چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

باسلام یک سوال در مورد مقاومت قنیشاداشتم این طور که پیدا است با افزایش نرخ دلار هفته آینده هم مخصوص گروه قندی می باشد شنبه روز مهمی برای قنیشا می باشد اگر از این سطح مقاومت مهم 1550تومان عبور کند می تواند به قیمت 2هزار تومان برود و یکسره تا اخر هفته صف خرید داشته باشد بدون مقاومت دیگری با تشکر از جواب شما
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
      باسلام یک سوال در مورد مقاومت قنیشاداشتم این طور که پیدا است با افزایش نرخ دلار هفته آینده هم مخصوص گروه قندی می باشد شنبه روز مهمی برای قنیشا می باشد اگر از این سطح مقاومت مهم 1550تومان عبور کند می تواند به قیمت 2هزار تومان برود و یکسره تا اخر هفته صف خرید داشته باشد بدون مقاومت دیگری با تشکر از جواب شما
      با سلام...
      تکنیکالی رو 1550 مقاومت داره با شکست اون حد ضرر میره رو 1550 حالا بتونه بره بالا یا نه این رو نیمشه گفت بستگی به جو گروه داره ..چون این سهم الان تحت جو گروه وحمایت داره بالا میاد ...

در ضمن دوستان بنده در این قیمتها پیشنهاد خریدی ندارم ...یادتون باشه پیشنهاد های خرید ما معلومه ...حالا سهام هر روز بیان بالا دوستان برن بخرن بستکی به خودشون داره ..

در مورد گروه قند اونهایی که این سهام رو از قیمتهای پایین دارن سهامداری کنن ...اونهایی هم که قصد خرید دارن خرید در این قیمتها به عهده خودشون ...قپیرا فرصت خرید داد یا قزوین دوستانبرا پایین اوردن ریسک گروه قند سهامشون رو به این دو سهم تبدیل کنن ..قشهد 1600 تومنی هم واقعا مفت بود وبه نظرم ریسک این سهم پایین تر هست حالا چرا ..به وقتش....

در ضمن بازم می گم از گروه غذایی فعلا غبشهر وغمارگ اومدن در صدر لیست خرید چون واقعا هیچ ریسکی ندارن در این قیمتها ..فوقش 10 درصد ضرر در برابر 40 تا 50 در صد سود حداقل ..

نظر

• kaman
        عضو عادی
        • Aug 2012
        • 143

با سلام خدمت دوستان به نظر من گروه پترو تازه راه افتادن و دوتا از بهترینهاشون شفارو شپترو فکر کنم تعدیلهای خوبی بدن

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط kaman پست شده است View Post
          با سلام خدمت دوستان به نظر من گروه پترو تازه راه افتادن و دوتا از بهترینهاشون شفارو شپترو فکر کنم تعدیلهای خوبی بدن
          سلام..
          درست دو تاسهم طلایی رو گفتی ..
          شپترو با شکست 520 روند صعود شدت گرفت ..رو 585 مقاومت داره بشکنه تمومه ..

شفارا هم با شکست 627 مجدد وارد دو رصعود شده ..اینم سقف قبلی مقاومت هست وهدف 900 ...

شپترو واقعا عالیه ..تا 200 میتونه بسازه ..

نظر

• kaman
            عضو عادی
            • Aug 2012
            • 143

جناب پرریسک میشه یه تحلیل راجع بع ثنوسا بدید ممنون میشم نگهداری یا تعویض؟

نظر

• kaman
              عضو عادی
              • Aug 2012
              • 143

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              سلام..

شفارا هم با شکست 627 مجدد وارد دو رصعود شده ..اینم سقف قبلی مقاومت هست وهدف 900 ...

جناب پرریسک خیلی نمیخوام رویایی باشم ولی فکر میکنید تا پایان سال این دوتا از 1500 رد کنن

نظر

• rasam
                ستاره دار(1)
                • May 2012
                • 481

سلام..

واقعا" استادی برازندته ما ببینیم میشه شنبه توریل و بفروشیم و شرازی یا شفارایی شیم

نظر

• mane1659
                  كاربر فعال
                  • Dec 2011
                  • 235

پرریسک جان واقعا خدا به خودت و خانوادهات سلامتی و خوشبختی بده که بی هیچ منتی تمام سوالات دوستان را پاسخ میدی و بی اغراق بگم یکی از بهترین تحلیلگرهایی که دیدم شما بودید
                  سبد من شامل قپیرا و قثابت و شراز و وپترو وکروی و ثامان هست به نظر شما کدامیک از اینها را تبدیل به غمارک و غبهشهر کنم

نظر

• bolinger
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 459

سلام وخسته نباشید جعفر جان
                    نظر شما درباره وبشهر چیه؟ این سهم خستم کرده بود با اون صف فروش و عدم عرضه امروز که گره رفت مخواستم ردش کنم و سهم دیگر بخرم ولی کمی صبر کردم دیدم صف خرید شده و منصرف شدم. به نظر شما رشدی براش قابل تصوره یا نه با توجه به اینکه بیشتر مواد غذایی کار میکنه؟
                    به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
                    چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
                      پرریسک جان واقعا خدا به خودت و خانوادهات سلامتی و خوشبختی بده که بی هیچ منتی تمام سوالات دوستان را پاسخ میدی و بی اغراق بگم یکی از بهترین تحلیلگرهایی که دیدم شما بودید
                      سبد من شامل قپیرا و قثابت و شراز و وپترو وکروی و ثامان هست به نظر شما کدامیک از اینها را تبدیل به غمارک و غبهشهر کنم
                      لطف داری دوست من ...

تشکر از شما ...
                      قپیرا رو که عشقه ..اصلا صحبت این رو نزن برا فروش ..این بالا نیاد کل گروه قند به فنا میره چون 20-30 درصد همینطوری عقبه ...ولی خوب حد ضرر رو بالا بیار با بالا رفتن سهم ..نوسان هم خواستی بگیر با 50 درصد سبد بگیر تا بالا رفت جا نمونی ..فعلا 1200 اولین مقاومت هست رد کنیم 1600..وقتی قنیشا واین همه قندی با پی بریا بالای دارن قیمتهای 2000 می بینن قپیرا با این بنیادی در این قیمتها هیچ ریسکی نداره ..

در مورد بقیه سبد نظر من تعویض وپترو وثامان با این دو سهم بود ..فکر نمی کردم این دو سهم به این زودی باز بشن وگرنه به دوستان می گفتیم نقد باشن برا خرید این دوسهم .

حالا چرا این دو تا؟؟؟؟منطقی جلو می ریم بدون رویا ..

دوستان الان دور دور گروه غذایی پالایشگاهی هست ..هفته بعد احتمال زیاد بازار میره رو این ها ..چون گفتم فولاد به مقاومت خورد واکثر سهام لیدر به مقاومت خوردن ریزش کردن ونایی هم برا بالا رفتن ندارن چون پول زیادی میخواد ..

این وسط مجدد نقدینگی میره رو گروه قند با این دلار وگرانی و....خوب قندیها دارن قیمتهای 2000 رو فتح می کنن حالا ایا اینجا کسی قبول می کنه دو سهم غذایی که دلار مرجع برا مواد اولیه میگیرن ونرخ ازاد میفروشن محصول رو اونم با پی برای زیر 4 وحدود 3 ..اونم سال مالی برج 9 اونم مجمع نرفته با تقسیم سود 50 درصد در مجمع ..اونم با حد ضرر زیر 10 درصد برخلاف گروه غذایی قند منفی بخورن ...یعنی غبشهر مثال بشه 900از اون ور قنیشا بشه 2000.....

یا غمارگ بشه 240 از اون ر قثابت بشه 700 .....

منطقی نیست ...حالا چون قندیها خریدشون دیگه کمی خطر داره مام نمی خواهیم که از رشد جا بماینم اونم با کمترین ریسک پس میریم رو این دو سهم ..جو مثبت بمونه ما هم یه حایل می کنیم 40-50 درصدیی کاسبیم جو منفی بشه منظرو جو گروه غذایی هست ..سهام با پی بریا 3 جای افت نداره سهامداری می کنیم حالشو می بریم ...

پس دوستان همیشه سرمایه گذاری منطقی بکنن ...امروز در غمارگ سهامدارهای بالای یک درصد یک سهم هم نفروختن با اینکه در سود بودن ..ودر غبشهر هم فقط حقوقی 200 تا فروخته که رقمی نیست ...هفته بعد دیدن داره ....صبر می کینم ..

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط bolinger پست شده است View Post
                        سلام وخسته نباشید جعفر جان
                        نظر شما درباره وبشهر چیه؟ این سهم خستم کرده بود با اون صف فروش و عدم عرضه امروز که گره رفت مخواستم ردش کنم و سهم دیگر بخرم ولی کمی صبر کردم دیدم صف خرید شده و منصرف شدم. به نظر شما رشدی براش قابل تصوره یا نه با توجه به اینکه بیشتر مواد غذایی کار میکنه؟
                        سلام..
                        در روند نزول هست 174 رو بشکنه تا حدود 200 می تونه رشد کنه حد ضرر 174 تومن ...

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط kaman پست شده است View Post
                          جناب پرریسک میشه یه تحلیل راجع بع ثنوسا بدید ممنون میشم نگهداری یا تعویض؟
                          با سلام...
                          بالای 320 تثبیت بشه روند صعود میگره...

در ضمن خیلی مراقب حمایت 288 باشید ..این رو شکست حتما خروج کنید شاید یه افت بزرگ بکنه ....البته هنوز نشکسته ولی اگر شکست ...

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                            واقعا" استادی برازندته ما ببینیم میشه شنبه توریل و بفروشیم و شرازی یا شفارایی شیم
                            لطف داری ...شاگرد هستیم ..
                            توریل بالای 230 تثبیت بشه روند صعود رو اغاز می کنه ..بالیا 230 بمونه میتونه رالی صعود رو اغاز کنه باید دید می تونه ..

در مورد تعویض شراز هم حد ضرر ما 400 هست ...با سود 120 کاری به دلار نداریم پی برای 4 به قیمت 480 می رسیم ...

نظر

• bolinger
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 459

سلام..
                              در روند نزول هست 174 رو بشکنه تا حدود 200 می تونه رشد کنه حد ضرر 174 تومن ...
                              تعویض با غمارگ یا غبشهر صلاحه(خرید با در نظر گرفتن سود مجمع 180 است)

نظر

• bolinger
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 459

لطف داری ...شاگرد هستیم ..
                                توریل بالای 230 تثبیت بشه روند صعود رو اغاز می کنه ..بالیا 230 بمونه میتونه رالی صعود رو اغاز کنه باید دید می تونه ..

در مورد تعویض شراز هم حد ضرر ما 400 هست ...با سود 120 کاری به دلار نداریم پی برای 4 به قیمت 480 می رسیم ...

درباره سود 120 شراز میشه کمی توضیح بدید چون فاند من بسیار افتضاح است. این سود چگونه محاسبه می شود تو گزارش 586 دیدم. یا محاسبه سد شپترو؟

نظر

در حال کار...
                                X