قمرو خيلي پايين باز شد فقط خدا كنه از فردا حجم مبنارو بدن #:-s
چی .......چرا؟؟؟؟
جمع کردن
X
-
-
-
دوست من اگر بیشتر رو سهامی که در لیست خریدم هست تاکید می کنم قصدم تبلیغ نیست ..در اصل توسط mehgol پست شده است مشاهده پستپرریسک جان شما هر سهمی رو معرفی کردید یه حالی ازش بردم خیلی هم ازتون متشکرم
قپیرا ۸۷۰ تومنی و قشهد دارم
از قبل هم کمی قمرو ۲۱,۶۰۵ دارم نمیدونستم بخرم یا بفروشم
بازم تشکر
بلکه به اینها اعتقاد دارم ..به سهمی اعتقاد نداشته باشم نمی تونم اینجا بیام ازش دفاع کنم وباعث ضرر خود ودوستان کمیشم ..
کرمانشاه از ۴۶۰ اومد رو ۴۰۰ ولی سر سوزنی از این سهم عقب نشینی نکردم چون واقعا به این سهم اعتقاد داشتم ودارم ..
به قشهد قزوین قپیرا اعقتاد دارم وهمه جوره قبولشون دارم چون کامل بررسی کردم ..این سه تا بالا نیان بقیه گروه کشک ...
قمرو هم زیر ۲۰۰۰ باز شد هر کی خرید برد کرد ..
نظر
-
شناسایی سود توسط سهامداران قبلیدر اصل توسط shosh پست شده است مشاهده پستسلام دلیل منفی بودن غبشهر چیه؟ کسی از دوستان توضیحی داره؟
ولی از فردا با توجه به فاند قوی و p/e بسیار پایینش روند صعودی شکل می گیرد.
صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
-
خرید شراز در قیمت ۴۰۰ بر خرید کرمانشاه در ۴۹۰ اونم در صف خرید برتری داره وبازدهی بیشتر داره ..هر چند هر دو بالا میرن ...در اصل توسط ۶۶۴ پست شده است مشاهده پستبا اجازه آقا سید
به نظر من امروز فرصت خرید طلائی برای شراز است .
مدتی بعد فروشندگان شراز رو پشیمان خواهیم دید مثل فروشندگان کرمانشاه ۴۰۰ تومنی وشفارس ۲۵۰ تومنی والبته الان هم مفت میدم ۳۰۰ تومن ...
نظر
-
در اصل توسط صداقت۲ پست شده است مشاهده پستشناسایی سود توسط سهامداران قبلی
ولی از فردا با توجه به فاند قوی و p/e بسیار پایینش روند صعودی شکل می گیرد.
نوسان ذات بازار هست ...مهم هدف قیمتی ماست ..سود بالای ۵۰ درصد در این دو سهم هست وجای افت ندارن ..طرف امروز غبشهر میفروشه اونم رو منفی چی بخره ....واقعا چی میخواد بخره ..؟؟؟یا غبشهر میخواد مثال تا کجا افت کنه ؟؟؟؟؟<إتی بعد باید در صف خرید بشینه ...
نظر
-
سلام..در اصل توسط علیرضا۱ پست شده است مشاهده پستسلام پرریسک عزیز ممنون بابت جوابت در مورد چکاوه ظاهرا" رالی چکاوه شروع شده نظرتون چیه؟
دیتا بود نظرم رو میگم ...
نظر
-
-
شراز قبل ۳۸۵ گفته بودم باید برگرده وبرگشت ...تکنیکال با ادم حرف می زنه ...
این سهم مدتی بعد همه رو متعجب می کنه ...صبر می کنیم ..دور دور گروه پالایشگاه قند عذایی هست ..البته بهترنیها....یادتون باشه ..غپینو ببیند منفی شد ..بارها گفتم در لیست خرید نیست برید قزوین قشهد قپیرا بخردی ..برا این بود ..
نظر

نظر