چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • AIDIN90
    ستاره‌دار (21)
    • May 2011
    • 1061

جناب پرريسك بنده ديروز مقداري حتوكا ميانگين 650 خريدم با توجه به شكست مقاومت 640به نظرتون تا چندميره ؟
    من فقط از عرضه 2 ميليوني سهم ترسيدم به نظرتون نشانه خالي كردن سهم نيست ؟
    ايا شنبه بفروشم يا خير
    اگه شما بوديد تا كي نگه ميداشتيد
    باتشكر

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط sara90 پست شده است View Post
      جناب پرريسك بنده ديروز مقداري حتوكا ميانگين 650 خريدم با توجه به شكست مقاومت 640به نظرتون تا چندميره ؟
      من فقط از عرضه 2 ميليوني سهم ترسيدم به نظرتون نشانه خالي كردن سهم نيست ؟
      ايا شنبه بفروشم يا خير
      اگه شما بوديد تا كي نگه ميداشتيد
      باتشكر
      با سلام....جواب شما دوست عزیز همین روز قبل در برابر سوال خود شما داده شده....حد ضرر 630 تومن شکست بفروشید.....در ضمن فدک اومده بالای یک درصد ...

در اصل توسط sara90 پست شده است View Post
      جناب پرريسك اگه امكان داره درمورد حتوكا نظرتون را بگيدازنظرتكنيكي تا كجا ميره؟ ايا براي خريد باتوجه به عرضه فردا توكاريل مناسبه؟
      در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Post
      لطف دارید شما...

نمودار حتوکا هم تقریبا شبیه وتوکاست با این تفاوت که حتوکا رشد عحیبی داشته وشاید داشته باشد...
      سهم امروز در سقف قبلی بود وتونست با صف خرید به کارش پایان بده ....البته روز مهم برا حتو کا فرداست..بتونه بالای 636 دوام بیاره عالی میشه هم برای خودش هم برای وتوکا...

خرید با حد ضرر 630 خوبه....در صورتی که فردا زیر 630 بازگشایی ومنفی ماند خروج وخرید بعد تثبیت بالای 636 تومن.....امروز که به خیر گذشت ...در ضمن هدف 730 پله اول در صورت شکست 900 تا 1000 تومن....

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط fiona پست شده است View Post
        سلام
        جناب پررسیک کف وساپا رو کجا میبینی؟
        با سلامم..بارها گفتم دنبال خرید در کف نباشید ..بلکه دنبال خرید در روند صعودی باشید ...
        وساپا تا 170 هم جای افت داره ...در ضمن اگر بالای 226 تثبیت بشه روند صعودی میگیره با دیتای امروز ...

نظر

• mir48
          عضو عادی
          • May 2011
          • 179

سلام جناب پر ریسک1
          لطفاً نظرتونو در خصوص غپینو و واتی هم بفرمایید
          سپاسگزارم

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط mir48 پست شده است View Post
            سلام جناب پر ریسک1
            لطفاً نظرتونو در خصوص غپینو و واتی هم بفرمایید
            سپاسگزارم
            سلام..
            غپینو انتظار داشتم مقاومت از باا بشکنه ولی خیلی سهم بی عرضه ای تشریف داشت واز پایین شکست ..وقتی 177 شکست خروج درسد بود...
            الانم زیر 166 نباد بره وگرنه دیدن زیر 150 هم برا سهم ممکنه .....روند نزولی شده...
            واتی هم در یک کانال گیر افتاده با کف 108 وسقف 126.....خالا شما باید در کف 108 واین اطرف خرید کنید واگر 126 رو شکست نگهداری واگر نتونست بشکنه خروج.........
            در ضمن اگر برا سهم صعودی در کار باشه بهتره زیر 114 نره واز همین جا مثبت بشه وگرنه بیخیال خرید بشید یا بعد 126 بخرید....کلا سهام گروه وصنعت ریالی ارزش سرمایه گذاری ندارن...البته قضیه شیران فرق داره...

در مورد واتی هم سهم در یک کانال گیر افتاده با کف 08 تومن

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Post
              سلام..
              غپینو انتظار داشتم مقاومت از باا بشکنه ولی خیلی سهم بی عرضه ای تشریف داشت واز پایین شکست ..وقتی 177 شکست خروج درسد بود...
              الانم زیر 166 نباد بره وگرنه دیدن زیر 150 هم برا سهم ممکنه .....روند نزولی شده...
              واتی هم در یک کانال گیر افتاده با کف 108 وسقف 126.....خالا شما باید در کف 108 واین اطرف خرید کنید واگر 126 رو شکست نگهداری واگر نتونست بشکنه خروج.........
              در ضمن اگر برا سهم صعودی در کار باشه بهتره زیر 114 نره واز همین جا مثبت بشه وگرنه بیخیال خرید بشید یا بعد 126 بخرید....کلا سهام گروه وصنعت ریالی ارزش سرمایه گذاری ندارن...البته قضیه شیران فرق داره...

در مورد واتی هم سهم در یک کانال گیر افتاده با کف 08 تومن

جناب آقای پر ریسک

از تحلیلهای بسیار خوبتان سپاسگزارم

واقعا" دوستان گرامی باید قدر این افراد که خالصانه و بدون هیج چشمداشتی مطلب می گذارند را بدانند

جناب پر ریسک عزیز

از طرف کلیه اعضاء سایت بورسی بابت وقتی که جهت پاسخ به سوالهای دوستان می گذارید صمیمانه قدردانی و تشکر می نمایم

آرزوی سلامتی برای شما همکار گرامی و خانواده محترمتان را دارم
              The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• يگانه
                کاربر فعال
                • Mar 2011
                • 616

سلام جعفر جان

نظرت رو کرمانشاه چیه ؟

نظر

• ماهور
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 1239

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post

جناب آقای پر ریسک

واقعا" دوستان گرامی باید قدر این افراد که خالصانه و بدون هیج چشمداشتی مطلب می گذارند را بدانند

جناب پر ریسک عزیز

از طرف کلیه اعضاء سایت بورسی بابت وقتی که جهت پاسخ به سوالهای دوستان می گذارید صمیمانه قدردانی و تشکر می نمایم

من یکی از خواننده های پروپاقرص تاپیک آقای پرریسک در سایت همسایه بود و بعد که تاپیک رو تعطیل کردن؛بسیار نارحت شدم:(
                  آقای پرریسک خاطرتون هست وقتی اومدین بورسی بهتون خوش آمد گفتم؟؟؟:-/
                  جا داره الان بهتون تبریک بگم که با تواضع و فروتنی به همه پرسش های کاربران پاسخ می دین؛بدون اینکه بخواین خودنمایی کنید
                  به قولی می گن ///// درخت هر چه پربارتر ؛سر به زیر تر ;)
                  @};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
                  آخرین ویرایش توسط ماهور؛ 2012/04/25, 23:12.
                  چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                  گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• morteza93
                    عضو فعال
                    • Apr 2012
                    • 516

ای کاش مکانی بود که میتوانستیم حضورا خدمت برسیم و آموزش ببینیم... اول آموزش معرفت و سپس آموزش تحلیل بورس
                    یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post

جناب آقای پر ریسک

جناب پر ریسک عزیز

با سلام...این لطف شما ودوستان رو میرسونه که به بنده بیسواد وکمترین بیشترین لطف رو دارن.....امیدوارم اگر سودی برای دوستان نداشته باشیم حداقل ضرر هم نرساینم .....

در اصل توسط ماهور پست شده است View Post
                      من یکی از خواننده های پروپاقرص تاپیک آقای پرریسک در سایت همسایه بود و بعد که تاپیک رو تعطیل کردن؛بسیار نارحت شدم:(
                      آقای پرریسک خاطرتون هست وقتی اومدین بورسی بهتون خوش آمد گفتم؟؟؟:-/
                      جا داره الان بهتون تبریک بگم که با تواضع و فروتنی به همه پرسش های کاربران پاسخ می دین؛بدون اینکه بخواین خودنمایی کنید
                      به قولی می گن ///// درخت هر چه پربارتر ؛سر به زیر تر ;)
                      @};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
                      با سلام....
                      از لطف شما هم تشکر می کنم..بارها اشاره شده ما هم حوانیم وخیلی اشتباهات ازمون سر میزنه امیدوارم دوستان وبزرگان به بزرگی خودببخشن......
                      در سایت بغلی هم تا جای ممکن وتا اخرین لحظه تلاشم بر حفظ تاپیک بود وجمع صمیمی دوستان ولی خوب اونقدر مسائل حاشیه ای پیش امد که تاپیک به بیراهه رفت ومدیریت اونجا هم همه رو به یک چوب راند هم پرریسک را وهم کسی تازه یک ایدی ساخته وبا چند تاپست قصد لطمه زدن با ان جون وان سایت را داشت که اخر سر هم موفق شدن ....همون کاری که در این سایت به واقع زیبای بورسی این اواخر صورت گرفت که باعث ناراحتی همهی دوستداران سایت بورسی شد.....امیدوارم با مدیریت خوب وهوشمندانه مدیران سایت بورسی این کارهای به نتیجه نرسه وباز هم شاهد حضور اساتید خوبیس چون جناب هالی ..جناب درخشانی ...نظری....خانم پانی ..خانم امن ..خانم بوف کور ...وخیلی از دوستان واساتیدی که به شخصه ارادت خیلی خاصی دارم خدمتشون......
                      باید قدر همه کسانی که پست ومطالب مفید میزنن رو دونست حتی کسی که یک پست مفید زده واز این عزیزان در برابر حرکات تعدادی که قصد بر هم زدن این سایت خوب رو دارن حمایت کرد....
                      سرمایه های یک سایت اعضا اون سایت هستن وباید قدرشون رو دونست واین هم هوشیاری مدیران رو می طلبه که تا به اینجا مدیرت سایت بورسی میشه گفت خوب کار کرده وامیدواریم از این هم بهتر بشه....

در اصل توسط morteza93 پست شده است View Post
                      ای کاش مکانی بود که میتوانستیم حضورا خدمت برسیم و آموزش ببینیم... اول آموزش معرفت و سپس آموزش تحلیل بورس
                      تشکر دوست من از این همه لطف شما.....

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط يگانه پست شده است View Post
                        سلام جعفر جان

نظرت رو کرمانشاه چیه ؟
                        کرمانشاه وگروه پترو اکثرا وارگایی منفی زدن در تایم روزانه واین شاید مدتی اسن گروه ببره تو فاز استراحت والبته این امکان هم هست که با حمایت شدید که از سهم شاراک شد وواگرایی منفی رو شکست اینها هم با حمایت بتونن بر این واگرایی غلبه کنن ومجدد به رشدون ادامه بدن...
                        در حال حاضر کرمانشاه تا وقتی زیر 455 بسته نشه همچنان به صعود خودش اروم وپوسته ادامه میده ....

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط morteza93 پست شده است View Post
                          با توجه به این فرمایشات قنیشا تا کجا امکان صعود داره؟ روی چه قیمتی باید خارج شد؟
                          قنیشا یک گیر در قیمتهای 1350-1400 دارد بشکند مقاومت اصلی سهم سقف قبلی هست ....

نظر

• سهم دوست
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 161

سلام جعفر خان عزیز
                            بسیار خوشحالم که دوباره شما را پیدا کردم ، انشالله که اینجا به دور از چشم تنگ نظران و مزاحمان دوباره جمع صمیمی و خوب گذشته تکرار بشه
                            آقا یک شکوه دارم ازت ، از این سایت و به اون سایت می ری یک پیغامی چیزی بگذار که ما اینقدر آواره نشیم
                            از آراد اومدی بیرون تا توی تالار بورس پیدات کردیم کلی گذشت
                            تازگی هم که اومدی سایت بورسی
                            به هر حال خوشحالم که از امروز دوباره می توانم از شما در کنار سایر اساتید خوب سایت بورسی استفاده کنم
                            انشالله که همیشه سالم و موفق باشی
                            [COLOR="#000080"][B][I]ماییم و نوای بی نوایی *** بسم لله اگر حریف مایی[/I][/B][/COLOR]

نظر

• mahyar1357
                              عضو عادی
                              • Jul 2011
                              • 233

جدا این پرریسک چقدر عزیز و محبوبه . به نظرم به دو دلیله:1- جوونی و پاکی .یادش بخیر ما هم وقتی جوونتر بودیم خیلی دل صافی داشتیم .....به قول شاعر "بی گره بودیم و صافی همچو آب" ........ولی الان .......
                              2- از پست زدنش اصلا نمیشه فهمید آیا خودشم اون سهمو داره یا نه مگه اینکه خودش اعلام کنه..... یعنی جزو معدود افردایه که تبلیغ فقط سهم خودشو نمیکنه در حالیکه اکثر قریب به اتفاق دوستان حتی بزرگان همین تالار بیشتر دغدغه سهم خودشونو دارن و پستاشون حول و حوش سهمای خودشونه که البته هیچ اشکالی نداره و کاملا طبیعی هست.
                              [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط mahyar1357 پست شده است View Post
                                جدا این پرریسک چقدر عزیز و محبوبه . به نظرم به دو دلیله:1- جوونی و پاکی .یادش بخیر ما هم وقتی جوونتر بودیم خیلی دل صافی داشتیم .....به قول شاعر "بی گره بودیم و صافی همچو آب" ........ولی الان .......
                                2- از پست زدنش اصلا نمیشه فهمید آیا خودشم اون سهمو داره یا نه مگه اینکه خودش اعلام کنه..... یعنی جزو معدود افردایه که تبلیغ فقط سهم خودشو نمیکنه در حالیکه اکثر قریب به اتفاق دوستان حتی بزرگان همین تالار بیشتر دغدغه سهم خودشونو دارن و پستاشون حول و حوش سهمای خودشونه که البته هیچ اشکالی نداره و کاملا طبیعی هست.
                                لطف دارید....در مورد بند 1...
                                در مورد بند 2 هم هیچ سهمی با تعریف من وشما بالا نخواهد رفت وهیچ سهمی با بد گفتن من وشما پایین نخواهد رفت پس بهتره بیخود خودمون رو خسته نکنیک وبا روندها نجنگیم....

روند سهم یا گروهیی نزولی شد بهتره خروج کنیم وبیخودی دم از بالا نرفتن نزنیم وروند گروهی هم صعودی بود بهتره باز با روند همراه بشیم ودم از اصلاح نزنیم که باز خودمون رو خسته کردیم.....

زمانی که گروه قند هر روز 4 درصد مثبت میخورن وکل بازار منفی عده ای با روند این گروه در افتادن ولی دیدیم قندیها برا افرادی که با روند همراه شدن بیشترین بازدهی رو دادن...وبرعکس زمانی که قندیها با هزار دوز وکلک سازمان وارد فاز اصلاح شدن باز هم کسانی که این روند اصلاحی اجباری رو همون اول کار پذیرفتن وبا سود کمتر یا ضرر کمتر خارج شدن برنده بودن ......

من هم سهامی که اینجا گفته میشه با رعایت درصد وحد ضرر میخرم هر جا حد ضررها گفته شده شکست خارج میشم....خیلی مواقع خیلی سهام هم نمی تونم بخرم به علت نداشتن نقدینگی یا بودن در سهام دیگر ولی خوب شاید عزیزی نقد باشد بتواند بخرد چه ایراد دارد دوستان سود کنند انگاری ما کرده ایم....

نظر

در حال کار...
                                X