چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط کاوشگر پست شده است View Postراجع خکاوه و مقاومت های اون و کلا" آینده این سهم خوشحال میشم نظر استاد پر ریسک رو بدونم اگه یادتون باشه گفته بودید تا زمانی که 100 تومان رو از این سهم نبینم بی خیالش نمی شم هنوزم رو این سهم میشه امیدوار بود؟؟؟ بازم ممنون واسه زحماتت تو این تایپیک
فعلا روند نزولی داره روند صعود بگیره برمی گرده در لیست ولی خوب با توجه به افت شدید بازار فعلا سهام بهتری موجوده .
نظر
-
در اصل توسط taze vared پست شده است View Postاحتمالا خودش سرخط امروز بوده
از این آدم بعیده دل بکنه از 19200 سهم
البته بازم بعیده که دلش رضا بده 1.5درصد کارمزد بده.کارمزدش میشه نزدیک 500 هزار تومن
بیچاره امروز سکته نکنه شانس آورده
نتیجه : چون ایشون با همون 500 هزار تومن هم ورشکست میشن ، عرضه امروز کار یکی دیگه بوده
دوستان اگه میخوایین قلرست هم درصد بخوره خواهشا نرین تو صف چون اگه غیر خودش باشه 10 بار هم اول بشین بهتون نمیده پس بزارین خودش زودتر بزنه اگه اول شد حداقل این صاحب مرده هم درصد بخوره ..........x-([SIZE=2][COLOR="#0000CD"]به همه اعتماد داشتن خطرناك است، به هيچ كس اعتماد نداشتن خطرناكترين است[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط babake پست شده است View Postبه جز 225 تا اولی بقیه ازطرف روستا فروش وبرا ی روستا خرید شد
دوستان اگه میخوایین قلرست هم درصد بخوره خواهشا نرین تو صف چون اگه غیر خودش باشه 10 بار هم اول بشین بهتون نمیده پس بزارین خودش زودتر بزنه اگه اول شد حداقل این صاحب مرده هم درصد بخوره ..........x-(
خلاصه در حجم مبنا اگر مشکل ایجاد شد دست خود شما وجناب ولی خانی رو می بوسه...
نظر
-
در اصل توسط babake پست شده است View Postبه جز 225 تا اولی بقیه ازطرف روستا فروش وبرا ی روستا خرید شد
دوستان اگه میخوایین قلرست هم درصد بخوره خواهشا نرین تو صف چون اگه غیر خودش باشه 10 بار هم اول بشین بهتون نمیده پس بزارین خودش زودتر بزنه اگه اول شد حداقل این صاحب مرده هم درصد بخوره ..........x-(
اگه سهم صف آنچنانی نداشته باشه فکر کنم مقداری عرضه هم بشه
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاقا بابک امیدوارم قزوین ها فروخته شده رو این دو روز جایگزین کرده باشی...
خلاصه در حجم مبنا اگر مشکل ایجاد شد دست خود شما وجناب ولی خانی رو می بوسه...
من نه تنها قزوین -اصفهان -قشیر نفروختم بلکه تونستم قیمت پایین هم اضافه کنم تازه رو قزوین خودم فردا300تا میخرم البته اگه دوستان اجازه خرید بدن مجبورم صبح اول وقت بشینم ..........
ضمنا بابت تحلیل های زیبا یتان که به جرات میشه گفت کمترکسی رومثل شما تا بحال دیدم که بتونه رو تحلیل هاش واقعا پایبند بمونه خیلی خیلی ممنونم امیدوارم هرجا باشین سلامت باشین درمورد خدمت سربازی ....فکرکنم ارتش بودین اگه کمکی خواستین بابت جابجایی برام پی ام بزار خوشحال میشم گوشه ای ازمحبت جنابعالی رو جبران کرده باشم :x[SIZE=2][COLOR="#0000CD"]به همه اعتماد داشتن خطرناك است، به هيچ كس اعتماد نداشتن خطرناكترين است[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
سلام پرریسک عزیز
من ار قیمت های 1090 تا الان که قیمت سهم 916 در حال اضافه کردن کاذر هستم با توجه به وضعیت شرکت نظرتون در مورد سهم چیه؟
همچنین در صورت امکان نقاط حمایت و مقاومت سهم چیه؟
در ضمن خواستم از راهنمایی های ارزشمند و پربارتون به نوبه خودم تشکر کنمآخرین ویرایش توسط cyrus؛ 2012/08/12, 16:43.
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط negar پست شده است View Postیعنی یک هم چین ادمیه؟سر سهم ثاژن که میگفتند چه خوبه درسته مدیر لایقیه و فلان با این ثروت از 20000 تا 4 درصد هم نمبتونه بگذره :-&[SIZE=2][COLOR="#0000CD"]به همه اعتماد داشتن خطرناك است، به هيچ كس اعتماد نداشتن خطرناكترين است[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
سلام
تازه الان آمارها رو دیدم.معلوم بود روستا دل از حتی 1 دونه سهم هم نمیکنه
نامرد سرخط بود همون 200 تا اضافه رو هم خودش زده تو رگ
بابا تو دیگه چه آدمی هستی
نظر
نظر