کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام برهمگی وقبولی طاعات وعبادات
خواهشمندیم ازدوستان کمک کنن حجم قصفها وقزوین رو بدیم خدایی نامردیه همش من حجمو پرکنم
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم :*
آقای بابک الان سه روزه آقای ولیخانی در تالار بورس ادعای مشابه شما را دارند.نمیدونم کدوم از حضرات دروغ میگویند هرچند میشود حدس زد . شما برای اثبات مدعا لطف کنید فردا راس ساعت مشخصی تعداد مشخصی را وارد کنید و قبل و بعدآن اعلام کنید تا بقول معروف روسیاهی به زغال بمونه....کلا دروغ چیز خوبی نیست خصوصا در این ماه. امیدوارم شما دروغگو نباشید
پرریسک جان مدت زیادیه قنیشای 970 تومنی دارم
امروز که همه فرصت دادن ، صلاح میدونی با پاسا یا پکویر یا کرماشا یا زاگرس یا سایر سهام ارزنده ی دیگر موجود عوض کنم ؟
یا بذارم حالا که قندیا مثبته بذارم با جو بره بالاتر ؟
اگه نظرت رو تعویضه ممنون میشم اگه بگی با کدوم سهم (دیدگاه تقریبا 3-4 هفته ای) ؟
در قندیها نظر بنده همچنان بر روی قزوین قشیر وقشهد هست ..
قشیر قزوین که نمیشه خرید فقط مونده قشهد ....قشهد مجمع نرفته ...وامسال به نظرم شگفتی ساز بشه بعد این چند تا قندی که دیگه فرصت خرید نمیدن ..
در گروه پترو با قیمت خوردن شفارا به کرمانشاه همچنان ایمان ددارم ...کرمانشاه مفت ترین سهم بازاره هر کی هم میفروشه امیدوارم با کارمزد بتونه جایگزین کنه ...مثل قوزنی هرکی فروخته فعلا تو صف خرید گیر کرده ..
توکایل حد ضرر 247 بود کم اورد رفتیم برا 220 ...
پکویر وپاسا هم مفت ترین سهام لاستیکی هستن و..پکویر به ظنرم بالای 70 میشاره پی بریا 3 میشه 210 کف قیمت سهم ....حالا هر کی پایین تر میفروشه خودش میدونه ...سهام مفت رو باید خرید ...
قنیشا رو قوبل ندارم ..فقط داره با جو گرویه میاد بالا ....سهمی رو باید خرید که با تکیه بر نبیادی خودش بیاد بالا ..جو گروه منفی هم شد اثری روش نذراه ..مثل قزوین ..مثل کرمانشاه ..کل گروه پترو امروز منفی بدی بودن ولی این سهم شناور بودن با کوچکترین برگشتی صف خرید دیدن داره ...
جعفر جون دوست خوبم خسته نباشی
آقا شپترو پله ای دارم میخرم خوبه به نظرت؟!
ممنون
فقط پله هیا خریدت رو با فاصله خوب هم از هم بگیر ..یعنی هر 4 درصد نیای یه پله بخری ...15 درصد افت یه پله وارد بشو ...سهم خوب ..خود زیرمجمو عه ابدان هم داره میخره ...امسال بالای 150 میسازه ...حداقل ..
ولی نظرو خودم با فرصت خریدید که کرمانشاه داده اولویت رو این سهم هست ....مفت ترین سهم بازار ...قندیها فقط به دلیل اینکه شناور کمتری دارن صف شدن وگرنه عمرا سوداوری مثل چند تا سهم پترو شیمی یا سیمانی یا چند تا سهم که زیر نظر دارم داشته باشن ..با این همه ما قندی هم داریم ولی گفتم فقط قوزنی قشیر قشهد و.....بقیه هم مال دوستان ...
تعویض هر سهمی که دارید اگر در ضرر نیستید رو با کرمانشاه صلاح می بینم ...
هر سهمی از هر گروهی دلیل رو بعدا متوجه میشید وقتی کرمانشاه بالای 600 رفت ...
داداش پر ریسک عزیز
ممنون از راهنمایی های دلسوزانه ت
یه تعداد وصنعت و وپترو دارم تو ضرر نیستم. فردا نقد می کنم می رم سراغ کرمانشاه
سه چهار ماهه جواب می ده یا بلند مدت روش حساب کنیم؟
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
داداش پر ریسک عزیز
ممنون از راهنمایی های دلسوزانه ت
یه تعداد وصنعت و وپترو دارم تو ضرر نیستم. فردا نقد می کنم می رم سراغ کرمانشاه
سه چهار ماهه جواب می ده یا بلند مدت روش حساب کنیم؟
دوست من داری کاروخنه دلار میخری ...دلار داره میشه 2000 هزار تومان ...همه از خرید دلار در این قیمتها ترس دارن وشاید دلار از این قیمت بازدهی چندانی نده ولی خرید سهمی که الان دارن به شما با دلار 1000 تومنی میدن به اسم کرمانشاه برات بازدهی 200-300 درصد داره ...
در قزوین که به دوماه نکشید سهم برگشت وداره طوفان میکنه ..این سهم به نظرم به هفته هم نکشه برگرده ......
بابا اگر میخواد جنگ بشه فاتحه کل بورس خوندست ..فاتحه مسکن خودندست ..الان مسکن قیمتش سر به فلک زده ..مگر در کشوری که میخواد جنگ بشه مردم دیونه شدن برن مسکن بخرن ...
بازار جو گیر شده ...همین ..فقط از این فرصت استفاده کنید ..این فرصتها چند سال یه بار رخ میده ..اگر کسی تونست تا چند سال دیگه قوزنی زیر 300 پیدا کنه یا قشیر رو 300 پیدا کنه سلا برسونه تموم شد ....منفی بافها همشون فعلا جا موندن از این سهمهای تاپ....
چند وقت دیگه کسی کرمانشاه زیر 500 که چه عرض کنم زیر 600 پیدا کرد سلام برشونه ..فقط صبر کنید ....میدونم الان فکر می کنید دارم تبلیغ می کنم ..باشه ...ولی تابلو بورس همه چی رو ثابت خواهد کرد ...
وقتی قزوین رفت بالای 500 تازه اونوقت بازار میفهمه پرریسک چی می گفت....وقتی بالای 500 صف خرید میلیونی شد با هدف 1200-1300 با سود بالای 200 اونوقت بازار میفهمه ما چی گفتیم ...
در کرمانشاه همینطور وقتی سودش شد 150-200 میخوام ببسنم بازم فروشنده میاد ...زیر 600 اونوقت کسی میده این سهم رو ..
برا شفارا برا اجازه مخازن وسهمی با زیان رو 640 صف خرید بستن ...برا قنیشا رو 1300 صف بستن ...واقعا این بازار احسنت داره ...چند وقت دیگه بازدهی رو مقاسه خواهیم کرد ...
دوست من داری کاروخنه دلار میخری ...دلار داره میشه 2000 هزار تومان ...همه از خرید دلار در این قیمتها ترس دارن وشاید دلار از این قیمت بازدهی چندانی نده ولی خرید سهمی که الان دارن به شما با دلار 1000 تومنی میدن به اسم کرمانشاه برات بازدهی 200-300 درصد داره ...
در قزوین که به دوماه نکشید سهم برگشت وداره طوفان میکنه ..این سهم به نظرم به هفته هم نکشه برگرده ......
بابا اگر میخواد جنگ بشه فاتحه کل بورس خوندست ..فاتحه مسکن خودندست ..الان مسکن قیمتش سر به فلک زده ..مگر در کشوری که میخواد جنگ بشه مردم دیونه شدن برن مسکن بخرن ...
بازار جو گیر شده ...همین ..فقط از این فرصت استفاده کنید ..این فرصتها چند سال یه بار رخ میده ..اگر کسی تونست تا چند سال دیگه قوزنی زیر 300 پیدا کنه یا قشیر رو 300 پیدا کنه سلا برسونه تموم شد ....منفی بافها همشون فعلا جا موندن از این سهمهای تاپ....
چند وقت دیگه کسی کرمانشاه زیر 500 که چه عرض کنم زیر 600 پیدا کرد سلام برشونه ..فقط صبر کنید ....میدونم الان فکر می کنید دارم تبلیغ می کنم ..باشه ...ولی تابلو بورس همه چی رو ثابت خواهد کرد ...
وقتی قزوین رفت بالای 500 تازه اونوقت بازار میفهمه پرریسک چی می گفت....وقتی بالای 500 صف خرید میلیونی شد با هدف 1200-1300 با سود بالای 200 اونوقت بازار میفهمه ما چی گفتیم ...
در کرمانشاه همینطور وقتی سودش شد 150-200 میخوام ببسنم بازم فروشنده میاد ...زیر 600 اونوقت کسی میده این سهم رو ..
برا شفارا برا اجازه مخازن وسهمی با زیان رو 640 صف خرید بستن ...برا قنیشا رو 1300 صف بستن ...واقعا این بازار احسنت داره ...چند وقت دیگه بازدهی رو مقاسه خواهیم کرد ...
نظر