روی2150$
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط yahya3004 پست شده است View Postجعفر خان خرید امروز قشهد به نظر شما اشتباه بود؟؟؟
نظر
-
سلام
ببخشید دوستان این سواو اینجا میذارم ..ناظر سایت اگه تاپیک خاصی میدونه اونجا انتقالش بده
راستش از دیشب مرورگر فایر فاکس سایت tsetmc رو برام اینطوری نمیشه
�YP��Wmo�6� ��U�:l)�ؖ��n��&k��`$�R#� E��>lh�b�ؗl� E���!�fGю'�R���"u�{����� �f�¸���f!+����!�T!���b�ѕ��!G�A=Y�4uEk�� ���.n���rZ!υ�����*���Y�}|�E��Ct�?�?�����~�~��/��6���X��yN�h�C�zZ��&a�H ��5��!:N�\������h虪���Ƶ���>���\UP� �rH��euQumO}��hrç��3�$>��@>�^9K]�{5ϓ4Iރ��x@�k��d\���<�Į�$��"Ȼ�m�=��#�}�x�J���� N�����6��3v�bmE������
کل صفحه اینطوری میشه برام.فقط هم همین سایت اینطور میشه .صفحان مفید آنلاین رو هم نشون نمیده .
چند بار نصب و حذف کردم اما فایده نداشت .چیکار کنم؟
مرورگر safari هم نصب کردم اون فقط دیشب کارکرد دیگه اصلا باز نمیشه .چرا؟
نظر
-
در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Postپر ریسک عزیز از فردا فکر نکنم قزوین و قشهد و قهگمت گیر بیاد . تنها سهم قندی که میمونه قپیراست که اونم اگر 1265 رد کنه قپیرام دیگه گیر نمیاد . باا این وضع نظر شما چیست دوست عزیز؟در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسهامدار جو گیر ریخته تو بازار تا دلت بخواد ..دلار 100 تومن بیاد پایین ببین چطور میفروشن ..امروز در کرمانشاه فقط بادی می دید چه جوری می فروختن یا در فملی ویا در خیلی سهام ....
ولی خوب ما با بازار جوگیر کار نداریم ..لیست خرید بنده قزوین قشهد هگمتان وقپیرا ...
اول هم اونی رو میرخم که فرصت خرید بده از لیست ..یعنی اول قزوین فرصت نداد قشهد فرصت نداد هگمتان فرصت نداد قپیرا ...
در این چند روز هم قزوین فرصت خرید داد هم قشهد هم هگمتان وهم قپیرا ..
این نظر بنده برا دیروز ..همان شد که فکر می کردم ..دلار اومد پایین گروه منفی شد ....همه چیز فعلا بستکی به نرخ دلار دارد مگر اینکه در این دو روز تعطیلی خبر افزایش نرخ شکر یا افزایش تعرفه بیاد .....دوستان حواسشون به همه جا باشه ....
نظر
-
-
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postسید جعفر
شما برای یه سهم یه هدف قیمتی میذاری و یه حد ضرر
خوب اگه به سهمی اعتقتد داریم که به اون هدف میرسه چرا در حد ضرر باید فروخت؟!!! درحالیکه میشه پله ای خرید کرد.
با تشکر
با شرایط امروز اعتقاد دارم ..اگر شرایط عوض بشه حد ضررم رد کنه نفروشیم اونوقت بدبخت میشیم ...اون وقت اون بلایی که سر سهامدارهای قند دفعه قبل اومد سر ما میاد ...
بنده به قندها ایمان دارم با افزایش نرخ وافزایش تعرفه اینها صورت نگیره خوب این قیمتها توجیه نخواهد دا
در اخر بله در مورد قزوین 340 تومنی گفتم تا 200 هم اومد بخرید ..حد ضرر معنی نداره چون افت کرده بود ..ولی در مورد قزوین 1000 تومنی نمی تونم بگم اگر حد ضرر شکیت تا 340 میانگین بیارید پایین ...شما اینکار رو می کنید ...
الان در وتوکا حد ضرر معنی نداره چون سهم رشد نکرده مفته بیاد رو 200 مهم نیست میخریم میریم مجمع 25 سود میگریم میفته برامون 170 ..با پود 50 تومن ..
حدضرر برا سهامی گفته میشه که رشد کردن وبرا افرادی که دید کوتاه مدت دارن ...نه دیدن میان مدت وسهامداری ...
نظر
نظر