کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خوب دوستان که زیر 130 ذوب فروختن برن تو صف ..گفتیم زیر 130 میانگین بیارید پایین ..
در قنیدها باز هم میگم افت دفعه قبل رو به یاد بیارید ..من کاری ندارم الان قجام قثابت قشرین قنیشا هم میان بالا ..
ولی تمام سهام خوب قندی فرصت خرید دادن ..هر کی نخریده پای خودش..بارها همین جا وقتی قزوین قشیر قشهد فرصت خرید داد گفتیم بخرید ....تمام شد اخرین قندی هم قنقش بود ....حالا دیگه هیچ توصیه ای به خرید ندارم ..سه روز قبل هر کی خریده خریده ....
دیروز اشاره شد اگر قشهد فرصت خرید نداد قنقش بخرید ..چون در بین قندیها که میشه خرید این یکی با توجه به نباید ریسک کمتری داره ..
ولی خوب باز هم میگم قزوین قشیر قشهد قند اشفهان قند لرستان یک چیز دیگه بودن ..از بین قندیها باقی مونده که شاید فرصت خرید بده قشهد بهترین هست .....واقعا بهترین هست و..هنوز مجمع هم نرفته ودر 12 ماهه یک تعدیل هم فکر کنم داشته باشه ..
پر ریسک جان دیروز تو روزنامه همشهری یه خبر خوندم تو صفحه بورس که قالیباف گفته بود به شرکتهای بورسی ارز به نرخ مرجع تعلق نمیگیره !!!
با توجه به این خبر ، به تظرت خرید پاسا و پکویر هنوزم به صلاح هست ؟ (فارغ از فاکتور پی به ای پایینی که دارن)
یک سقوط وحشتناک برا قندیها مجدد می بینم ..این نظر منه ...
دلیل نداره قندی با پی بریا فلان مثبت بشه بعد سیمان غرب با پوشش 50 درصد وسهمی که می تونه سود رو بالای 120 اعلام کنه رو 260 منفی بخوره ..یا کرمانشاه ..همین جا هشدار می دم..
قلر نه ماهه سود رو 370 کرد می گیرم 500 تومن با پی بریا 4 قیمت 2000 تومن ...تازه اگه 500 کنه ...از نظر من بازار داره اشتباه می کنه ....
دلیل نداره قندی با پی بریا فلان مثبت بشه بعد سیمان غرب با پوشش 50 درصد وسهمی که می تونه سود رو بالای 120 اعلام کنه رو 260 منفی بخوره ..یا کرمانشاه ..همین جا هشدار می دم..
قلر نه ماهه سود رو 370 کرد می گیرم 500 تومن با پی بریا 4 قیمت 2000 تومن ...تازه اگه 500 کنه ...از نظر من بازار داره اشتباه می کنه ....
دلیل داره برای اینکه قند فراورده غذایی ولی سیمان مصارف دیگه ای داره وقتی اقتصاد کشور دچار رکود بشه پروژه های اجرایی در کار نباشه ساختمان سازی نشه وقتی به خاطر تحریم صادرات دچار مشکل بشه
دلیل داره برای اینکه قند فراورده غذایی ولی سیمان مصارف دیگه ای داره وقتی اقتصاد کشور دچار رکود بشه پروژه های اجرایی در کار نباشه ساختمان سازی نشه وقتی به خاطر تحریم صادرات دچار مشکل بشه
چند روز دیگه معلوم میشه ...همین جا ودر صف خرید در مورد فندیها هشدا دادم ...
به جز چند تا قندی بقیه قندیها لایق رشد نیستن ....
در مورد سیمان غرب وکرمانشاه وذوب هم بازار در روزها بعد جواب خواهد داد که ما اشتباه کردیم یا نه ...منتظر می مانیم ....
اگه گاز به سیمانی ها نرسه و به جاش مازوت بدن چی ؟؟
تصمیم گیری خیلی سخته
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
داداش پرریسک نظرت اینه که 20 درصد سود رو گرفتیم خارج بشیم؟
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر