در اصل توسط jafar پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط masome پست شده است View Postسلام جعفر جان واقعا تو معرفی سهم و سود رساندن به دوستان تا امروز که تو بازار بودم همتا نداشتی انشااله از خدا هر چی میخوای بهت بده و همیشه سالم و سلامت باشی
نظر
-
در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Postکابگن رشد خوبی کرد..سهم فردا به یک مقاومت میخوره ..البته صف خرید خوبی بود شاید مثل اب خوردن رد کند شاید هم نکند ...
در صورت خرید در فردا حد ضرر میشود 58 یعنی کم اورد بلافاصله خروج برا نوسانگیرها وگرنه سهم تا وقتی که زیر 52 نره روند صعودی هست یعنی بهتر سهم قبل 52 مثبت بشه در صورت افت ...
در صورت رد کردن احتمال رسیدن به قیمتهای 80 هم هست وشاید بالاتر...
نظر
-
در اصل توسط آواچی پست شده است View Postپریسک جان یه جا خوندم کابگن ممکنه برا تعدیل -! ببنده،نظرتون لطفا..ممنون
نظر
-
در اصل توسط masome پست شده است View Postجعفر جان وضعیت توکاریل رو چطور میبینی فکر میکنی هنوز هم میتونه رشد کنه؟ اگه اینطوره نظرت در مورد خرید وتوکا چیه؟
خرید خود توکاریل بهتر بود ولی اگر قرار باشه این دوعوا سهم رو ببره بالای 400 وتوکا هم رشد می کنه ولی دیروز هم گفتم وتوکا واگرایی منفی بدی زده در تایم هفتگی که تایید هم شده وسهم مقاومت سنگین 20و330 رو در پیش داره ......خلاصه احتیاط خوبه....
نظر
-
در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Postدر زیر نمودار ثازن دیده میشه...سهم در تمم تایم ها روند نزولی رو شکسته ویک واگرایی مثبت زده در حد تیم ملی...بهترین نقطه خرید قیمتهای 85-87 بود...ولی خوب چون در تایمهای هفگتی وماهانه هم وارد روند صعودی شده یعنی حالا حالاها این سهم کار داره...
در نمودار زیر سهم در تایم هفتگی هست ونیاز به هیچ توضیحی نیست ....سهم از فیبوی 61 درصد برگشته ...ببینم فعلا تاکجا میره یا میبرنش....
نظر
-
سلام جعفر جان
نظرت درباره وپترو چیه ؟ انتهای نزول و پایان موج ۴ یا ... ؟
نظر
-
در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Postسلام جعفر جان
نظرت درباره وپترو چیه ؟ انتهای نزول و پایان موج ۴ یا ... ؟
جمشید جان اخلاق وروش من دیگه باید دستت اومده باشه..
موج شماری بلد نیستم ...
فقط می تونم بگم 82-83 رو کف وپترو می بینم ولی تا زمانی که با دیتای امروز سهم بالای 92 تثبیت نشه روند صعود نشده ...این مثبت شدن ها برا سهم خوبه وسهم داره هروز کف خودش رو بالاتر می یاره واگر بتونه دوام بیاره میتونه وارد فاز صعود بشه....
نظر
-
در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Postبا سلام...
ببخشید اینجا سینما نیست ها بورسه....
تو سینما هر روز یه فیلم جدید میزارن...
هر هر روز که سهم جدید خرید نمی کنن...
اول بزارید ببینم اون یکی سهمها چه گلی به سرمون می زنن...هنوزم مداران ثامان ثازن ثاباد وبیمه و...با رعایت حد ضرر وقیمتها خرید گفته شده برا خرید خوبن ...گفتم سهام در روند صعودی بالا نیان بقیه بازار عمرا بالا بیاد ...
بازار رفته تو فاز اصلاحی .....یه روزه هم از این فاز بیرون نمیاد ......
با صف های خرید الکی هم که بعضا میزارن برا بعضی سهام فریب نخورید مثل صف خرید پتروها اول صبحی......
به جز چند تا تک سهم بقیه بازار حرفی برا گفتن نداره....گروه ساختمان اگر بتونه امروز وفردا مثبت بمونه شاید لیدر بازار بشه....
نظر
-
نظر