چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط انزلیچی پست شده است View Post
    سلام جناب پرریسک عزیز:اگر زحمتی نیست تحلیل و نظرتون در مورد قپیرا و وساخت را برای دوستان بنویسید/؟ با تشکر:x
    با سلام وساخت نمودار زیبا وجالبی داره واز اون بهتر ثنوثسا...
    دو روز قبل که گروه ساختمان صف خرید شدن وساخت تونست خودش رو از شر 226 رها کنه ولی اون گزارش های فرداش کار رو خراب کرد وسهم نتونست تثبیت بشه ...خودم هم فکر کردم گروه ساختمان رالی بعدی رو شروع کردن ولی اینگونه نبود....ولی خوب تا وقتی وساخت زیر 210 تثبیت نشه همچنان میشه به یک صعود خوب در این سهم امدی داشت ....یا باید با حد ضرر 210 سهامداری کنید یا بعد شکست 226 وارد سهم بشید ....

در مورد قپیرا هم سهم بعد بازگشایی برا پر کردن شکاف قیمتی حرکت کرد به سمت 1360 تومن......یعنی بدترین حالت نزول قپیرا ونهایت نزول رو میشه 1360 در نظر گرفت...
    الان هم سهم در 1600 برا خودش کف ساخته وبتونه بالای 1720 تثبیت بشه روند سهم صعودی میشه وحد ضررش 5 درصد زیر اون قیمت....

نظر

• رویش
      کاربر فعال
      • Aug 2011
      • 232

جناب پر ریسک با توجه به وضعیت گروه قند و شایعاتی مبنی بر تعدیل حدودا" 50درصدی قشکر وضعیت سهم را چطور پیش بینی میکنید؟ممنون
      به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط green پست شده است View Post
        پرريسك جان غدير تا كجا ميره ؟
        480 به شرط تثبیت نشدن زیر 430...با این رشد پتروها به نظر منطقی اینه اینم بالا بره...

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط رویش پست شده است View Post
          جناب پر ریسک با توجه به وضعیت گروه قند و شایعاتی مبنی بر تعدیل حدودا" 50درصدی قشکر وضعیت سهم را چطور پیش بینی میکنید؟ممنون
          قشکر لیدر قندیها که خیلی ها قبولش نداشتن ومیگفتن بدترین قندی وما تا اخر پاش ایستادیم...
          این سهم هنوز اعتقدا دارم در صورت اصلاح مهمترین حمایت 700 هست ومقاومت هم 1000....
          حالا روز بازگشایی سهم جو قندیها چطوری باشه قیمت بازگشایی بستگی به جو گروه داره واینکه گروه قند بتونه وارد روند صعود مجدد بشه ....
          قشکر با قنیشا همخوانی خوبی داره باید دی قنیشا تا کجا میره یا میبرنش اونوقت میشه در مورد قیمت قشکر فکر کرد.....

نظر

• amirreza6790
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 328

در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Post
            دوستان در زیر نمودار بیمه پارسیان دیده میشه ....
            چند وقت قبل هم اشاره شد وهمین دیروز هم گفته شد سهم رو برا خرید زیر نظر داشته باشید ....امروز معاملات خوب وفردا اگر بتونه بالای 264 تثبیت بشه دیگه نور علی نور خواهد شد .....
            زیاد به الگوها وارد نیستم وبراساس روندها خرید می کنم بارها هم گفتم ولی اگر این رو بشه الگوی پرچم گفت چه شود این سهم...تایم هفتگی هست...در ضمن بانک سرمایه هم بعضی وقتها حمایتی از سهم می کنه...

جناب پريسك عزيز ممنون از تحليل هاتون..ببخشيد جسارت ميكنم براي بيمه پارسيان 2 تا حالت كشيدم كه خدمتتون تقيم ميكنم:
            5 موج ترند تموم شده وسهم داخل امواج كاركشن هستش موج A تموم شده و براي موج B كاركشن 2 حالت دارم ...

يا موج B تموم شده با يه a b c كوچك كه تو تايم روزانه معلومه... و سهم ميره براي موج C بزرگش
            يا موج B تموم نشده و موجهاي a b تشكيل شده و c همان B بزرگه حواليه 235-240 هستش كه C بز رگش رو 100 پروجكشن مشخصه..

به نظره بنده سهم اگه 285-290 رو پر قدرت رد كن...بايد پوزيشن گرفت

هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• محمد صالحی
              عضو عادی
              • Jun 2011
              • 207

پریسک جان نظرت در مورد این دو چارت چیست ثنوصا و وساخت

الگوهای جالبی زدند
              **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Post
                جناب پريسك عزيز ممنون از تحليل هاتون..ببخشيد جسارت ميكنم براي بيمه پارسيان 2 تا حالت كشيدم كه خدمتتون تقيم ميكنم:
                5 موج ترند تموم شده وسهم داخل امواج كاركشن هستش موج A تموم شده و براي موج B كاركشن 2 حالت دارم ...

يا موج B تموم شده با يه a b c كوچك كه تو تايم روزانه معلومه... و سهم ميره براي موج C بزرگش
                يا موج B تموم نشده و موجهاي a b تشكيل شده و c همان B بزرگه حواليه 235-240 هستش كه C بز رگش رو 100 پروجكشن مشخصه..

به نظره بنده سهم اگه 285-290 رو پر قدرت رد كن...بايد پوزيشن گرفت

با سلامم..
                درمورد امواج قبلا هم گفتم بنده فقط باساس روندها خرید فروش می کنم روند صعودی ونزولی ...چون در بیشتر موادر وبالای 70 درصد در مورد اکثر سهام خوب جواب داده...

بله خرید پارسیان بعد 285 بهترین خرید هست ...یا باید سهم رو نزدیک کف خرید یعنی 240-250 ..که با این حمیاتهای چند وقت اخیر اجازه افت به سهم رو نمیدهن یا بعد شکست سقف قبلی که میشه همون 285 اقدام به خرید کرد.....

در مورد اصلاح تا 240 هم بله بندهم کف سهم رو اونجا پیدا کردم ولی خوب سهم مجمع پیش رو داره وبا تقسیم سود میتونه تا اونجا بیاد ونیازی نیست قیمت سهم افت کنه ...

در ضمن در تکنیکال بنده همین جا اعتراف می کنم از 100 به اندازه 10 هم بلد نیستم .....پس خطایی دیدید دوستان به بزرگی ببخشند..

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Post

پریسک جان نظرت در مورد این دو چارت چیست ثنوصا و وساخت

الگوهای جالبی زدند
                  با سلام وساخت نمودار زیبا وجالبی داره واز اون بهتر ثنوثسا...
                  دو روز قبل که گروه ساختمان صف خرید شدن وساخت تونست خودش رو از شر 226 رها کنه ولی اون گزارش های فرداش کار رو خراب کرد وسهم نتونست تثبیت بشه ...خودم هم فکر کردم گروه ساختمان رالی بعدی رو شروع کردن ولی اینگونه نبود....ولی خوب تا وقتی وساخت زیر 210 تثبیت نشه همچنان میشه به یک صعود خوب در این سهم امدی داشت ....یا باید با حد ضرر 210 سهامداری کنید یا بعد شکست 226 وارد سهم بشید ....

در مورد قپیرا هم سهم بعد بازگشایی برا پر کردن شکاف قیمتی حرکت کرد به سمت 1360 تومن......یعنی بدترین حالت نزول قپیرا ونهایت نزول رو میشه 1360 در نظر گرفت...
                  الان هم سهم در 1600 برا خودش کف ساخته وبتونه بالای 1720 تثبیت بشه روند سهم صعودی میشه وحد ضررش 5 درصد زیر اون قیمت....
                  با سلام خدمت جناب صالحی...
                  بنده در برابر شما دوستان که خیلی وقته دارم نمودارهاتون رو در بورکس دنبال می کنم اصلا اعای ندارم وباعث افتخار بنده که شما اینجا نمودار گذاشتید....

در مورد وساخت وثنوسا بله بنده هم این دو سهم رو زیر نظر داشتم ودارم ..در بالا هم در جواب دوستی گفتم چند روز قبل هم فکر کردم این گروه رالی رو اغاز کردن ولی گزارشهای روی کدال کار رو خراب کرد....
                  با توجه به نمودارهاشون ونمودار شاخص گروه ساختمان قبلا هم گفته شده اینها یا یک صعود اساسی می کنن یا یک صلاح.....

در مورد اصلاح کمی شک دارم با توجه به حامی های قدری که وارد این گروه شدن مخصوصا دو سهم وساخت وثنوسا وپی برای پایین سهم های دیگر گروه وفدک در ثامان.....

پس می مونه صعود ولی با این همه برا وساخت حد ضرر 210 وثنوسا 290 وثامان 160 مدنظرم هست ومقاومتها هم وساخت 226 وثنوسا 323 ومقوما اصلی تر 340 وثامان سقف قبلی....

حالا یا باید در حمایتها وارد شد یا بعد شکست مقاومتها.....نظر من هم در مورد گروه ساختمان مثبت هست...

نظر

• amirreza6790
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 328

ممنون جناب پريسك سهم خوبي بايد باشه.. سهم ثنوساي آقاي صالحي هم خيلي ميپسندم!
                    هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• aniant
                      عضو عادی
                      • Apr 2012
                      • 52

جناب پرریسک ایا باروند مثبت سیمانیها .کفرا نیز استارت میزنه؟

نظر

• محمد صالحی
                        عضو عادی
                        • Jun 2011
                        • 207

با سلام خدمت جناب صالحی...
                        بنده در برابر شما دوستان که خیلی وقته دارم نمودارهاتون رو در بورکس دنبال می کنم اصلا اعای ندارم وباعث افتخار بنده که شما اینجا نمودار گذاشتید....

در مورد وساخت وثنوسا بله بنده هم این دو سهم رو زیر نظر داشتم ودارم ..در بالا هم در جواب دوستی گفتم چند روز قبل هم فکر کردم این گروه رالی رو اغاز کردن ولی گزارشهای روی کدال کار رو خراب کرد....
                        با توجه به نمودارهاشون ونمودار شاخص گروه ساختمان قبلا هم گفته شده اینها یا یک صعود اساسی می کنن یا یک صلاح.....

در مورد اصلاح کمی شک دارم با توجه به حامی های قدری که وارد این گروه شدن مخصوصا دو سهم وساخت وثنوسا وپی برای پایین سهم های دیگر گروه وفدک در ثامان.....

پس می مونه صعود ولی با این همه برا وساخت حد ضرر 210 وثنوسا 290 وثامان 160 مدنظرم هست ومقاومتها هم وساخت 226 وثنوسا 323 ومقوما اصلی تر 340 وثامان سقف قبلی....

حالا یا باید در حمایتها وارد شد یا بعد شکست مقاومتها.....نظر من هم در مورد گروه ساختمان مثبت هست...
                        نظر لطف شماست دوست عزیزم
                        یک چیزی را بگم جناب پریسک یکی از بچهای فعال در بورسه کمتر دیدم که دوستی تمام بازار و تمام گروهها را زیر نظر داشته باشه منکه با نوشتها و تحلیلهای جناب پر ریسک حال میکنم و سهمی که نطر دارد میدانم که تحلیل پشت سهم است

بله دوست گلم با در نظر گرفتن حد ضرر این دو سهم خوب هستند

جناب پر ریسک خسته نباشید=d>
                        **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• عهدشکسته
                          عضو جدید
                          • Jul 2011
                          • 13

جناب پرریسک عزیز
                          سلام و شب بخیر
                          ممکنه نظرتون در مورد چافست رو هم بفرمایین
                          با تشکر

نظر

• rad
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 557

سلام دوستان
                            بعضی ازسهام های قندی حجم معاملاتشان داره بالا میره.
                            درصورت تمایل یک تحلیل تکنیکی ازقند پیرانشهر وقند نیشابور ارایه دهید.
                            بی نهایت سپاسگذارم.هاتف راد

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

جناب پرريسك ارزيابيتون از معاملات امروز وتوكا چيه؟فك كنم كندلايه خوشكل موشكلي امروز زد
                              مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

از دوستان کسی در مورد سهم زیر اطلاعاتی داره ....در زیر نمودار ابگینه رو می بیندی در تایم هفتگی......
                                سهم واگرایی مثبت زده .....سهم در ار اس ای بعد مدتها اون هم در تایم هفتگی روند نوزل رو شکسته.....
                                سهم امروز به مقاومت حدود 50 تومن خورد که صفش ریخت ولی باز هم صف خرید شد وفردا هم دوام بیاره به نظر تا 60 میره.....وحتی شاید خیلی بالاتر....بیمه دی وشخص حقیقی هم بعضی وقتها خریدی می کنن در این سهم.........
                                این فقط یک نظر تکنیکالی هست ...

ابگینه ....مقاومت 50 شکست ....حد ضرر 50 وهدف 60 فعلا.....
                                نظر تکنیکالی...

نظر

در حال کار...
                                X