چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • nik
    عضو عادی
    • Aug 2011
    • 207

جعفرآقاسلام
    من چهارشنبه جوگیرشدم یخورده وصنعت 1152خریدم
    حالا میخوام ببینم چقدراشتباه کردم
    ممنون

نظر

• alirezasa
      عضو فعال
      • Jun 2012
      • 508

جعفر عزیز سلام
      یه تعداد قنقش داشتم که رد کردم و اصفهان خریدم البته اولویتم قزوین بود که ندادن
      در ضمن قهکمت هم دارم که باهاش هستم .
      یکی میگفت قندیها تا بهمن خیلی رشد میکنن
      میخواستم نظرت رو بدونم
      ممنون میشم

نظر

• سعید پور احمدی
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1339

هر گاه در یک نماد سود کردم برای خریدم دلیل بسیار داشتم حتی اگر کسان بی شماری با من مخالف بودن، و هر گاه ضرر کردم بی دلیل بودم و احساس و دیگران تنها دلیل خریدم بود
        سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• سعید پور احمدی
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1339

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          اصفهان رشد خواهد کرد ولی ارزش خرید نداره ..رالی اصلی این سهم طی شده .کسی که 4000 میخره میخواد چند بفروشه 6000 یا 8000 خوب میشه 50 تا 100 درصد بازدهی .اونم در بزار بورسی که روی سهام بالی 2000 کلی حساس هست برا خریدش چه بسه به 4000...

بنده خرید قشیر 1200 رو ترجیه میدم اصفهان بشه 6000 شک نکیند قشیر میشه 3000..بازدهی قشیر 200 درصد در برابر 50 درصد اصفهان خیلی بهتره ..یا قزوین میشه 3000 یا همین نیشاربور میشه 3000..
          از نظر من اصفهان جای رشد بیشتری نداره داشته باشه هم قندی بهتری موجود هست ..در اخر این نظر منه ممکنه اشتباه باشه ..دوستان خود هر سهمی صلاح دیدن بخرن ..
          البته به نظرم درسته که شاید سرمایه گذار تازه کار به قیمت هم توجه کنه ولی در کل اینطور نیست و همه میدونن که ارزش ذاتی و قیمت به درامد مهمه نه قیمت محض و سوداوری است که روند قیمت رو تعیین میکنه.چون قندی ها افزایس سرمایه های چشمگیری خواهندداشت بنابراین سهامداران عمده دارن حمایت میکنن تا قیمت ها بالا بره یا حداقل مانع نمیشن که قیمت ها رشد کنه تا بتونن افزایش سرمایه رو اعمال کنن
          آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/10/04, 17:14.

نظر

• سعید پور احمدی
            عضو فعال
            • Sep 2011
            • 1339

در انتخاب قندی ها علاوه بر جذب چغندر و فاکتورهای بنیادی به مهمترین فاکتور یعنی ظرفیت خالی تولید توجه ویژه داشته باشد چرا که درسته که الانه رشدها وافت های قندی ها تقریبا گروهی است اما این راه در بستن وباز شدن ها برای تعدیلات از یکدیگر متمایز میشه وتفکیک.

به طور مثال قهکمت از این نظر برترین های گروهه چرا که علاوه بر قدرت جذب بالای چغندر و تصفه شکر از ظرفیت خالی مناسب هم برخورداره که به طور مثال قپیرا وقلرست وقصفها برخوردار نیستن یا همین قزوین رشد میکنه وباید هم بکنه چون علاوه بر امکان جذب چقندر بالا با ظرفیتی مندک نسبت به ظرفیت اسمی در حال تولیده.قثابت وقشرین مزیت بالایی در ظرفیت خالی دارند اما متاسفانه در جذب چغندر ناتوان هستن و شرایط اقلیمی خوب ومناسب مانند قلرست وقهگمت وقزوین و قپیرا ندارن.

من بخوام دو نماد در بین قندی ها برای سرمایه گذاری با چشم انداز میان مدت وبلندمدت انتخاب کنم قزوین وقهگمت رو انتخاب میکنم.

نظر

• سعید پور احمدی
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1339

جعفر جان این روزها میبینم که صادراتی ها رو شدیدا مناسب خرید میبینی اما به نظرت تحریم های جدیدی که تو راهه و اینکه اصلا کشتی به ایران برای صادرات نمیدهند و با توجه به اوج بحران در سوریه و عدم ثبت سفارش تولیدات ایران در این کشور و حتی سفارشات زمینی در کشورهای عراق وپاکستان وافغانستان و ترکیه بازهم این نمادها رو مناسب میبینی؟
              افزایش تحریم ها بر پتروشیمی ها آیا مشکل ساز نخواهدبود؟افزایش عوارض صادرات که دولت در پی افزایش تدریجی اون هست واخیرا برای سنگ آ
              هن دوباره شاهدش بودیم از نظرت چالش نیست؟محاسبه خوراک پتروشیمی ها آیا به زودی با نرخ دلار اتاق ارزی صورت نخواهد گرفت؟

نظر

• سعید پور احمدی
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 1339

جعفر جان امیدوارم نوشته های پشت سر هم من در اتاق شما موجب دلخوری نبوده باشه بنده مطالب و در یک دفتر مینویسم وبه علت مشغله کاری که دارم ودسترسی محدودم به اینترنت اونها رو در زمانی محدود به صورت یکجا قرار میدم بنابراین امیدوارم دلخورشی و بتونم کنار تو هر از چند گاهی جسارت کرده باشم وقلم بزنم.الته اگر با این موضوع مخالفی بگو تا ننویسم؟

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                  البته به نظرم درسته که شاید سرمایه گذار تازه کار به قیمت هم توجه کنه ولی در کل اینطور نیست و همه میدونن که ارزش ذاتی و قیمت به درامد مهمه نه قیمت محض و سوداوری است که روند قیمت رو تعیین میکنه.چون قندی ها افزایس سرمایه های چشمگیری خواهندداشت بنابراین سهامداران عمده دارن حمایت میکنن تا قیمت ها بالا بره یا حداقل مانع نمیشن که قیمت ها رشد کنه تا بتونن افزایش سرمایه رو اعمال کنن
                  بنده نظرم رو گفتم ..حالا تصمیم با دوستان ..

در قزوین هم خیلی ها گفتن فلان قندی سرتره بهمان قندی سرتره ..ولی دیدیم که قزوین چه کرد وچه می کنه ..

بازدهی رو بعد مدتی مقایسه خواهیم کرد ..لیست خرید قندی قشیر درصد رقزوین قشهد هگمتان مرودشت نیشابور قپیرا ....

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                    جعفر جان این روزها میبینم که صادراتی ها رو شدیدا مناسب خرید میبینی اما به نظرت تحریم های جدیدی که تو راهه و اینکه اصلا کشتی به ایران برای صادرات نمیدهند و با توجه به اوج بحران در سوریه و عدم ثبت سفارش تولیدات ایران در این کشور و حتی سفارشات زمینی در کشورهای عراق وپاکستان وافغانستان و ترکیه بازهم این نمادها رو مناسب میبینی؟
                    افزایش تحریم ها بر پتروشیمی ها آیا مشکل ساز نخواهدبود؟افزایش عوارض صادرات که دولت در پی افزایش تدریجی اون هست واخیرا برای سنگ آ
                    هن دوباره شاهدش بودیم از نظرت چالش نیست؟محاسبه خوراک پتروشیمی ها آیا به زودی با نرخ دلار اتاق ارزی صورت نخواهد گرفت؟
                    این روزها نگفتم ..دوستان دیر تشریف میارن ..شپتارو زیر 500 قبل مجمع وکرمانشاه هم رو 420 قبل مجمع..

الان هم در صدر همین ها هستن ..حد ضرر گفتیم دوست من ..حد ضر بزارید ...

در ضمن اگر بخواهم این همه اما واگر بیارم که در کل باید بورس رو ببوسم بزارم کنار وهیچ سهمی خرید فروش نکنم ..

سنک اهن خطر عوارض داره .شکر خطر واردات ونرخ مرجع داره ..روغن خطر افزایش نرخ مرجع داره ..خودرو خطر دلار 3000 داره ..سیمان خطر هدفمندی داره ..فولاد خطر کنترل قیمت وهدفمندی داره ..مس وروی خطر بازهار های جهانی افت ودلار داره ...اگر بخوام بدبین باشم هیچ سهیم رو نباید خرید ...

سبد تکشلی بدید حد ضرر بزارید در روند صعود سهامدار باشید ...پارسان 520 تومنی شده 700 تومن وکرمانشاه 420 تومنی شده 570 تومن هنوز دوستان در فکر چه چیزها هستن ..بازار داره سودشو میکنه هر کی بترسه سودی نمیبره..

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط alirezasa پست شده است View Post
                      جعفر عزیز سلام
                      یه تعداد قنقش داشتم که رد کردم و اصفهان خریدم البته اولویتم قزوین بود که ندادن
                      در ضمن قهکمت هم دارم که باهاش هستم .
                      یکی میگفت قندیها تا بهمن خیلی رشد میکنن
                      میخواستم نظرت رو بدونم
                      ممنون میشم
                      سلام

من کاری با یکی دوتا سه تا ندرام ..حد ضر گفتم حد ضرر رو بکشنن مطمئن باشید دلار 10 هزار تومان هم باشه در فروش تردید نخواهم کرد هر سهمی باشه ..برای بنده اصل اول حفظ سرمایه هست بعد سود کردن ...

در مورد اصفهان نظرم رو گفتم ..تکنیکالی رو 4040 مقاومت داره ..سهم رو معمولا بعد شکست مقاومت میخرن نه دقیق قبل مقاومت ..هنوز مقاومت نشکسته ..با شکست 4040 حد ضرر بره رو 4040...

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط nik پست شده است View Post
                        جعفرآقاسلام
                        من چهارشنبه جوگیرشدم یخورده وصنعت 1152خریدم
                        حالا میخوام ببینم چقدراشتباه کردم
                        ممنون
                        با سلام ..
                        زیر 118 نباید می اومد اونجا مقاومت قدری رو شکسته بود ..ولی خوب برگشت ..بالای 118 رفت حد ضرر بره رو 118 در ضمن قبل 112 برگرده روند سهم صعودی هست ..

در ضمن این همه سهم خوب ..وصنعت هم شد سهم ..فولاد واین همه سهام عالی هست ..همیشه سهمی رو بخرید که بهترین باشه ودر یک ساعت اول بازار بتونه صف خرید رو ببنده ..

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط honaramuz پست شده است View Post
                          جناب پر ريسك عزيز
                          نظرتون در مورد خريد مداران و وبيمه با هدف 2 ماهه چيست؟
                          با سپاس
                          مدران بالای 199 روند صعود میگره حد ضرر 199 هدف 240 ..حد ضرر 199 یعین دوتا کندل زیر 199 زد خروج ..

وبیمه هم روند فعلا نزولی هست بالای 117 بیاد شاید بشه به صعود امید داشت..ولی خوب این همه سهام خوب هست فعلا دور وبیمه نیست ..احتمال افت تا 100 هم هست ..

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
                            پر ریسک خان
                            روز پنجشنبه تان بخیر
                            بسم ا....
                            چند بار نظرم رو گفتم ..چند بار دیگر هم می گویم..

گروه ساختمان جای تعدیل ندارد فقط به خاطر نزدیکی مجمع وپی بریا زیر 4 وتقسیم سود 100 درصد انتظار دارم پی برای بگیرن وجای رشد 30 تا 50 درصد براشون می بینم ..ثباغ برا اینکه روند صعود باقی بمونه باید بالای 260 تومن برگرده ..

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                              سلام
                              سید جعفر اگه ایران خودرو پارسیانشو 400 بفروشه سود هر سهمش چقدر میشه ؟
                              سلام..

چند وقت قبل تحیلی گذاشتن دوستان فکر کنم بالی 100 بود ..ولی خوب سود غیرعملیاتی هست لحاظ کنید واوضاع هم فعلا خرابه ..هر چند اخر سر توافق می کنن ..

نظر

• ".احسان."
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2676

سلام به همگی دوستان
                                از نظرم بازار رشد خوبی را تجربه خواهد کرد. بازار به سهمهای پتروشیمی و معدنی و غذایی اقبال ویژه خواهد داشت.
                                دو سهم مد نظر دارم که می توانید برای خرید بررسی نمائید:
                                سهم پیاذر که زیر 400 خدمت شما عزیزان معرفی نمودم و به نظرم در بالای 500 هفته آینده بتوان از آن خرید کرد. بازار ارزش سهم را فهمیده و به جای قیمت سهم خواهد رسید که با مبالغ کم نشود صاحب 1% یک شرکت شد.

سهم دیگر پتروشیمی پردیس با سود 850 تومانی است که با افزایش قیمت دلار تا تعدیل 1200 برای امسال و 2000 تومان سال آینده امکان پذیر می باشد، در نتیجه قیمت سهم تا 8000 الی 9000 تومان امکان رشد قیمت دارد.
                                اما سوالی که مطرح است این است که پارسیان مانع از رشد سهم میشود که البته در مقابل تعداد سهامی که دارد ، فروش ناچیزی است . که در صورت عدم عرضه توسط این سرمایه گذاری رشد سهم با صف خرید سنگین شروع خواهد شد. بنابراین خرید با این پی بر ای وو این سهم پتروشیمی بسیار تعیین کننده سود است.
                                امدیورام با بررسی دقیق سهام دیگر همچون مارون و دیگر پتروشیمی ها رو مورد بررسی قرار دهید.
                                متشکرم
                                آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                                کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

در حال کار...
                                X