وقتی حسینی دیروز میگه با دقت خرید و فروش کنید و تاکید میکنه و جو روانی راه میندازه از این وضع بهتر انتظاری بیشتر نیست. !
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
کارشناسان تحقق بودجه پیش بینی شده در گزارش 6 ماهه شرکتهایی که صادرات گسترده دارند را در رونق بورس تهران موثر میداند و معتقدند: با افزایش قیمت دلار قیمت کالاها نیز با رشد مواجه شد که نقدینگی و سودآوری را در این شرکتها بالا برد که این امر انگیزه را برای سرمایهگذاری در شرکتهایی نظیر فولاد و پتروشیمی که دارای پایههای قویتر و صادرات بیشتر هستند افزایش داد و در نهایت به صعود شاخص بورس منتهی شده است.
پس به انتظار گزارش 6 ماهه خواهیم ماند.................
نظر
-
-
-
امیدوارم از فرصت خرید سفارس استفاده کرده باشید با دلار 3000تومانی هدف قیمتی 300تومانسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Postقشیرین تعدیلش مثبت است قطعاً اگر ندارد
با امور سهام قشرین ، تلفنی صحبت کردم ، گفتند تعدیلش مثبته
ولی به نظر من فعلا" قندیها تا تاییدیه افزایش قیمت شکر نیاد بالایی ندارند
البته فعلا"
جو جو سیمانیهاست
بچسبید سفارس رو
غول سیمانی که همه سیمانیها رو داره
سفارس به راحتی تا 200 میره
بگذارید سیمانیها باز شوند
منتظر می مانیم
من که امروز سنگین سفارس خریدمهیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...
نظر
-
دوستان گروه پر پانسل سیمانی تنها گروه پیش رو تا یکی دو ماه آینده است بهتره با مشورت وبهره گیری از کارشناسان از گروه های دیگه به سمت صف های سیمانی وانتظار برای عرضه ها کوچ کنیم علاوه بر مزیتصادرات با دلار 3000تومانی نسبت به بودجه 1226 تومانی نمادهای این گروه میتوان به افزایش قیمت سیمان در تمام تیپ ها با میانگین 27 درصد اشاره کرد این مهم سیمانیها رو یک گروه 100درصد پیشتاز وبدون ریسک میکنه من کارشناس نیستم اما با تحقیق بیشتر میتونید وارد بشید من توصیه ای به خرید ندارم اما امروز با خروج از غبشهر و غمارگ و چندین نماد دیگر وارد سفارس این غول پر پتانسیل شدم با هدف قیتی 300تومان.
با کمی بررسی در پرتفوی این شرکت وزیر مجموعه هاش و محاسبه ارزش آتی سهم میتونید به راحتی به ارزش هاش واقف بشید
جناب پرسیک نظر شما چیه استاد؟؟تو لیست خریدتون هست یا نه؟سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
نظر