چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arioman
    عضو عادی
    • Jul 2012
    • 64

پرريسك جان شما در در كوتاه مدت ، ميان مدت و بلند مدت چند درصد سود را براي خريداتون هدف گذاري مي كنيد ؟

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط arioman پست شده است View Post
      پرريسك جان شما در در كوتاه مدت ، ميان مدت و بلند مدت چند درصد سود را براي خريداتون هدف گذاري مي كنيد ؟
      حد ضررم شکسته بشه خروج می کنم وسهم به تارگت مورد نظرم برسه وارزش خرید نداشته باشه وسیکنال خروج داده باشه خروج می کنم ..

حالا ممکنه سهمی 100 درصد رشد کنه سهمی 20 درصد وسهمی هم رشد نکنه وضرر بزنه ..

الان در کرمانشاه بارها گفتم این سهم 600 ..حالا ما هم اروم اروم باهاش همراهیم تا قیمت مورد نظر ..

قزوین گفتم بالای 500 ..بهاش همراهیم ..
      این قیمتها هم با تکیه بر بنیادی وپی بریا بازار به دست اومده وتکنیکال ...

نظر

• شاهین محلوجی
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 2050

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        یک سقوط وحشتناک برا قندیها مجدد می بینم ..این نظر منه ...

دلیل نداره قندی با پی بریا فلان مثبت بشه بعد سیمان غرب با پوشش 50 درصد وسهمی که می تونه سود رو بالای 120 اعلام کنه رو 260 منفی بخوره ..یا کرمانشاه ..همین جا هشدار می دم..

قلر نه ماهه سود رو 370 کرد می گیرم 500 تومن با پی بریا 4 قیمت 2000 تومن ...تازه اگه 500 کنه ...از نظر من بازار داره اشتباه می کنه ....
        موافقم بابت سقوط قندیها وبنظرم قزوین و قپیرا لیدر این گروه. هستند موفق باشید
        جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• mehdipour2000
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 406

سلام پرریسک عزیز. فامیل من کارمند یه بانکه بهشون گفتن سهام شرکت سرمایه گذاری بوق رو قسطی 3-4 یا 5 ساله بهتون میدیم خودش 50 هزار تا برداشته. بنظرت این افزایش سرمایه میشه برای سهم؟؟؟ میتونی اینو برام تحلیل کنی ... مفیده یا نه؟
          تحلیل رایگان
          اینستاگرام: mehdipour.mohamad
          توییتر: m_mehdipour

نظر

• تاران
            عضو فعال
            • Jan 2012
            • 959

تعدیل قزوین هم اومد 1.26 درصد!!!!!!!!!!!

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
              تو گزارش سه ماهه انتظار تعدیل داشتن درست نیست اونم در قنیدها .....قزوین تعدیل رو در گزارش نه وماهه و12 ماهه رو می کنه

زیر 500 فرصت خریده ..شاید رو 460 فرصت خریدی داد ...

نظر

• arioman
                عضو عادی
                • Jul 2012
                • 64

پرريسك جان الانم به اين نكته اعتقاد كامل داري ؟ و اينكه الانم بر اساس اين جمله كار مي كني ؟
                " بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
                تنها منبع برای خرید سهام گزارش شرکتهاست ولاغیر
                70 درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و30 درصد را با اما واگر وشایعات "

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

پرريسك جان الانم به اين نكته اعتقاد كامل داري ؟ و اينكه الانم بر اساس اين جمله كار مي كني ؟
                  " بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
                  تنها منبع برای خرید سهام گزارش شرکتهاست ولاغیر
                  70 درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و30 درصد را با اما واگر وشایعات "
                  در همه سهمهایی که معرفی شده استناد بنده گزارش شرکتها بوده ..مگه شما غیر این دیدید...

الان در قزوین بنده از روی همین گزارش سود 100 رو در اوردم ..

در سه ماهه با فروش 12 هزرا تن موجودی 20 تومن سود ساخته ..حالا برا امسال 24 هزار تن تولید پیش بینی کرده اگر افزایش نرخ رو برا نیمه دوم در قندیها در نظر بگیرم با همین تولید 24 هزار تنی می تونه 80 تومن دیگه بسازه ..یعنی همون سود 100 تومن میشه کف سودی که گفتیم ..

حالا از نظر من قزوین مثل سال قبل می تونه تا بالای 33 هزار تن تولید کنه ..اونوقت باید منتظر سود بالای 140-150 باشیم ...شایدم خیلی بیشتر ...با سود 100 قیمت 400 وبا سود 150 قیمت 600 اونم با کمترین پی بریا که گرفتم ..

حالا بنده بخوام به قزوین مثل سایر قندیها پی برای های عجیبی غریب بدم قیمت سهم رقم های عجیب غریب نشون میده ...

نظر

• AVIN 8861
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 210

تو گزارش سه ماهه انتظار تعدیل داشتن درست نیست اونم در قنیدها .....قزوین تعدیل رو در گزارش نه وماهه و12 ماهه رو می کنه

زیر 500 فرصت خریده ..شاید رو 460 فرصت خریدی داد ...

پر ريسك عزيز
                    سلام و احترام

نظر شخصي من اين است كه با توجه به عرضه سنگين امروز قنيشا (كه بسيار محتمل است از طرف نور بوده ،شايد آمار كه بياد دوستان شوكه شوند كه نور مثلا يك ميليون سهم فروخته ....) و نيز عرضه هاي قثابت و قشرين و قنقش و قجام ،فردا اين پنج سهم درمنفي معامله خواهند شد و صف فروش هم احتمال زيادي دارد.
                    اما باقي گروه
                    با توجه به رشد حدود 50 درصدي قزوين و قشير و نيز رشد قشكر و قصفها و شهد و.... به نظر مي رسد با توجه به جو احتمالا منفي گروه فردا شاهد عرضه صف اين سهم ها از گروه باشيم. مرز رواني هم داريم مثلا قزوين از 270 تا 405 فردا را يك ضرب آمده و روي مرز رواني 400 احتمال كمي استراحت هست....
                    به نظر من صفها عرضه مي شوند اما اين دسته سهمها نگراني ندارند و تنها يك تنفس كوتاه مدت بعد از يك رشد 40-50 درصدي در انتظار است....
                    بنابراين قزوين احتمال اينكه فردا فرصت خريد بدهد مي تواند باشد.....
                    و بالاخره
                    صفهاي لرستان و پيرانشهر باقي خواهند ماند.

نظر

• arioman
                      عضو عادی
                      • Jul 2012
                      • 64

در همه سهمهایی که معرفی شده استناد بنده گزارش شرکتها بوده ..مگه شما غیر این دیدید...

الان در قزوین بنده از روی همین گزارش سود 100 رو در اوردم ..

در سه ماهه با فروش 12 هزرا تن موجودی 20 تومن سود ساخته ..حالا برا امسال 24 هزار تن تولید پیش بینی کرده اگر افزایش نرخ رو برا نیمه دوم در قندیها در نظر بگیرم با همین تولید 24 هزار تنی می تونه 80 تومن دیگه بسازه ..یعنی همون سود 100 تومن میشه کف سودی که گفتیم ..

حالا از نظر من قزوین مثل سال قبل می تونه تا بالای 33 هزار تن تولید کنه ..اونوقت باید منتظر سود بالای 140-150 باشیم ...شایدم خیلی بیشتر ...با سود 100 قیمت 400 وبا سود 150 قیمت 600 اونم با کمترین پی بریا که گرفتم ..

حالا بنده بخوام به قزوین مثل سایر قندیها پی برای های عجیبی غریب بدم قیمت سهم رقم های عجیب غریب نشون میده ...
                      در اينكه گزارش شركت ها د انتخاب سبد براي شما از اهميت زيادي برخوردار است شكي نيست و نمونه آن كرماشا ، قزوين ، سغرب و ... هستش منتها سوال من اينه كه آيا تكنيكال را هم بررسي مي كنيد يا نه ؟ و اگر سهمي گزارش عالي ولي تكنيكال نزولي داشته باشد خريد انجام مي دهيد ؟ با تشكر

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Post
                        پر ريسك عزيز
                        سلام و احترام

نظر شخصي من اين است كه با توجه به عرضه سنگين امروز قنيشا (كه بسيار محتمل است از طرف نور بوده ،شايد آمار كه بياد دوستان شوكه شوند كه نور مثلا يك ميليون سهم فروخته ....) و نيز عرضه هاي قثابت و قشرين و قنقش و قجام ،فردا اين پنج سهم درمنفي معامله خواهند شد و صف فروش هم احتمال زيادي دارد.
                        اما باقي گروه
                        با توجه به رشد حدود 50 درصدي قزوين و قشير و نيز رشد قشكر و قصفها و شهد و.... به نظر مي رسد با توجه به جو احتمالا منفي گروه فردا شاهد عرضه صف اين سهم ها از گروه باشيم. مرز رواني هم داريم مثلا قزوين از 270 تا 405 فردا را يك ضرب آمده و روي مرز رواني 400 احتمال كمي استراحت هست....
                        به نظر من صفها عرضه مي شوند اما به نظرم اين دسته سهمها نگراني ندارند و تنها يك تنفس كوتاه مدت بعد از يك رشد 40-50 درصدي در انتظار است....
                        بنابراين قزوين احتمال اينكه فردا فرصت خريد بدهد مي تواند باشد.....
                        و بالاخره
                        صفهاي لرستان و پيرانشهر باقي خواهند ماند.
                        ولی من فکر نمی کنم فرصت خریده بده ...

قزوین از لرستان وپیرانشهر در این قیمتها ارزشمندتر هست ...هنوز پناسیل های این سهم رو نشده ..این نظر منه ..اگر مدتی بعد قزوین با سود 300 دیدی تعجب نکنید ..البته اگر مثل اصفهان خوب مدیرت بشه ...

اگر فرصت داد به نظرم دوستان جا مانده حتما در یابید ....

نظر

• AVIN 8861
                          عضو عادی
                          • May 2012
                          • 210

در اينكه گزارش شركت ها د انتخاب سبد براي شما از اهميت زيادي برخوردار است شكي نيست و نمونه آن كرماشا ، قزوين ، سغرب و ... هستش منتها سوال من اينه كه آيا تكنيكال را هم بررسي مي كنيد يا نه ؟ و اگر سهمي گزارش عالي ولي تكنيكال نزولي داشته باشد خريد انجام مي دهيد ؟ با تشكر

(با اجازه جناب پر ريسك)

اي بابا دوست عزيز .....

به نظرم اگه تاپيك رو دقيق ببينيد ،ايشان صد ميليون بار اشاره داشتن اول بنيادي بعد تكنيكال بعد بقيه داستانها ...

توي همه سهمها هم كه اشاره داشتن هم به بنياديش اشاره كردن به طور دقيق هم تكنيكالش رو به شكل كامل.....

....................

...................

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

بله دوست من ..صدر دصدر که تکنیکال رو لحاظ می کنیم ..
                            وگرنه تکنیکال نبود قزوین رو روی 450 پیشنهاد خرید می دادیم چرا از 340 گفتیم دوستان بخرن ..
                            سغرب بالای 300 نگفتیم بخررین زیر 260 گفتیم بخرین ..

کرمانشاه زمانی بالای 500 بود نگفتیم بخرین از 400 قبل مجمع گفتیم بخرید ...نقاط خرید با تکنیکال به دست میاد ...

بعضی مواقع سهام اونقدر خوب هست که ما دیگه خرید رو می کنیم ومدتی روش صبر می کنیم چون نمی خواهیم جا بمانیم ..

الان در شلعاب شاید تا 330- هم بیاد ولی خوب این سهم از این پایین تر نداره واز اون ور هدف سهم 600 هست ...به نظر شما ارزش خرید پله ای وصبر کردن رو نداره ..حتی شده یکسال صبر کنیم بعد 100 درصد سود کنیم ...

ارزش داره ....سالی 100 درصد فکر کنم سود خوبی باشه ...سال بعد همین موقع قیمت شلعاب رو در تابولی بورس نگاه کنید ..قیمت امروز 360 ..

نظر

• حسینی
                              عضو عادی
                              • Mar 2011
                              • 137

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
                              عملکرد خیلی خوبی داشته....با30%فروش50%پوشش سود داده اون هم توی سه ماهه اول...خیلی عالیه

نظر

• danial89
                                عضو عادی
                                • Oct 2010
                                • 30

جناب پر ریسک ممنون از زحمات شما ....با توجه به معاملات اخیر در قشیرین آیا این سهم روند صعودی گرفته یا خیر؟ضمنا نقاط مقاومت و حمایتهای سهم را بفرمایید باتشکر فراوان

نظر

در حال کار...
                                X