راستی داداش پرریسک نظرت در مورد روند فعلی "شلعاب" که جزء اون ۲۰ سهم بود چیه؟
چی .......چرا؟؟؟؟
جمع کردن
X
-
-
جعفر خان دکتر ولی خانی وارد قنقش شده و ..........در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستگفتم هر وقت قشهد شد ۳۰۰۰ تومن شاید به خرید قنقش ۱۳۰۰ تومنی فکر کردم ..فعلا قشهد مفت هست ..وچند تا قندی دیگه ..
نظر
-
دوست من بنده نمی گم افزایش نرخ صورت نگرفته ..افزایش نرخ خیلی وقته صورت گرفته قبل این جلسات ....ولی برام جالبه چرا نمیان بگن شکر شد ۱۳۰۰ مثلا ...در اصل توسط کهنه سوار پست شده است مشاهده پستمردم ما همیشه روی قیمت قند و شکر و چای حساسیت نشون دادن. مثل قیمت نان که روزنامه ها تیتر اول کردن. راستی توی تهران مغازه هایی که خرید جدید دارن شکر ۹۰۰ گرمی رو بیش از ۲۲۰۰ تومان هم می فروشن. من ۳ بسته ۱۸۰۰ تومنی باهزار زحمت از یه مغازه گیر آوردم. بنده خدا می گفت خرید قبله.
محصولات لبنی مهمترین کالا در مصرف خانوارسهات خصوصا شیر وپنیر ..شکر قند اصلا معنایی ندارد در کنار اینها ..ولی چرا قیمت اون کالها رو به راحتی تمام بالا اوردن اونم با این شدت ...
ولی نمیان بگن اقا شکر ۱۵۰ تومن گران شد ...دیگه اونقدر مردم ما گرونی ۵۰ درصد ۱۰۰ درصد این وقته دیدن گرون شدن ۲۰ درصد شکر اصلا رقمی نیست ...بازم میگم چرا رسما اعلام نمی کنن ..دردشون چیه؟؟؟
نظر
-
..خوش اومدن ..در اصل توسط alirezasa پست شده است مشاهده پستجعفر خان دکتر ولی خانی وارد قنقش شده و ..........
قندیها در لیست خرید قزوین قشهد هگمتان وشاید قمرو ودر اخر قپیرا ..تمام..
نظر
-
پر ریسک عزیز سلام
یه سوال داشتم اگه محبت کنین و جواب بدین ممنون میشم.
آیا خرید شبندر ۲۱۰ تومنی رو با توجه به رشد بیش از ۸۰ درصدیش برای کوتاه مدت مناسب میدونین؟
نظر
-
با اجازه داداش پرریسک:در اصل توسط alirezasa پست شده است مشاهده پستجعفر خان دکتر ولی خانی وارد قنقش شده و ..........
این بنده خدا دکتر ولی خانی هم حکایتی شده. یکی می گه تو قپیراس. یکی می گه خرید سنگین تو قزوین داشته. یکی می گه قنقش ها رو داره جمع می کنه.یکی می گه....
در زحمات ایشون شکی نیس اما داداشای گل، سهم خوب اگه خوب باشه و از نظر بنیادی و تکنیکالی بررسی جامعی روش بشه، راه خودشو می ره و نیازی به حمایت آنچنانی نداره.
ضمن اینکه قنقش توی لیست خرید داداش پرریسک نیست.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
سید بزرگوار"شلعاب"؟؟؟؟؟:(در اصل توسط کهنه سوار پست شده است مشاهده پستراستی داداش پرریسک نظرت در مورد روند فعلی "شلعاب" که جزء اون ۲۰ سهم بود چیه؟در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط alirezasa پست شده است مشاهده پستجعفر خان دکتر ولی خانی وارد قنقش شده و ..........
قنقش هم سهم خوبیه البته به نظر من دو تا منفی جا داره ولی در قیاس با قشهد
قشهد خیلی برترهتنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد
نظر
-
با سلام خدمت پرریسک عزیزدر اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست..خوش اومدن ..
قندیها در لیست خرید قزوین قشهد هگمتان وشاید قمرو ودر اخر قپیرا ..تمام..
من فکر میکنم قمرو از لحاظ تکنیکال فعلا مناسب نیست
یه نگاهی بهش بندازید
نظر
-
به دلیل اینکه در فصل خرید چغندر هستیم و خوشبختانه قیمت خرید چغندر بر اساس قیمت پارسال و با استدلال اینکه قیمت فروش شکر رشد چندانی نداشته پایین انجام می شود اعلام رسمی افزایش قیمت فروش شکر سبب توقع کشاورزان برای بالا بردن قیمت خرید چغندر خواهد شددر اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستچرا این خبر رو رسما اعلام نمی کنند ...یا اگر قراره اعلام کنند کی میخوان اعلام کنند ...؟؟؟
نظر
-
احسنت....در اصل توسط بابااتی پست شده است مشاهده پستبه دلیل اینکه در فصل خرید چغندر هستیم و خوشبختانه قیمت خرید چغندر بر اساس قیمت پارسال و با استدلال اینکه قیمت فروش شکر رشد چندانی نداشته پایین انجام می شود اعلام رسمی افزایش قیمت فروش شکر سبب توقع کشاورزان برای بالا بردن قیمت خرید چغندر خواهد شد
منتظر این جواب بودم...هر چند این وسط کشاورزان ضرر می کنن که ما راضی به این امر نیستیم ولی خوب دست ما نیست وتا بوده همین بوده....
نظر
-
با سلام..در اصل توسط bours پست شده است مشاهده پستبا سلام خدمت پرریسک عزیز
من فکر میکنم قمرو از لحاظ تکنیکال فعلا مناسب نیست
یه نگاهی بهش بندازید
تکنیکال زیبایی داره ..ببینم چه میشه..
نظر
-
سلام..در اصل توسط metitondar پست شده است مشاهده پستپر ریسک عزیز سلام
یه سوال داشتم اگه محبت کنین و جواب بدین ممنون میشم.
آیا خرید شبندر ۲۱۰ تومنی رو با توجه به رشد بیش از ۸۰ درصدیش برای کوتاه مدت مناسب میدونین؟
شبندر بنیادی بررسی نکردم ولی از ۱۶۰ هدف ۲۰۰ وبعد ۲۵۰ گفتیم ..حد ضرر ۲۰۰..
اگر قصد خرید دارید..
نظر
-
جناب پرریسک می شود چند تا خط بنیادی از شراز بگویید.(غیر از تسعیر ارز). ممنوندر اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستسلام..
شبندر بنیادی بررسی نکردم ولی از ۱۶۰ هدف ۲۰۰ وبعد ۲۵۰ گفتیم ..حد ضرر ۲۰۰..
اگر قصد خرید دارید..سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر

نظر