چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali2000
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 175

در اصل توسط ali2000 پست شده است View Post
    زیر مجموعه های بانک پارسیان ( سبد بانک پارسیان و بیمه پارسیان ) از کارگزاری بانک پارسیان در حال خرید قپیرا (قند پیرانشهر ) هستند.
    برای مطمئن شدن رفتم از دفتر کارگزاری بانک پارسیان پرسیدم.

گفتند: بله امروز سنگین قپیرا خریدیم.

تازه خریدهای بانک پارسیان و زیرمجموعه های آنها در قند پیرانشهر شروع شده.

قپیرا با ورود این حقوقی قدرتمند اهداف قیمتی بالایی را خواهد دید.

نظر

• nirvana_00
      عضو عادی
      • Feb 2012
      • 172

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      میگم شما بیکار بودی اومدی تو قزوین ..حجمش رو پر نمی کنن از پاقدم شماست ها ...

یه موقع هوس نکنی بیایی تو قشهد ..من اصلا خوله گره ندارم ..الان ساروم حجم نمی خوره کلی حرص میخروم وسیمان غرب ....
      سلام جعفر خان
      این دوستمون بگمونم سغرب هم باید داشته باشه :))

نظر

• misha
        عضو عادی
        • Jul 2012
        • 62

یه موقع هوس نکنی بیایی تو قشهد ..من اصلا خوله گره ندارم ..الان ساروم حجم نمی خوره کلی حرص میخروم وسیمان غرب ....
        هرسهمي كه حجم نمي خوره بگيد من برم تو صفش بخرم ببينيد چه جوري حجم كه ميخوره هيچ،دائم منفي هم ميخوره فكر كنم يواش يواش به اين نتيجه برسم كه بيام اينجا يه پولي بگيرم كه كدوم سهمو نخرم #:-s امروز 100تا شراز رفتم اضافه كنم دوباره صفش ريخت:Dشانسه به غرعاااااااااااان

نظر

• ali2000
          كاربر فعال
          • Aug 2011
          • 175

به یاد دارم که جناب پر ریسک عزیز , همیشه میگفت تا قپیرا بالا نره هیچ قندی بالا نخواهد رفت.
          همیشه قپیرا در لیست پیشنهادی ایشان بوده.

فکر کنم مدیران بانک پارسیان مطالب و پستهای جناب پرریسک را خواندن و موقعی که جعفر عزیز این سهم تایید کرده

با اطمینان شروع به خرید قند پیرانشهر کردن.

نظر

• حميد اسدي
            Banned
            • Aug 2011
            • 431

برای مطمئن شدن رفتم از دفتر کارگزاری بانک پارسیان پرسیدم.

گفتند: بله امروز سنگین قپیرا خریدیم.

تازه خریدهای بانک پارسیان و زیرمجموعه های آنها در قند پیرانشهر شروع شده.

قپیرا با ورود این حقوقی قدرتمند اهداف قیمتی بالایی را خواهد دید.
            دیر جنبیدم و از خرید قپیرا عقب ماندم.
            اینقدر دست دست کردم تا قپیرا صف خرید شد.

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

به یاد دارم که جناب پر ریسک عزیز , همیشه میگفت تا قپیرا بالا نره هیچ قندی بالا نخواهد رفت.
              همیشه قپیرا در لیست پیشنهادی ایشان بوده.

فکر کنم مدیران بانک پارسیان مطالب و پستهای جناب پرریسک را خواندن و موقعی که جعفر عزیز این سهم تایید کرده

با اطمینان شروع به خرید قند پیرانشهر کردن.
              البته رو 850 این رو گفتم ..اینم بگم..

ولی خوب به همون مدیران بفرمایید سهم رو از 1265 ردش کنن تا بره برا 1600 تا 1800 ...حد ضرر بعد شکست 1265 دوستان بزارن 1250 تومن ...

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
                سلام پرریسک خان... من دیروز کروی را با این 50% سرمایم قبلا کروی بود و در سود هم بودم ولی اون 50% هم اوردم و در 264.8 اضافه کردم و اون مقاومت رو شکوند.. میخواستم ببینم نظرت در مورد معاملات امروز کروی چی بود؟ فردا چند درصد احتمال دارد کروی در دامنه ی 3% مثبت معامله شود و یا شایدم صف خرید شود؟
                گروه روی رالی قشنگه رو طی کردن ..مدتی استراحت شاید لازم داشته باشن ..هدف کروی رو 300 تا 320 می بینم فعلا ...

من هر طوری نگاه می کنم گروه فولاد رو لیدر بازار می بینم ..تا ببینم چه میشود ..سهام افتابه سازی هم رشد کرد ولی فولاد هنوز 250 تومن هست اونم با این قیمتهای فروش یا فخوز 1900 هست ...ببینم چه میشود ..درصد رو رعایت کنید وفعلا روند صعودیه ..سهامداری کنید ..

نظر

• همراهان
                  عضو عادی
                  • Sep 2012
                  • 56

جناب پرريسک خسته نباشيد
                  اکثرگروه خودروي ها امروز مثبت و صف خريد بود بجز گروه بهمن که آخرسر ما سر درنياورديم که خودروي است يانه ؛ اما آيا جنابعالي افزايش امروزخودروي ها حرکت آنهاو اقبال بازار به اين گروه مي بينيد؟

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط همراهان پست شده است View Post
                    جناب پرريسک خسته نباشيد
                    اکثرگروه خودروي ها امروز مثبت و صف خريد بود بجز گروه بهمن که آخرسر ما سر درنياورديم که خودروي است يانه ؛ اما آيا جنابعالي افزايش امروزخودروي ها حرکت آنهاو اقبال بازار به اين گروه مي بينيد؟
                    به جای اینکه دنبال 10-15 درصد نوسان از گروه خودرو باشید برید رو سهام قند پترو روی مس فولاد نوسانهای بالای 50 درصد بگیرید..
                    الز گروه خودرو فقط خگستر خوب بود بالای 140 که فرصت خرید نداد به دلیل فروش بلوک ..بعدش ایران خودرو خوب بود اونم به خاطر فروش بلوک بالای 135 که این فرصت خرید داد ...حداقل خودرو تا 180 میره میشه 30 درصد گرفت ولی بفیه فوقش 2 درصد ..

در مقابل 20 درصد خودرو قزوین از 800 که خودرها کمی مثبت شدن گفتیم بالای 50 درصد میده وووکدوم بهتره ....

نظر

• hogo_wave
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 380

بابا یه چیزی گفتم
                      جعفرجون شما که سبدم 1ماه پیش واست فرستادم میدونی 1ماهو اندی هست که فقط قندی(قشهد1300تومنی اول گرفتم) دارم>:d<

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط hogo_wave پست شده است View Post
                        بابا یه چیزی گفتم
                        جعفرجون شما که سبدم 1ماه پیش واست فرستادم میدونی 1ماهو اندی هست که فقط قندی(قشهد1300تومنی اول گرفتم) دارم>:d<
                        یادم نبود..پس همچین هم پاقدمت بد نیست..هر چی قندی خوبه درو کردی ....قشهد ببینم از همین قیمت یه 100 درصدی میده ...

نظر

• سکه شانس
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1362

از گروه پترو فقط یک سهم در صدر هست اونم کرمانشاه هست ..هدف 700....با دلار زیر 2000 سود 150 دیدیدم با دلار 2400 چند میسازه ....حتی به همون سود 150 پی بریا 4 بدیم 600 و5 بدیم 750 در میاد ..قیمت امروز سهم 550 ...
                          چرا دود از دودکش بالا می رود ؟ چون ظاهرا چاره ی دیگری ندارد!

نظر

• Merita
                            ستاره دار (4)
                            • Jun 2012
                            • 389

در اصل توسط دربانی پست شده است View Post
                            با سلام و خسته نباشید و تبریک به پرریسک عزیز

می خواستم بدونم اگه نرخ ارز مرجع افزایش پیدا کنه دقیقا" کدوم گروهها رو روشون تاثیر مثبت می گذاره و کدوم گروهها رو تاثیر منفی؟ و در صورت امکان نام تعدادی از سهمهای خوب هر گروه را هم عنوان فرمایید؟

ضمنا" آیا با افزایش نرخ مرجع ارزش سهام سیمانی کم خواهد شد یا خیر؟

ممنون از وقتی که برای پاسخ به سوالهای همه دوستان می گذارید
                            جناب پرریسک

با سلام

این سوال من رو هم اگر فرصت فرمودید ممنون میشم جواب بدید پست شماره 7190
                            هیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...

نظر

• سکه شانس
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 1362

نمابورس_ با افزایش قیمت فروش محصولات معدنی و فلزی و پتروشیمی در بورس کالا، عرضه قریب الوقوع سیمان در بورس کالا و احتمال موافقت با افزایش 10 تا20 درصدی نرخ سیمان،تقویت احتمال افزایش نرخ ارز مرجع که بیش از همه گروه پالایشگاهی را تحت تأثیر قرار می دهد، امکان حصول توافق در برنامه هسته ای ایران در مذاکرات امشب ایران و گروه 1+5، عدم کاهش محسوس قیمت ارز در بازار – از جمله دلایلی است که مانع از ریزش قیمتها و شاخصها علیرغم نیاز به استراحت کوتاه مدت بازار بوده و اشتهای خریداران و ورود نقدینگی به بورس با شدت تمام ادامه دارد.

بنظر می رسد بورس اوراق بهادار تهران بار دیگر فصل تازه ای از رونق و بهبود وضعیت خود را تجربه می کمد که ثبات نسبی سیاسی(هر چند کوتاه مدت) و آرامش فضای سیاسی کشور از بارزترین جلوه های وضعیت فعلی آن است.

نظر

• سکه شانس
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 1362

با توجه به رونق دو هفته ای اخیر بازار، بیشتر خریداران در جناح برد قرار دارند در حالیکه فروشند ها و خارج شده های از بازار، بازندگان اصلی و جاماندگان از روند رو به رشد فعلی قلمداد میشوند.

نظر

در حال کار...
                                X