چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • زاپاتا
    عضو عادی
    • Jun 2012
    • 229

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    روز شنبه با صف خرید بسته بشن میشه گفت مقاومتها شکسته شدن ..

در ضمن اینها در لیست خرید ما قرار ندارن ...

گروه قندی :

قپیرا

قزوین

قشهد

بقیه باشه برای بعد.;)
    [COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]

نظر

• زاپاتا
      عضو عادی
      • Jun 2012
      • 229

در اصل توسط alijon پست شده است View Post
      کسی می دوند حرف حساب خگستر چیه ؟
      علی جون سلام

با اجازه پرریسک عزیز.

خیلی ها اعتقاد دارند که این سهم، جدای گروهش هست.

افت زیادی داشته و دیگر موقع صعود می باشد. احتمالا تا 2700 ریال هم صعود می کند.

در هر صورت چون در گروه خودرویی ها می باشد، زیاد عجله نکنید.
      [COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]

نظر

• Cerwin
        عضو عادی
        • May 2012
        • 55

افزایش بهای دلار چه سودی دارد؟

نظر

• میرحسین
          عضو عادی
          • Aug 2012
          • 95

کسی می دوند حرف حساب خگستر چیه ؟
          فروش بلوک 33 درصدی بانک پارسیان توسط ایران خودرو که روی سودش به شدت تاثیر میذاره
          [COLOR=#008000]​ادب مرد به ز دولت اوست[/COLOR]

نظر

• جواد مهرابی
            عضو فعال
            • May 2012
            • 543

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
            ممنون کهنه سوار جان همینطور پر ریسک عزیز ....

خب یکم ما رو فباهنر کار میکنیم ببینیم به کجا میرسیم
            ببینید وقتی مدیر مالی و مدیرعامل فباهنر هنوز نرخ مرجع دلار را نمیدونن من وشما چه انتظاری ازش داریم برادر

) مطابق با اطلاعات پيوست، نرخ برابري دلار در فروش هاي صادراتي شرکت در عملکرد 3 ماهه مبلغ 248ر12 ريال اعلام گرديده است که مسئولين شرکت اذعان به اشتباه مبلغ ياد شده نموده اند و اعلام داشته اند که مبلغ 260ر12 ريال صحيح مي باشد.

امسال همه رو شگفت زده خواهد کرد.....
            آخرین ویرایش توسط جواد مهرابی؛ 2012/09/11, 15:37.
            بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• mahdi1359
              عضو جدید
              • Dec 2011
              • 6

به نقل از کاربر mmtajik بورکس
              به نظرم حبابی بودن قیمت صنعت قندی یک چیز بی معناست
              اهرم فروشی که در این صنعت وجود داره می توان گفت در هیچ صنعتی نیست، به عنوان مثال اگر قیمت شکر 10% افزایش پیدا کنه سود هر سهم قند قزوین 148% افزایش پیدا می کنه، اهرم فروش این گروه آن قدر بالاست که هر گونه تغییری در قیمت محصولات با توجه به سرمایه اندک گروه می تواند سودهای نجومی به دست آورند.

با توجه به افزایش نرخ ارز و رشد نرخ مرجع از 1226 به 1800 تومان چند درصد می تواند در قیمت فروش محصولات گروه اثر گذاشته و به دنبال آن سودهای نجومی که گروه می توانند داشته باشند.
              همین قند قزوین اگر 10% افزایش نرخ فروش رو حساب کنیم با توجه به بودجه خود شرکت برای سال 91 می توانست 100 تومان سود بسازد ( تازه بدون در نظر گرفتن آیتم های دیگر)
              یعنی p/e 22 شرکت تبدیل به 9 می شه
              پس حبابی بودن قیمت این گروه بیهوده بوده، این گروه اهرم فروش بسیار بالایی دارن و این p/e با توجه به اینکه احتمال رخ دادن تغییری در صنعت وجود دارد، طبیعی است.
              هر چه باشد می دانیم که قیمت شکر پایین نخواهد آمد
              مسئله دیگر در مورد ریسک بسته شدن نماد از طرف سازمان، به نظرم الان دیگر نمی تونن به این گروه با توجه به فاجعه ای که پارسال اتفاق افتاد گیر بدن، اولا اینکه گردش نقدینگی در این گروه نسبت به پارسال بسیار بهتر بوده، قپیرا شناور بالایی پیدا کرده، قشیر چندین بار گردش های مناسب داشته، قثابت، قشرین، قنقش، قنیشا هر روز هر کی بخواهد می تواند بخرد
              افزایش قیمت این گروه هم دیگر ربطی به روند بازار نداشته، دیگر بیان شود که علت منفی شدن بازار گروه قندی هاست بی معنی بوده. البته خوب قبول دارم سازمان ممکنه گونه دیگری رفتار نماید اما اگر منطقی تصمیم بگیرند دیگر نباید این کار رو تکرار کنن.
              نرخ دلار هم که در حال رشد بوده و پتانسیل هایی دارند که رشد آن ها را می توان انتظار داشت
              آخرین ویرایش توسط mahdi1359؛ 2012/09/11, 15:31.

نظر

• علی بابا
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 972

در اصل توسط زاپاتا پست شده است View Post
                علی جون سلام

با اجازه پرریسک عزیز.

خیلی ها اعتقاد دارند که این سهم، جدای گروهش هست.

افت زیادی داشته و دیگر موقع صعود می باشد. احتمالا تا 2700 ریال هم صعود می کند.

در هر صورت چون در گروه خودرویی ها می باشد، زیاد عجله نکنید.
                در اصل توسط میرحسین پست شده است View Post
                فروش بلوک 33 درصدی بانک پارسیان توسط ایران خودرو که روی سودش به شدت تاثیر میذاره
                ممنون دوستان
                من دارمش فقط موندم چند وقتی تو صف فروشش گیر کرده بودیم و حالا با گره هم مشکل حل نشد!
                سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

ممنون دوستان
                  من دارمش فقط موندم چند وقتی تو صف فروشش گیر کرده بودیم و حالا با گره هم مشکل حل نشد!
                  دوست من این سهم وارد روند صعود شده ...تنها اهرمی که تونست در این جو خربا گروه خودرو وبا این دلار این سهم رو نجات بده همون بلوک پارسیانش هست ...با این لوک پارسیان اگر واقعا قصد فروش داشته باشه این سهم به اوج خواهد رسید ...

هر چند در لیست خرید ما نبوده ...ولی زمانی عشق ما بود ...بازدهی خوبی هم داد اون زمان بارها ازش سود گرفتیم وخاطرات خوشی از خگستر دارم ..امیدوارم بلوک رو بفروشه ودل سهامدارهاش رو شاید کنه ...

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

گروه قندی :

قپیرا

قزوین

قشهد

بقیه باشه برای بعد.;)
                    البته من اینجوری می بینم ...
                    قزوین ..
                    قپیرا...
                    قشهد..

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در مورد فملی به تغییر مدیریت هم توجه داشته باشید.

مرد عمل که سهام ......... را به یک سوم رسانده، سکان آن شرکت را در دست گرفته است.
                      حد ضرر داریم ...حد ضرر یعنی بیمه کردن سهم....

نظر

• yahya3004
                        عضو عادی
                        • May 2012
                        • 60

سلام جعفر خان
                        من حرید غمارگ در 2850 داشتم . لطف می کنی یه بار دیگه حد ضرر این سهم رو بگید و اینکه من تا با این قیمت خرید حد ضرر رو چند بزارم؟
                        تکرار جهت پاسخ شما!!!
                        باتشکر فراوان

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط yahya3004 پست شده است View Post
                          سلام جعفر خان
                          من حرید غمارگ در 2850 داشتم . لطف می کنی یه بار دیگه حد ضرر این سهم رو بگید و اینکه من تا با این قیمت خرید حد ضرر رو چند بزارم؟
                          تکرار جهت پاسخ شما!!!
                          باتشکر فراوان
                          سلام..

دیروز هم گفتم بالای 300 رفت حد ضرر بره رو 290 ...نتونست دوام بیاره شنبه نتونه بیاد بالای 290 به نظرم به سمت حد ضرر دوم 240 حرکت کنیم ..و

نظر

• صداقت2
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 704

تحلیل شما از معاملات امروز غبشهر چیست؟

نقاط حمایتی و مقاومتی غبشهر و پیش بینی روند معاملاتی هفته آینده؟

واقعا با این رشد سودآوری - p/e پایین -نرخ دلار- روندصعودی قندی ها- امروز سزاوار معاملات در روند منفی را داشت؟

یعنی بازار این قدربدون تحلیل است؟
                            صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
                              تحلیل شما از معاملات امروز غبشهر چیست؟

نقاط حمایتی و مقاومتی غبشهر و پیش بینی روند معاملاتی هفته آینده؟

واقعا با این رشد سودآوری - p/e پایین -نرخ دلار- روندصعودی قندی ها- امروز سزاوار معاملات در روند منفی را داشت؟

یعنی بازار این قدربدون تحلیل است؟
                              دوست من چون این دو شرکت مواد اولیه رو وارد می کنن ..بازار به همین خاطر ترسیده ..همین

در حالی که باز هم می گم این ترس کاملا بیمورده ..دیگه حالا بازار قانع نمیشه بنده چه کنم ..بفروشه ..اونقدر بفروشه تا جونش در بیاد ..بعد مدتی خواهیم دید چه کسی اشتباه کرده ..

قضیه این دوسهم ..این دو قبل عید افزایش نرخ گرفتن به میزان 15 تا 18 درصد ..همون موقع در تالار شهر خودمون به هر کی رسیدم گفتیم غبشهر بخرید ..عالیه ..خودمون هم وارد شدیم ..

سهم تا دو روز صف خرید بود بعد شفاف سازی زدن اقا این تغییر نرخ رو سود ما اثر نداره و..هر دو سهم منفی شدن ...

ای بر پدر دروغ گو لعنت ...این دو سهم بعد اون شفا سازی رفتن تو کما ما هم خارج شدیم ولی گفتیم هر کی یکساله با غبشهر بمونه بالای 50 درصد میگیره ..
                              بعد گذشت تا رسیدیم به امسال ..هر دو سهم اومدن 100 درصد تعدیل مثبت دادن ..الان دلار چند ماهه بالای 2000 تومن هست ..اگر اینها مشکل داشتن مگه دیوانه بودن بیان تعدیل مثبت اعلام کنن اونم در این حد ...

بازم میگم اگر یه اینها نرخ مرجع ندن قیمت روغن تا 2-3 برابر رشد می کنه وصدای زمین وزمان رو در میاره ...اینها با دلار مرجع وارد می کنن با دلار ازاد میفروشن....میمونه اینکه دلار مرجع بیاد رو 1500-1600 اونوقت هم مثل برق باد با دلایل کاملا مستدل افزایش نرخ میگیرن .....

اینها نظرات منه ..ممکنه اشتباه باشه ..حالا در گزارشان نه ماهه معلوم خواهد شد در چه وضعی هستن ..البته شاید اون موقع هم با یه باز بسته شدن مجدد رشد قیمتی بکنن همه فقط جا ماندن از سهم رو نگاه کنن ...

در اخر برا بیمه کردن خرید خود حد ضرر قرار دادیم ..تمام ..

نظر

• shimab
                                عضو فعال
                                • Apr 2012
                                • 422

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                البته من اینجوری می بینم ...
                                قزوین ..
                                قپیرا...
                                قشهد..
                                پرریسک جان با وجود رشد 300% برای گروه قندی به نظر شما این گروه را مستعد رشد می دانید؟ من موندم قزوین 300 تومانی را هیچکس نمی خرید ولی قزوین 900 تومانی صف خرید دارد. به نظر شما قزوین، قپیرا و قشهد تا چه قیمت هایی می تونن رشد کنن؟ به هر حال یه روزی باید رشد این گروه متوقف بشه ، به نظر شما زمان آن نرسیده ؟ قزوین 2000 تومانی، قپیرا 2000 تومانی و قشهد 3000 تومانی .... :-/

نظر

در حال کار...
                                X