چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ebi1352
    عضو عادی
    • Mar 2012
    • 151

در اصل توسط زاپاتا پست شده است View Post
    هنر آموز عزیز، سلام

معمولا در زمانی که بورس در حال رشد نیست، بزرگان معتقدند که باید از میزان سرمایه گذاری کاست.

بنده هم توصیه می کنم که شما به خرید یک شتر بسنده کنی و شتران را بیخیال شوی.
    ﺁﺧﻪ ﻣﺜﻞ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﮔﻔﺘﻦ ﻧﻔﺮﯼ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﺎ ﺳﻬﻢ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﺑﺎ ﭘﻮﻝ ﺗﻮﺟﻴﺒﯽ ﺑﭽﻤﻮﻧﻢ ﻣﻴﺸﻪ ﺧﺮﻳﺪﺵ.ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻧﻤﻴﮑﺸﻦ ﺍﺯ ﻗﻴﻒ ﺭﺩﺵ ﻣﻴﮑﻨﻦ

نظر

• shahmir
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 368

جعفر آقا

افت فراور رو تا كجا ميبيني ؟ ممنونم

نظر

• alipour477
        عضو عادی
        • May 2012
        • 31

جناب پرریسک با سلام و تشکر از زحمات شما لطفا مقاومت وحمایتهای کروی فاسمین وفراوری را در صورت امکان مرقوم فرمایید با تشکر

نظر

• aniant
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 52

جناب پرریسک تو کفرا خبریه؟

نظر

• nirvana_00
            عضو عادی
            • Feb 2012
            • 172

در اصل توسط hamed6416 پست شده است View Post
            این هم شانس من
            تا وقتی دور،دور صعود قندیها بود تو این چند ماهه من قثابت داشتم که تکون نخورد
            بعد کردیمش قزوین..، شد این!
            خدایا شکرت که حداقل تنمون سالمه:(
            دوست عزیز چن روز آینده خبر تعدیل قزوین هم به بورس اعلام می شه اینو مدیر عامل قزوین آقای قراگوزلو گفتند نگران نباش

نظر

• ebi1352
              عضو عادی
              • Mar 2012
              • 151

در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Post
              دوست عزیز چن روز آینده خبر تعدیل قزوین هم به بورس اعلام می شه اینو مدیر عامل قزوین آقای قراگوزلو گفتند نگران نباش
              جدی میگی.کجا گفتن.تو رسانه یا سایت. خدا کنه.البته اگه خبرش رسمی بشه باید منتظر تغییر روندش باشیم

نظر

• homework
                عضو فعال
                • May 2012
                • 747

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                با سلام..

دوست من ذوب در 150 معرفی شد ودر زیر 130 بارها گفتیم میانگین بیارید پایین ..چند روزه دیگه میان میکن پرریسک ذوب رو در 240 انداخت به ما ..خدایا کرمت رو شکر..
                شراز در 370 معرفی شد وبعد در 400 که کجدد تا 370 افت کرد گفتیم میانگین بیارید پایین تا 480 رفت ..
                غمارگ هم در 260 معرفی شد با هدف اولیه 350 و600 ..حالا غمارگ رو باز بع چند روز میگن انداخت به ما ...بازم خدایا کرمت رو شکر ..

الان غمارگ داره مثبت میخوره با غبشهر بگم نخرید اینها بالا برن دوستان میگنی فلانی نزاشت بخریم..بگیم بخرید وحد ضرر بزارید دو روز دیگه ورق بگرده اینها هم مقداری رشد کردن وچند تا منفی بخورن میگین دیدید سهام خودش رو انداخت ..

باز هم خدایا شکرت ..من در چه افکاری هستم دوستان در چه افکاری...

مایی که بارها داد میزینم سهام رشد نکرده سعی کنید بخرید بارها بر وتوکا تاکید کردم بر فولاد وکلی سهام رشد نکرده ولی خوب چون سرعت رشد اینها کمی کند هست همه دنبال سهام سریع هستن مثل قنیدهاو...

در این گروهها هم بارها سعی کردم اونهایی رو معرفی کنم که کمترین رشد رو کردن وحداقل در صورت گیر افتادن ارزش نگهداری داشته دباشن ..ولی خوب باز دوستان در چه فکر هایی هستن ..

وای که با مرامت داری هممون رو دیوونه می کنی
                آقا سید ... واقعا یه دونه ای:x
                دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• honaramuz
                  عضو عادی
                  • Sep 2012
                  • 72

جناب پرريسك عزيز
                  اين وبيمه چرا اينجوريه؟از روز چهارشنبه هفته قبل تا حالا تقريبا هيچ معامله اي توي اين نماد انجام نميشه؟نظر شما در اين رابطه چيست؟
                  [B][CENTER][COLOR="#006400"][SIZE=4]انفاق[/SIZE] جهت نيل به عدالت اجتماعي و رضايت همگاني و خشنودي الهي[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• بابک خان
                    عضو عادی
                    • Apr 2011
                    • 246

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                    با سلام..

دوست من ذوب در 150 معرفی شد ودر زیر 130 بارها گفتیم میانگین بیارید پایین ..چند روزه دیگه میان میکن پرریسک ذوب رو در 240 انداخت به ما ..خدایا کرمت رو شکر..
                    شراز در 370 معرفی شد وبعد در 400 که کجدد تا 370 افت کرد گفتیم میانگین بیارید پایین تا 480 رفت ..
                    غمارگ هم در 260 معرفی شد با هدف اولیه 350 و600 ..حالا غمارگ رو باز بع چند روز میگن انداخت به ما ...بازم خدایا کرمت رو شکر ..

الان غمارگ داره مثبت میخوره با غبشهر بگم نخرید اینها بالا برن دوستان میگنی فلانی نزاشت بخریم..بگیم بخرید وحد ضرر بزارید دو روز دیگه ورق بگرده اینها هم مقداری رشد کردن وچند تا منفی بخورن میگین دیدید سهام خودش رو انداخت ..

باز هم خدایا شکرت ..من در چه افکاری هستم دوستان در چه افکاری...
                    مایی که بارها داد میزینم سهام رشد نکرده سعی کنید بخرید بارها بر وتوکا تاکید کردم بر فولاد وکلی سهام رشد نکرده ولی خوب چون سرعت رشد اینها کمی کند هست همه دنبال سهام سریع هستن مثل قنیدهاو...

در این گروهها هم بارها سعی کردم اونهایی رو معرفی کنم که کمترین رشد رو کردن وحداقل در صورت گیر افتادن ارزش نگهداری داشته دباشن ..ولی خوب باز دوستان در چه فکر هایی هستن ..
                    پرریسک عزیز ممنونم
                    من که به شخصه از مطالب شما خیلی استفاده میکنم وسعی میکنم ازتون یاد بگیرم کمتر مطلب میزنم و بیشتر خواننده هستم.با کمک شما تو 840 وارد قپیرا شدم و به تصمیم خودم ت 1260 خارج شدم و وارد قشهد شدم
                    یا ذوب رو تا 125میخریدم و هنوز دارم وفروشنده نیستم فرصت پیش بیاد اضاف میکنم
                    غمارک رو هم میانگین 270 دارم ولی از اونجاییکه از شما خوندم که اگر سهمی صف خریدش شکست و دوباره صف نشد 50% خارج بشید آیا الان فروش غمارک توجیه داره؟
                    درضمن تو کرماشا هم با کمک شما سود خوبی کردم
                    بهر حال میخوام اگر نطری دارید راهنمایی کنید بهر حال امیدوارم همه دوستان تو سود وضرر با هم باشیم
                    من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• keyvan1
                      کاربر فعال
                      • Sep 2012
                      • 168

در اصل توسط alipour477 پست شده است View Post
                      جناب پرریسک با سلام و تشکر از زحمات شما لطفا مقاومت وحمایتهای کروی فاسمین وفراوری را در صورت امکان مرقوم فرمایید با تشکر
                      جعفر جان ممنون میشم . سئوال من هم هست . من یکم سنگین رو کروی کار کردم . لطف کن حد ضرر و در صورت امکان آینده سهم
                      [B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
                      من خدایی دارم که همین نزدیکی است
                      در امتداد لحظه هایم
                      هر روز….![/COLOR][/B]

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1339

جعفر با توجه به تصویب افزایش قیمت خودرو و با در نظر گرفتن دلار وضعیت خودرویی ها رو چطور میبینی؟
                        سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• ".احسان."
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2676

خوشبختانه سهم پیاذر سود خوبی به سهامداران خریدار در قیمت 400 داد، و از این پیشنهاد بسیار خوشحالم. در این قیمتها بنا به ریسک خودتون هر کس می تواند بخرد ولی رشد خوبی را کرده است.
                          ترجیح می دهم در صف فروش سهمهای بنیادی قوی بخرم.
                          پتروشیمی و معدنی

پتروشیمی پردیس با این قیمت دلار سود بالای 1800 تومان خواهد ساخت؛ در نتیجه نگهداری این سهم در میان مدت سود بالای 30% خواهد رساند، همه در یک بازار متعادل و منطقی امکان پذیر است.

چند نکته در مورد پتروشیمی پردیس
                          با توجه به اینکه سال مالی شرکت 9/30 است، نگهداری تا دوماه و نیم دیگر برای اعلام سود بالای 1500 برای سال آینده مناسب است.
                          همچنین قرار است تا قبل از اسفند 40% افزایش سرمایه قطعا اتفاق بیافتند

سهم کروی (توسعه معادن روی) سهمی که در بلند مدت به همه سهامداران غیر از سود نرسانده، در کوتاه مدت هم نوسانهای بسیار بالای داشته در نتیجه باز با توجه به قیمت دلار نباید در این قیمتها اجازه داد تا در سبد جای نگیرد.

سهم کشرق، معاملات بالا، احتمال قطعی تعدیل سود، احتمال اعلام سود بالای 55 تومان

کروی و کشرق را فردا در صف فروش یا در منفی باید دریابیم.
                          پرسود باشید

آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                          کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20671

کشرق اگه میخواست فردا هم صف فروش باشه که امروز این همه نمیخریدن ........;) شاید هم صف فروش باشه ....ولی خریدار پشت سهم هست .......
                            ///

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                              ستاره دار (2)
                              • Jul 2012
                              • 1281

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                              سلام کیوان جان امروز برو یه آمار بگیر خبرش و به من هم بده افزایش قیمت اخیر رو دیروز صبح خورده
                              سلام. داداش سعید عزیز قیمت شکر 900 گرمی برای مصرف کننده در مغازه های تهران شده 2200 تومن. نیازه تا عکسشو بگیرم و بزارم؟
                              در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• MOSTAFA
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 989

خودرویی میخایید بخرید فقط ایران خودرو
                                خودم دارم نقدینگی باشه اضافه میکنم

نظر

در حال کار...
                                X