چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
    بااین مصوبه 2% قیمت های کالا وحشتناک بالا میرود !!! ودلارنوسان شدید خواهدداشت و قاچاق کالا شدید ؟؟
    قیمتها همین الان با دلار 2500 به من شما فروخته میشه ..قیمت خودر لوازم خانگی موادغذایی مواد لبنی پوشاک هر چیزی که فکرش رو بکنید داره با دلار 2500 به من شما فروخته میشه ..پس افزایش قیمتی در کار نیست ...مگر اینکه دلار ازاد هم بره بالا ...باید صبر کرد دید چی میشه ..چون دولت گفته هر قدر بخواهید به قیمت ازاد میدم ..

فقط میمونه چند قلم کالا که بالا نرفته اونها بله قیمتشون شدید میاد بالا ..دلیلش هم این هست که در این مدت افزایش نرخ نگرفتن ..شکر یکی از اون کالاهاست ...این خبر بهترنی خبر برا گروه قند هست بعد برا گروه پالایشگاه ..

بقیه گروهها همین الان دارن با دلار ازد میفروشن..میلگرد داره با قیمت دلار ازد دلار 2500 فروخته میشه ...در ضمن گروه صادراتی هم عالی میشن چون اینها دلار رو زیر 1900 دیدن والان دلار 2400 چه می کنه با اینها ...بازار فردا دیدنی خواهد بود ..فروشدگان امروز فردا به احتمال زیاد در صف خرید وخریداران مجدد خواهند بود ....

نظر

• ron
      عضو عادی
      • Aug 2012
      • 243

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      وبملت خارزم وساخت بازدهی در قیاس با سهام دلاری پایین هست ..قصد تعویض دارید اینها رو عوض کنید ..
      آقا به روی چشم هرچی شما امر کنی
      شپدیس ارز 2900 همراهش هستم به نظر شما همچنان نگه دارم یا اونم تعویض بشه؟
      [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• misha
        عضو عادی
        • Jul 2012
        • 62

قیمتها همین الان با دلار 2500 به من شما فروخته میشه ..قیمت خودر لوازم خانگی موادغذایی مواد لبنی پوشاک هر چیزی که فکرش رو بکنید داره با دلار 2500 به من شما فروخته میشه ..پس افزایش قیمتی در کار نیست ...مگر اینکه دلار ازاد هم بره بالا ...باید صبر کرد دید چی میشه ..چون دولت گفته هر قدر بخواهید به قیمت ازاد میدم ..

فقط میمونه چند قلم کالا که بالا نرفته اونها بله قیمتشون شدید میاد بالا ..دلیلش هم این هست که در این مدت افزایش نرخ نگرفتن ..شکر یکی از اون کالاهاست ...این خبر بهترنی خبر برا گروه قند هست بعد برا گروه پالایشگاه ..

بقیه گروهها همین الان دارن با دلار ازد میفروشن..میلگرد داره با قیمت دلار ازد دلار 2500 فروخته میشه ...در ضمن گروه صادراتی هم عالی میشن چون اینها دلار رو زیر 1900 دیدن والان دلار 2400 چه می کنه با اینها ...بازار فردا دیدنی خواهد بود ..فروشدگان امروز فردا به احتمال زیاد در صف خرید وخریداران مجدد خواهند بود ....
        شرمنده جعفر خان يعني اين شراز دوباره فردا صف خريد خواهد داشت (روم به ديوار خداي نكرده يه چند تا ازاين سهم ماخريديم)

نظر

• rasam
          ستاره دار(1)
          • May 2012
          • 481

درود سلام
          پرریسک گرامی شراز مقاوتاش میشه بگی کجاس .ممنون

نظر

• jeneral35
            عضو عادی
            • Jul 2025
            • 34

سلام پر ریسک جان من دیروز موفق به اضافه کردن قشهد در سبد شدم و از کارگزاریم که به صورت خودکار اینو برام خرید کمال تشکر را دارم.قیمت 2073 تومان میانگین
            این خبر ارز با 2 % زیر قیمت بازار رو میشه برای قندی های و اینکه چه سودی داره تشریح کنی؟

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
              درود سلام
              پرریسک گرامی شراز مقاوتاش میشه بگی کجاس .ممنون
              سلام.444

رد کنه 500هدف بعدی..

نظر

• زاپاتا
                عضو عادی
                • Jun 2012
                • 229

در اصل توسط زاپاتا پست شده است View Post
                یکشنبه 22 مرداد 1391 ......... آقا به گمانم ساعت سایت یک ساعت عقبه.

الآن ساعت 13:26 هست ولی ساعت سایت عقبتره.
                یک خبر خوب، تا سه یا چهار روز دیگه ساعت سایت هم درست می شود.

دوستان دیگر نگران نباشند.:))
                [COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط jeneral35 پست شده است View Post
                  سلام پر ریسک جان من دیروز موفق به اضافه کردن قشهد در سبد شدم و از کارگزاریم که به صورت خودکار اینو برام خرید کمال تشکر را دارم.قیمت 2073 تومان میانگین
                  این خبر ارز با 2 % زیر قیمت بازار رو میشه برای قندی های و اینکه چه سودی داره تشریح کنی؟
                  سلام..
                  تا دیروز گروه قند با 100 تومن بالا پایین شدن دلار نگران میشد ..
                  ولی الان دلار تا 2000 هم بیاد مهم نیست ..چون با این سخن یعنی نرخ مرجع داره میاد بالا ..برا جلوگیری از قاچاق کالا با توجه به ارزش بالای دلار در ایران مجبور میشن به این گروه افزایش نرخ بدن ..

یه جورایی میشه گفت نرخ مرجع اومده بالا ..هر چند قندیها در لیست خرید ما کاملا بنیادی ارزشمند هستن ونیازی به این خبرها نبود فقط این خبرها رالی رو سریعتر می کنه ..قشهد این خبر باشه نباشه هدف 3000 هست ولیدر گروه قند ..

نظر

• زاپاتا
                    عضو عادی
                    • Jun 2012
                    • 229

سلام..
                    ولی الان دلار تا 2000 هم بیاد مهم نیست ..چون با این سخن یعنی نرخ مرجع داره میاد بالا ..برا جلوگیری از قاچاق کالا با توجه به ارزش بالای دلار در ایران مجبور میشن به این گروه افزایش نرخ بدن ..

یه جورایی میشه گفت نرخ مرجع اومده بالا ..هر چند قندیها در لیست خرید ما کاملا بنیادی ارزشمند هستن ونیازی به این خبرها نبود فقط این خبرها رالی رو سریعتر می کنه ..قشهد این خبر باشه نباشه هدف 3000 هست ولیدر گروه قند ..
                    همچنین گروه فولاد و پتروشیمی

رالی فردا در حیطه این سه گروه باید دیدنی باشد. انشاءاله
                    [COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]

نظر

• سکه شانس
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 1362

با هدف کنترل و نظارت بر بازار
                      کارگروه تنظیم بازار محصولات پتروشیمی تشکیل می شود
                      به گزارش شانا،
                      رئیس دفتر توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی چندی پیش اظهار کرد..........زنجیره پتروشیمی در سال های گذشته به صورت متقارن رشد نکرده و باید در این زنجیره بازنگری شود تا صنعت پتروشیمی ایران از خام فروشی فاصله بگیرد و به سوی ایجاد ارزش افزوده بیشتر و تولید محصولات نهایی حرکت کند.

رئیس دفتر توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی تصریح کرده بود: صنعت پتروشیمی دارای بیش از 54 میلیون تن ظرفیت است که باید تا پایان برنامه پنجم باید به 100 میلیون تن برسد و در این مسیر توسعه صنایع میانی و تکمیلی می تواند نقش مهمی ایفا کند.

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در ضمن یک چیزی رو هم بگم ..دولت الان گفته به نرخ ازاد هر قدر دلار بخواهید میدم ..باید دید واقعا از روز گفته شده دلار رو تزریق میکنه در بازار به هر نرخی ..کاری نداریم ..

حالا بااین کار دول میخواد خزانه رو خالی کنه ..کشوری که در شرایط جنگ وتحریم هست واقتصاد مقاومتی وارز به سختی گیرش میاد ایا این دولت حتی حاضر میشه دلارش رو به قیمت 5000تومن هم بفروشه ..مگه نبادی این دلارها رو برا روز مبادا نگه داره؟؟؟؟اگر بفروشه وخزانه رو خالی کنه از دلار وطلا وپشتوانه های خودش باید به این نتیجه برسیم در ماههای اینده یک توافق عظیم وبزرگ در راه خواهد بود ..وگرنه با خالی شدن خزانه دلار در صورت عدم توافق رقمهای عجیب غریب خواهد دید ....

اینها یک فرض بود .جدی نگیرید ..ولی فعلا اگر واقعا قصد خالی کردن دلارها وطلاها رو داشته باشه حالا حالا بازار ارز رو داغ نگه میداره تا بتونه به قدر کافی بفروشه ..پس فعلا با سهام دلاری حالتون رو بکنید ...

نظر

• rasam
                          ستاره دار(1)
                          • May 2012
                          • 481

سلام..

پس با این اوصاف قندی ا تازه اول راهن >:d<
                          ما هم امروز قشهدی شدیم.ممنون>:d<

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                            پس با این اوصاف قندی ا تازه اول راهن >:d<
                            ما هم امروز قشهدی شدیم.ممنون>:d<
                            با قندیها دیگه کاری ندارم نمی دونم کجای راه هستن ...

ولی قشهد قزوین هگمتان قپیرا رو قبول دارم ..خصوصا قشهد ..

نظر

• ron
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 243

نقل قول نوشته اصلی توسط پرریسک نمایش ارسال ها
                              وبملت خارزم وساخت بازدهی در قیاس با سهام دلاری پایین هست ..قصد تعویض دارید اینها رو عوض کنید ..
                              آقا به روی چشم هرچی شما امر کنی
                              شپدیس ارز 2900 همراهش هستم به نظر شما همچنان نگه دارم یا اونم تعویض بشه؟
                              [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• rasam
                                ستاره دار(1)
                                • May 2012
                                • 481

با قندیها دیگه کاری ندارم نمی دونم کجای راه هستن ...

ولی قشهد قزوین هگمتان قپیرا رو قبول دارم ..خصوصا قشهد ..
                                بله قربان ما همونایی که شما گفتید می گبم=d>یاد بند و پارک جنگلی ارو میه بخیرb-)

نظر

در حال کار...
                                X