چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ائلشن
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 993

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
    من هم شنيدم عرضه افتاد سال بعد.
    با اين فراري که سرمايه ها را از بورس دادند تا بازار ارز را ببرند بالا قطعا با بازگشت سرمايه ها از بازار ارز فعلا هلدينگ را عرضه نمي کنند.
    در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
    با سلام
    دوستان يک شايعه خيلي قوي داره تو بازار دهن به دهن مي چرخه. اونطور که مي گن وزير نفت با عرضه هلدينگ شخایج تو سال جاري مخالفت کرده و اون را از الويتهاي واگذاري در سال جاري ندونسته.
    یک مقام مسئول در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: طبق برنامه اعلامی قبلی، قرار بود، امروز شنبه مسئولان هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس مجمع عادی به طور فوق العادهای برای تصویب صورتهای مالی منتهی 31 خرداد 91 برگزار کنند، اما این مجمع به دلیلی نامعلوم برگزار نشد.

وی ادامه داد: این در حالی است که طی روزهای اخیر شایعه شده سهام این بزرگ مشمول اصل44 چهارشنبه جاری عرضه اولیه میشود، اما با توجه به لغو مجمع فوق و همچنین عدم امضای صورت جلسه مجمع فوقالعاده برای اعمال افزایش سرمایه ، عرضه سهام این شرکت قطعا چهارشنبه هفته جاری نخواهد بود.

نظر

• saeedte
      عضو فعال
      • May 2012
      • 478

در اصل توسط homework پست شده است View Post
      :((:((
      فک کنم آقا سید با من قهره

http://forums.boursy.com/showthread....D8%9F/page2279

اینم چهرمین بار ...
      =((
      عزیز جان تجربه نشون داده باید همون موقع که جعفرجان هستش باید بپرسی که سوالتو ببینه وجواب بده وگرنه تاپیک ورق میخوره و سوالت گم میشه
      الانم مطمئن باش سوالتو ندیده فقط همین
      وقتی آنلاین بود و داشت جواب میداد بپرس دوباره

نظر

• اسمان
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 760

دوستان كسي نسبت به بشهاب نظر و يا تحليلي نداره

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط ائلشن پست شده است View Post
          یک مقام مسئول در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: طبق برنامه اعلامی قبلی، قرار بود، امروز شنبه مسئولان هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس مجمع عادی به طور فوق العادهای برای تصویب صورتهای مالی منتهی 31 خرداد 91 برگزار کنند، اما این مجمع به دلیلی نامعلوم برگزار نشد.

وی ادامه داد: این در حالی است که طی روزهای اخیر شایعه شده سهام این بزرگ مشمول اصل44 چهارشنبه جاری عرضه اولیه میشود، اما با توجه به لغو مجمع فوق و همچنین عدم امضای صورت جلسه مجمع فوقالعاده برای اعمال افزایش سرمایه ، عرضه سهام این شرکت قطعا چهارشنبه هفته جاری نخواهد بود.
          این باعث میشه بازار بیشتر گیج بزنه ..

کاش زودتر عرضه میشد میرفت پی کارش ..

نظر

• AIDIN90
            ستاره‌دار (21)
            • May 2011
            • 1061

سلام پرريسك جان
            اگه ممكنه يه راهنمايي خواستم ازت بگيرم درموردسكه چون برخلاف سهام تاحالا تجربه نداشتم وخريد فروش نكردم
            بنده علاوه برسهام مقداري نقد دارم قصد دارم سكه بگيرم
            1-بنظرت كي اقدام كنم به خريد؟
            2-كدام نوع سكه را براي خريد مناسب ميدوني؟
            مثلا تمام سكه ازنوع قديم خوبه ياجديد؟
            3- بعضي ها ميگن سكه سال 86بخري باصرفه تره اون موضوعش چطوره؟
            دركل خودتون كدام نوع سكه را مناسب ميدوني؟
            اگه يخورده توضيح بدي ممنون ميشم
            باتشكر

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

با سلام خدمت سید دوست داشتنی که همیشه برای ما
              استاد و راهنمای دلسوزی بوده .
              آقا سید من اصول سرمایه گذاری رو در سبد سرمایمم رعایت نکردم و الان دیگه کاملا ایمان اوردم
              که سبدم نیاز به یک جراحی داره ! به جهت اینکه چند وقته در حال درجا زدنم
              سبد من 51% غبشهر 1400تومانی
              14.7% غمارگ 330تومانی
              31.4% شاراک 930 تومانی
              و 3% وبملت هست.107.5تومانی ست

متاسفانه به علت احساسی معامله نمودن و نه اصولی !! درغبشهر میانگین را پایین نیاوردم بجهت عدم نقدینگی. و حد ضرر را نیز مراعات ننمودم
              حالا از شما خواهش می کنم من را در اصولی نمودن این سبد راهنمایی کنید و هر مقدار ضرر لازم باشد جورش را می کشم تا زین پس سبدی اصولی داشته باشم
              :((:((
              فک کنم آقا سید با من قهره

http://forums.boursy.com/showthread....D8%9F/page2279

اینم چهرمین بار ...
              =((
              کسی با شما قهر نیست ..ولی قرار نیست جتما پست شما بال بیاد ..

بارها جواب داده شد ..
              بارها گفته شد غمارک بالای 341 خواست صف خرید بشه با حد ضرر گفته شده دوستان کوتاه مدتی خرید کنن نیامد وارد نشین ..دوستان میان مدتی همچنان نگهداری ..

شما کوتاه مدتی هستی ..صبر نداری می بینی نمیتونه بره تو روند صعود کم میاره خروج کن ..

غبشهر همینطور بارها گفتیم بالای 1080 فکر کنم گفتم بره روند صعود اغاز میشه نرفته ..پس د ستان کوتاه مدت نوسان گیر وارد نشن ....

در مورد شاراک دو تا حد ضرر گفتم وقتی 977 رو شکست گفتیم حد ضرر بره رو اون قیمت که کم اورد خروج اونجا درست بود..بعد گفتیم دوستان نوسان گیر کوتاه مدت اگر 920 شکست خروج کنن بازم شکست ..بعد گفتیم دوستان میان مدت اگر 880 رو شکست خروج کنن ..فردا برنگرده یعین شگسته ..

در ضمن صد بار هم گفتیم حد ضرر شکست خارج بشید حتی اگر سهم مثبت شد ودوبرابر هم رشد کرد باز خروج کنید اگر حد ضرر شکست ..باید به روش خود پایبند باشید ..

الانم دوست من حد ضرر ها رو گفتیم شما هم ببینم کوتاه مدتی هستی یا میان مدتی وبعد طبق اون اصل خرید فروش ها رو تنظیم کن ..

در ضمن یک ماه قبل وقتی بورس سهام رو بست به دوستان گفتیم سرمایه خود رو از بورس بکشن بیرون ودرصد رو اون رو به 5 تا 10 درصد کل سریماه از زندگی کاهش بدید ..تا وقتی که مسئولان بورس سر عقل بیان ودست از باز وبستن های بیخودی ودخالت در روند بازار دست بردارن ..

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Post
                سلام پرريسك جان
                اگه ممكنه يه راهنمايي خواستم ازت بگيرم درموردسكه چون برخلاف سهام تاحالا تجربه نداشتم وخريد فروش نكردم
                بنده علاوه برسهام مقداري نقد دارم قصد دارم سكه بگيرم
                1-بنظرت كي اقدام كنم به خريد؟
                2-كدام نوع سكه را براي خريد مناسب ميدوني؟
                مثلا تمام سكه ازنوع قديم خوبه ياجديد؟
                3- بعضي ها ميگن سكه سال 86بخري باصرفه تره اون موضوعش چطوره؟
                دركل خودتون كدام نوع سكه را مناسب ميدوني؟
                اگه يخورده توضيح بدي ممنون ميشم
                باتشكر
                با سلام بنده هم تجربه زیادی ندارم اگر داشتم که اتی کار می کردم ..

ولی با این همه با توجه به اوضاع کشور از سال قبل درصدی از سبد رو سرکه کردیم ..تمام سودهای بروسی رو سرکه کردیم ..تمام سودهایی که از سایر بازار ها از ملک وساختمان هم به دست امد سرکه کردیم ..
                کاری هم به بالا پایین رفتن نداریم ..برا روز مباداست ..

فعلا از نظر خودم سرکه تمام ونیم بهتر هست ..در مورد زمان خرید همین هفته رو مناسب می بینم ..چون در روزهای قبل سرکه دلبر صعود سریعی داشت بازار امروز ترسید واین مقطعی هست وفرصت خرید ..تازه سقف قبلی شکسته شده ومیشه به دید پول بک هم نگاه کرد ..

با این همه این قسمت رو به دید روز مبادا بنگرید کاری به افت خیز نداشته باشید ..

در مورد قسمت سوم طلافروش ها موقع خرید از شما به همان نسبتی خرید می کنن که موقع فروش ..فرق چندانی ندارد ..

نظر

• بچه کف بازار
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 461

با اجازه آقا سید و ضمن عرض سلام به ایشون و همه بچه های این تاپیک خوب و عالی
                  چون من تجربه کوچیکی تو خرید سکه دارم خدمت شما و سایر بچه ها تجربه خودمو میگم
                  الان آخرین تاریخ ضربه سکه موجود توی بازار سال 1386 و توی خرید همیشه دقت کنید سکه تاریخ 1386 باشه و طرح امامی چون توی فروش دیگه مشکل ندارید و الا این طلا فروشا به هر عنوانی از قیمت سکه میزنن
                  2- الان بیشترین حباب توی سکه 1 گرمی بعد سکه ربع و بعد سکه تمام و کمترین حباب قیمتی روی نیم سکه است البته این هم علتش به تقاضای بیشتر بازار به انواع سکه ها برمیگرده ولی اگه پول زیادی می خواهید سکه بخرید همون سکه تمام بهتره بعلت حجم و تعداد سکه کمتری که با سرمایه خوتون میتونید بخرید برای اطلاع شما و سایر دوستان سکه 1 گرمی اولین بار به قیمت 44500 توسط انک ملت و از 16 بهمن ماه سال 89 عرضه شد الان قیمتش 330 هزار تومانه یعنی 7.5 برابر شده فکر می کنید چی توی این 2 سال به این اندازه رشد کرده باشه قیمت گرم طلا اون موقع بود 36 هزار تومان الان شده 140 هزار تومان یعنی 3.8 برابر این فاصله حباب قیمت سکه یک گرمیه بخاطر اینکه تقاضا روش زیاده و دیگه ضرب هم نمیشه سکه های دیگه هم بیشتر از 4 برابر نشده توی دو سال
                  3- خرید سکه اگه به نوسان مقطعی فکر نکنی و به پولت نیاز نداشته باشی هر موقعه بخری خوبه و خیالت هم راحتره
                  4- پیشنهاد امنیتی هم دارم حتما" یک صندوق امانت هم از بانک اجاره کنید
                  5- سکه بعلت اینکه هم از نوسان قیمت جهانی و هم از نوسان نرخ دلار بهره می بره خیلی بهتر از ارز خارجیه

نظر

• مهران
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 442

جناب پر ريسك ميشه يه نگاهي به نمودار تكنيكال باما بندازيد

نظر

• کيانوش
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 6613

نوشته اصلی توسط کيانوش
                      انشالله که شنبه قيمت دلار برگرده زير 3700 و سکه زير 1.5ميليون تومان
                      و گرنه دلار ميره واسه موج 5 که ميتونه فعلا 5200 تومان را پرکنه و سکه 2ميليون تومان .
                      متاسفانه فعلا دلار 800تومان رشد کرده است و همه مسولين از اين موضوع بيخبرند .
                      متاسفانه کسي هم نيست به انها اطلاع دهد.
                      احتمالا زماني که شد 5200 انها خبر دار مي شوند و سريع مسبب اصلي ان را که همون جمشيد هست را دستگير خواهند کرد.
                      گويا جمشيد مدتي پيش از زندان ازاد شده است.يکي ديگر از راهکارهاي متوقف و نزولي کردن قيمت رشد دلار ميتونه اعلام متوقف کردن اجراي فاز دوم هدفمندي از سوي دولت باشد.
                      راهکار ديگر ميتونه باز گرداندن پول از بازار ارز بسوي بازار سرمايه باشه.ماه پيش روزي 300ميليارد تومان تو بورس معامله ميشد اما حالا کمتر از 70ميليارد تومان.البته اين موضوع را بايد با هماهنگي اقا غضنفر انجام دهند چون از ماه پيش و قبل از رشد دلار پولها را غضنفر خان از بورس فراري داد بسوي بازار ارز و مسکن و خودرو.
                      الان پرايد اشغال را000 17500ميخرند شب عيد پرايد کمتر از 22ميليون تومان نخواهد بود.نقدينگي مثل سيل ويرانگر ميمونه بايد اون را پشت سد بازار سرمايه حبسش کرد وگرنه همه چيز و همه جا را خراب ميکنه.
                      بايدبه ان کسي را که سد را سوراخ کرد گفت لطفا سوراخ سد را ببنديد .
                      .................................................. .........
                      خدايا شکرت
                      گويا دلار و سکه نتونست مقاومت تاريخي را بشکونه و داره مياد پايين.
                      ديروز تو نماز جمعه تهران هم به اين موضوع انتقاد شديد شد.
                      شايد مسولين دوباره سوراخ سد را بستند.
                      اگر سوراخ را ببندند.
                      بايد از گروه روي-پترو-قند-فلزات-معدني-سيمان-پالايشگاه دوباره پرتفوي تشکيل داد.
                      همون سهامهايي که قبلا اين تايپيک جناب پرريسک معرفي کرده بودند.چيزي به اعلام تغيير ارز مرجع از 1226تومان به حداقل 2000تومان نمانده است.

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط مهران پست شده است View Post
                        جناب پر ريسك ميشه يه نگاهي به نمودار تكنيكال باما بندازيد

تنها سهم گروه روی که روند صعودی داره با حد ضرر 910 تومن ..تکنیکالی

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

نوشته اصلی توسط کيانوش
                          و گرنه دلار ميره واسه موج 5 که ميتونه فعلا 5200 تومان را پرکنه و سکه 2ميليون تومان .
                          احتمالا زماني که شد 5200 انها خبر دار مي شوند و سريع مسبب اصلي ان را که همون جمشيد هست را دستگير خواهند کرد.
                          گويا جمشيد مدتي پيش از زندان ازاد شده است.يکي ديگر از راهکارهاي متوقف و نزولي کردن قيمت رشد دلار ميتونه اعلام متوقف کردن اجراي فاز دوم هدفمندي از سوي دولت باشد.
                          راهکار ديگر ميتونه باز گرداندن پول از بازار ارز بسوي بازار سرمايه باشه.ماه پيش روزي 300ميليارد تومان تو بورس معامله ميشد اما حالا کمتر از 70ميليارد تومان.البته اين موضوع را بايد با هماهنگي اقا غضنفر انجام دهند چون از ماه پيش و قبل از رشد دلار پولها را غضنفر خان از بورس فراري داد بسوي بازار ارز و مسکن و خودرو.
                          الان پرايد اشغال را000 17500ميخرند شب عيد پرايد کمتر از 22ميليون تومان نخواهد بود.نقدينگي مثل سيل ويرانگر ميمونه بايد اون را پشت سد بازار سرمايه حبسش کرد وگرنه همه چيز و همه جا را خراب ميکنه.
                          خدايا شکرت
                          اگر سوراخ را ببندند.
                          همون سهامهايي که قبلا اين تايپيک جناب پرريسک معرفي کرده بودند.چيزي به اعلام تغيير ارز مرجع از 1226تومان به حداقل 2000تومان نمانده است.
                          فعلا هیچ سوراخی بسته نشده ...خیلی زوده کیانوش جان ..چند روزی صبر باید ...تا جهت مشخص بشه ...

نظر من همچنان روند صعودی دلبر وسرکه هست ...تا توافق نباشه همین اش همین کاسه ..

نظر

• محمد حسن
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 423

نوشته اصلی توسط کيانوش
                            خدايا شکرت
                            اگر سوراخ را ببندند.
                            مسئولین هیچ کاری نمی تونند بکنند انتظار هم نداشته باش
                            از دست مسئولین خارج شده

نظر

• ائلشن
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 993

جعفر خان با سلام

نظرتون در مورد تکنیکال حتوکا چیه؟ وارد روند صعود شده؟

نظر

• صداقت2
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 704

نقل قول نوشته اصلی توسط صداقت2 نمایش ارسال ها
                                با سلام

پرریسک خان

وصندوق با تقسیم سود 40 تومانی مجمع تا به حال 20 در صدی رشد کرده

آیا وارد روند صعودی شده؟

خریدش را تا چه قیمتی جایز می دانید؟

یکی از دوستان هم تعدادی مداران از قبل داره - چه کار کنه نگه داره یا بفروشه؟

ممنون
                                [/COL
                                OR][/B]......
                                صداقت همیشه بهترین است.

نظر

در حال کار...
                                X