چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
ثازن مقاومت 110 رو رد کرد...حد ضرر 110...
مداران عالی بود امروز امیدوارم کرد....
ثنوسا طوفان کرد...
کابگن حجم منبا ارزوست...
وساخت در تلاش برا شروع روند صعود...
وبیمه منتظر یک رنج زیبا...
ثامان خاک تو سرش کنند چی فکر می کردیم چی شد...بالای 186 هنوز نیومده..
وملت قبل 53 کم اورد ....
کربن فردا بشکنه با حد ضرر 92 دوستان وارد بشن ...
نظر
-
در اصل توسط amir1355 پست شده است View Postسلام و دو صد درود
جعفر جان من يه كف دوبل تو ثامان مي بينم
تو هم مي بيني؟
يا من آلبالو گيلاس مي چينم؟
از اون لحاظ گفتم خاک تو سر این سهم که این همه مدت سهم بسته موند وبعد اون طور بد باز شد وبعد ثنوسا داره میشه 400 این هنوز به 200 نرسیده واقعا خاک تو سر این سهم ....
نظر
-
گروه ساختما پی برای بالای 7-8 وبعضا 10 -20 وپی برای بازار بالای 6-7 اونوقت وبیمه با پی برای 4 میاد شفاف سازی میزنه ....خدایا کرمت رو شکر ....تو بورس ایران چیزهای عجیب زیاد دارم می بینم ...هر وقت پی برای وبیمه شد 10 اونوقت بیا شفاف سازی بزن ...این سهم تا پی برای 7-8 هم جا داره .....
نظر
-
سلام جعفر جان
ثاباد هم روندش صعودی شده یا هنوز زوده ؟
نظر
-
-
در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Postخوب دوستان در زیر نمودار یک سهم در پیت رو می بنن در تایم هفتگی ...به نظرم یک کابگن دیگه از این سهم در بیاد ...البته امدروام....دوستان ببین می تونن کشف کنن کدوم سهمه....تایم هفتگی ..واگرایی مثبت..شکست روند نزولی وپول بک وحالا ادامه ماحرا....
جناب پرريسك خكاوه حد ضررش چنده؟
نظر
-
در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Postبا سلامم..
در گروه ساختمان ثنوسا اولین گزینه خرید بود البته قبل ثنوسا وبیمه بوده وهست ...
بعد وساخت ...در خریدها همیشه اول اونی که تکنیکال بهتر حامی بهتر وبنیادی بهتر داره رو انتخاب کنید...اینجا وبیمه وثنوسا سرتر بودن ....
وساخت حمایت 210 ومقاومت 228....فعلا نتونسته بشکنه ...ولی با صف خرید ثنوسا وونوین در جازدن وساخت جای تامل داره..دوستان یا در 210 وارد بشن یا بعد 228 ....
نظر
-
در اصل توسط امید1386 پست شده است View Postپرریسک جان من حق رایان دارم با وضعیت امروز به نظرتون بفروشم
و یکی از سهم های با روند نزولی که معرفی کردی را بخرم چطوره؟
انجام بدم یا نه؟
اگر درصدش بالاست مثال بالای 20 درصد می تویند اون مقدار اضافی رو بفروشید ....
در مورد رایان هم فکر کنم تا 360 اینا بیاد حقشم یه 10 درصد دیگه بیاد پایین ولی فوری برمی گرده سر جاش چون پی برای رایان اجازه این افت رو نمیده .....
ولی خوب ما این سهام رو برا دوستانی میگیم که نقد هستن یا در سهام دیگر در ضرر نیستن .....یا اگر هستن خیلی کم....
نظر
نظر