در اصل توسط ali123456123456 پست شده است
مشاهده پست
چی .......چرا؟؟؟؟
جمع کردن
X
-
هر موقع دو روز زیر 270 موند اون موقع میگن واکنش نشون نداد ...روند همچنان صعودیه ..در اصل توسط dolphin پست شده است مشاهده پستپرریسک جان شفارس هنوز روند صعودیه به 270 هم واکنش نشون نداد
نظر
-
سلام..در اصل توسط taze vared پست شده است مشاهده پستسلام
جعفر جان چرا غبشهر همیشه از غمارگ یکی دو مرحله عقبتره؟!
والا هر دوتا بالای 50 درصد موقع بازگشایی قیمت خوردن ..عقب نیست ..این نوسان چند درصد مهم نیتس ..مهم هدف قیمتی این دوتاست ...حد ضرر بزارید درد رعاتی کنید بعد صبر کنید ..
نظر
-
در لیست خرید من نیست ...قشهد بشه 3000 قنقش در این قیمت بمونه شاید بهش فکر کردم ..در اصل توسط تاران پست شده است مشاهده پستپرریسک جان قنقش رو چه جوری میبنید
دکتر ولیخانی هم وارد این سهم شدن
نظر
-
از گروه پترو فقط یک سهم در صدر هست اونم کرمانشاه هست ..هدف 700....با دلار زیر 2000 سود 150 دیدیدم با دلار 2400 چند میسازه ....حتی به همون سود 150 پی بریا 4 بدیم 600 و5 بدیم 750 در میاد ..قیمت امروز سهم 550 ...در اصل توسط nik پست شده است مشاهده پستجعفر آقا کرمانشاه چيوره
ممنون
نظر
-
آقای پرریسک این را هم بگویم که من دیروز کالسیمین داشتم 530 فروختم و نفت بهران را خریدم به همان قیمتی که گفتم، من مشاوره گرفته بودم یعنی....
نظر
-
مجبور شدم 20تا خودم بدم ماشالا هیشکی دستش رو فروش نمیرهدر اصل توسط mane1659 پست شده است مشاهده پستدوستان کمک کنید حجم قزوین پر شود تا از این قشیر عقب نمانیم[SIZE=2][COLOR="#0000CD"]به همه اعتماد داشتن خطرناك است، به هيچ كس اعتماد نداشتن خطرناكترين است[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
سلام پرریسک خان... من دیروز کروی را با این 50% سرمایم قبلا کروی بود و در سود هم بودم ولی اون 50% هم اوردم و در 264.8 اضافه کردم و اون مقاومت رو شکوند.. میخواستم ببینم نظرت در مورد معاملات امروز کروی چی بود؟ فردا چند درصد احتمال دارد کروی در دامنه ی 3% مثبت معامله شود و یا شایدم صف خرید شود؟
هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...
نظر
-
خدا خيرت بده...در اصل توسط babake پست شده است مشاهده پستمجبور شدم 20تا خودم بدم ماشالا هیشکی دستش رو فروش نمیره
نظر

نظر