چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • nik
    عضو عادی
    • مرداد ۱۳۹۰
    • ۲۰۷

جعفرآقاسلام
    من چهارشنبه جوگیرشدم یخورده وصنعت ۱۱۵۲خریدم
    حالا میخوام ببینم چقدراشتباه کردم
    ممنون

نظر

• alirezasa
      عضو فعال
      • خرداد ۱۳۹۱
      • ۵۰۸

جعفر عزیز سلام
      یه تعداد قنقش داشتم که رد کردم و اصفهان خریدم البته اولویتم قزوین بود که ندادن
      در ضمن قهکمت هم دارم که باهاش هستم .
      یکی میگفت قندیها تا بهمن خیلی رشد میکنن
      میخواستم نظرت رو بدونم
      ممنون میشم

نظر

• سعید پور احمدی
        عضو فعال
        • شهریور ۱۳۹۰
        • ۱۳۳۹

هر گاه در یک نماد سود کردم برای خریدم دلیل بسیار داشتم حتی اگر کسان بی شماری با من مخالف بودن، و هر گاه ضرر کردم بی دلیل بودم و احساس و دیگران تنها دلیل خریدم بود
        سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• سعید پور احمدی
          عضو فعال
          • شهریور ۱۳۹۰
          • ۱۳۳۹

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
          اصفهان رشد خواهد کرد ولی ارزش خرید نداره ..رالی اصلی این سهم طی شده .کسی که ۴۰۰۰ میخره میخواد چند بفروشه ۶۰۰۰ یا ۸۰۰۰ خوب میشه ۵۰ تا ۱۰۰ درصد بازدهی .اونم در بزار بورسی که روی سهام بالی ۲۰۰۰ کلی حساس هست برا خریدش چه بسه به ۴۰۰۰...

بنده خرید قشیر ۱۲۰۰ رو ترجیه میدم اصفهان بشه ۶۰۰۰ شک نکیند قشیر میشه ۳۰۰۰..بازدهی قشیر ۲۰۰ درصد در برابر ۵۰ درصد اصفهان خیلی بهتره ..یا قزوین میشه ۳۰۰۰ یا همین نیشاربور میشه ۳۰۰۰..
          از نظر من اصفهان جای رشد بیشتری نداره داشته باشه هم قندی بهتری موجود هست ..در اخر این نظر منه ممکنه اشتباه باشه ..دوستان خود هر سهمی صلاح دیدن بخرن ..
          البته به نظرم درسته که شاید سرمایه گذار تازه کار به قیمت هم توجه کنه ولی در کل اینطور نیست و همه میدونن که ارزش ذاتی و قیمت به درامد مهمه نه قیمت محض و سوداوری است که روند قیمت رو تعیین میکنه.چون قندی ها افزایس سرمایه های چشمگیری خواهندداشت بنابراین سهامداران عمده دارن حمایت میکنن تا قیمت ها بالا بره یا حداقل مانع نمیشن که قیمت ها رشد کنه تا بتونن افزایش سرمایه رو اعمال کنن
          آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ ۱۳۹۱/۰۷/۱۳، ۱۷:۱۴.

نظر

• سعید پور احمدی
            عضو فعال
            • شهریور ۱۳۹۰
            • ۱۳۳۹

در انتخاب قندی ها علاوه بر جذب چغندر و فاکتورهای بنیادی به مهمترین فاکتور یعنی ظرفیت خالی تولید توجه ویژه داشته باشد چرا که درسته که الانه رشدها وافت های قندی ها تقریبا گروهی است اما این راه در بستن وباز شدن ها برای تعدیلات از یکدیگر متمایز میشه وتفکیک.

به طور مثال قهکمت از این نظر برترین های گروهه چرا که علاوه بر قدرت جذب بالای چغندر و تصفه شکر از ظرفیت خالی مناسب هم برخورداره که به طور مثال قپیرا وقلرست وقصفها برخوردار نیستن یا همین قزوین رشد میکنه وباید هم بکنه چون علاوه بر امکان جذب چقندر بالا با ظرفیتی مندک نسبت به ظرفیت اسمی در حال تولیده.قثابت وقشرین مزیت بالایی در ظرفیت خالی دارند اما متاسفانه در جذب چغندر ناتوان هستن و شرایط اقلیمی خوب ومناسب مانند قلرست وقهگمت وقزوین و قپیرا ندارن.

من بخوام دو نماد در بین قندی ها برای سرمایه گذاری با چشم انداز میان مدت وبلندمدت انتخاب کنم قزوین وقهگمت رو انتخاب میکنم.

نظر

• سعید پور احمدی
              عضو فعال
              • شهریور ۱۳۹۰
              • ۱۳۳۹

جعفر جان این روزها میبینم که صادراتی ها رو شدیدا مناسب خرید میبینی اما به نظرت تحریم های جدیدی که تو راهه و اینکه اصلا کشتی به ایران برای صادرات نمیدهند و با توجه به اوج بحران در سوریه و عدم ثبت سفارش تولیدات ایران در این کشور و حتی سفارشات زمینی در کشورهای عراق وپاکستان وافغانستان و ترکیه بازهم این نمادها رو مناسب میبینی؟
              افزایش تحریم ها بر پتروشیمی ها آیا مشکل ساز نخواهدبود؟افزایش عوارض صادرات که دولت در پی افزایش تدریجی اون هست واخیرا برای سنگ آ
              هن دوباره شاهدش بودیم از نظرت چالش نیست؟محاسبه خوراک پتروشیمی ها آیا به زودی با نرخ دلار اتاق ارزی صورت نخواهد گرفت؟

نظر

• سعید پور احمدی
                عضو فعال
                • شهریور ۱۳۹۰
                • ۱۳۳۹

جعفر جان امیدوارم نوشته های پشت سر هم من در اتاق شما موجب دلخوری نبوده باشه بنده مطالب و در یک دفتر مینویسم وبه علت مشغله کاری که دارم ودسترسی محدودم به اینترنت اونها رو در زمانی محدود به صورت یکجا قرار میدم بنابراین امیدوارم دلخورشی و بتونم کنار تو هر از چند گاهی جسارت کرده باشم وقلم بزنم.الته اگر با این موضوع مخالفی بگو تا ننویسم؟

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • بهمن ۱۳۹۰
                  • ۶۷۹۷

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است مشاهده پست
                  البته به نظرم درسته که شاید سرمایه گذار تازه کار به قیمت هم توجه کنه ولی در کل اینطور نیست و همه میدونن که ارزش ذاتی و قیمت به درامد مهمه نه قیمت محض و سوداوری است که روند قیمت رو تعیین میکنه.چون قندی ها افزایس سرمایه های چشمگیری خواهندداشت بنابراین سهامداران عمده دارن حمایت میکنن تا قیمت ها بالا بره یا حداقل مانع نمیشن که قیمت ها رشد کنه تا بتونن افزایش سرمایه رو اعمال کنن
                  بنده نظرم رو گفتم ..حالا تصمیم با دوستان ..

در قزوین هم خیلی ها گفتن فلان قندی سرتره بهمان قندی سرتره ..ولی دیدیم که قزوین چه کرد وچه می کنه ..

بازدهی رو بعد مدتی مقایسه خواهیم کرد ..لیست خرید قندی قشیر درصد رقزوین قشهد هگمتان مرودشت نیشابور قپیرا ....

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • بهمن ۱۳۹۰
                    • ۶۷۹۷

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است مشاهده پست
                    جعفر جان این روزها میبینم که صادراتی ها رو شدیدا مناسب خرید میبینی اما به نظرت تحریم های جدیدی که تو راهه و اینکه اصلا کشتی به ایران برای صادرات نمیدهند و با توجه به اوج بحران در سوریه و عدم ثبت سفارش تولیدات ایران در این کشور و حتی سفارشات زمینی در کشورهای عراق وپاکستان وافغانستان و ترکیه بازهم این نمادها رو مناسب میبینی؟
                    افزایش تحریم ها بر پتروشیمی ها آیا مشکل ساز نخواهدبود؟افزایش عوارض صادرات که دولت در پی افزایش تدریجی اون هست واخیرا برای سنگ آ
                    هن دوباره شاهدش بودیم از نظرت چالش نیست؟محاسبه خوراک پتروشیمی ها آیا به زودی با نرخ دلار اتاق ارزی صورت نخواهد گرفت؟
                    این روزها نگفتم ..دوستان دیر تشریف میارن ..شپتارو زیر ۵۰۰ قبل مجمع وکرمانشاه هم رو ۴۲۰ قبل مجمع..

الان هم در صدر همین ها هستن ..حد ضرر گفتیم دوست من ..حد ضر بزارید ...

در ضمن اگر بخواهم این همه اما واگر بیارم که در کل باید بورس رو ببوسم بزارم کنار وهیچ سهمی خرید فروش نکنم ..

سنک اهن خطر عوارض داره .شکر خطر واردات ونرخ مرجع داره ..روغن خطر افزایش نرخ مرجع داره ..خودرو خطر دلار ۳۰۰۰ داره ..سیمان خطر هدفمندی داره ..فولاد خطر کنترل قیمت وهدفمندی داره ..مس وروی خطر بازهار های جهانی افت ودلار داره ...اگر بخوام بدبین باشم هیچ سهیم رو نباید خرید ...

سبد تکشلی بدید حد ضرر بزارید در روند صعود سهامدار باشید ...پارسان ۵۲۰ تومنی شده ۷۰۰ تومن وکرمانشاه ۴۲۰ تومنی شده ۵۷۰ تومن هنوز دوستان در فکر چه چیزها هستن ..بازار داره سودشو میکنه هر کی بترسه سودی نمیبره..

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • بهمن ۱۳۹۰
                      • ۶۷۹۷

در اصل توسط alirezasa پست شده است مشاهده پست
                      جعفر عزیز سلام
                      یه تعداد قنقش داشتم که رد کردم و اصفهان خریدم البته اولویتم قزوین بود که ندادن
                      در ضمن قهکمت هم دارم که باهاش هستم .
                      یکی میگفت قندیها تا بهمن خیلی رشد میکنن
                      میخواستم نظرت رو بدونم
                      ممنون میشم
                      سلام

من کاری با یکی دوتا سه تا ندرام ..حد ضر گفتم حد ضرر رو بکشنن مطمئن باشید دلار ۱۰ هزار تومان هم باشه در فروش تردید نخواهم کرد هر سهمی باشه ..برای بنده اصل اول حفظ سرمایه هست بعد سود کردن ...

در مورد اصفهان نظرم رو گفتم ..تکنیکالی رو ۴۰۴۰ مقاومت داره ..سهم رو معمولا بعد شکست مقاومت میخرن نه دقیق قبل مقاومت ..هنوز مقاومت نشکسته ..با شکست ۴۰۴۰ حد ضرر بره رو ۴۰۴۰...

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • بهمن ۱۳۹۰
                        • ۶۷۹۷

در اصل توسط nik پست شده است مشاهده پست
                        جعفرآقاسلام
                        من چهارشنبه جوگیرشدم یخورده وصنعت ۱۱۵۲خریدم
                        حالا میخوام ببینم چقدراشتباه کردم
                        ممنون
                        با سلام ..
                        زیر ۱۱۸ نباید می اومد اونجا مقاومت قدری رو شکسته بود ..ولی خوب برگشت ..بالای ۱۱۸ رفت حد ضرر بره رو ۱۱۸ در ضمن قبل ۱۱۲ برگرده روند سهم صعودی هست ..

در ضمن این همه سهم خوب ..وصنعت هم شد سهم ..فولاد واین همه سهام عالی هست ..همیشه سهمی رو بخرید که بهترین باشه ودر یک ساعت اول بازار بتونه صف خرید رو ببنده ..

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • بهمن ۱۳۹۰
                          • ۶۷۹۷

در اصل توسط honaramuz پست شده است مشاهده پست
                          جناب پر ريسك عزيز
                          نظرتون در مورد خريد مداران و وبيمه با هدف ۲ ماهه چيست؟
                          با سپاس
                          مدران بالای ۱۹۹ روند صعود میگره حد ضرر ۱۹۹ هدف ۲۴۰ ..حد ضرر ۱۹۹ یعین دوتا کندل زیر ۱۹۹ زد خروج ..

وبیمه هم روند فعلا نزولی هست بالای ۱۱۷ بیاد شاید بشه به صعود امید داشت..ولی خوب این همه سهام خوب هست فعلا دور وبیمه نیست ..احتمال افت تا ۱۰۰ هم هست ..

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • بهمن ۱۳۹۰
                            • ۶۷۹۷

در اصل توسط صداقت۲ پست شده است مشاهده پست
                            پر ریسک خان
                            روز پنجشنبه تان بخیر
                            بسم ا....
                            چند بار نظرم رو گفتم ..چند بار دیگر هم می گویم..

گروه ساختمان جای تعدیل ندارد فقط به خاطر نزدیکی مجمع وپی بریا زیر ۴ وتقسیم سود ۱۰۰ درصد انتظار دارم پی برای بگیرن وجای رشد ۳۰ تا ۵۰ درصد براشون می بینم ..ثباغ برا اینکه روند صعود باقی بمونه باید بالای ۲۶۰ تومن برگرده ..

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • بهمن ۱۳۹۰
                              • ۶۷۹۷

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است مشاهده پست
                              سلام
                              سید جعفر اگه ایران خودرو پارسیانشو ۴۰۰ بفروشه سود هر سهمش چقدر میشه ؟
                              سلام..

چند وقت قبل تحیلی گذاشتن دوستان فکر کنم بالی ۱۰۰ بود ..ولی خوب سود غیرعملیاتی هست لحاظ کنید واوضاع هم فعلا خرابه ..هر چند اخر سر توافق می کنن ..

نظر

• ".احسان."
                                عضو فعال
                                • شهریور ۱۳۹۱
                                • ۲۶۷۶

سلام به همگی دوستان
                                از نظرم بازار رشد خوبی را تجربه خواهد کرد. بازار به سهمهای پتروشیمی و معدنی و غذایی اقبال ویژه خواهد داشت.
                                دو سهم مد نظر دارم که می توانید برای خرید بررسی نمائید:
                                سهم پیاذر که زیر ۴۰۰ خدمت شما عزیزان معرفی نمودم و به نظرم در بالای ۵۰۰ هفته آینده بتوان از آن خرید کرد. بازار ارزش سهم را فهمیده و به جای قیمت سهم خواهد رسید که با مبالغ کم نشود صاحب ۱% یک شرکت شد.

سهم دیگر پتروشیمی پردیس با سود ۸۵۰ تومانی است که با افزایش قیمت دلار تا تعدیل ۱۲۰۰ برای امسال و ۲۰۰۰ تومان سال آینده امکان پذیر می باشد، در نتیجه قیمت سهم تا ۸۰۰۰ الی ۹۰۰۰ تومان امکان رشد قیمت دارد.
                                اما سوالی که مطرح است این است که پارسیان مانع از رشد سهم میشود که البته در مقابل تعداد سهامی که دارد ، فروش ناچیزی است . که در صورت عدم عرضه توسط این سرمایه گذاری رشد سهم با صف خرید سنگین شروع خواهد شد. بنابراین خرید با این پی بر ای وو این سهم پتروشیمی بسیار تعیین کننده سود است.
                                امدیورام با بررسی دقیق سهام دیگر همچون مارون و دیگر پتروشیمی ها رو مورد بررسی قرار دهید.
                                متشکرم
                                آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                                کانال تلگرامی: STOCKMARKET۱۰۰@

نظر

در حال کار...