چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • AAbas
    عضو عادی
    • Sep 2012
    • 165

پرريسك جان نظرت درمورد توريل چه نگهشداريم 300 رد ميكنه؟؟

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14648

به نظر من دلار دیگه رفت و رفت باید منتظر بود و دید کی اثرشو توی ساختمان و ملک میزاه اینجوری پیش بره ملت هم قیمتهاش چند برابر میشه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• هامد
        ستاره دار(7)
        • Aug 2012
        • 2611

در اصل توسط mehdi2000 پست شده است View Post
        شبندرنپر
        قضیه این پرو نپر چیه مهدی :))) فروختی اخر یا نه :دی
        من نزدیک همون 220 دادم، بلوکشو فروختن برمیگردم ...
        فعلا دور دور خرید پترو اِ ....
        اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• nirvana_00
          عضو عادی
          • Feb 2012
          • 172

درورد جعفر خان یکی از دوستان این تحلیل رو زده من عینا بازگومی کنم از دید شما چقدر می تونه صحیح باشه؟ متاسفانه من بنیادی چیزی نمی دونم.
          ( اگر نرخ مرجع رو 1700 بگیریم:
          قزوین میتونه تعدیل مثبت 857 درصدی بده !!! ( الکی نیست بیشترین درخواست خرید رو قزوین داره ) .... در واقع قزوین داره با پی ای 3 معامله میشه ...

قپیرا تعدیل مثبت 213 درصدی ! .... قپیرا داره با پی ای 3.5 معامله میشه ...

قشهد تعدیل مثبت 259 درصدی ! ... قشهد داره با پی ای 4.5 معامله میشه ...

قهکمت تعدیل مثبت211 درصدی ! ... قهکمت داره با پی ای 3.6 معامله میشه ...

قنیشا تعدیل مثبت 270 درصدی ! ... قنیشا داره با پی ای 5.4 معامله میشه ...

و... اینها فقط از بابت افزایش قیمت شکر احتمالی ... افزایش ظرفیتهای لحاظ نشده ...

البته فرض را افزایش یافتن چغندر خریداری شده هم بگیریم یه مقدار تعدیلات کمتر میشه ( گرچه الان قرار داد چغندر تحویلی تموم شده و هر افزایش قیمتی میره برای سال مالی بعد ) ...

اصلا برای راحتی خیال تعدیلات را 30 درصد کمتر در نظر بگیریم باز هم رقم بسیار بالایی هست ...

و اینکه به نظرم 38% افزایش نرخ شکر کف افزایش نرخ هست ... تا یک سال اینده رقم ها بالاتر هست ...)

نظر

• زاپاتا
            عضو عادی
            • Jun 2012
            • 229

در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Post
            درورد جعفر خان یکی از دوستان این تحلیل رو زده من عینا بازگومی کنم از دید شما چقدر می تونه صحیح باشه؟ متاسفانه من بنیادی چیزی نمی دونم.
            قزوین میتونه تعدیل مثبت 857 درصدی بده !!! ( الکی نیست بیشترین درخواست خرید رو قزوین داره ) .... در واقع قزوین داره با پی ای 3 معامله میشه ...

و... اینها فقط از بابت افزایش قیمت شکر احتمالی ... افزایش ظرفیتهای لحاظ نشده ...

البته فرض را افزایش یافتن چغندر خریداری شده هم بگیریم یه مقدار تعدیلات کمتر میشه ( گرچه الان قرار داد چغندر تحویلی تموم شده و هر افزایش قیمتی میره برای سال مالی بعد ) ...

اصلا برای راحتی خیال تعدیلات را 30 درصد کمتر در نظر بگیریم باز هم رقم بسیار بالایی هست ...

و اینکه به نظرم 38% افزایش نرخ شکر کف افزایش نرخ هست ... تا یک سال اینده رقم ها بالاتر هست ...)
            با اجازه پرریسک عزیز

تعدیل 8.5 برابری برای یک سهم منطقی نیست حداقل در یک مقطع.

اگر واقعا این حالت پیش بیاید، من فکر می کنم در چند مرحله و در یک بازه زمانی طولانی، مثلا یک سال انجام شود.

منطقی تر اینست که شرکت از تلفیق افزایش سرمایه و تعدیل استفاده کند.
            [COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]

نظر

• سکه شانس
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 1362

آیا کاهش دادن ارزش پول ملی خوب است یا بد؟
              افزایش نرخ ارز به نفع اقتصاد است ........اگر اقتصاد غیررقابتی بوده و در رکود گرفتار شده باشد. چین با این نوع دستکاری در نرخ ارز (از طریق خرید داراییهای آمریکا به دلار) برای سالهای زیاد توانست اقتصادش را رقابتی نگه داشته و به رشد بالایی دست یابد. عدهای این نوع دخالت را رقابت غیرعادلانه میدانند. کاهش ارزش ریال تقاضای خارجیان برای صادرات ایران را زیاد کرده و در داخل شغل ایجاد میکند. اما در عین حال رفاه مصرفکنندگان داخلی را کاهش میدهد، چون واردات و از جمله سفرهای خارجی گرانتر خواهد شد.......................
              ,ولی در کل باید گریه کرد........................؟؟/؟؟/؟؟

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط AAbas پست شده است View Post
                پرريسك جان نظرت درمورد توريل چه نگهشداريم 300 رد ميكنه؟؟
                دقیق به هدف اول ما رسید اینجا مقاومت داره در 305 اون رو بشکنه 340 هدف بعدی ..می تونستید در مثبت فروخته نوسان بگیرد ولی خوب فعلا با حد ضرر 265 نگهدای ..

نظر

• زاپاتا
                  عضو عادی
                  • Jun 2012
                  • 229

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                  آیا کاهش دادن ارزش پول ملی خوب است یا بد؟
                  افزایش نرخ ارز به نفع اقتصاد است ........اگر اقتصاد غیررقابتی بوده و در رکود گرفتار شده باشد. چین با این نوع دستکاری در نرخ ارز (از طریق خرید داراییهای آمریکا به دلار) برای سالهای زیاد توانست اقتصادش را رقابتی نگه داشته و به رشد بالایی دست یابد. عدهای این نوع دخالت را رقابت غیرعادلانه میدانند. کاهش ارزش ریال تقاضای خارجیان برای صادرات ایران را زیاد کرده و در داخل شغل ایجاد میکند. اما در عین حال رفاه مصرفکنندگان داخلی را کاهش میدهد، چون واردات و از جمله سفرهای خارجی گرانتر خواهد شد.......................
                  ,ولی در کل باید گریه کرد........................؟؟/؟؟/؟؟
                  درود بر سکه شانس عزیز

بله، افزایش ارزش دلار نسبت به پول رایج یک کشور، خوب است، به شرطی که راه ورود ارز به کشور باز باشد و

بر اساس رشد تولید و رونق صنعت در کشور و صادرات غیر نفتی، ارز به داخل کشور سرازیر شود. مانند چین که سالها تلاش می کرد که ارزش پول خود را در برابر دلار پایین نگه دارد.

همچنین صنایعی مانند توریسم و مانند آنها که جذب ارز دارند، رونق داشته باشد. مانند کشورهایی مانند ترکیه و مالزی و سنگاپور و ......
                  [COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]

نظر

• محمدرضا 87
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 1522

پرریسک جان وسپه چجوری میبینی؟ امروز 56 میل معامله شد.
                    به نظرت باید الن بگیم خیلی فروختن پس بده سهم ؟
                    یا باید بگیم رو 4 درصد + امروز اینهمه خریدن پس خبریه؟ :d
                    مرسی.

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Post

بله اگر نرخ شکر 40 درصد بیاد بالا بالاتر از اینها هم ممکنه ..البته مطمئن باشید این سودها یکباره اعلام نخواهد شد وپله پله تعدیل میدن ..فعلا چون این گروه رشد سریعی کرد وبقیه بازار نسبت به دلار 2800 تومنی خیلی عقب مونده بازار هجوم برده رو گروههای دیگه ..

در ضمن برا بار دوم هم گروه قند نتونست مقاومت بشکنه ..قپیرا موفق به عوبر از 1265 نشد ..ببینم فردا چی میشه ...

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
                        پرریسک جان وسپه چجوری میبینی؟ امروز 56 میل معامله شد.
                        به نظرت باید الن بگیم خیلی فروختن پس بده سهم ؟
                        یا باید بگیم رو 4 درصد + امروز اینهمه خریدن پس خبریه؟ :d
                        مرسی.
                        والا نمیشه نظر داد خریدن یا فروختن ..شما بیاد نسبت به سود سهم حساب کنی در این قیمتها ارزش خدری داره یا نمه ..اگر ارزش خرید داشته باشه بالا میره اگر نه در جا میزنه ...

نظر

• hamia
                          عضو عادی
                          • May 2012
                          • 22

سکه با حق ضرب 5000 حدود 25000 حباب منفی !!!

منیع : talanews

نظر

• mm34
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 54

با سلام خدمت جناب پرریسک....بنظرتون کاذر با توجه به حجم بالا و عبور از 100 روند صعود گرفته؟ و اگر پاسخ + بود هدف کوتاه مدت سهم؟ممنون.

نظر

• سکه شانس
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 1362

در اصل توسط زاپاتا پست شده است View Post
                              درود بر سکه شانس عزیز

بله، افزایش ارزش دلار نسبت به پول رایج یک کشور، خوب است، به شرطی که راه ورود ارز به کشور باز باشد و

بر اساس رشد تولید و رونق صنعت در کشور و صادرات غیر نفتی، ارز به داخل کشور سرازیر شود. مانند چین که سالها تلاش می کرد که ارزش پول خود را در برابر دلار پایین نگه دارد.

همچنین صنایعی مانند توریسم و مانند آنها که جذب ارز دارند، رونق داشته باشد. مانند کشورهایی مانند ترکیه و مالزی و سنگاپور و ......
                              درود بی پایان به شما و همه دوستان عزیز و پریسک خستگی ناپذیر..............
                              دلم می خواست فرصت همیشه اجازه میداد زیر تک تک تاپیک های همه دوستان ....تشکری به بلندای کوه اورست و دماوند.....میزدم.....و از مدیریت سایت هم تشکر که با صبر وحوصله و نظارت خوب این فضای عالی را به دور از هر گونه حاشیه ای در این غوغا های که شاهد هستیم به وجود آورده.........................
                              اگر تغییرات نرخ ارز به درستی مدیریت شود، بازار میتواند رفتاری معقولتر را شاهد باشد.....اما از همه مهمتر معاملهگران باید رصد بازارهای جهانی و تصمیمات قدرتهای بزرگ اقتصادی و سیاسی را نیز در تصمیمات خود در نظر داشته باشند......این روزها بوی 598 دیگر به مشام میرسد...............

نظر

• شادمان
                                عضو عادی
                                • Aug 2025
                                • 43

خرید ثباغ و رتکو
                                آخر وقتم جو گیر شدم و ذوب و فملی خریدم ولی اینکارم اشتباه بود فکر کنم ولی 2تا خرید اولم انشالله کامم رو شیرین کنه نظر شما چیه جناب پرریسک؟؟

نظر

در حال کار...
                                X