چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid_farahy
    عضو فعال
    • May 2012
    • 463

پر ریسک عزیز جدیدا رو گروه قندی تحلیلی نمیزنی و لطف شما از این گروه کم شده .

دلار 2500 رو رد کرد دوستان

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
      پر ریسک عزیز جدیدا رو گروه قندی تحلیلی نمیزنی و لطف شما از این گروه کم شده .

دلار 2500 رو رد کرد دوستان
      تحلیل ها زده شده ..حد ضرر ها گفته شده...

دیگه بیام از اول همه چیر رو تکرا کنم ...

بنده به دنبال فرصت های جدید هستم مثل گروه سیمان (گروه سیمان فعلا رو دست قندیها بلند شدن)..این گروه دیگه همه چیشون رو ریختم بیرون ...لیست خرید قندی هم قزوین قشهد قند هگمتان قمرو قپیرا ......

تو یان چند روز 10 بار گفتیم قزوین حمایت روانی 1000 وحمایت بعد 910 ..وبقیه همینطور ...تمام ..

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        از گروه بانک پارسیان با حد ضرر 198 پیشنهاد میشه ..وکار با حد ضرر 135..

از گروه فلزات فاسمین با حد ضرر 600 پیشنهاد میشه با هدف 800

افا اصلا فکر نمی کردم ارمزو این همه فرصت خرید باشه تو بازار ...
        این هم پیشنهاد های خرید دیروز ..

فاسمین بست برا تعدیل بالای 610 باز بشه هدف 800..

پارسیان هم که صف خرید شد ..وکار هم رو مثبت معامله میشد ...چه میکنه تکنیکال قروبن قد وبالای تکنیکال ..

نظر

• همراهان
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 56

جناب پرريسک اگر امکان دارد نظرتان را در مورد شبندر باتوجه به جابجاي هاي چند ميليوني اعلام بفرماييد

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط همراهان پست شده است View Post
            جناب پرريسک اگر امکان دارد نظرتان را در مورد شبندر باتوجه به جابجاي هاي چند ميليوني اعلام بفرماييد
            سهم باید یکی از اون اس ها وتعدیل هاش رو رو کنه ..رو نکنه رشدی نمی بینم............

از این گروه شراز با توجه به سفافیت بهتر رو بنده مناسب تر می بینم ..سهم قبل 418 باید مثبت میشد که تحت جو شبندر نتونست ..حالا شاید فردا برگشت بزنه یا هم بره رو 370 ..پایین تر نمی بینم ..

نظر

• هادی129
              عضو عادی
              • Apr 2012
              • 296

با سلام
              گویا سایت بورکس فیلتر شده از دوستان کسی آدرس جدید داره بزاره اینجا ؟

نظر

• حسینی
                عضو عادی
                • Mar 2011
                • 137

تحلیل ها زده شده ..حد ضرر ها گفته شده...

دیگه بیام از اول همه چیر رو تکرا کنم ...

بنده به دنبال فرصت های جدید هستم مثل گروه سیمان (گروه سیمان فعلا رو دست قندیها بلند شدن)..این گروه دیگه همه چیشون رو ریختم بیرون ...لیست خرید قندی هم قزوین قشهد قند هگمتان قمرو قپیرا ......

تو یان چند روز 10 بار گفتیم قزوین حمایت روانی 1000 وحمایت بعد 910 ..وبقیه همینطور ...تمام ..
                یک اشکالی که گروه سیمان داره ولی گروه قندی این مشکل را کمتر داره مسئله حجم معاملات و مقدار عرضه هاست...این گروه چه در زمان رکود و چه در زمان روند صعودی در سالهای اخیر دارای حجم معاملات بسیار کمی بوده است و این به نظر من مهمترین اشکال این گروه است

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط حسینی پست شده است View Post
                  یک اشکالی که گروه سیمان داره ولی گروه قندی این مشکل را کمتر داره مسئله حجم معاملات و مقدار عرضه هاست...این گروه چه در زمان رکود و چه در زمان روند صعودی در سالهای اخیر دارای حجم معاملات بسیار کمی بوده است و این به نظر من مهمترین اشکال این گروه است
                  خوب بله این مشکل هست ولی خوب بک برتری دارن اونم اینکه گروه سیمان در اول رالی هستن ولی گروه قند اون رالی قشنگه رو طی کرده وبه جز چند تا قندی ورود به بقیه خطر زیادی داره ..سرمایه گذاری باید منطقی باشه ..

با یان همه هم در قندیها در خدمتی هم در سیمانیها ..امروز هر کی سیمانی نداشت سفانو خوب فرصت خرید داد استفاده کنید حالا حالا این گروه بالا میره ..

نظر

• تاران
                    عضو فعال
                    • Jan 2012
                    • 958

پرریبسک جان
                    خرید ذوب فردا با توجه به معامله بلوکی پیش رو ،خوبه؟

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                      پرریبسک جان
                      خرید ذوب فردا با توجه به معامله بلوکی پیش رو ،خوبه؟
                      پیشنهادی ندارم ..ذوب 130 تومنی یادش بخیر ..

فولاد با حد ضرر 260 رو برتر می بینم ..

وتوکا توریل حتوکا بموتو رو برتر می بینم ..فخوز هم این بدهی مسخره نبود 1880 رو میشکست مدتی رفت توکما..

نظر

• هادی129
                        عضو عادی
                        • Apr 2012
                        • 296

پرریسک جان نظرت در مورد حکشتی چیه ؟

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
                          پرریسک جان نظرت در مورد حکشتی چیه ؟
                          نظری ندارم ..این همه سهم خوب سهم قحطی شده..

نظر

• alizare1982
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 590

سلام سيد. بخدا خيلي ماهي سيد، ما دوستت داريم! سيد جان نظرت در مورد فايرا چيه؟ فكر كنم 12 مهر بره مجمع! افزايش سرمايه هم شايعه شده! بگيريم خوبه يا نه؟ ما خيلي قبولت داريم.
                            پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• حسینی
                              عضو عادی
                              • Mar 2011
                              • 137

خوب بله این مشکل هست ولی خوب بک برتری دارن اونم اینکه گروه سیمان در اول رالی هستن ولی گروه قند اون رالی قشنگه رو طی کرده وبه جز چند تا قندی ورود به بقیه خطر زیادی داره ..سرمایه گذاری باید منطقی باشه ..

با یان همه هم در قندیها در خدمتی هم در سیمانیها ..امروز هر کی سیمانی نداشت سفانو خوب فرصت خرید داد استفاده کنید حالا حالا این گروه بالا میره ..
                              این صحبت شما در مورد قندیها را منطقی می دانم اما با توجه به اتفاقاتی که این روزها در حوزه ارز می افتد علی الخصوص امروز و اعلام نرخ2404تومانی برای دلار توسط آن اتاق کذائی ارز(تازه برای دلاری که موجود نیست و آنگونه که شنیده ام روپیه و یوان را فقط می دهند)رسما باید از دلار1226تومانی خداحافظی کنیم و به دلاری که کف آن2400تومان است سلام.....حالا با این نرخ دلار قیمت شکر آن هم شکری که هنوز افزایش قیمت شامل حالش نشده چند خواهد بود؟خود شما بهتر از من می دانید که همه مایحتاج ضروری مردم اعم از گوشت و مرغ و نان و لبنیات گران شده اند بجز شکر....نظر شخصی من این است که رالی قویتری در گروه قندی شروع خواهد شد و چه بهتر که ما هم با آن همراه باشیم

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط حسینی پست شده است View Post
                                این صحبت شما در مورد قندیها را منطقی می دانم اما با توجه به اتفاقاتی که این روزها در حوزه ارز می افتد علی الخصوص امروز و اعلام نرخ2404تومانی برای دلار توسط آن اتاق کذائی ارز(تازه برای دلاری که موجود نیست و آنگونه که شنیده ام روپیه و یوان را فقط می دهند)رسما باید از دلار1226تومانی خداحافظی کنیم و به دلاری که کف آن2400تومان است سلام.....حالا با این نرخ دلار قیمت شکر آن هم شکری که هنوز افزایش قیمت شامل حالش نشده چند خواهد بود؟خود شما بهتر از من می دانید که همه مایحتاج ضروری مردم اعم از گوشت و مرغ و نان و لبنیات گران شده اند بجز شکر....نظر شخصی من این است که رالی قویتری در گروه قندی شروع خواهد شد و چه بهتر که ما هم با آن همراه باشیم
                                طبق بررسی های خودم جز چند تا قندی بقیه اارزش خرید ندارن ..حال وحوصله گره های منفی 12 درصد نداریم ...گزارشات 12 ماهه معلوم میکنه این پی برای ها توجیه داره یا نه ..به غیر چند تا بقیه توجیه نداره ..این نظ منه ممکنه اشتباه باشه ..

نظر

در حال کار...
                                X