چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • پرریسک
    عضو فعال
    • بهمن ۱۳۹۰
    • ۶۷۹۷

در اصل توسط نیکا پست شده است مشاهده پست
    بااین مصوبه ۲% قیمت های کالا وحشتناک بالا میرود !!! ودلارنوسان شدید خواهدداشت و قاچاق کالا شدید ؟؟
    قیمتها همین الان با دلار ۲۵۰۰ به من شما فروخته میشه ..قیمت خودر لوازم خانگی موادغذایی مواد لبنی پوشاک هر چیزی که فکرش رو بکنید داره با دلار ۲۵۰۰ به من شما فروخته میشه ..پس افزایش قیمتی در کار نیست ...مگر اینکه دلار ازاد هم بره بالا ...باید صبر کرد دید چی میشه ..چون دولت گفته هر قدر بخواهید به قیمت ازاد میدم ..

فقط میمونه چند قلم کالا که بالا نرفته اونها بله قیمتشون شدید میاد بالا ..دلیلش هم این هست که در این مدت افزایش نرخ نگرفتن ..شکر یکی از اون کالاهاست ...این خبر بهترنی خبر برا گروه قند هست بعد برا گروه پالایشگاه ..

بقیه گروهها همین الان دارن با دلار ازد میفروشن..میلگرد داره با قیمت دلار ازد دلار ۲۵۰۰ فروخته میشه ...در ضمن گروه صادراتی هم عالی میشن چون اینها دلار رو زیر ۱۹۰۰ دیدن والان دلار ۲۴۰۰ چه می کنه با اینها ...بازار فردا دیدنی خواهد بود ..فروشدگان امروز فردا به احتمال زیاد در صف خرید وخریداران مجدد خواهند بود ....

نظر

• ron
      عضو عادی
      • مرداد ۱۳۹۱
      • ۲۴۳

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
      وبملت خارزم وساخت بازدهی در قیاس با سهام دلاری پایین هست ..قصد تعویض دارید اینها رو عوض کنید ..
      آقا به روی چشم هرچی شما امر کنی
      شپدیس ارز ۲۹۰۰ همراهش هستم به نظر شما همچنان نگه دارم یا اونم تعویض بشه؟
      [COLOR="#۸۰۰۰۸۰"][SIZE=۱][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• misha
        عضو عادی
        • تیر ۱۳۹۱
        • ۶۲

قیمتها همین الان با دلار ۲۵۰۰ به من شما فروخته میشه ..قیمت خودر لوازم خانگی موادغذایی مواد لبنی پوشاک هر چیزی که فکرش رو بکنید داره با دلار ۲۵۰۰ به من شما فروخته میشه ..پس افزایش قیمتی در کار نیست ...مگر اینکه دلار ازاد هم بره بالا ...باید صبر کرد دید چی میشه ..چون دولت گفته هر قدر بخواهید به قیمت ازاد میدم ..

فقط میمونه چند قلم کالا که بالا نرفته اونها بله قیمتشون شدید میاد بالا ..دلیلش هم این هست که در این مدت افزایش نرخ نگرفتن ..شکر یکی از اون کالاهاست ...این خبر بهترنی خبر برا گروه قند هست بعد برا گروه پالایشگاه ..

بقیه گروهها همین الان دارن با دلار ازد میفروشن..میلگرد داره با قیمت دلار ازد دلار ۲۵۰۰ فروخته میشه ...در ضمن گروه صادراتی هم عالی میشن چون اینها دلار رو زیر ۱۹۰۰ دیدن والان دلار ۲۴۰۰ چه می کنه با اینها ...بازار فردا دیدنی خواهد بود ..فروشدگان امروز فردا به احتمال زیاد در صف خرید وخریداران مجدد خواهند بود ....
        شرمنده جعفر خان يعني اين شراز دوباره فردا صف خريد خواهد داشت (روم به ديوار خداي نكرده يه چند تا ازاين سهم ماخريديم)

نظر

• rasam
          ستاره دار(۱)
          • اردیبهشت ۱۳۹۱
          • ۴۸۴

درود سلام
          پرریسک گرامی شراز مقاوتاش میشه بگی کجاس .ممنون

نظر

• jeneral35
            عضو عادی
            • مرداد ۱۴۰۵
            • ۳۴

سلام پر ریسک جان من دیروز موفق به اضافه کردن قشهد در سبد شدم و از کارگزاریم که به صورت خودکار اینو برام خرید کمال تشکر را دارم.قیمت ۲۰۷۳ تومان میانگین
            این خبر ارز با ۲ % زیر قیمت بازار رو میشه برای قندی های و اینکه چه سودی داره تشریح کنی؟

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • بهمن ۱۳۹۰
              • ۶۷۹۷

در اصل توسط rasam پست شده است مشاهده پست
              درود سلام
              پرریسک گرامی شراز مقاوتاش میشه بگی کجاس .ممنون
              سلام.۴۴۴

رد کنه ۵۰۰هدف بعدی..

نظر

• زاپاتا
                عضو عادی
                • خرداد ۱۳۹۱
                • ۲۲۹

در اصل توسط زاپاتا پست شده است مشاهده پست
                یکشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۱ ......... آقا به گمانم ساعت سایت یک ساعت عقبه.

الآن ساعت ۱۳:۲۶ هست ولی ساعت سایت عقبتره.
                یک خبر خوب، تا سه یا چهار روز دیگه ساعت سایت هم درست می شود.

دوستان دیگر نگران نباشند.:))
                [COLOR="#FF۸C۰۰"][SIZE=۴] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • بهمن ۱۳۹۰
                  • ۶۷۹۷

در اصل توسط jeneral۳۵ پست شده است مشاهده پست
                  سلام پر ریسک جان من دیروز موفق به اضافه کردن قشهد در سبد شدم و از کارگزاریم که به صورت خودکار اینو برام خرید کمال تشکر را دارم.قیمت ۲۰۷۳ تومان میانگین
                  این خبر ارز با ۲ % زیر قیمت بازار رو میشه برای قندی های و اینکه چه سودی داره تشریح کنی؟
                  سلام..
                  تا دیروز گروه قند با ۱۰۰ تومن بالا پایین شدن دلار نگران میشد ..
                  ولی الان دلار تا ۲۰۰۰ هم بیاد مهم نیست ..چون با این سخن یعنی نرخ مرجع داره میاد بالا ..برا جلوگیری از قاچاق کالا با توجه به ارزش بالای دلار در ایران مجبور میشن به این گروه افزایش نرخ بدن ..

یه جورایی میشه گفت نرخ مرجع اومده بالا ..هر چند قندیها در لیست خرید ما کاملا بنیادی ارزشمند هستن ونیازی به این خبرها نبود فقط این خبرها رالی رو سریعتر می کنه ..قشهد این خبر باشه نباشه هدف ۳۰۰۰ هست ولیدر گروه قند ..

نظر

• زاپاتا
                    عضو عادی
                    • خرداد ۱۳۹۱
                    • ۲۲۹

سلام..
                    ولی الان دلار تا ۲۰۰۰ هم بیاد مهم نیست ..چون با این سخن یعنی نرخ مرجع داره میاد بالا ..برا جلوگیری از قاچاق کالا با توجه به ارزش بالای دلار در ایران مجبور میشن به این گروه افزایش نرخ بدن ..

یه جورایی میشه گفت نرخ مرجع اومده بالا ..هر چند قندیها در لیست خرید ما کاملا بنیادی ارزشمند هستن ونیازی به این خبرها نبود فقط این خبرها رالی رو سریعتر می کنه ..قشهد این خبر باشه نباشه هدف ۳۰۰۰ هست ولیدر گروه قند ..
                    همچنین گروه فولاد و پتروشیمی

رالی فردا در حیطه این سه گروه باید دیدنی باشد. انشاءاله
                    [COLOR="#FF۸C۰۰"][SIZE=۴] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]

نظر

• سکه شانس
                      عضو فعال
                      • اسفند ۱۳۹۰
                      • ۱۳۶۲

با هدف کنترل و نظارت بر بازار
                      کارگروه تنظیم بازار محصولات پتروشیمی تشکیل می شود
                      به گزارش شانا،
                      رئیس دفتر توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی چندی پیش اظهار کرد..........زنجیره پتروشیمی در سال های گذشته به صورت متقارن رشد نکرده و باید در این زنجیره بازنگری شود تا صنعت پتروشیمی ایران از خام فروشی فاصله بگیرد و به سوی ایجاد ارزش افزوده بیشتر و تولید محصولات نهایی حرکت کند.

رئیس دفتر توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی تصریح کرده بود: صنعت پتروشیمی دارای بیش از ۵۴ میلیون تن ظرفیت است که باید تا پایان برنامه پنجم باید به ۱۰۰ میلیون تن برسد و در این مسیر توسعه صنایع میانی و تکمیلی می تواند نقش مهمی ایفا کند.

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • بهمن ۱۳۹۰
                        • ۶۷۹۷

در ضمن یک چیزی رو هم بگم ..دولت الان گفته به نرخ ازاد هر قدر دلار بخواهید میدم ..باید دید واقعا از روز گفته شده دلار رو تزریق میکنه در بازار به هر نرخی ..کاری نداریم ..

حالا بااین کار دول میخواد خزانه رو خالی کنه ..کشوری که در شرایط جنگ وتحریم هست واقتصاد مقاومتی وارز به سختی گیرش میاد ایا این دولت حتی حاضر میشه دلارش رو به قیمت ۵۰۰۰تومن هم بفروشه ..مگه نبادی این دلارها رو برا روز مبادا نگه داره؟؟؟؟اگر بفروشه وخزانه رو خالی کنه از دلار وطلا وپشتوانه های خودش باید به این نتیجه برسیم در ماههای اینده یک توافق عظیم وبزرگ در راه خواهد بود ..وگرنه با خالی شدن خزانه دلار در صورت عدم توافق رقمهای عجیب غریب خواهد دید ....

اینها یک فرض بود .جدی نگیرید ..ولی فعلا اگر واقعا قصد خالی کردن دلارها وطلاها رو داشته باشه حالا حالا بازار ارز رو داغ نگه میداره تا بتونه به قدر کافی بفروشه ..پس فعلا با سهام دلاری حالتون رو بکنید ...

نظر

• rasam
                          ستاره دار(۱)
                          • اردیبهشت ۱۳۹۱
                          • ۴۸۴

سلام..

پس با این اوصاف قندی ا تازه اول راهن >:d<
                          ما هم امروز قشهدی شدیم.ممنون>:d<

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • بهمن ۱۳۹۰
                            • ۶۷۹۷

در اصل توسط rasam پست شده است مشاهده پست
                            پس با این اوصاف قندی ا تازه اول راهن >:d<
                            ما هم امروز قشهدی شدیم.ممنون>:d<
                            با قندیها دیگه کاری ندارم نمی دونم کجای راه هستن ...

ولی قشهد قزوین هگمتان قپیرا رو قبول دارم ..خصوصا قشهد ..

نظر

• ron
                              عضو عادی
                              • مرداد ۱۳۹۱
                              • ۲۴۳

نقل قول نوشته اصلی توسط پرریسک نمایش ارسال ها
                              وبملت خارزم وساخت بازدهی در قیاس با سهام دلاری پایین هست ..قصد تعویض دارید اینها رو عوض کنید ..
                              آقا به روی چشم هرچی شما امر کنی
                              شپدیس ارز ۲۹۰۰ همراهش هستم به نظر شما همچنان نگه دارم یا اونم تعویض بشه؟
                              [COLOR="#۸۰۰۰۸۰"][SIZE=۱][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• rasam
                                ستاره دار(۱)
                                • اردیبهشت ۱۳۹۱
                                • ۴۸۴

با قندیها دیگه کاری ندارم نمی دونم کجای راه هستن ...

ولی قشهد قزوین هگمتان قپیرا رو قبول دارم ..خصوصا قشهد ..
                                بله قربان ما همونایی که شما گفتید می گبم=d>یاد بند و پارک جنگلی ارو میه بخیرb-)

نظر

در حال کار...