چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehdipour2000
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 406

با اجازه جناب پرریسک عزیز

نمودار روزانه نشان از اصلاح این سهم و فرصت ورود برای آن دارد.

و شکل زیر نمودار هفتگی را برای هدفی بالاتر از 500 نشان میدهد
    آخرین ویرایش توسط mehdipour2000؛ 2012/07/28, 15:27.
    تحلیل رایگان
    اینستاگرام: mehdipour.mohamad
    توییتر: m_mehdipour

نظر

• تاران
      عضو فعال
      • Jan 2012
      • 959

پرریسک عزیز
      حد ضرر ذوب رو چه قیمتی بزارم (فعلا 13 درصد ضرر) خرید 149 تومن
      مرسی

نظر

• parsa
        عضو عادی
        • Dec 2011
        • 10

شفاف سازی

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان گرامی امروز با کمک یکی از دوستان متوجه شدم که اقایی بنام بابک از نوشته های اینجانب سو استفاده کرده و ممکن است شما را اغوا کند پسر 8 ساله اینجانب سهامدار 1.88% قند قزوین و کمی در قند اصفهان است و چند روز اخیر بنده حجم مبنا رو دادم که گویا منت هم بر سرتون گذاشته محمد پارسا ولیخانی کد بورسی 01276 کارگزاری بورسیران البته الان سهام قزوین به حدود 1% رسیده البته با نامش خواستم متذکر شوم دوستان اغوا نشوید من هر روز 11.50 دقیقه با اعلام در تالار بورس حجم مبنا رو دادم امروز 47000 قزوین .و 10200 قند اصفهان شماره تماس کارگزاری 021-88832862التماس دعا پر سود باشید قابل توجه اقای پر ریسک شاید هم قسمت بود اینجا هم مطلبی نوشته باشیم

نظر

• صمدآقا
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 214

در اصل توسط صمدآقا پست شده است View Post
          آقای بابک الان سه روزه آقای ولیخانی در تالار بورس ادعای مشابه شما را دارند.نمیدونم کدوم از حضرات دروغ میگویند هرچند میشود حدس زد . شما برای اثبات مدعا لطف کنید فردا راس ساعت مشخصی تعداد مشخصی را وارد کنید و قبل و بعدآن اعلام کنید تا بقول معروف روسیاهی به زغال بمونه....کلا دروغ چیز خوبی نیست خصوصا در این ماه. امیدوارم شما دروغگو نباشید
          ممنون آقای ولیخانی
          با سلام .خوشحالم شناخت و حدس من در مورد شما صحیح بوده.جا داره همینجا بابت پر کردن حجم مبنای این دو سهم ازتون تشکر کنم که بسیار حرکت قشنگیه. امیدوارم سود خوبی از این دو سهم دشت کنید و امیدوارم معاملات روزهای آینده به گونه ای باشه که ضمن حفظ روند صعودی شما مجبور به خرج کردن این سهام با ارزش نشید

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط parsa پست شده است View Post
            با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان گرامی امروز با کمک یکی از دوستان متوجه شدم که اقایی بنام بابک از نوشته های اینجانب سو استفاده کرده و ممکن است شما را اغوا کند پسر 8 ساله اینجانب سهامدار 1.88% قند قزوین و کمی در قند اصفهان است و چند روز اخیر بنده حجم مبنا رو دادم که گویا منت هم بر سرتون گذاشته محمد پارسا ولیخانی کد بورسی 01276 کارگزاری بورسیران البته الان سهام قزوین به حدود 1% رسیده البته با نامش خواستم متذکر شوم دوستان اغوا نشوید من هر روز 11.50 دقیقه با اعلام در تالار بورس حجم مبنا رو دادم امروز 47000 قزوین .و 10200 قند اصفهان شماره تماس کارگزاری 021-88832862التماس دعا پر سود باشید قابل توجه اقای پر ریسک شاید هم قسمت بود اینجا هم مطلبی نوشته باشیم
            بنده ایشون رو هم نمی شناسم ..شما رو هم نمیشناسم ..
            ایشون گفتن حجم رو میدن وسهم رو ایشون جمع کردن ما هم تشکر کردیم..بله شما رو هم دیدم در تالار بورس...فکر کردم در هر دو تالار با دو ایدی متفوات فعال هستید ..

نخواستیم در این ماه مبارک قضاوت نادرستی کرده باشیم ..
            امیدواریم ایشون هم بیاد ودلیل این پست ها یی که زدن وفرومدن حجم رو میدن یا سهم رو جمع کردن بگن...تا قضیه روشن بشه وخدا ناکرده حق دوستی ضایع نشه..

در اخر از دوستان تشکر میشه بابت حمایت از سهم ...

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
              پرریسک عزیز
              حد ضرر ذوب رو چه قیمتی بزارم (فعلا 13 درصد ضرر) خرید 149 تومن
              مرسی
              حد ضررش روز معرفی برا خرید گفته شده بود ...3 درصد زیر قیمت خرید ..یعنی 145 خد ضررش بود ..

قعلا که حد ضرر رد شده شما نفروختی پس میانگین رو بیارد پایین در قیمت زیر 130 ...

نظر

• misha
                عضو عادی
                • Jul 2012
                • 62

جناب پرريسك با اين گندي كه وساپا امروز زد بنظرت حقش فردا چي ميشه اول وقت كه باز شد حقشو بديم بره يا فكر ميكني بالا تربياد؟؟؟؟؟منتظر راهنماييتون هستم.

نظر

• m2075
                  عضو عادی
                  • May 2012
                  • 53

سلام جناب پرريسك عزيز خسته نباشيد امروز 5000سهم سيمان درود هر سهم3648ريال و20000سهم كاذر هر سهم1011ريال خريدم لطفا حد ضرر هر سهم وتارگت اول هر سهم را بفرماييد ممنونم
                  خدايا مارا در راه كسب روزي حلال وسيع وراحت ياري فرما

نظر

• سهراب 1
                    عضو عادی
                    • Jun 2012
                    • 159

پرريسك جان اين ذوب آهن رو رد كنيم بره يا نظر ديگه اي داري شما ؟؟؟

نظر

• Godfathers
                      عضو عادی
                      • May 2011
                      • 256

سلام پرریسک عزیز طاعات و عبادات قبول خیلی ارادت داریم خدمت شما ما چطوری میتونیم پیغام خصوصی به شما بدیم.
                      برای فردا خرید کدام قندی رو برای پول سنگین پیشنهاد می دید.
                      در ضمن توانایی خرید 2 درصد قجام رو دارم یا صلاح به خرید می بینید قجام رو تو این قیمت ها.

سپاس فراوان بابت تمام زحمات شما

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط Godfathers پست شده است View Post
                        سلام پرریسک عزیز طاعات و عبادات قبول خیلی ارادت داریم خدمت شما ما چطوری میتونیم پیغام خصوصی به شما بدیم.
                        برای فردا خرید کدام قندی رو برای پول سنگین پیشنهاد می دید.
                        در ضمن توانایی خرید 2 درصد قجام رو دارم یا صلاح به خرید می بینید قجام رو تو این قیمت ها.

سپاس فراوان بابت تمام زحمات شما
                        سلام..همچنین ..

قندی قزوین اول همه ..قشیر بعدی ..قشهد بعدی ...از خوبها این سه تا اگر فرصت خرید دادن..قند اصفهان ولرستان فکر نکنم فرصت خرید بدن به همین خاطر اشاه نمی کنم ..

قجام هم با جو گروه میاد بالا فقط می ترسم بلایی که سر پلولوه در اومد سر اینم بیاد ..

وقتی قشهد هر روز فرصت خرید میده چرا نمی خرید ..مجمع نرفته تعدیل هم داره ..ارزش بازار مفته ..اگر شرایط براش مهیا بشه میتونه قند اصفهان قلر بعدی باشه ..

اینها هم فرصت ورود ندادن قنقش بخرید چون امروز روند صعود وارد شد با حد ضرر 4 درصد زیر قیمت خرید ..

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط سهراب 1 پست شده است View Post
                          پرريسك جان اين ذوب آهن رو رد كنيم بره يا نظر ديگه اي داري شما ؟؟؟
                          زیر 130 میانگین بیارید پایین اگر قیمت بالا خرید دارید ...میلگرد بالای 1600 تو بازار هست ..تو بودجه زیر 1100 دایده ..این قیمتها بازار رو بالا خواهد اورد ..فعلا دارن بزخرید می کنن..

در شپترو سهامدار داره هر روز 200-300 تا میخره ..گزارش سه ماهه نگاه کنید هم تولید بالای 40 درصد رشد داشته هم فروش ..تعدیل مثبت ندادن تا خوب بخرن ..بعد سود 150-200 بعد بوم مثل شفارا ...

در سهامی که تو بازار داخل اجناسش سر به فلک کشیده در خریدش نترسید ...الان بازار چرا قندی میخره..هنوز قندیها افزایش نرخ هم نگرفتن ..به خاطر همین افزاش نرخ هست دیگه ..غیر اینه..

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط m2075 پست شده است View Post
                            سلام جناب پرريسك عزيز خسته نباشيد امروز 5000سهم سيمان درود هر سهم3648ريال و20000سهم كاذر هر سهم1011ريال خريدم لطفا حد ضرر هر سهم وتارگت اول هر سهم را بفرماييد ممنونم
                            سلام.
                            کاذر در جای حساسی هست ..98 بشکنه تا 90 وحتی 85 جای افت داره .بهتره قبل 98 مثبت بشه ..

سیمان دورود هم رو حمایت 350 هست ..بالای 373 بتونه تثبیت بشه روند صعود میگیره...فعلا حالت خنثی داره ..سیمانیها در بازار ریزشی برا حفظ سرمایه عالی هستن ..البته خوبهاش ..

نظر

• امیر حسین1342
                              عضو عادی
                              • Mar 2012
                              • 21

زمانی اومدم گفتم قشهد ارزنده است به من تاختن قشکر سالاره دیدیم که قشهد رفت به کجا (سربلندم کرد)حالا یک عده ای اومدن برای قزوین و. ..........سینه میزنندحالا هم میگم بابا اینا خوبن اما قشرین رشد بیشتری میکنه.

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط امیر حسین1342 پست شده است View Post
                                زمانی اومدم گفتم قشهد ارزنده است به من تاختن قشکر سالاره دیدیم که قشهد رفت به کجا (سربلندم کرد)حالا یک عده ای اومدن برای قزوین و. ..........سینه میزنندحالا هم میگم بابا اینا خوبن اما قشرین رشد بیشتری میکنه.
                                هر چی شما بگی قشرین سالار...
                                یه بار تو تاپیک قند وشکر نوشتی ما هم دیدیم..

دستتون درد نکنه ...

نظر

در حال کار...
                                X