چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • bours
    عضو عادی
    • خرداد ۱۳۹۰
    • ۲۵۹

به نظر من یه عده دارن از اون اوضاع دلار سوء استفاده میکنن و سهامهایی که رشد نکردن رو صف خرید میکنن و با چند روز و چند درصد مثبت خوردن نوسان حسابی میگیرن و از سهم خارج میشن و میرن سراغ یکی دیگه، واسه همینه که هر گروه یه چند روزی لیدری میکنه و بعد منفی یا راکد میشه
    همیشه از اینجور بازار بی منطق بدم میومده

نظر

• bours
      عضو عادی
      • خرداد ۱۳۹۰
      • ۲۵۹

یا کد به کد میکنن
      یا شایعه درست میکنن

نظر

• hogo_wave
        عضو فعال
        • آذر ۱۳۹۰
        • ۳۸۰

۳۰۵۰,سکه ۱۲۰۰

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • بهمن ۱۳۹۰
          • ۶۷۹۷

در اصل توسط bours پست شده است مشاهده پست
          به نظر من یه عده دارن از اون اوضاع دلار سوء استفاده میکنن و سهامهایی که رشد نکردن رو صف خرید میکنن و با چند روز و چند درصد مثبت خوردن نوسان حسابی میگیرن و از سهم خارج میشن و میرن سراغ یکی دیگه، واسه همینه که هر گروه یه چند روزی لیدری میکنه و بعد منفی یا راکد میشه
          همیشه از اینجور بازار بی منطق بدم میومده
          دوست من کدوم منفی یا راکد...

سهام الان اگر کسی میان مدتی کار کنه همش بالا رفته اونم سهام دلاری ..نمونش ذوب ..رو ذوب هم خیلی ها خیلی ها کارها کردن رو ۱۸۰ هم خارج شدن ولی همون ذوب بالای ۲۴۰ رو هم دید ...افراد رو ولش کنید نمودار رو بچسبید با بنیادی وتحلیل خودتون رو عشق هست ..فلانی خرید فلانی فروخت ..مگه من خودم چلاقم که به خاطر فلانی خرید فروش کنم ..خودتان رو عشق است ..

سهمها با این دلار پایین ندارن ..اکثرا با دلار زیر ۲۰۰۰ بودجه بستم دلار ۳۰۰۰ هست ...الان فولاد ۵۰۰ تومن هم بشه من یکی تعجب نمی کنم ..

نظر

• سکه شانس
            عضو فعال
            • اسفند ۱۳۹۰
            • ۱۳۶۲

این هم تقدیم به پرریسک عزیز
            توصیه دانلد ترامپ: «خوب است كه همیشه یك الگو و یك مشاور داشته باشید. زمانی كه الگو داشته باشید، میتوانید راحتتر به سمت جلو حركت كنید، یك الگو به شما انرژی پیش رفتن و حل مشكلات را میدهد.»

نظر

• سکه شانس
              عضو فعال
              • اسفند ۱۳۹۰
              • ۱۳۶۲

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست

سهام الان اگر کسی میان مدتی کار کنه همش بالا رفته اونم سهام دلاری ..نمونش ذوب ..رو ذوب هم خیلی ها خیلی ها کارها کردن رو ۱۸۰ هم خارج شدن ولی همون ذوب بالای ۲۴۰ رو هم دید ...افراد رو ولش کنید نمودار رو بچسبید با بنیادی وتحلیل خودتون رو عشق هست ..فلانی خرید فلانی فروخت ..مگه من خودم چلاقم که به خاطر فلانی خرید فروش کنم ..خودتان رو عشق است ..

سهمها با این دلار پایین ندارن ..اکثرا با دلار زیر ۲۰۰۰ بودجه بستم دلار ۳۰۰۰ هست ...الان فولاد ۵۰۰ تومن هم بشه من یکی تعجب نمی کنم ..
              در مصاحبه با مجله پیپل ...... بیل گیتس...... گفته بود: «مهمترین اتفاق زندگی این است كه كاری بكنی كه.............. عاشق آن باشی........، وقتی كاری را بكنی كه عاشق آن هستی، لذتی را تجربه میكنی كه در ثروتمندشدن بیش از حد هم نمیتوانی آن را تجربه كنی. البته كاملا این را میفهمم كه هدف همه انسانها ثروتمند شدن و به دست آوردن میلیونها دلار باشد، قطعا ثروت، آزادی و قدرتی به انسان میبخشد كه برای هر كسی لذتبخش است اما خب راستش را بگویم، وقتی به آن رسیدی میبینی كه هیچ فرقی با یك همبرگر ندارد.»

نظر

• moasheran
                عضو عادی
                • شهریور ۱۳۹۱
                • ۲۲

جناب پرريسك
                در صورت امكان در خصوص مقاومتهاي پيش روي سهم خاور و وضعيت كوتاه مدت آن توضيح بفرماييد.

يا حق
                سكوت سرشار از ناگفته هاست

نظر

• bours
                  عضو عادی
                  • خرداد ۱۳۹۰
                  • ۲۵۹

نوشته اصلی توسط پرریسک

در اصل توسط سکه شانس پست شده است مشاهده پست
                  در مصاحبه با مجله پیپل ...... بیل گیتس...... گفته بود: «مهمترین اتفاق زندگی این است كه كاری بكنی كه.............. عاشق آن باشی........، وقتی كاری را بكنی كه عاشق آن هستی، لذتی را تجربه میكنی كه در ثروتمندشدن بیش از حد هم نمیتوانی آن را تجربه كنی. البته كاملا این را میفهمم كه هدف همه انسانها ثروتمند شدن و به دست آوردن میلیونها دلار باشد، قطعا ثروت، آزادی و قدرتی به انسان میبخشد كه برای هر كسی لذتبخش است اما خب راستش را بگویم، وقتی به آن رسیدی میبینی كه هیچ فرقی با یك همبرگر ندارد.»
                  مرسی دوستان
                  آدم یه وقتایی اینجوری میشه دیگه

بازم ممنون، روحیه گرفتم:x

نظر

• dowpal
                    عضو عادی
                    • آذر ۱۳۹۰
                    • ۷۸

؟؟؟؟؟؟

در اصل توسط mobin پست شده است مشاهده پست
                    پتروشيمي شيراز سهمي كه بزودي براي تعديل مثبت بسته خواهد شد
                    از کجا خبرداری ؟ و خبر چی بوده ؟

نظر

• shahmir
                      عضو فعال
                      • بهمن ۱۳۹۰
                      • ۳۶۸

جعفر جون

جد ضرر فولاد و رايان بره روي چند؟ ممنونم

نظر

• محمد حسن
                        عضو فعال
                        • فروردین ۱۳۹۰
                        • ۴۲۳

کم کم خبر توقف واردات شکر هم به گوش می رسد....
                        دوستان به خاطر نوسانهای ۵ الی ۱۰ درصدی، سهام قندی خود را مفت نفروشید تا از سودهای ۵۰ الی ۱۰۰ درصدی و حتی بیشتر جا نمونید. امروز و فردا بهترین فرصت برای کسانی که از مدتها قبل در خودروییها بودند پیش آمد و می آید تا خروج کرده و وارد سهام ارزآور مثل معدنی و سودآور مثل قندیها شوند

نماینده كارگران قند ورامین هشدار داد:
                        تبعات توقف واردات شكر خام متوجه كارگران تصفیه قند میشود

برای اطلاعات بیشتر در خصوص این خبر به تاپیک اخبار مراجعه کنید

نظر

• nik
                          عضو عادی
                          • مرداد ۱۳۹۰
                          • ۲۰۷

جعفرآقا سلام خسته نباشی
                          آقا معاملات امروز آس پ رو چطوردیدی
                          من خریدم ۴۱۳۳هست

نظر

• انزلیچی
                            عضو عادی
                            • آذر ۱۳۹۰
                            • ۵۵

سلام به همه ی دوستان عزیز و گرامی... خوشحالم از اینکه میبینم دوستان خوشحال هستند و از علم و راهنمایی های جناب پرریسک استفاده بهینه میکنند... دوستان خدا را شکر کنید که در این جمع با محبت هستید و از فرصتهای اقتصادی بدست آمده بهره می برید... دلم واسه خیلی ها که تو این وادی ها نیستند و دلخوش به اندک یارانه ای هستند میسوزه......... جناب پرریسک :بی شک این اول راه صعود دلار هست و پس از فتح قله ۳۰۰۰ تومان و تثبیت به سوی ۵۰۰۰ و ۶۰۰۰ تا شب عید حرکت خواهد کرد... حقیر در اون حد نیستم که به کسی پیشنهاد خرید بدم ... اما چیزی که میدونم بایستی دو دستی به سهام چسبید... غذایی ها ... قندیها... پتروشیمی ها و سهمهای ارز آور شگفتی ساز خواهند شد... ممنون:x

نظر

• حميد كيا
                              عضو عادی
                              • شهریور ۱۳۹۱
                              • ۳۵

سلام سيد جان
                              به لطف راهنمايي هاي شما از ضرر در آمدم و توسود رفتم سلامت باشي آقا ممنون
                              طبق پيشنهادتون سهام هاي زير رو دارم ولي مقاومتهاي پيش رويش را با حد ضرر هاي جديدشون را نميدونم اگه لطف كني بگي خيلي ممنون ميشم و دعات ميكنم:
                              فخوز (ديروز خريدم )
                              فولاد
                              وتوكا
                              ولساپا
                              غبشهر
                              غمارگ
                              كرمانشا

در ضمن دوستان آخر هفته اگه قسمت باشه ميرم حج تمتع براهمتون دعا ميكنم مخصوصا آقا سيد يا علي
                              [SIZE=۴]كار ساز كارما در كار ماست - فكر ما در كار ما آزار ماست[/SIZE]

نظر

• نیکا
                                ستاره‌دار (۲)
                                • آبان ۱۳۹۰
                                • ۲۱۵۸

سلام جناب پرریسک .من از مطالب وتوصیه های شما کمال استفاده رابرده وتشکرمینمایم لطفا چندسهم که بدون رشددلارویا کاهش ان باروند رشدروبرو میشوند و تابحال صعودی نبودند معرفی تا بررسی کرده ولازم باشد گزارشاتی تهیه نمایم .

نظر

در حال کار...