در اصل توسط taze vared پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
استاد عزیز
نظرتون در باره شفن چیه ؟ 46% تو سه ماهه پوشش داده؟ تقریبا 44% شفارا را هم مالکه؟ شفارا با اون تعدیل 500% ی؟ ( ازاین محل باید 80تومن سودش رو تعدیل بده) تو سه ماه 86 تومن ساخته اگه همین منوال باشه تو یکسال 344 تومن با اون 80 تومن 424تومن پس با پی بر ای 2داره معامله میشه؟ ممنون میشم نظر بدید..
با تشکر:-/
آخرین ویرایش توسط جواد مهرابی؛ 2012/08/12, 12:58.بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
در اصل توسط nazanin پست شده است View Postبعید میدونم کار روستا باشه
از این آدم بعیده دل بکنه از 19200 سهم
البته بازم بعیده که دلش رضا بده 1.5درصد کارمزد بده.کارمزدش میشه نزدیک 500 هزار تومن
بیچاره امروز سکته نکنه شانس آورده
نتیجه : چون ایشون با همون 500 هزار تومن هم ورشکست میشن ، عرضه امروز کار یکی دیگه بوده
نظر
-
سلام پرریسک عزیز.... ضمن عرض تسلیت به آذربایجانی های عزیزو دوست داشتنی ....بازار امروز یکشنبه چرا اینطوری بوود و عرضه ها زیاد شدن؟ میتونی یه تحلیل کلی ازش لطف کنی؟ با این بازار رده بندی گروهها از نظر شما چیا خوبه؟
قندی فلزی پتروشیمی سیمانی؟ اولویت کدومشون بالاتره.
ضمنا آیا فکر نمیکنی این نوسانات بورس مال آنلاین بازاس؟ روی 8 درصد جا میزنن و میرن سراغ سهم های دیگه. این انصافه؟آخرین ویرایش توسط mehdipour2000؛ 2012/08/12, 12:36.تحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Postدوست بسیار عزیز....پرریسک
امیدوارم شما و خانواده گرامی سلامت باشید..............و برای همه عزیزانی که در حادثه دیروز در خطه آذربایجان دچار آسیب شدند آرزوی سلامتی و صبر از خداوند برایشان دارم................
بسیار متاسفم.
امیدوارم مشکلی برای هیچیک از دوستان و بستگانشان پیش نیامده باشد.[COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Postسلام پرریسک عزیز.... ضمن عرض تسلیت به آذربایجانی های عزیزو دوست داشتنی ....بازار امروز یکشنبه چرا اینطوری بوود و عرضه ها زیاد شدن؟ میتونی یه تحلیل کلی ازش لطف کنی؟ با این بازار رده بندی گروهها از نظر شما چیا خوبه؟
قندی فلزی پتروشیمی سیمانی؟ اولویت کدومشون بالاتره.
ضمنا آیا فکر نمیکنی این نوسانات بورس مال آنلاین بازاس؟ روی 8 درصد جا میزنن و میرن سراغ سهم های دیگه. این انصافه؟در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postمن نمی دونم دوستان تک سهم کار می کنن یا غیره ..
ولی خوب گفتم سبد تشکل بدید از 5 گروه واز هر گروه دو سهم به مقدار مساوری ...
بعد بشیندی با خیال راحت سهامدرای کنید ..
زا قندی قزوین قشیر..
از لاستیک پکویر وپاسا.
از شیمایی شلعاب شفارس
از سیمانی سغرب سکرمان..
از فولادی ذوب فولاز
از پترو کرمانشاه شیارن
و......همینطور برو تا اخر..
حالا دوستانی که خیلی پرریسک هستن وعلاقه به سود های تن دارن ببین کدوم گروه زودتر حر کت می کنه درصد اون گروه رو ببرن بالا ..مثال الان قندیها در کورس هستن پس در صد از 20 درصد میبریم رو 40 درصد ..بالا تر از این مقدار از نظر من اشتباه حالا میخواد صد برابر بشن ..چون در این کسور هر یک دقیقه یک تصمیم میگرن وممکنه هر بلایی سر هر سهمی بیارن ..
پس شعار همیشه ما کم بخور همیشه بخور ...بقیه سهام هم عالی هستن وبه وقتش چنان رشد کنن که قندیها پیش اونها لنگ بندازن فقط صبر میخواد..در ضمن حد ضرر فراموش نشه...
ولی اگر کسی انتظار داره بنده اینجا بیام بگم کل سهامتون رو بفروشید بردی رو قزوین تک سهم بشید ...از همین حالا بگم قزوین 100 برابر هم بشه بنده همیچین پیشنهادی نمیدم وهمیچنی کاری هم خودم نمی کنم ..
در بهترین ودر بدترین بازار باید به اصول پایبند باشید وهر که به اصول پایبند باشه مطمئن باشه ضرر نمی کنه ...
هیچ کدام از سهامی که گفته شده بنده مشکلی نمبی نم حالا بازار میخواد مفت بده بده ..اصلا برا من مهم نیست ..این بازار دوست داره مثبت 4 بخره منفی 4 بفروشه خوب بفروشه ..حتما پولش رو از سر راه اورده ..
در سهام خوب زیر قیمتهای مدنظر خودم پله ای خرید کرده وبه دوستان هم گفتیم بخرن ..کوتاه مدتیها هم حد ضرر ها بارها گفته شده ...
هیچ اتفاقی نیفتاده ووضع اکثر سهام گفته شده هم به امید خدا خوب هست وبه وقتش میان بالا ..فعلا با سبد قندی حال کنید ..با بقیه با داشتن حد ضرر سهامداریوووو
کسی هم عاشق تک سهمی هست اقا دیگه با چه زبونی بگم اقا قندی فقط قزوین اصفهان قشیر.....تو این دو روز کی نتونست بخره ...خوب می خریدید ..بازم میگم تک سهمی خوب نیست حتی طلا باشه..
نظر
-
در اصل توسط javad پست شده است View Postاستاد عزیز
نظرتون در باره شفن چیه ؟ 46% تو سه ماهه پوشش داده؟ تقریبا 40% شفارا را هم مالکه؟ شفارا با اون تعدیل 400% ی؟ مفت نیست؟:-/
بنیادی سهام خوبیه واکثر سهام خوب هستن ولی خوب در بازار پول نیست ورفته رو سهام کوچیک وفعلا در بعضی گروهها داره به سمت سفته بازی پیش میره...خدا به داد اخرین نفر برسه که .وارد این گروهها وسهام در پیتش میشه..
نظر
-
در اصل توسط کاوشگر پست شده است View Postپرریسک عزیز سلام واسه بار سوم وبشهر تا کی همینجوریه پولمون بد جوری بلوکه شده از همه چی والا جا موندم
مرسی
مگه شما در وبشهر تک سهم هستید دوست من ..که از همه چی جا موندی ..فوقش 20 درصد تا 30 درصد سرمایت گیر کرده ..
تک سهم شده باشی اشتباه کرده اید ..سهم رو 160 فعلا حمایت داره ..هر چند هر قدر کم معامله بشه در این بازار از افت در امان هست ..
بنده قجام داشتم خرید رو 340 بود که بالای 80 درصد رو بالای 700 دادیم رفت ...بقیه موند نفروختم چون همینطوری داشت مثبت میخورد معنی نداشت فروش..بعد اون بلا سر قندیها اومد تا اینکه رو 288 فرصت خروج داد بعد چندین ماه
الان هم مقداری قمرو دارم ..چندین ماهه گیر کرده ..ولی چون درصد رو رعایت کردم اصلا نگران نیستم واز هیچ چی هم جا نموندم....پس همیشه به اصول احترام بزارید
نظر
-
پارسان چه جور سهمیه پرریسک عزیز؟ بنیادیش خوبه ( تولید فروش پوشش سود)؟ اینکه زیر مجموعه یه هلدینگه( وغدیر) و خودش سهامدار چند تا پترو هست چه تاثیری توی حرکتش داره؟تحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
در اصل توسط javad پست شده است View Postاستاد عزیز
نظرتون در باره شفن چیه ؟ 46% تو سه ماهه پوشش داده؟ تقریبا 44% شفارا را هم مالکه؟ شفارا با اون تعدیل 500% ی؟ ( ازاین محل باید 80تومن سودش رو تعدیل بده) تو سه ماه 86 تومن ساخته اگه همین منوال باشه تو یکسال 344 تومن با اون 80 تومن 424تومن پس با پی بر ای 2داره معامله میشه؟ ممنون میشم نظر بدید..
با تشکر:-/
برای فروش =;[COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]
نظر
-
راجع خکاوه و مقاومت های اون و کلا" آینده این سهم خوشحال میشم نظر استاد پر ریسک رو بدونم اگه یادتون باشه گفته بودید تا زمانی که 100 تومان رو از این سهم نبینم بی خیالش نمی شم هنوزم رو این سهم میشه امیدوار بود؟؟؟ بازم ممنون واسه زحماتت تو این تایپیک[COLOR="#FF0000"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]
نظر
نظر