چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • best
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 294

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    دوست عزیز بنده کی حرف بدی در مورد قندیها زدم ..گفتم برگشت نزنن کمی اصلاح بیشتر میشه همین ..

در ضمن هنوز هم در صدر لیست خرید گروه قند قشیر هست بعد قشهد بعد قزوین وبعد بقیه ..لیست بنده هیچ تغییری نکرده ...

قبلا هم اشاره کردم غبشهر با این پی بریا واین قیمت رو بر گروه قند برتر می بینم ..البته اون زمان غبشهر 1000 بود وهنوز هم برتر می بینم ..

پرریسک جان با همین قیمت تفاله که شما لینکش رو گزاشتید شرکت های قندی توانایی تعدیلات 100 درصدی به تنهایی از همین محل را دارند
    قند اصفهان تفاله رو 200 دیده و الان 540 فکر میکنم بالای 100 درصد تعدیل داره
    قشهد 240 تومان فکر کنم دیده
    و از این محل تعدیلات خوبی دارند به همراه بقیه گروه
    خبر خوبی دادید
    تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد

نظر

• علی بابا
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 972

فولاد از لیدری بازار بورس رفت کنار ..امیدوارم به دوستان برنخوره ..

هدف اول 330 تا 340 بود که داره میرسه ..

الان سهام کرمانشاه فاسمین وتوکا ولسپا در صدر لیست خرید هستن ..
      سلام جناب پرریسک
      کرماشاه که قبلا خرید داشتیم. به هوای خوش این کرماشاه ، شراز را هم خریدیم. اینم سهم خوبیه و کفش 405 و منتظر بلوکه.
      فقط یادم است یکبار گفتید که از بین این دوتا شراز را ترجیح می دهید (البته شراز 400 بود و کرماشا570) . الان دوباره نظرتون روی کرماشاه است.
      ممنون اگر توضیح دهید تا درصدها را آپدیت کنیم.
      سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• کیان
        کاربر فعال
        • May 2012
        • 634

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
        بابک جان حرفت به صورت کلی متینه ودرسته ولی ارزش پول ملاک خوبی برای سنجش اقصاد یک کشور و اقتصاد مردم اون کشور نیست.ما الان از اوروپایی ها وآمریکایی ها خوشبخت تر و پولدارتریم میگی چرا؟من جوابشو میگم اگه بی منطق هست بگو وانتقاد کن.
        یه اروپایی وآمریکایی تمام اعضا خانوادش دارن سگ دو میزنن و از صبح تا شب کار مفید وکارهای طاقت فرسا میکنن و سر ماه 2800دلار میگیرن اونم همش میره واسه مالیات ماشین هاشون و پول بنزین و پول بیمه خانوادشون و ................تو ایران چی صبح تا شب گپ میزنیم و میریم مهمونی و تفریح و مرخصی و....سر کارم که بازده ما 1ساعت کار ژاپن و آلمان و....نیست اونوقت 400دلار میگیریم و تازه اونم ا نفر و بنزین یک سوم قیمت اونها میزنیم و ..........تازه خرج 5 نفرم داریم میدیم.زندگی ما الان خیلی هم بد نیست ولی باید خیلی بهتر هم باشه

طفلک خارجیها! باچه فلاکتی زندگی میکنن!
        علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• best
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 294

در بررسی اطلاعات مالی مشخص شد:
          اثرات افزایش نرخ شکر بر عملکرد"قشیر"
          شركت قصد خريد 20 هزار تن شكر خام را براي سال 91 دارد. شركت در فرآيند تبديل شكر خام به سفيد بودجه خود را حدود 19200 تن در نظر گرفته كه 20 هزار تن آن را مدت ها پيش وارد كرده است كه به نظر مي رسد نقطه قوتي براي شركت است كه قبل از شدت گرفتن تحريم ها دست به چنين وارداتي زده است.
          به گزارش بورس نیوز، قند شيروان که پس از مدت ها دوري از بازار سرمايه پس از پذيرش در فرابورس وارد بازار سهام شد، يكي از بزرگترين توليد كنندگان شكر در شرق كشور مي باشد و هم از نظر ميزان سرمايه و هم از نظر حجم توليد شكر در رتبه خوبي قرار دارد.
          روند سودآوري "قشير":

همانطور كه مشاهده مي شود روند سودآوري شركت به دليل رشد قيمت شكر با روند صعودي طي سال هاي اخير مواجه بوده است كه با توجه به افزايش نرخ شكر به سطح 1300 تومان پيش بيني مي شود اين روند كماكان ادامه داشته باشد.
          پيش بيني سود سال 91 قند شيروان:

قند شيروان سود هر سهم سال مالي منتهي به پايان اسفند 91 را رقم 957 ريال به ازاي هر سهم اعلام كرده است.
          لازم به ذكر است شركت هاي صنعت قند و شكر توليد و فروش فصلي دارند و معمولاً كارخانه در 3 الي 6 ماه از سال بيشتر فعال نيست. از همين رو گزارش هاي مياندوره اي ابتداي سال نمي تواند ملاك مناسبي براي تحليل شركت باشد.

فروش شركت:

نكات مهم شركت براي سال 91:
          تولید 29.400 تنشکر و فروش تنها 15.500 تنشکر می باشد و شرکت قصد دارد مابقي را به سال بعد منتقل كند همچنين شركت 2100 تن تفاله خشك توليدي را نيز به سال بعد منتقل خواهد كرد بدين ترتيب شركت داراي حجم بالاي ذخاير شكر و تفاله خشك مي باشد.
          نكته بسيار مهم اين است كه شركت مقدار فروش خود را تنها 15.500 تن لحاظ كرده است كه با روند توليد همخواني ندارد. يعني احتمالاً شركت در سال جديد نزديك به 28 هزار تن فروش شكر خواهد داشت كه مي تواند بودجه فروش شركت را از اين لحاظ به رشد بيشتري برساند.
          همانطور كه مشاهده مي شود شركت براي سال 91 قيمت فروش را با افزايش 1340 تومان در هر كيلو در نظر گرفته و از طرف ديگر ميزان فروش را پايين آورده است كه مقدار فروش با واقعيت هاي موجود تطابق دارد.

همانطور كه مشاهده مي شود شركت قصد خريد 20 هزار تن شكر خام را براي سال 91 دارد. همچنین "قشیر" در فرآيند تبديل شكر خام به سفيد بودجه خود را حدود 19200 تن در نظر گرفته و 20 هزار تن آن را مدت ها پيش وارد كرده و به نظر مي رسد نقطه قوتي براي شركت باشد كه قبل از شدت گرفتن تحريم ها دست به چنين وارداتي زده است.
          عمده سهام این شركت که در اختيار بنياد مستضعفان بود، طي عرضه بلوكي سهام مديريت آن به شركت سرمايه گذاري پانيد پارس از شركت هاي زير مجموعه بنياد مستضعفان واگذار شد.
          نتيجه گيري:
          شرکت در سه ماهه ابتدایی سال تولیدی نداشته است اما به نظر می رسد گزارش هاي 9 و 12 ماهه با تعديل همراه شوند. در صورتي كه شركت موفق شود شكر خود را با نرخ 1300 تومان به فروش برساند مي تواند سودي معادل 1900 ريال را محقق كند و هر افزايش 100 توماني در قيمت شكر سود اين شركت را نزديك به 95 تومان افزايش خواهد داد.
          قطعاً قيمت هاي فعلي و آتي سهم بايد با در نظر گرفتن تحقق حداقل سود و حداكثر آن باشد و نمي تواند قيمت هاي هیجاني را وقتي هنوز قيمت شكر مشخص نيست لمس كند.
          تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1134

در اصل توسط khodshokufaei پست شده است View Post
            پرریسک عزیز با سلام سوالی از محضرت دارم
            شما میگید حد ضرر غبشهر 1250 هست
            از طرفی جایی فرموده بودین نهایت حدضرر برای سهام 5.6% هستش؛
            سوال من اینه که
            ما باید خود این درصد رو روی سهم اعمال کنیم یا شما خودتون اعمال کرده اید و فقط نتیجه خالص رو به دوستان اعلام می کنید؟
            .2 این عدد با زمان تغییر هم می کنه؟
            باز هم ممنون از زحمات و مهرتون
            استاد جعفر ماشالله انقد تاپیک امروز شلوغ بود که اصلا سوال من وسطشون گم شد.
            لطف می کنی و جواب پرسشمو بنویسی.
            باور کن کلی سردرگم شده ام :-)
            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
            (نيچه)

نظر

• hanny
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 395

در اصل توسط hanny پست شده است View Post
              سلام جعفر جان
              خسته نباشيد
              خريد خاور براي فردا رو مناسب مي دونين ؟ ممنون ياحق
              Jafar jan i love you

نظر

• rasam
                ستاره دار(1)
                • May 2012
                • 481

با سلام..

دوست من ذوب در 150 معرفی شد ودر زیر 130 بارها گفتیم میانگین بیارید پایین ..چند روزه دیگه میان میکن پرریسک ذوب رو در 240 انداخت به ما ..خدایا کرمت رو شکر..
                شراز در 370 معرفی شد وبعد در 400 که کجدد تا 370 افت کرد گفتیم میانگین بیارید پایین تا 480 رفت ..
                غمارگ هم در 260 معرفی شد با هدف اولیه 350 و600 ..حالا غمارگ رو باز بع چند روز میگن انداخت به ما ...بازم خدایا کرمت رو شکر ..

الان غمارگ داره مثبت میخوره با غبشهر بگم نخرید اینها بالا برن دوستان میگنی فلانی نزاشت بخریم..بگیم بخرید وحد ضرر بزارید دو روز دیگه ورق بگرده اینها هم مقداری رشد کردن وچند تا منفی بخورن میگین دیدید سهام خودش رو انداخت ..

باز هم خدایا شکرت ..من در چه افکاری هستم دوستان در چه افکاری...

مایی که بارها داد میزینم سهام رشد نکرده سعی کنید بخرید بارها بر وتوکا تاکید کردم بر فولاد وکلی سهام رشد نکرده ولی خوب چون سرعت رشد اینها کمی کند هست همه دنبال سهام سریع هستن مثل قنیدهاو...

در این گروهها هم بارها سعی کردم اونهایی رو معرفی کنم که کمترین رشد رو کردن وحداقل در صورت گیر افتادن ارزش نگهداری داشته دباشن ..ولی خوب باز دوستان در چه فکر هایی هستن ..
                سلام
                خیلی گلی استاد گرامی>:d<مخلصیم

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط khodshokufaei پست شده است View Post
                  استاد جعفر ماشالله انقد تاپیک امروز شلوغ بود که اصلا سوال من وسطشون گم شد.
                  لطف می کنی و جواب پرسشمو بنویسی.
                  باور کن کلی سردرگم شده ام :-)
                  دو تا کندل زیر قیمت مورد نظر زد یعنی شکسته ..البته این روش منه ..امروز در اولین کندل غبشهر برگشت بالای 1250 ..به دومی نرسید ..

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط hanny پست شده است View Post
                    Jafar jan i love you
                    سلام..
                    خاور بالای 114 روند صعود داره ..مقاومت هم سقف قبلی 128 ..باید دید می تونه بشکنه .شکست با حد ضر 128 می تونید وارد بشید ..

نظر

• hamed6416
                      عضو عادی
                      • Sep 2012
                      • 42

این هم شانس من
                      تا وقتی دور،دور صعود قندیها بود تو این چند ماهه من قثابت داشتم که تکون نخورد
                      بعد کردیمش قزوین..، شد این!
                      خدایا شکرت که حداقل تنمون سالمه:(

نظر

• ebi1352
                        عضو عادی
                        • Mar 2012
                        • 151

ﺟﻌﻔﺮ ﺟﺎﻥ ﺭﺍﺟﺐ ﺑﻤﻮﺗﻮ و ﺩﻟﻴﻞ ﺻﻒ ﻓﺮﻭﺵ ﻣﻴﻠﻴﻮﻧﻴﺶ ﻫﻢ ﻣﻴﮕﯽ ﭼﺮﺍ ﻟﻄﻔﺎ

نظر

• صداقت2
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 704

پرریسک خان
                          ممنون می شوم با توجه به حجم بالای ثباغ در معاملات امروز - تکنیکال این سهم را یه نگاه خریدانه!!! بفرمایید.
                          امروز تعدادی اضافه کردم برای کاهش قیمت تمام شده!!!!!
                          آیا هنوز هم هدفش 350 تومان است؟
                          صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• honaramuz
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 72

جناب پر ريسك عزيز
                            نظر حضرتعالي در مورد خريد شتران چيست؟
                            با سپاس
                            [B][CENTER][COLOR="#006400"][SIZE=4]انفاق[/SIZE] جهت نيل به عدالت اجتماعي و رضايت همگاني و خشنودي الهي[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• زاپاتا
                              عضو عادی
                              • Jun 2012
                              • 229

در اصل توسط hamed6416 پست شده است View Post
                              این هم شانس من
                              تا وقتی دور،دور صعود قندیها بود تو این چند ماهه من قثابت داشتم که تکون نخورد
                              بعد کردیمش قزوین..، شد این!
                              خدایا شکرت که حداقل تنمون سالمه:(
                              حامد جون صبر داشته باش.

همینکه تونستی تو رالی شرکت کنی، یک پیروزیه.

ان شاءالله قزوین هم اوضاعش خوب می شه.
                              [COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]

نظر

• زاپاتا
                                عضو عادی
                                • Jun 2012
                                • 229

در اصل توسط honaramuz پست شده است View Post
                                جناب پر ريسك عزيز
                                نظر حضرتعالي در مورد خريد شتران چيست؟
                                با سپاس
                                هنر آموز عزیز، سلام

معمولا در زمانی که بورس در حال رشد نیست، بزرگان معتقدند که باید از میزان سرمایه گذاری کاست.

بنده هم توصیه می کنم که شما به خرید یک شتر بسنده کنی و شتران را بیخیال شوی.
                                [COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X