باسلام یک سوال در مورد مقاومت قنیشاداشتم این طور که پیدا است با افزایش نرخ دلار هفته آینده هم مخصوص گروه قندی می باشد شنبه روز مهمی برای قنیشا می باشد اگر از این سطح مقاومت مهم ۱۵۵۰تومان عبور کند می تواند به قیمت ۲هزار تومان برود و یکسره تا اخر هفته صف خرید داشته باشد بدون مقاومت دیگری با تشکر از جواب شما
چی .......چرا؟؟؟؟
جمع کردن
X
-
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
-
با سلام...در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است مشاهده پستباسلام یک سوال در مورد مقاومت قنیشاداشتم این طور که پیدا است با افزایش نرخ دلار هفته آینده هم مخصوص گروه قندی می باشد شنبه روز مهمی برای قنیشا می باشد اگر از این سطح مقاومت مهم ۱۵۵۰تومان عبور کند می تواند به قیمت ۲هزار تومان برود و یکسره تا اخر هفته صف خرید داشته باشد بدون مقاومت دیگری با تشکر از جواب شما
تکنیکالی رو ۱۵۵۰ مقاومت داره با شکست اون حد ضرر میره رو ۱۵۵۰ حالا بتونه بره بالا یا نه این رو نیمشه گفت بستگی به جو گروه داره ..چون این سهم الان تحت جو گروه وحمایت داره بالا میاد ...
در ضمن دوستان بنده در این قیمتها پیشنهاد خریدی ندارم ...یادتون باشه پیشنهاد های خرید ما معلومه ...حالا سهام هر روز بیان بالا دوستان برن بخرن بستکی به خودشون داره ..
در مورد گروه قند اونهایی که این سهام رو از قیمتهای پایین دارن سهامداری کنن ...اونهایی هم که قصد خرید دارن خرید در این قیمتها به عهده خودشون ...قپیرا فرصت خرید داد یا قزوین دوستانبرا پایین اوردن ریسک گروه قند سهامشون رو به این دو سهم تبدیل کنن ..قشهد ۱۶۰۰ تومنی هم واقعا مفت بود وبه نظرم ریسک این سهم پایین تر هست حالا چرا ..به وقتش....
در ضمن بازم می گم از گروه غذایی فعلا غبشهر وغمارگ اومدن در صدر لیست خرید چون واقعا هیچ ریسکی ندارن در این قیمتها ..فوقش ۱۰ درصد ضرر در برابر ۴۰ تا ۵۰ در صد سود حداقل ..
نظر
-
سلام..در اصل توسط kaman پست شده است مشاهده پستبا سلام خدمت دوستان به نظر من گروه پترو تازه راه افتادن و دوتا از بهترینهاشون شفارو شپترو فکر کنم تعدیلهای خوبی بدن
درست دو تاسهم طلایی رو گفتی ..
شپترو با شکست ۵۲۰ روند صعود شدت گرفت ..رو ۵۸۵ مقاومت داره بشکنه تمومه ..
شفارا هم با شکست ۶۲۷ مجدد وارد دو رصعود شده ..اینم سقف قبلی مقاومت هست وهدف ۹۰۰ ...
شپترو واقعا عالیه ..تا ۲۰۰ میتونه بسازه ..
نظر
-
جناب پرریسک خیلی نمیخوام رویایی باشم ولی فکر میکنید تا پایان سال این دوتا از ۱۵۰۰ رد کنندر اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستسلام..
شفارا هم با شکست ۶۲۷ مجدد وارد دو رصعود شده ..اینم سقف قبلی مقاومت هست وهدف ۹۰۰ ...
نظر
-
واقعا" استادی برازندته ما ببینیم میشه شنبه توریل و بفروشیم و شرازی یا شفارایی شیمدر اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستسلام..
نظر
-
پرریسک جان واقعا خدا به خودت و خانوادهات سلامتی و خوشبختی بده که بی هیچ منتی تمام سوالات دوستان را پاسخ میدی و بی اغراق بگم یکی از بهترین تحلیلگرهایی که دیدم شما بودید
سبد من شامل قپیرا و قثابت و شراز و وپترو وکروی و ثامان هست به نظر شما کدامیک از اینها را تبدیل به غمارک و غبهشهر کنم
نظر
-
سلام وخسته نباشید جعفر جان
نظر شما درباره وبشهر چیه؟ این سهم خستم کرده بود با اون صف فروش و عدم عرضه امروز که گره رفت مخواستم ردش کنم و سهم دیگر بخرم ولی کمی صبر کردم دیدم صف خرید شده و منصرف شدم. به نظر شما رشدی براش قابل تصوره یا نه با توجه به اینکه بیشتر مواد غذایی کار میکنه؟به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟
نظر
-
لطف داری دوست من ...در اصل توسط mane۱۶۵۹ پست شده است مشاهده پستپرریسک جان واقعا خدا به خودت و خانوادهات سلامتی و خوشبختی بده که بی هیچ منتی تمام سوالات دوستان را پاسخ میدی و بی اغراق بگم یکی از بهترین تحلیلگرهایی که دیدم شما بودید
سبد من شامل قپیرا و قثابت و شراز و وپترو وکروی و ثامان هست به نظر شما کدامیک از اینها را تبدیل به غمارک و غبهشهر کنم
تشکر از شما ...
قپیرا رو که عشقه ..اصلا صحبت این رو نزن برا فروش ..این بالا نیاد کل گروه قند به فنا میره چون ۲۰-۳۰ درصد همینطوری عقبه ...ولی خوب حد ضرر رو بالا بیار با بالا رفتن سهم ..نوسان هم خواستی بگیر با ۵۰ درصد سبد بگیر تا بالا رفت جا نمونی ..فعلا ۱۲۰۰ اولین مقاومت هست رد کنیم ۱۶۰۰..وقتی قنیشا واین همه قندی با پی بریا بالای دارن قیمتهای ۲۰۰۰ می بینن قپیرا با این بنیادی در این قیمتها هیچ ریسکی نداره ..
در مورد بقیه سبد نظر من تعویض وپترو وثامان با این دو سهم بود ..فکر نمی کردم این دو سهم به این زودی باز بشن وگرنه به دوستان می گفتیم نقد باشن برا خرید این دوسهم .
حالا چرا این دو تا؟؟؟؟منطقی جلو می ریم بدون رویا ..
دوستان الان دور دور گروه غذایی پالایشگاهی هست ..هفته بعد احتمال زیاد بازار میره رو این ها ..چون گفتم فولاد به مقاومت خورد واکثر سهام لیدر به مقاومت خوردن ریزش کردن ونایی هم برا بالا رفتن ندارن چون پول زیادی میخواد ..
این وسط مجدد نقدینگی میره رو گروه قند با این دلار وگرانی و....خوب قندیها دارن قیمتهای ۲۰۰۰ رو فتح می کنن حالا ایا اینجا کسی قبول می کنه دو سهم غذایی که دلار مرجع برا مواد اولیه میگیرن ونرخ ازاد میفروشن محصول رو اونم با پی برای زیر ۴ وحدود ۳ ..اونم سال مالی برج ۹ اونم مجمع نرفته با تقسیم سود ۵۰ درصد در مجمع ..اونم با حد ضرر زیر ۱۰ درصد برخلاف گروه غذایی قند منفی بخورن ...یعنی غبشهر مثال بشه ۹۰۰از اون ور قنیشا بشه ۲۰۰۰.....
یا غمارگ بشه ۲۴۰ از اون ر قثابت بشه ۷۰۰ .....
منطقی نیست ...حالا چون قندیها خریدشون دیگه کمی خطر داره مام نمی خواهیم که از رشد جا بماینم اونم با کمترین ریسک پس میریم رو این دو سهم ..جو مثبت بمونه ما هم یه حایل می کنیم ۴۰-۵۰ درصدیی کاسبیم جو منفی بشه منظرو جو گروه غذایی هست ..سهام با پی بریا ۳ جای افت نداره سهامداری می کنیم حالشو می بریم ...
پس دوستان همیشه سرمایه گذاری منطقی بکنن ...امروز در غمارگ سهامدارهای بالای یک درصد یک سهم هم نفروختن با اینکه در سود بودن ..ودر غبشهر هم فقط حقوقی ۲۰۰ تا فروخته که رقمی نیست ...هفته بعد دیدن داره ....صبر می کینم ..
نظر
-
سلام..در اصل توسط bolinger پست شده است مشاهده پستسلام وخسته نباشید جعفر جان
نظر شما درباره وبشهر چیه؟ این سهم خستم کرده بود با اون صف فروش و عدم عرضه امروز که گره رفت مخواستم ردش کنم و سهم دیگر بخرم ولی کمی صبر کردم دیدم صف خرید شده و منصرف شدم. به نظر شما رشدی براش قابل تصوره یا نه با توجه به اینکه بیشتر مواد غذایی کار میکنه؟
در روند نزول هست ۱۷۴ رو بشکنه تا حدود ۲۰۰ می تونه رشد کنه حد ضرر ۱۷۴ تومن ...
نظر
-
با سلام...در اصل توسط kaman پست شده است مشاهده پستجناب پرریسک میشه یه تحلیل راجع بع ثنوسا بدید ممنون میشم نگهداری یا تعویض؟
بالای ۳۲۰ تثبیت بشه روند صعود میگره...
در ضمن خیلی مراقب حمایت ۲۸۸ باشید ..این رو شکست حتما خروج کنید شاید یه افت بزرگ بکنه ....البته هنوز نشکسته ولی اگر شکست ...
نظر
-
لطف داری ...شاگرد هستیم ..در اصل توسط rasam پست شده است مشاهده پستواقعا" استادی برازندته ما ببینیم میشه شنبه توریل و بفروشیم و شرازی یا شفارایی شیم
توریل بالای ۲۳۰ تثبیت بشه روند صعود رو اغاز می کنه ..بالیا ۲۳۰ بمونه میتونه رالی صعود رو اغاز کنه باید دید می تونه ..
در مورد تعویض شراز هم حد ضرر ما ۴۰۰ هست ...با سود ۱۲۰ کاری به دلار نداریم پی برای ۴ به قیمت ۴۸۰ می رسیم ...
نظر
-
تعویض با غمارگ یا غبشهر صلاحه(خرید با در نظر گرفتن سود مجمع ۱۸۰ است)در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستسلام..
در روند نزول هست ۱۷۴ رو بشکنه تا حدود ۲۰۰ می تونه رشد کنه حد ضرر ۱۷۴ تومن ...به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستلطف داری ...شاگرد هستیم ..
توریل بالای ۲۳۰ تثبیت بشه روند صعود رو اغاز می کنه ..بالیا ۲۳۰ بمونه میتونه رالی صعود رو اغاز کنه باید دید می تونه ..
در مورد تعویض شراز هم حد ضرر ما ۴۰۰ هست ...با سود ۱۲۰ کاری به دلار نداریم پی برای ۴ به قیمت ۴۸۰ می رسیم ...
درباره سود ۱۲۰ شراز میشه کمی توضیح بدید چون فاند من بسیار افتضاح است. این سود چگونه محاسبه می شود تو گزارش ۵۸۶ دیدم. یا محاسبه سد شپترو؟به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
نظر

نظر