چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حسینی
    عضو عادی
    • Mar 2011
    • 137

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
    این افزایش قیمت قند وشکر نیاز به اعلام نداره من که دیروز گفتم راه برای فهمیدنش ساده بود و اون سوپر مارکت سر کوچه بود وبس.گاهی آلارم خیلی ساده ولی مهمه
    درفروشگاه سپه که معمولا قیمتهاش از بازار ارزانتر هست قیمت شکر900گرمی 1675تومن و قیمت قند400گرمی975تومن

نظر

• Aiming
      ستاره دار(18)
      • Jul 2012
      • 2641

دیدم واقعا بعضیا بی انصافی کردن در حق جعفر جان خواستم بگم پرریسک عزیز خیلی با معرفتی ما همه قدر وقتی رو که برا تحلیل ها میذاری میدونیم ازت سپاسگزاریم
      حالا یه بار دیگه درسهایی رو که از جعفر جان یاد گرفتم و نت برداشتم واسه دوستان میذارم که یه یاد آوری از نکات و زحماتت داشته باشیم.
      :x
      وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• Aiming
        ستاره دار(18)
        • Jul 2012
        • 2641

>:D<
        در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
        نکات آموزنده از استاد پرریسک

1.و.قتی سهمی صفش ریخت ودوباره صف خرید نشد در اون روز میتونید 50 درصد در مثبت خروج کرده ومنتظر باشید تا به حمایت برسه مجدد وارد بشید ..
        2. دوست من ما سبد داریم حد ضرر داریم درصد رو رعایت می کنیم هیجانی هم خرید فروش نمی کنیم
        3. به حرف احدی خرید فروش نکنید..
        4. ما همچنان تا وقتی سهام روند صعود دارن هستیم ..نه هیجانی هر سهمی رو خرید می کنیم نه هر سهمی رو فروش می کنیم
        وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• Aiming
          ستاره دار(18)
          • Jul 2012
          • 2641

5. صبر کنید ..نگران نباشید..نوسان ذات بازار هست ...
          6. خوب شما هم با روند دوست شوید....
          7. حد ضرر را حتما رعایت کنید....
          8. حد ضرر یعنی دو تا کندل زیر اون قیمت حد ضرر بزنه ..نه اینکه فرداش یه کندل زیر اون قیمت زد دوستان برن فرتی بفروشن ..
          9. بر احساسات خود غلبه کنید واز ترس یک عده سهامدار ترسو نهایت استفاده رو کنید که ضرر کردن حق خیلی هاست در این بازار سهام

نظر

• Aiming
            ستاره دار(18)
            • Jul 2012
            • 2641

10. سبد داشته و هر سهمی نخرید به وقتش ورود کنید
            11. طمع نکنید ...
            12. در ضمن سودهاتون رو از بورس خارج کنید ...
            13. در شرایط منفی سعی کنید سرمایتون در بورس بیشتر نکنید فقط ثابت نگه دارید ...
            14. سبد برا همین روزهاست ..سبد بورسی ..سکه ای ...مسکن ..اوراق...ارز...
            15. همیشه در روند صعودی سهم خرید کنید.......
            16. من همیشه ابتدا نگاهی کلی به صورتهای مالی شرکتها میندازم از لحاظ بنیادی تایید شد میریم تکنیکال سهم و چک میکنیم و تو روند صعودی خرید......

نظر

• اسیر بورس
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 79

سلام بر سید جعفر عزیز
              سید جان نظرت در مورد شتران چیه؟فکر میکنی چه محدوده قیمتی برا خرید مناسب باشه؟
              از زحمات بیدریغت هم ممنون از تحلیل ها و سهامهایی که معرفی میکنی ممنون مخصوصا که من غمارگ رو توی 270تومان به پیشنهاد شما خریدم البته باید بگم نصف اونو توی 376 تومان دادم رفت منتظر قیمت بالای 500 برای غمارگ هم میمانیم

نظر

• Alireza62
                عضو عادی
                • Sep 2012
                • 34

با تشكر فراوان از جناب پرريسك و mmis عزيز

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

شاراک بخريم.
                  چون
                  خبر فوري
                  شاراک امروز در بورس کالا ترکوند.
                  پروپيلن سنگين شاراک را امروز 4600تومان خريدند هفته پيش بود 4100تومان شاراک تو سه ماهه اول همين محصول را 23000تن فروخته متوسط 2640تومان تو بودجه اش 2500تومان بوده است.
                  اگه تو 6ماهه دوم سال 46000تن را همين قيمت بفروشه فقط از محل همين کالاش 77تومان تعديل مثبت ميدهد.
                  .................
                  امروز پرواتيلن سبک را فروخته است 4400تومان تو سه ماهه فروخته بود 2150تومان 3ماهه اول 14600تن فروخته است اگه تو 6ماهه دوم سال 30000تن بفروشه
                  56تومان هم از همين محل تعديل مثبت مي دهد.
                  ...................
                  يعني اين دو قلم کالا 133تومان تعديل ميزاره رو سود شاراک.اون 10محصول ديگه را خودتان بريد حساب کنيد
                  الله واکبر به اين پتروها
                  شاراک را دريابيم

نظر

• misha
                    عضو عادی
                    • Jul 2012
                    • 62

[quote=اسیر بورس;217282]سلام بر سید جعفر عزیز
                    سید جان نظرت در مورد شتران چیه؟فکر میکنی چه محدوده قیمتی برا خرید مناسب باشه؟
                    از زحمات بیدریغت هم ممنون از تحلیل ها و سهامهایی که معرفی میکنی ممنون مخصوصا که من غمارگ رو توی 270تومان به پیشنهاد شما خریدم البته باید بگم نصف اونو توی 376 تومان دادم رفت منتظر قیمت بالای 500 برای غمارگ هم میمانیم[/

quoteسلام پرريسك جان منتظر نظرت هستيم ميخوام اگه بشه بخرم شايد اينم صف فروش شد:d

نظر

• سعید پور احمدی
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1339

همیشه برای ورود به یک نماد در بازارهای بورس باید دلیل کافی و قانع کننده داشت وهیچ گاه صف خرید و خریدهای فلان کس و فلان شرکت نباید ملاک عمل باشد چرا که افراد وحقیقی ها وحقوقی های مختلف از هر خریدی هدف های گوناگونی را دنبال میکنند که شاید هرگز با هدف اصلی سرمایه گذارهای خرده پای بورس که همان کسب سودهای کوتاه مدت ومیان مدته منطبق نباشه.
                      وقتی دلیل کافی برای اینکه اتفاقاتی در آینده اتفاق میفتد که نشانهای آن این روزها خودنمایی میکند واین دلایل بر افق سود سازی نمادی که برای ورود انتخاب کردیم تاثییر مثبت دارد بنابراین برای خرید و ورود به نماد شک نکنیم وبا اعتماد به نفس حتی در صورت افت قیمت سهم صبور وشکیبا باشیم چون افت ها نیز میتواند دلایل غیر بنیادی مانند غفلت و ناآگاهی سهامداران یا نیاز به سرمایه برای هزینه در کاری ضرروری باشد.
                      اما در مقابل هرگز به نمادی که دلیلی برای افزایش سودسازی آن در آینده نداریم حتی به سفارش کارشناس و فرد مورد اعتمادمان ورود نکنیم.
                      سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1339

بین این سه گزینه تو قندی ها یعنی قشهد وقهگمت وقزوین نمیشه بگی کدوم بهترین هستن البته از دیگر قندی ها یه سر و گردن بالاترهستن چون ظرفیت خالی دارن وامکان جذب چغندربالا و صورت های مالی هم که بیناد خوبشون ترسیم میکنه اما تنها دلیلی که قشهد ومن خودم ترجیح ندادم بخرم اینه که سهم بازی سهامداری داره و معاملاتش رو جوری ارنج میکنن که سهم داره عقب میمونه هر چند ممکنه این سهامدار به زودی خالی کنه بره پی کارش ولی من اما و اگر و گذاشتم کنار ونقدا رفتم سراغ قهگمت و قزوین.
                        در مورد قشیر هم من اطلاعاتم زیاد نیست نیاز به بررسی بیشتر دارم شایدم از این سه سهم بهتر باشه ولی خوب باز این دو تا سهم قهگمت وقزوین با کلاس تر و خوش حرکت تر هستند

نظر

• سعید پور احمدی
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 1339

اون ور آب به وارن بافت مینازن و سرمایه گذاری ها و ایده اش ما هم سید جعفر و داریم وبهش افتخار میکنیم.

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                            با سلام..

سهم خوبیه زیر نظر هست کامل..تکنیکال زیبایی داره ..

در تایم هفتگی روند نزولی در ارس ای شکسته شده ..در معاملات چهارشنبه هم خوب بالا اومد که جو بازار به هم ریخت ...

فعلا کوتاه مدت حد ضرر 100 وبالای این رقم روند صعود دراه ..مقاومت بسیار قوی محدوده 110 تا115 هست رد کنه هدف 140 وبعد 180 براش می بینم ..در ضمن زیر 90 خیلی سخته ببینه مگر اینکه بازار شدیدا منفی بشه مجدد..یعنی سهمی با خطر ونهایت ضرر 10 درصد واز اونور بازدهی 40 و80 درصد ..ارزش خرید رو داره...باید ببینم بالای 100 دوام میاره واز پس این محدوده مقاومتی برمیاد ..به نظرم من این مقاومتها رو خواهد شکست وهدف 180 رو به نظر ببینه ...

...........

نظر

• تاران
                              عضو فعال
                              • Jan 2012
                              • 959

پرریسک جان
                              شاخص قندیها رو تحلیل مکینید؟
                              لیدری قشیر تو قندیها تا چه قیمتی هستش؟

نظر

• mm34
                                عضو عادی
                                • Sep 2012
                                • 54

جناب پرریسک ....با سلام و خسته نباشید خدمت شما ...با توجه به عدم عرضه صف خرید شکربن و پسهند و نیز روند رو به رشد رتکو که همگی از زیرمجموعه های وپترو هستند روند وپترو رو چطور میبینید و اگر رشدی براش متصور هستید ایا امکان داره کوتاه مدت از 100 عبور کنه؟ پیشاپیش از پاسختان تشکر میکنم.

نظر

در حال کار...
                                X