کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
البته بازم میگم خیلی از قندیها لیاقت رشد رو ندارن ...ولی خوب بالا میان بنده هم کاری به اونها ندارم ..همچنان از گروه قند برا خرید اگر کسی دوست داشت بخره قزوین وقپیرا در صدر لیست خرید هستن ....
پرریسک جان روند معاملاتی شراز نم نم داره یجوری میشه نظرت چیه؟
حد ضرر 410 بود؟
چه جوری میشه دوست من ...
هیج جوری نیست ..سهام خوبه ..حد ضرر 400 هست ...
در کرمانشاه هم سهم از 450 اومد رو 420 همه فکر کردن نابود شد الان بالای 480 صف خریدش رو عشقه ....
البته بازم میگم خیلی از قندیها لیاقت رشد رو ندارن ...ولی خوب بالا میان بنده هم کاری به اونها ندارم ..همچنان از گروه قند برا خرید اگر کسی دوست داشت بخره قزوین وقپیرا در صدر لیست خرید هستن ....
بابا بزارین چن تا دونه قپیرا هم به فقیر فقرا برسه
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
آقا ما از یه روحانی پرسیدیم گفت بورس حرام هستش .
گفتم ولی مراجع تاییدش کردند ، که گفت کاری به مراجع ندارم و این روش حرام است و در این جور موارد باید به عقل رجوع شود .
واسه همین با کلی ضرری که از اوایل سال پیش تا 1 ماه پیش داده بودم ، بورس رو ترک کردم و امیدوارم خدا در جای دیگری برایم جبران کند و امیدوارم دیگه ترک کرده باشم (آخه بدجور معتاد بودم . )
اون بنده خدا خیلی من رو ترسوند و گفت این کار با ربا ، با قمار ، تفاوتی نداره و خودت رو گول نزنه .
در ضمن در تعریف قمار در کتابهای اسلامی رفتم و خوندم و دقیقا حالتها و پریشانی هایی برای آن تعریف شده ، همانهایی است که در بورس تجربه کردم و ... .
این مطلب رو گفتم ، تا اگر کسی مثل بنده حساس است ، برود و تحقیق کند .
آقا ما از یه روحانی پرسیدیم گفت بورس حرام هستش .
گفتم ولی مراجع تاییدش کردند ، که گفت کاری به مراجع ندارم و این روش حرام است و در این جور موارد باید به عقل رجوع شود .
واسه همین با کلی ضرری که از اوایل سال پیش تا 1 ماه پیش داده بودم ، بورس رو ترک کردم و امیدوارم خدا در جای دیگری برایم جبران کند و امیدوارم دیگه ترک کرده باشم (آخه بدجور معتاد بودم . )
اون بنده خدا خیلی من رو ترسوند و گفت این کار با ربا ، با قمار ، تفاوتی نداره و خودت رو گول نزنه .
در ضمن در تعریف قمار در کتابهای اسلامی رفتم و خوندم و دقیقا حالتها و پریشانی هایی برای آن تعریف شده ، همانهایی است که در بورس تجربه کردم و ... .
این مطلب رو گفتم ، تا اگر کسی مثل بنده حساس است ، برود و تحقیق کند .
نظر