان چطوریه ؟ در حکم پولبکه ؟
در مورد ثامان حد ضرر 145 بوده وهست ولی خوب سهم دیروز در مقاومت کم اورد اخر وقت ..با این همه نگرانی نداره وسهم افت اصلی خودش رو کرده وهر افتی در این مقطع رو فرصت خرید مبینم ...
در مورد بازار هم به نظر من بازار به سمت بالا برخواهد گشت چون تونست قیمتهایی رو لمس کنه با اومدن بالای اونها روند صعودی میگیره ..مثال فاراک بالای 130 اومد ثامان بالای 152 مپنا بالای 210 و....به نظرم بازار داره یه خیر بر می داره برا اینکه وارد روند صعودی بشه....
به نظرم اینبار پول بکی هست برا جا ماندگان ...
نظر
-
در اصل توسط mahding پست شده است View Postبا سلام جناب پر ریسک
به نظر شما قیمت سهام زامیاد بعد از مجمع عادی که روز چهارشنبه است و با توجه به قیمت 76چقدر پایین میآید آیا احتمال بالا رفتن سهم بعد از مجمع با توجه به پایین بودن قیمت هست
نظر
-
در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Postچند نكته
- قثابت تا 300 را نبينه هيچ اتفاقي نمي افته . پر ريسك عزيز اينو وقتي گفتن كه روي 370 و 380 درگير بود. دقيقا تا محدوده 300 اومد و بعدهم يه رشد تا 370 داشت.
- آذرآب رو خودم شخصا بي هيچ تحليلي در بازگشايي روي 269 خريدم. پر ريسك گرامي گفتن اگه 253 رو به پايين شكست ميره براي كانال نزولي و تا 180 جاي افت داره. شكست و من به سلامت رو 250 فروختم و خودمو نجات دادم. ديديد كه دقيقا تا كجا پايين اومد.
- قشهد رو موقعي كه روي 1000 تومان داشت صف خريد ميشد و همه گروه هم سبز بودند پرسيدم . گفتند كه تا 850 بايد بياد و من متعجب كه همه گروه سبز و چرا انقدر نزول؟ شما بگيد دقيقا تا كجا پايين اومد ؟
اينها چند مورد بود كه البته من به خاطر گروه قند و تجهيزات كه حساستر بودم ، گفتم. حالا كرمانشا و شبندر چه كردن و شصفها و وساپا چه خواهند كرد رو همگي خواهيم ديد....
اينه كه ميگم اين پر ريسك با همه و همه فرق داره. بايد بگم خيلي خيلي اميد دارم كه با كمك همين پر ريسك عزيز ،تو همين بازار داغون همه ضررام جبران بشه .تا حالا كه عالي بود. (هرچند شبندر را نخريدم !،راستي ديگه الان ديره؟؟!!)
شما لطف داری دوست من.....
با کمک هم اگر این بازار فقط فقط نرمال بمونه میشه ضررها رو جبران کرد ...
دوستان کرمانشاه گزارش مجمع داد ..40 تومن تقسیم می کنه وخیلی زود هم پرداخت میشه ...
نظر
-
سلام پرریسک جان میخوام از کشرق با 30 منفی خارج شم (:| نظرت چیه ؟[SIZE=1][COLOR="#00FFFF"][COLOR="#008080"]به جرم وسوسه چه طعنه ها که نشنید حوا ؛پس از او همه تا توانستیم آدم شدیم ؛ ای حوا چه صادقانه حوا بودی و چه ریاکارانه آدمیم(شریعتی)[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
سلام و احترام
قبلا در فروم ديگري نظرم را درباره گروه قند گفته ام. (ابتدا عرض كنم بيشتر سبد من در اين گروه است و متاسفانه بخشي از آن هم به لطف سهامداران عمده مرودشت توقيف! است )
به نظرم بيشتر از قيمتهاي جهاني و حتي شايد قيمت شكر اين مهم هست كه گروه متعادل شود.
- تا وقتي شيرين در هر قيمتي كه جمع مي شود ،با حجم نسبتا خوب هم جمع مي شود و بعد متعادل نمي شود و مجددا صف ميليوني را براي روزهاي طولاني مي بيند وضع همين است...
- تا وقتي مرودشت (كه به نظرم كليد اصلي است) جمع و متعادل نشود وضع همين است كه هست. توجه كنيد كه قند مرودشت نزديك به پنج ماه است كه در حقيقت هيچ معامله اي نشده است. صف فروش چندين ماهه اين سهم اثر رواني بسيار بسيار مخربي بر گروه گذاشته است . نكته تاسف بار اينجاست كه هرگز قصدي بر حل اين مساله وجود ندارد . معماي گيج كننده اي است سهم را تا 15 روز در گره نمي برند بعد به فاصله سه روز دوبار به گره مي برند. بعد اجازه هيچ معامله اي نمي دهند. !!!! چرا؟؟؟؟ مطمئن باشيد در تداوم صف فروش اين سهم حكمت كثيف و رذالت باري نهفته است. يادتان باشد مرودشت در دوران خوب قندي ها از پر معامله ترين و ضمنا پربازده ترين سهمهاي گروه بود و هنوز هم از نظر بنيادي از بهترين هاست.
- قجام هم كمك كننده اين دو سهم است. با آن گزارشهاي احمقانه و صف فروش ممتد بهترين كمك را به جو منفي گروه خواهد داشت.
...... با اين تفاسير اضافه كنيد كه دولت اراده اي بر افزايش قيمت شكر ندارد ،ظاهرا.
به واردات تا بخواهيد پروبال مي دهد.
هنوز اصلاح در برخي سهام ظاهرا به پايان نرسيده ( قنقش و قشرين و شايدهم قثابت ) يا حتي آغاز نشده است!!( قنيشا)
قيمتهاي جهاني و ماه رمضان و... هم صرفا مسكن چند روزه اند و كمكي نمي كنند.....
حالا به نظر شما فرجام اين گروه چه خواهد شد؟؟ البته بورس ايران است و شايد هم دوباره مانند سال 90 اين گروه را پربازده ترين گروه ببينيم!. اميدوارم اين گونه شود.
نظر
-
در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Postسلام و احترام
قبلا در فروم ديگري نظرم را درباره گروه قند گفته ام. (ابتدا عرض كنم بيشتر سبد من در اين گروه است و متاسفانه بخشي از آن هم به لطف سهامداران عمده مرودشت توقيف! است )
به نظرم بيشتر از قيمتهاي جهاني و حتي شايد قيمت شكر اين مهم هست كه گروه متعادل شود.
- تا وقتي شيرين در هر قيمتي كه جمع مي شود ،با حجم نسبتا خوب هم جمع مي شود و بعد متعادل نمي شود و مجددا صف ميليوني را براي روزهاي طولاني مي بيند وضع همين است...
- تا وقتي مرودشت (كه به نظرم كليد اصلي است) جمع و متعادل نشود وضع همين است كه هست. توجه كنيد كه قند مرودشت نزديك به پنج ماه است كه در حقيقت هيچ معامله اي نشده است. صف فروش چندين ماهه اين سهم اثر رواني بسيار بسيار مخربي بر گروه گذاشته است . نكته تاسف بار اينجاست كه هرگز قصدي بر حل اين مساله وجود ندارد . معماي گيج كننده اي است سهم را تا 15 روز در گره نمي برند بعد به فاصله سه روز دوبار به گره مي برند. بعد اجازه هيچ معامله اي نمي دهند. !!!! چرا؟؟؟؟ مطمئن باشيد در تداوم صف فروش اين سهم حكمت كثيف و رذالت باري نهفته است. يادتان باشد مرودشت در دوران خوب قندي ها از پر معامله ترين و ضمنا پربازده ترين سهمهاي گروه بود و هنوز هم از نظر بنيادي از بهترين هاست.
- قجام هم كمك كننده اين دو سهم است. با آن گزارشهاي احمقانه و صف فروش ممتد بهترين كمك را به جو منفي گروه خواهد داشت.
...... با اين تفاسير اضافه كنيد كه دولت اراده اي بر افزايش قيمت شكر ندارد ،ظاهرا.
به واردات تا بخواهيد پروبال مي دهد.
هنوز اصلاح در برخي سهام ظاهرا به پايان نرسيده ( قنقش و قشرين و شايدهم قثابت ) يا حتي آغاز نشده است!!( قنيشا)
قيمتهاي جهاني و ماه رمضان و... هم صرفا مسكن چند روزه اند و كمكي نمي كنند.....
حالا به نظر شما فرجام اين گروه چه خواهد شد؟؟ البته بورس ايران است و شايد هم دوباره مانند سال 90 اين گروه را پربازده ترين گروه ببينيم!. اميدوارم اين گونه شود.
نظر
-
متاسفانه تحلیل بازار در این شرایط کار سختی شده سهما در بیشتر موارد به سمت سفته بازی و حمایتهای دستوری رفته ...............جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
سلام برهمگی مخصوصا دوست عزیز اورمویم چرریسک عزیز
نمیدونم چرا بچه ها همش وعده وعید میدن به قولی معروف میگن به جای لعنت فرستاده به تاریکی شمعی روشن کن حالا حکایت قزوین هم همین شده به خدا همه اون خریدها رو خودم گذاشتم نمی دونم چرا یکی تو این وضعیت که واقعا میتونه به کل گروه قندی کمک کنه پا پیش نمی زاره ابطال معامله دیزور قزوین هم باعث وبانیش خودم بودم خواهش میکنم کمک هم باشیم
درهرصورت نیازمند یاری سبزتان هستیم
ارادتمند شما....[SIZE=2][COLOR="#0000CD"]به همه اعتماد داشتن خطرناك است، به هيچ كس اعتماد نداشتن خطرناكترين است[/COLOR][/SIZE]
نظر
نظر