اضافه کردن فخوز در کف امروز و دیروز
چی .......چرا؟؟؟؟
جمع کردن
X
-
۵۰ درصد دوست داشتی ..البته خرید ما ۵۶۰ بود ..یادتون هست که ..وتوکا میریم مجمع ۲۵ میگیم مفت هست ..با قیمت در کف تکنیکال عالی ...در اصل توسط saeedte پست شده است مشاهده پستپس فرآور رو امروز بدم بره با وتوکا جایگزین کنم بنظرت جعفر جان ؟
نظر
-
ممنون از پاسختدر اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست۵۰ درصد دوست داشتی ..البته خرید ما ۵۶۰ بود ..یادتون هست که ..وتوکا میریم مجمع ۲۵ میگیم مفت هست ..با قیمت در کف تکنیکال عالی ...
یه سبک سنگین کردم دیدم این فرآور تا ۷۰۰ که خودتم هدفش میدونی (البته تا ۷۶۰ هم گفتی جا داره) احتمالا راحت میاد و از طرفی چابکتر از وتوکا هم هست.
دیدم انگار اونجا عوض کنم بهتر باشه. خدا رو چه دیدی شایدم با موج شماری اون دوستمون تا ۱۰۰۰ هم رفت.
امیدوارم تصمیمم درست باشه و اگه اشتباهی توش میبینی ممنون میشم راهنماییم کنی :)
نظر
-
بازار داره اشتباه می کنه ..سهم چیکار کنه .در اصل توسط بابااتی پست شده است مشاهده پستجعفر جان در مورد سوال بنده نظری ندارید ؟
با توجه به اولویت بندی شما در قندی به ترتیب قزوین ، قشهد و قپیرا چرا اولی و سومی معاملاتشان خوب و روان است اما قشهد اوضاعش خوب نیست ؟
قشهد بهترنی سهام قندی هست ..گفتم شاید چند روز دیگه تنها قندی که بخوام بخرم قشهد باشه ..اونقدر هم دلایل بنیادی قوی براش دارم که این رو از قند لرستان هم ارزشمندتر می دونم ولی با روند نمی جنگم ..فعلا تا ۱۹۲۰هم بیاد مشکلی نیست ..داره تکنیکالی عمل می کنه ..اگر شرایط قندیها درست باشه افزایش نرخ بگیرن ...قشهد تا بالای ۳۵۰۰ تومن هم براش قیمت می بینم بدون هیچ حبابی...
پس بزارید بازار اشتباه کنه ما استفاده می کنیم ..
نظر
-
گزارش رو قبلا نگاهی کرده بودم خوشم نیومده بود ..به خاطر شما یکبار دیگه نظر می کنم ..در اصل توسط ata۰۰۷ پست شده است مشاهده پستجعفر جون داشتم رو یه سیمانی کار میکردم به نام سبجنو
این مدت زیاد افت هم کرده
صادرات نزدیک ۱.۲ میلیون دلاری داره و نرخ دلار رو ۱۲۲۶ گذاشته
یکمی هم صادرات با یورو داره که ۱۴۰۰ تومن گذاشته
۳ ماهه هم ۵۶% پوشش داده
به نظرت چطوره؟
من خیلی پسندیدمش
اثتا جان سیمانی فقط غرب ارومیه هگمتان بهبان قائن درود ...من بابقیه کاری ندارم وکرمان ..
نظر
-
سعی کن مقداری هم خریدار سود کنه ..در ضمن گفتیم ۵۰ درصد ...نگفتیم ۱۰۰ درصد بفروشید ..در اصل توسط saeedte پست شده است مشاهده پستممنون از پاسخت
یه سبک سنگین کردم دیدم این فرآور تا ۷۰۰ که خودتم هدفش میدونی (البته تا ۷۶۰ هم گفتی جا داره) احتمالا راحت میاد و از طرفی چابکتر از وتوکا هم هست.
دیدم انگار اونجا عوض کنم بهتر باشه. خدا رو چه دیدی شایدم با موج شماری اون دوستمون تا ۱۰۰۰ هم رفت.
امیدوارم تصمیمم درست باشه و اگه اشتباهی توش میبینی ممنون میشم راهنماییم کنی :)
نظر
-
جعفر جون یادش بخیر یه زمانی سغرب فروشندگان رو ۲۷۰ تومن از سر و کول هم بالا میرفتندر اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستگزارش رو قبلا نگاهی کرده بودم خوشم نیومده بود ..به خاطر شما یکبار دیگه نظر می کنم ..
اثتا جان سیمانی فقط غرب ارومیه هگمتان بهبان قائن درود ...من بابقیه کاری ندارم وکرمان ..
الان حجم مبنا هم پر نمیکنه
عجب روزگاری داریم :x
نظر
-
سلام و عرض ادب جناب پرریسک
چند وقتی بود مطالبتون رو دنبال می کردم.واقعا از دانش بالایی برخوردارید و از مطالبتون لذت می برم.
هفته پیش به دنبال پیشنهادها و راهنماییهاتون ثتران رو به شراز تبدیل کردم و حالا حالاها باهاش هستم.
الان هم در صدد تعویض یه سهم کاشی با فولاد هستم.
افتخار میکنم که اولین پستم رو در سایت در تاپیک شما می زنم
موفق و سلامت باشید
نظر
-
در مورد قپیرا(قند پیرانشهر) نظری ندارید؟؟در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستبازار داره اشتباه می کنه ..سهم چیکار کنه .
قشهد بهترنی سهام قندی هست ..گفتم شاید چند روز دیگه تنها قندی که بخوام بخرم قشهد باشه ..اونقدر هم دلایل بنیادی قوی براش دارم که این رو از قند لرستان هم ارزشمندتر می دونم ولی با روند نمی جنگم ..فعلا تا ۱۹۲۰هم بیاد مشکلی نیست ..داره تکنیکالی عمل می کنه ..اگر شرایط قندیها درست باشه افزایش نرخ بگیرن ...قشهد تا بالای ۳۵۰۰ تومن هم براش قیمت می بینم بدون هیچ حبابی...
پس بزارید بازار اشتباه کنه ما استفاده می کنیم ..خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-

نظر