سید جان لطفا پوشه پیغام خصوصیتون رو خالی کنید
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط rad پست شده است View Postسلام دوستان
لیزینگ رایان سایپا 24 میلیون سهم معامله شده بنظر شما خریدن داره؟ پاسخ فوری فوری
سپاس
عبور از مقاومتهای فعلی را در حال حاضر ضعیف میبینم.
البته نظر و دیدگاه شخصی من هست .ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
سلام پریسک جان
باتوجه به این که قندی ها امروز روندی رو طی کردند که باید زودتر از اینها طی میکردند بنظرت در شرایط فعلی اولیت تو قندی هابا کدوم سهمه
ضمن اینکه من خودم امروز قزوین و قشیر برداشتم .یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postلیدر گروه غذایی غبشهر هست ...بارها گفتم بر خرید گروه قند وکل گروه غذایی برتری داره ..هر وقت غبشهر از 2000 رد شد بقیه می تونن بالا بیان ..غبشهر کم بیاره کل گروه رو پاین میکشه ..
در گروه پترو هم کرمانشاه لیدر گل گروه هست ..هر موقع کرمانشاه بالای 800 رفت میتونه بقیه گروه رشد وگرنه تا وقتی کرمانشاه زیر 800 هست بقیه توان رشد ندارن ..
در ضمن هر کی فکر می کنه ما سهم انداختیم الان در صف خرید میتونه خروج کنه تا بعدا مشکلی پیش نیاد ...حیف این همه سهام مفت که به قول بعض ها ما نداختیم بهشون ....واقعا حیف..
تعیین حد ضرر هم درس خوبیه که ازش یاد گرفتیم ...
اما یه نکته ای که همه دوستان باید بهش توجه کنن اینه که واقعا شرایط یک شبه تو بازار ما ،هر تحلیل تکنیکال و بنیادی رو میتونه کاملا رد کنه و تغییر بده !
رعایت حد ضرر بهترین استراتژیه که میتونه سرمایه گذار رو از گزند ضرر های سنگین نجات بده ... که در اکثر نماد ها جناب پرریسک با توجه به تحلیل تکنیکال بهش اشاره میکنه ...
امیدوارم همواره در کنار هم به سود های خوبی برسیم و از دانش هم استفاده کنیم ...
ارادتمندریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط hogo_wave پست شده است View Postحجم معاملات قندیا اگه بیشتر بشه بهترهما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
این افزایش قیمت قند وشکر نیاز به اعلام نداره من که دیروز گفتم راه برای فهمیدنش ساده بود و اون سوپر مارکت سر کوچه بود وبس.گاهی آلارم خیلی ساده ولی مهمهسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
جعفر جان شکربن 113 رو رد کنه هدف 220نظرت چیه؟وقت داری یه نگاه به نموداراش بندازی؟کی خرید داشته باشیم مطمئن هست؟سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
نظر