چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اشکبوس کهنه سوار
    ستاره دار (2)
    • Jul 2012
    • 1281

سلام داداشا
    قشکرها رو کی از انبار دربیاریم؟>:d<
    در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• morteza93
      عضو فعال
      • Apr 2012
      • 516

استاد پرریسک و استاد کیانوش
      با توجه به اینکه آر اس آی کرماشا در محدوده اشباع خرید قرار داره، ورود به این سهم در این مقطع منطقی هست یا خیر؟
      یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• صمدآقا
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 214

در اصل توسط babake پست شده است View Post
        سلام برهمگی وقبولی طاعات وعبادات
        خواهشمندیم ازدوستان کمک کنن حجم قصفها وقزوین رو بدیم خدایی نامردیه همش من حجمو پرکنم
        هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم :*
        آقای بابک الان سه روزه آقای ولیخانی در تالار بورس ادعای مشابه شما را دارند.نمیدونم کدوم از حضرات دروغ میگویند هرچند میشود حدس زد . شما برای اثبات مدعا لطف کنید فردا راس ساعت مشخصی تعداد مشخصی را وارد کنید و قبل و بعدآن اعلام کنید تا بقول معروف روسیاهی به زغال بمونه....کلا دروغ چیز خوبی نیست خصوصا در این ماه. امیدوارم شما دروغگو نباشید

نظر

• صمدآقا
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 214

در اصل توسط babake پست شده است View Post
          اینم ازاصفهان ..... حالشو ببرین.....:x
          این ایثار شما من یکی رو که شرمنده کرده

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
            پرریسک جان مدت زیادیه قنیشای 970 تومنی دارم
            امروز که همه فرصت دادن ، صلاح میدونی با پاسا یا پکویر یا کرماشا یا زاگرس یا سایر سهام ارزنده ی دیگر موجود عوض کنم ؟
            یا بذارم حالا که قندیا مثبته بذارم با جو بره بالاتر ؟
            اگه نظرت رو تعویضه ممنون میشم اگه بگی با کدوم سهم (دیدگاه تقریبا 3-4 هفته ای) ؟
            در قندیها نظر بنده همچنان بر روی قزوین قشیر وقشهد هست ..

قشیر قزوین که نمیشه خرید فقط مونده قشهد ....قشهد مجمع نرفته ...وامسال به نظرم شگفتی ساز بشه بعد این چند تا قندی که دیگه فرصت خرید نمیدن ..

در گروه پترو با قیمت خوردن شفارا به کرمانشاه همچنان ایمان ددارم ...کرمانشاه مفت ترین سهم بازاره هر کی هم میفروشه امیدوارم با کارمزد بتونه جایگزین کنه ...مثل قوزنی هرکی فروخته فعلا تو صف خرید گیر کرده ..

توکایل حد ضرر 247 بود کم اورد رفتیم برا 220 ...

پکویر وپاسا هم مفت ترین سهام لاستیکی هستن و..پکویر به ظنرم بالای 70 میشاره پی بریا 3 میشه 210 کف قیمت سهم ....حالا هر کی پایین تر میفروشه خودش میدونه ...سهام مفت رو باید خرید ...

قنیشا رو قوبل ندارم ..فقط داره با جو گرویه میاد بالا ....سهمی رو باید خرید که با تکیه بر نبیادی خودش بیاد بالا ..جو گروه منفی هم شد اثری روش نذراه ..مثل قزوین ..مثل کرمانشاه ..کل گروه پترو امروز منفی بدی بودن ولی این سهم شناور بودن با کوچکترین برگشتی صف خرید دیدن داره ...

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
              پرریسک جان تعویض پارسان با کرمانشاه را صلاح میدونی ؟
              تعویض هر سهمی که دارید اگر در ضرر نیستید رو با کرمانشاه صلاح می بینم ...

هر سهمی از هر گروهی دلیل رو بعدا متوجه میشید وقتی کرمانشاه بالای 600 رفت ...

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
                شما برنده اید ولی کسی که قشکر و قپیرا میخره برنده ترین است
                بعد مدتهی قیمتها رو با هم مقایسه خواهیم وبازدهی رو قندیها رو از قیمتهایی که شروع به رشد کردن ..

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                  تا اينجاي کار که کرمانشا 455 تومان را شکسته چون قيمت پاياني سهم هست 461 تومان
                  کیانوش جون کمی اینجا بمونه خوب میشه ...ممکنه پولی دستم بیاد ...بهتره کمی صبر کنه تا این پوله جور بشه ...

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                    کیانوش جون کمی اینجا بمونه خوب میشه ...ممکنه پولی دستم بیاد ...بهتره کمی صبر کنه تا این پوله جور بشه ...
                    جعفر جون دوست خوبم خسته نباشی
                    آقا شپترو پله ای دارم میخرم خوبه به نظرت؟!
                    ممنون

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                      جعفر جون دوست خوبم خسته نباشی
                      آقا شپترو پله ای دارم میخرم خوبه به نظرت؟!
                      ممنون
                      فقط پله هیا خریدت رو با فاصله خوب هم از هم بگیر ..یعنی هر 4 درصد نیای یه پله بخری ...15 درصد افت یه پله وارد بشو ...سهم خوب ..خود زیرمجمو عه ابدان هم داره میخره ...امسال بالای 150 میسازه ...حداقل ..

ولی نظرو خودم با فرصت خریدید که کرمانشاه داده اولویت رو این سهم هست ....مفت ترین سهم بازار ...قندیها فقط به دلیل اینکه شناور کمتری دارن صف شدن وگرنه عمرا سوداوری مثل چند تا سهم پترو شیمی یا سیمانی یا چند تا سهم که زیر نظر دارم داشته باشن ..با این همه ما قندی هم داریم ولی گفتم فقط قوزنی قشیر قشهد و.....بقیه هم مال دوستان ...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                        ستاره دار (2)
                        • Jul 2012
                        • 1281

تعویض هر سهمی که دارید اگر در ضرر نیستید رو با کرمانشاه صلاح می بینم ...

هر سهمی از هر گروهی دلیل رو بعدا متوجه میشید وقتی کرمانشاه بالای 600 رفت ...
                        داداش پر ریسک عزیز
                        ممنون از راهنمایی های دلسوزانه ت
                        یه تعداد وصنعت و وپترو دارم تو ضرر نیستم. فردا نقد می کنم می رم سراغ کرمانشاه
                        سه چهار ماهه جواب می ده یا بلند مدت روش حساب کنیم؟

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                          داداش پر ریسک عزیز
                          ممنون از راهنمایی های دلسوزانه ت
                          یه تعداد وصنعت و وپترو دارم تو ضرر نیستم. فردا نقد می کنم می رم سراغ کرمانشاه
                          سه چهار ماهه جواب می ده یا بلند مدت روش حساب کنیم؟
                          دوست من داری کاروخنه دلار میخری ...دلار داره میشه 2000 هزار تومان ...همه از خرید دلار در این قیمتها ترس دارن وشاید دلار از این قیمت بازدهی چندانی نده ولی خرید سهمی که الان دارن به شما با دلار 1000 تومنی میدن به اسم کرمانشاه برات بازدهی 200-300 درصد داره ...

در قزوین که به دوماه نکشید سهم برگشت وداره طوفان میکنه ..این سهم به نظرم به هفته هم نکشه برگرده ......

بابا اگر میخواد جنگ بشه فاتحه کل بورس خوندست ..فاتحه مسکن خودندست ..الان مسکن قیمتش سر به فلک زده ..مگر در کشوری که میخواد جنگ بشه مردم دیونه شدن برن مسکن بخرن ...

بازار جو گیر شده ...همین ..فقط از این فرصت استفاده کنید ..این فرصتها چند سال یه بار رخ میده ..اگر کسی تونست تا چند سال دیگه قوزنی زیر 300 پیدا کنه یا قشیر رو 300 پیدا کنه سلا برسونه تموم شد ....منفی بافها همشون فعلا جا موندن از این سهمهای تاپ....

چند وقت دیگه کسی کرمانشاه زیر 500 که چه عرض کنم زیر 600 پیدا کرد سلام برشونه ..فقط صبر کنید ....میدونم الان فکر می کنید دارم تبلیغ می کنم ..باشه ...ولی تابلو بورس همه چی رو ثابت خواهد کرد ...
                          وقتی قزوین رفت بالای 500 تازه اونوقت بازار میفهمه پرریسک چی می گفت....وقتی بالای 500 صف خرید میلیونی شد با هدف 1200-1300 با سود بالای 200 اونوقت بازار میفهمه ما چی گفتیم ...

در کرمانشاه همینطور وقتی سودش شد 150-200 میخوام ببسنم بازم فروشنده میاد ...زیر 600 اونوقت کسی میده این سهم رو ..

برا شفارا برا اجازه مخازن وسهمی با زیان رو 640 صف خرید بستن ...برا قنیشا رو 1300 صف بستن ...واقعا این بازار احسنت داره ...چند وقت دیگه بازدهی رو مقاسه خواهیم کرد ...

کرمانشاه 450 تومنی وقنیشا 1300 تومنی ...یادتون باشه ..

نظر

• جواد مهرابی
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 543

سلام پرریسک عزیز
                            فباهنر گزارش سه ماهه رو داده بازم با دلار 1226 تومن!!!!!

بنظرتون یک باره آخر سال نرخ ارزش رو تعدیل میکنه یا اصلا نمیتونه ؟
                            بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• امیر2309
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 2127

من هم فردا قنيشا رو با كرمانشاه تعويض خواهم كرد
                              واقعا جعفر خان راست مي گه همه ما عاشق صفيم الان فرصت داده بايد دريغ نكنيم
                              www.mahak-charity.org

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2012
                                • 1281

دوست من داری کاروخنه دلار میخری ...دلار داره میشه 2000 هزار تومان ...همه از خرید دلار در این قیمتها ترس دارن وشاید دلار از این قیمت بازدهی چندانی نده ولی خرید سهمی که الان دارن به شما با دلار 1000 تومنی میدن به اسم کرمانشاه برات بازدهی 200-300 درصد داره ...

در قزوین که به دوماه نکشید سهم برگشت وداره طوفان میکنه ..این سهم به نظرم به هفته هم نکشه برگرده ......

بابا اگر میخواد جنگ بشه فاتحه کل بورس خوندست ..فاتحه مسکن خودندست ..الان مسکن قیمتش سر به فلک زده ..مگر در کشوری که میخواد جنگ بشه مردم دیونه شدن برن مسکن بخرن ...

بازار جو گیر شده ...همین ..فقط از این فرصت استفاده کنید ..این فرصتها چند سال یه بار رخ میده ..اگر کسی تونست تا چند سال دیگه قوزنی زیر 300 پیدا کنه یا قشیر رو 300 پیدا کنه سلا برسونه تموم شد ....منفی بافها همشون فعلا جا موندن از این سهمهای تاپ....

چند وقت دیگه کسی کرمانشاه زیر 500 که چه عرض کنم زیر 600 پیدا کرد سلام برشونه ..فقط صبر کنید ....میدونم الان فکر می کنید دارم تبلیغ می کنم ..باشه ...ولی تابلو بورس همه چی رو ثابت خواهد کرد ...
                                وقتی قزوین رفت بالای 500 تازه اونوقت بازار میفهمه پرریسک چی می گفت....وقتی بالای 500 صف خرید میلیونی شد با هدف 1200-1300 با سود بالای 200 اونوقت بازار میفهمه ما چی گفتیم ...

در کرمانشاه همینطور وقتی سودش شد 150-200 میخوام ببسنم بازم فروشنده میاد ...زیر 600 اونوقت کسی میده این سهم رو ..

برا شفارا برا اجازه مخازن وسهمی با زیان رو 640 صف خرید بستن ...برا قنیشا رو 1300 صف بستن ...واقعا این بازار احسنت داره ...چند وقت دیگه بازدهی رو مقاسه خواهیم کرد ...

کرمانشاه 450 تومنی وقنیشا 1300 تومنی ...یادتون باشه ..
                                الهی به امید تو

نظر

در حال کار...
                                X