در اصل توسط alizare1982 پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
درورد جعفر خان یکی از دوستان این تحلیل رو زده من عینا بازگومی کنم از دید شما چقدر می تونه صحیح باشه؟ متاسفانه من بنیادی چیزی نمی دونم.
( اگر نرخ مرجع رو 1700 بگیریم:
قزوین میتونه تعدیل مثبت 857 درصدی بده !!! ( الکی نیست بیشترین درخواست خرید رو قزوین داره ) .... در واقع قزوین داره با پی ای 3 معامله میشه ...
قپیرا تعدیل مثبت 213 درصدی ! .... قپیرا داره با پی ای 3.5 معامله میشه ...
قشهد تعدیل مثبت 259 درصدی ! ... قشهد داره با پی ای 4.5 معامله میشه ...
قهکمت تعدیل مثبت211 درصدی ! ... قهکمت داره با پی ای 3.6 معامله میشه ...
قنیشا تعدیل مثبت 270 درصدی ! ... قنیشا داره با پی ای 5.4 معامله میشه ...
و... اینها فقط از بابت افزایش قیمت شکر احتمالی ... افزایش ظرفیتهای لحاظ نشده ...
البته فرض را افزایش یافتن چغندر خریداری شده هم بگیریم یه مقدار تعدیلات کمتر میشه ( گرچه الان قرار داد چغندر تحویلی تموم شده و هر افزایش قیمتی میره برای سال مالی بعد ) ...
اصلا برای راحتی خیال تعدیلات را 30 درصد کمتر در نظر بگیریم باز هم رقم بسیار بالایی هست ...
و اینکه به نظرم 38% افزایش نرخ شکر کف افزایش نرخ هست ... تا یک سال اینده رقم ها بالاتر هست ...)
نظر
-
اگر بنا باشد که بازار تماما صف خرید باشد و عرضه ای نباشد که قفل می شود.
با وجود اینکه صف ها عرضه شد در بسیاری از نماد ها صف ها دوباره شکل گرفتند .[SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
دوستان گروه پترو لیدر جدید بازار ..
برق ما رفت بازار ریخت ..عجب...
با دلار 2800 تومانی چه شود ..صبر می کنیم ....دلار هر روز 4 درصد بالا میره بعد دوستان سهام رو روی منفی 4 می فروشن ..
ولسپا رشد نکرده رو دیگه چرا میفروشید ..این که پی بریا زیر 3 داره ..طوری میفروختن انگاری جنگ شده ..البته اینها رو بنده با تماس تلفنی از دوستان متوجه شدم ..چون برق نبود ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدوستان گروه پترو لیدر جدید بازار ..
با دلار 2800 تومانی چه شود ..صبر می کنیم ....دلار هر روز 4 درصد بالا میره بعد دوستان سهام رو روی منفی 4 می فروشن ..
ولسپا رشد نکرده رو دیگه چرا میفروشید ..این که پی بریا زیر 3 داره ..طوری میفروختن انگاری جنگ شده ..البته اینها رو بنده با تماس تلفنی از دوستان متوجه شدم ..چون برق نبود ..اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Postدلیل تعلل در تکمیل خرید شاراک - کمبود نقدینگی و شوکه شدن از کاهش قیمتی شراز در این بازار مثبت 700 واحدی!!!!!
شراز و شبندر هم فعلا قربانی تروریست (سیاست کنترلی پارسان)هستند.
ممنون از لطف شما
امروز خرید شاراک را تکمیل کردم و منتظر ادامه روند صعودیش می مانم!!!
ممنون از پرریسک مهربان
صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدوستان گروه پترو لیدر جدید بازار ..
ولسپا رشد نکرده رو دیگه چرا میفروشید ..این که پی بریا زیر 3 داره ..طوری میفروختن انگاری جنگ شده ..البته اینها رو بنده با تماس تلفنی از دوستان متوجه شدم ..چون برق نبود ..ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
با توجه به رشد شدید دلار وتاثیر بالای این رشد دلار بر روی گروه پترو وبا توجه به اینکه دلا رو زیر 1800 دیدین ...با توجه به صف خرید مارون اراک وجو مثبت این گروه وهمچنین استراحتی که این مدت این گروه کرد ..الان چند مدته کرمانشاه روی این قیمت افتاده کرمانشاه در صدر لیست خرید هست ....
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبا توجه به رشد شدید دلار وتاثیر بالای این رشد دلار بر روی گروه پترو وبا توجه به اینکه دلا رو زیر 1800 دیدین ...با توجه به صف خرید مارون اراک وجو مثبت این گروه وهمچنین استراحتی که این مدت این گروه کرد ..الان چند مدته کرمانشاه روی این قیمت افتاده کرمانشاه در صدر لیست خرید هست ....
تنکس:*اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
نظر