منتظر قفل شدن معاملت قشهد هستم ..همهی گروه حتی اگر قند اصفهان وقزوین هم منفی بخوره قشهد حداقل تا 3000 فعلا باید به تنهایی بره ....پس ببیند این سهم چقدر ارزشمند هست ....
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
[quote=پرریسک;206661]منتظر قفل شدن معاملت قشهد هستم ..همهی گروه حتی اگر قند اصفهان وقزوین هم منفی بخوره قشهد حداقل تا 3000 فعلا باید به تنهایی بره ....پس ببیند این سهم چقدر ارزشمند هست ....[/qu
فرمایشتون کاملا به حق میباشد فقط امیدوارم حجمش داده بشه و به گره نره اونجوری سریعتر به جایگاهش میرسهتنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postمنتظر قفل شدن معاملت قشهد هستم ..همهی گروه حتی اگر قند اصفهان وقزوین هم منفی بخوره قشهد حداقل تا 3000 فعلا باید به تنهایی بره ....پس ببیند این سهم چقدر ارزشمند هست ....
1- مالکیت بخش عمده قند ارومیه به عنوان یکی از بزرگترین کارخانه های قند کشور
2- افزایش ظرفیت به 70000 تن که این یعنی قشهدی دیگر در دل قشهد
3- پایین ترین برآورد نرخ شکر نسبت به بقیه هم گرو ها
4- بازساری و راه اندازی کارخانه بیسکویت سازی شرکت در سال جاری
موارد 1 و بسیار پر اهمیت است
نظر
-
در اصل توسط بابااتی پست شده است View Postنکاتی که قشهد دارد و هیچ کس توجه ندارد :
1- مالکیت بخش عمده قند ارومیه به عنوان یکی از بزرگترین کارخانه های قند کشور
2- افزایش ظرفیت به 70000 تن که این یعنی قشهدی دیگر در دل قشهد
3- پایین ترین برآورد نرخ شکر نسبت به بقیه هم گرو ها
4- بازساری و راه اندازی کارخانه بیسکویت سازی شرکت در سال جاری
موارد 1 و بسیار پر اهمیت است
1-طرح توسعه قند ارومیه زیر مجموعه قشهد...
2- مالکیت قند ارومیه در قشهد ..یعنی زنجیر وار به هم وصل هستن ..
3- قشهد قیمت شکر رو 1170 تومن دیده ..تنها قندی که این قیمت دیده
4- قشهد سرمایش 33میلیون سهم هست یعنی یک سوم قپیرا بعنی قیمتش باید 3 برابر قپیرا باشه یعنی بالای 3500 تومن ....
5-قرار گرفتن در اذربایجان مهمد کشاورزش ...
6- جزو 4 قندی برتر در جذب چغندر .....
وکلی موارد دیگر....حالا چرا بازار میفروشد ما هم نمی داینم ...
نظر
-
نظر
-
سلام جعفر جون منم امروز یه کم قشهد اضاف کردم اربابت قزوین امروز من حجمو نمیدم با اجازتون دوستان ممنون مبشم کمک کنیم تا حجم قزوین بخوره چون 10سال هم صف بمونه دیگه گره ای درکار نیست[SIZE=2][COLOR="#0000CD"]به همه اعتماد داشتن خطرناك است، به هيچ كس اعتماد نداشتن خطرناكترين است[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط ali123456123456 پست شده است View Postسلام جناب پرریسک من سهم قشرین را دارم، چرا هر روز قیمتش پایین میاد، نزول تا کی ادامه داره!!!
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدوستان قپیرا از لیدر قندیها قشهد قزوین قند هگمتان خارج شد ..پس به هوای قپیرا این سهام رو نفروشید ...لیست ما هم این رو تایید می کرد ..قزوین قشهد قند هگمتان ..یعنی لیدر قزوین هست ..در ضمن قشهد شاید بیاد در صدر ..
در ضمن وتوکا رو مفت ندید ...کرمانشاه رو همینطور ...
حواستون به گروه فولاد باشه وتو کاریل ..
در اخر قپیرا هنوز در لیست خرید هست ولی خوب مقاومت 1265 رو باید بشکنه ...
آقا غبشهر بخریم!!!صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
در اصل توسط babake پست شده است View Postسلام جعفر جون منم امروز یه کم قشهد اضاف کردم اربابت قزوین امروز من حجمو نمیدم با اجازتون دوستان ممنون مبشم کمک کنیم تا حجم قزوین بخوره چون 10سال هم صف بمونه دیگه گره ای درکار نیست
سلام اقا بابک شما که سرمایه داری حجمو بده جای دوری نمیره
من امروز 2500 تا دادم
نظر
-
در اصل توسط mdmahdi پست شده است View Postحیف که چک داشتم از قزوین های نازنینم فروختم انشالله که بدست اهلش برسه
انگار داشتم از بچم جدا میشدم:d[SIZE=2][COLOR="#0000CD"]به همه اعتماد داشتن خطرناك است، به هيچ كس اعتماد نداشتن خطرناكترين است[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
-
استاد اگه قابل می دونین یک نگاه به این سبد بکنید دعا گوتون هستیم
شپدیس کاما وبملت کرماشا وغدیر فولاد فخوز خارزم وساخت آس پ قشهد(آخری بنا به فرمایش خرد مندانه حضرتعالی بوده)
حجم اصلی سبد هم شپدیس هست[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدوستان قپیرا از لیدر قندیها قشهد قزوین قند هگمتان خارج شد ..پس به هوای قپیرا این سهام رو نفروشید ...لیست ما هم این رو تایید می کرد ..قزوین قشهد قند هگمتان ..یعنی لیدر قزوین هست ..در ضمن قشهد شاید بیاد در صدر ..
در ضمن وتوکا رو مفت ندید ...کرمانشاه رو همینطور ...
حواستون به گروه فولاد باشه وتو کاریل ..
در اخر قپیرا هنوز در لیست خرید هست ولی خوب مقاومت 1265 رو باید بشکنه ...
نظر
نظر