کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به گزارش «تابناک»، باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا روز گذشته در مصاحبه ای تلویزیونی، فشارهای نتانیاهو جهت تعیین یک «خط قرمز» برای برنامه هسته ای ایران را به «سر و صدا»هایی تشبیه کرده که وی تلاش می کند آن را نادیده بگیرد................وی اصرار نتانیاهو درباره اینکه ایران نباید به سلاح هسته ای دست پیدا کند را درک می کند و با آن موافق است، اما منافع ملی آمریکا برای وی در اولویت است............زمانی که بحث منافع ملی ما مطرح باشد، تنها فشاری که من احساس می کنم، صرفاً انجام آن چیزی است که برای مردم آمریکا صحیح است؛ و من قصد دارم همه سر و صداهای بیرون را از ذهنم بیرون کنم»..........
لئون پانه تا»، وزیر دفاع وی نیز قرار گرفت که درخواست نتانیاهو را اظهاراتی سیاسی دانست که معمولاً با هدف تحت فشار قرار دادن دیگران مورد استفاده قرار می گیرد................... نتانیاهو پیش از این از اوباما خواسته بود خط قرمزهای روشن و مشخصی را معرفی کند که در صورت عبور از آن ها، ایران با گزینه حمله نظامی مواجه شود.
پر ريسك جان فكر ميكنيد خوبه امروز نقد شم (از طريق فروش شبندر) و فردا صبح برم تو صف قزوين يا قشهد
البته همين الان هم 40 در صد سبدم قنديه و 45 % شبندر و 10 درصد هم شصفها
لطفا راهنمايي بفرمائيد
طمع باعث شکست بورس بازها ..
خرید گروه فولاد ..یعنی حتوکا وتوکا توریل خود فولاد وبموتو در صدر لیست خرید ...
در کشوری که صحبت جنگ باشه دلار 3000 رو رد می کنه ..دلار فعلا منفی هست ودر جا میزنه ...
در مورد شرکتها گزارش اونها رو کدال موجوده بررسی بفرمایید ...گروههایی ورشکست شدن وگروههایی عالی سوداور شدن ..
در ضمن ما در بورس هستیم که از این نوسانات بهره ببریم ...اونهایی که میگن اوضاع خرابه در بورس چه می کنن ..برن بیرون ما خودمون بلدیم چطوری نوسان بگیریم ..
به قول اوباما:
...........همه سر و صداهای بیرون را از ذهنم بیرون کنیم»..........
سلام.جناب آقا جعفر از شما بابت معرفی قزوین تشکر میکنم.قزوینهای خریداری شده در قیمت 350 که با توصیه شما را امروز فروختم.جهت حفظ سود.و با باقیمانده ان که برایم رایگان افتاده فعلا سهامداری میکنم.همیشه سلامت باشید.ممنون
کم کم حرکت......... دوباره توی سهم ها داره ............شروع میشه
وای ... چی بشه... بقول یکی از کاربرای سایت همسایه( بوف کور) نقل قول میکرد از استادش
روند مثل قطار می مونه ... سهما و شایعات درپیت مثل ماشین.... روند لهشون میکنه رد میشه :d
شنبدر اگه امروز مطمئن سبز بشه شاخص دوباره از فردا میترکه... بانک ملت باز بشه اونم موثر میشه.... ضمن اینکه پترو ها و پالایشی ها هم مزید بر علتن
نظر