خریدهای امروز نور همدانیان و تامین نیلوفری در دو نماد قنیشا و قثابت را به فال نیک می گیریم ، باید بپذیریم این دو مجموعه در حرکت قندی نقش بسزایی دارند و این خرید ها می تواند نشانه تمایل بازیگران عمده به حرکت دوباره قندی ها باشد .
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
سیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــمان سیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــمان سیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــمان فرصت داد بخرید و لذت ببرید.
نظر
-
-
در اصل توسط shosh پست شده است View Postجناب پرریسک
تو سیمانی ها کدوم سهم بهترینه؟
فولاد حرکتش و اهدافش چیه؟
الان سیمان ارومیه هگمتان درود قائن کرمان کردستان بهبهان اینها عالی هستن ..اونهایی که لب مرز هستن وصادرات بالایی دارن در صدر هستن ساروم وسغرب از اون جمله هستن ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلام..چرا خود سهام سیمانی خودرویی رو نمیخرید ...همیشه سهام واسطه از خریدش بدم اومده مگر اینکه مجبور باشم ..امروز خرید خبهمن خیلی عالی بود.....به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟
نظر
-
در اصل توسط کاوشگر پست شده است View Postیه نمونه کامل بداقبالی...
4 ماهه خکاوه رو با ماکس قیمت 75 تومان خریدم بنا به دلایلی یه چند وقتی نتونستم بازار رو رصد کنم تا اینکه بعد از چند ماهی که سهم مثل سیب زمینی خرفت شده بود و همش در جا می زد،دیگه واقعا" خستم کرده بود،با خودم گفتم این که داره در جا می زنه تبدیل به یه سهم سرحال کنم البته با 30 درصد ضرر،آقا به محض اینکه بعد از 4 ماه فروختم(در حالی که خبری از خودروئیها نبود) صف خرید شد در حد لالیگا، این هم اندر حکایات سهم ما....[B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
من خدایی دارم که همین نزدیکی است
در امتداد لحظه هایم
هر روز….![/COLOR][/B]
نظر
نظر