در اصل توسط nik پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Postسلام...
جمشید جان اخلاق وروش من دیگه باید دستت اومده باشه..
موج شماری بلد نیستم ...
فقط می تونم بگم 82-83 رو کف وپترو می بینم ولی تا زمانی که با دیتای امروز سهم بالای 92 تثبیت نشه روند صعود نشده ...این مثبت شدن ها برا سهم خوبه وسهم داره هروز کف خودش رو بالاتر می یاره واگر بتونه دوام بیاره میتونه وارد فاز صعود بشه....
نظر
-
-
در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Postپریسک عزیز سلام و تشکر از زحمات ...............
امروز یاد روزهای گذشته می افتم که در چی چرا قبل همینطوری پشت سر هم این صحفات ورق میخورد ....آلان هم شده لحظه ای .....ممنون.وبیمه یک بلوک 5000000 جابه جا شد ...خبری است؟در اصل توسط masome پست شده است View Postجعفر جان این بلوک وبیمه چی بود؟ به نظرت چه تاثیری رو روند سهم میزاره؟
در مورد وبیمه منتظر می مانیم ...به نظرم دلیران یا فروخته یا خریده ویا یک حقوقی دگیر که زیر یک درصد در حال جمع اوری بود زده به یک کد دیگر....
باید منتظر ماند اگر دلیران خریده باشه چه شود....یعنی داره زیر ابی جمع می کنه بعد میزنه به کد اصلی ....در کل منتظر می مانیم ...با تکنیکال جلو میریم ما که سر از کار این حقویها در نمیاریم وتکنیکال فعلا خطری نشون نمیده برا وبیمه وبعضا تارگت 200 تومانی هم هست ....فعلا صبر...سیگنال فروش داد اعلام می کنم...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Postبا سلام ...دوست من سکه شانس یادش بخیر ...همین رو می تونم بگم...
در مورد وبیمه منتظر می مانیم ...به نظرم دلیران یا فروخته یا خریده ویا یک حقوقی دگیر که زیر یک درصد در حال جمع اوری بود زده به یک کد دیگر....
باید منتظر ماند اگر دلیران خریده باشه چه شود....یعنی داره زیر ابی جمع می کنه بعد میزنه به کد اصلی ....در کل منتظر می مانیم ...با تکنیکال جلو میریم ما که سر از کار این حقویها در نمیاریم وتکنیکال فعلا خطری نشون نمیده برا وبیمه وبعضا تارگت 200 تومانی هم هست ....فعلا صبر...سیگنال فروش داد اعلام می کنم...
عالی جواب دادی...........
فقط کوتاه بگم اشک در چشمانم حلقه زد................................................
نظر
نظر