جناب پرریسک در مورد بموتو با توجه به رشد از 260 تا 305 در یک ماه و گفته شما مبنی بر معرفی سهام رشد نکرده می شود توضیح بدهید. همچنین با توجه به مقاومت 315 و گفته شما "هیچ گاه نزدیک مقاومت سهم نخرید یا بعد مقاومت بخرید یا بعد اصلاح .." ایا موقع ورود است؟ سوال اخر اینکه قیمتی که این سهم وارد روند صعودی شدن چند است ؟ممنون
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط alijon پست شده است View Postجناب پرریسک در مورد بموتو با توجه به رشد از 260 تا 305 در یک ماه و گفته شما مبنی بر معرفی سهام رشد نکرده می شود توضیح بدهید. همچنین با توجه به مقاومت 315 و گفته شما "هیچ گاه نزدیک مقاومت سهم نخرید یا بعد مقاومت بخرید یا بعد اصلاح .." ایا موقع ورود است؟ سوال اخر اینکه قیمتی که این سهم وارد روند صعودی شدن چند است ؟ممنون
پرریسک به 10-20 درصد رشد نم گه وسهامی که انتخاب می کنه حدود 70-80 درصد بازدهی دارن ..بموتو 15 درصد رشد کرده ..هنوز بالای 60 درصد جای رشد داره با دلایل کاملا بنیادی ...
گفتم 315 رو بشکنه دوستان می تونن خرید کنن ..ولی در تاپیک بموتو هم گفتم احتمال بسته شدن سهم برا تعدیل رو بالا می بینم با توجه به گزراش به همین خاطر گفتیم دوستانی که قصد خرید دارن می تونن خرید کنن ..یر 290 نره همچنان روند صعودی داره ...ما که میریم مجمع شاید اینبار هم اومد 100 درصد تقسیم کرد ..تو مجمع سهم بیاد سود 60 بده برا خریدارد رو 310 میفته 250 تومن با سود 67 امسال که بالای 90 می بینم واین یعنی پی برای بموتو زیر 3...از نظر من مفته وباید بالای 450 باشه ...صبر می کینم ..
نظر
-
-
-
در اصل توسط shosh پست شده است View Postپرریسک عزیز خبهمن امروز برا خرید چطوره حد ضررش رو و هدفش رو هم بفرمایید ممنون میشم؟
درضمن اگر قندیها مثل قزوین منفی بودن اضافه کردنشونو به موجودی قبلی امروز مناسب میدونین یا نه باید صبر کرد ؟
در مورد قندیها اگر قزوین قبل 910 قشهد قبل 1920 قند هگمتان قبل 2030 قپیرا قبل 1050 مثبت شدن وبرگشتن می تویند خرید کنید ..الان هم اگر میخرید با حد ضرر 910 وارد قزوین بشید ..
نظر
-
در اصل توسط bours پست شده است View Postسلام دوست عزیز نظرتو دربازه سفارس میگی؟
ممنون
در ضمن از گروه سیمان در لیست خرید بنده نیست .
در اخر دوستان به گروه برقی حواسشون باشه ..صف خرید بترانس دیدن داره ..بالای 191 دوام بیاره هدف بعدی 240 وبعد بموتو...صبر می کنیم ..
نظر
نظر