در اصل توسط پرریسک پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در مورد مشکل غمارگ وغبشهر وگزارشها ..بهترنی گزارشها رو دادن وکمترین ریسک رو دارن وپوشش بسیار عالی انتظار دارم برا سال بعد ..
هیچ سهمی نمیاد اول کار سود بالا اعلام کنه ولی غمارگ کرد ..سود اول سال قبل چند بود سود اول امسال چند برابر شده ..تولید بیش از ۸۰ درصد رشد داشته ..حالا این سود غیر عملیاتی بوده خیر..پی برای سهم بالاست خیر ..سهم مجمع رفته خیر ..سهم زمینش دود شده خیر ..برا غبشهر همینگونه
تا دو روز قبل فلامی هم می گفتن زیان داره دود میشه نابود میشه وقتی شد ۴۰۰ تومن بازار متوجه میشه فلامی چه سهمی بوده وتازه میشه نقل دهن تالارها ..در ضمن بیشترین واردات رو داره از خارج ..ولی شگفتی ساز خواهد شد ..گذشت زمان این رو ثابت می کنه ..
نظر
-
در اصل توسط برزیل پست شده است View Post4ماه دیگه بازارفکرمیکنه که آیاقیمت سهم درخورگزارش سه ماه سهم هست یانه تازه اون موقع اگه گزارشات مثبت بودسهم روبازاربالا میبره
قزوین زیر ۳۴۰ تومن فقط ۴۰ تومن سود گفته بود ..بنده به دید ۶ ماهه خریدم ولی در کمتر از دو ماه سهم بیش از ۳ برابر شد ..
گذشت زمان نشان خواهد داد بازی کی شروع میشه ..مهم اهداف بالایی هست که سهم داره وبنده هم به این اهداف بالا ایمان دارم ..
شما به اهداف بالای این سهم اعتقاد ندارید ..نظرتان محترم هست ..هر سهمی که اعتقاد دارید بخرید واین سهم رو نخرید ..
نظر
-
در اصل توسط برزیل پست شده است View Postشمااجازه نداشتیدمطلبی روکه من توی تاپیک غگل زده بودم کپی کنی ودوباره جواب بدی توی اون تاپیک جواب دادی
سهم خوب احتیاج به تبلیغ نداره غگلی که شماالان داریدتبلیغ میکنیدخیلی وقت پیش معرفی شده بودوبنظرم رشدش روکرده
بازارمعمولا نسبت به سهمهای باقیمت بالاکمی حساسه وسهامدارترجیح میده سهم ارزونتربخره واگه بخوادیه سهمی بااین قیمت بخره ترجیح میده اون سهم غذایی نباشه (اینومیتونی ازچنین نفربپرسی)چون آینده سهم خیلی مهمه
توی معاملات غگل چندسهم توسط حقیقی خریدمیشه؟ بیشترمعاملات دوطرفه وحقوقی به حقوقیه
... اگه سهم 200 تومنی توی 110 تومن معامله بشه و شما بدونی که با نگهداری سهم می تونی توی 250 بفروشی چیکار می کردی جز پایین آوردن پله ای قیمت...
...طرح مسئله آسونه...راه حل بده داداش گل...آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/12/17, 00:15.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postصبر می کنیم ..
قزوین زیر ۳۴۰ تومن فقط ۴۰ تومن سود گفته بود ..بنده به دید ۶ ماهه خریدم ولی در کمتر از دو ماه سهم بیش از ۳ برابر شد ..
گذشت زمان نشان خواهد داد بازی کی شروع میشه ..مهم اهداف بالایی هست که سهم داره وبنده هم به این اهداف بالا ایمان دارم ..
شما به اهداف بالای این سهم اعتقاد ندارید ..نظرتان محترم هست ..هر سهمی که اعتقاد دارید بخرید واین سهم رو نخرید ..
ما میخریم و اضافه میکنیم ..........و سهم ارزندست .........وکاری با بازار نداریم .......
بازار هنوز زوده بفهمه سرمایه 33 میلیاردی و فروش 1200 میلیاردی یعنی چی ......
من این شرکت رو جز 10 شرکت برتر بورس میدونم .......;) برای 91 هم یک تعدیل دیگه داره ....///
نظر
-
زمیاد ۲۸۰ بود تارگت ۱۶۰ دادم ..گفتن چه خبره ..با این سود پی برای ...میخوای خودرو بخری سهام خودت رو تبلیغ می کن واز این حرفها ..
زماید ۱۶۰ سهل است زیر ۷۰ رو هم دیدد...
یک فرد اماتور هم با دیدن گزارش گروه خودرو اینده کشور میفهمید اینها چه بلایی سرشون نازل خواهد شد یا همون صدرا ...
ولی خوب نمی داستم عده ای از دوستان سهامدار از امتورها هم اماتور هستن ودر منجلاب گروه خودرو صدرا گرفتار شدن ..
الان هم گزارش ها در کدال هست ومثل روز دارد میگوید وضع کدام شکرتها خوب هست وکدام خراب ..چرا عده ای دوست دارن خلاف روند حرکت کنن نمی دانم ..
حر کت کنن اصراری نیست گذشت زمان همه این دوستان رو غرق خواهد کرد ..تا بوده همین بوده ..سهام خوب باید بالا بره وسهام بد هم باید پایین بره ..
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postسلام بر پرریسک عزیز :
ما میخریم و اضافه میکنیم ..........و سهم ارزندست .........وکاری با بازار نداریم .......بازار هنوز زوده بفهمه سرمایه 33 میلیاردی و فروش 1200 میلیاردی یعنی چی ......
میثم جان خوبی داداش ..
یادش بخیر چند تا سهم رو با هم شکافتیم ..بازدهی بالای ۱۰۰ درصد دادن از پارسان بگیر تا کرمانشاه وشفارس ۲۵۰ تومنی که عده ای میگفتن سال قبل با سفته بازی رفته بود بالا عمرا بیاد بالا رو ۲۷۰ فروختن والان شفارس بالای ۴۰۰ ...
صبر می کنیم ..کل بازار پر است از سهام مزخرف درپیت وجالب هست بازار سهام با پی برای زیر ۳ رو وتازه سود سال بعد اخر سال منظورم هست رو با پی برای دو رو گرون می بینه ..بورس ایران رو بیاد در کتاب گینس نوشت با تحلیل گرهاش..
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postبرزیل عزیز، در خصوص غگل با شما موافقم. نظر مصطفی مصری پور هم مبنی بر نگهداری برای کسانیه که خریدن ولی برای خرید توصیه نمی کنه. واسه همین هم پرریسک غبشهر و غمارگ رو در اولویت قرار دادن... ضمنا در خصوص غبشهر نظرتون اینه که دوستان توی ضرر بفروشن چیکار کنن؟ صورت مسئله رو گفتی اما نگفتی چیکار کنیم که به اندازه 30 تا 40 درصد سود کنیم و ضرر اون سهام جبران بشه...
... اگه سهم 200 تومنی توی 110 تومن معامله بشه و شما بدونی که با نگهداری سهم می تونی توی 250 بفروشی چیکار می کردی جز پایین آوردن پله ای قیمت...
...طرح مسئله آسونه...راه حل بده داداش گل...
بضی سهام فقط بیاد سهامدرای کرد چون خیلی کم معامله میشن مثل غگل مثل زمگسا قبل افزایش سرمایه مثل فسپا...اینها شناور کم دارن ولی سودی میدن که کل بازار نمیده چون بنیادی قوی دارن..
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postبرزیل عزیز، در خصوص غگل با شما موافقم. نظر مصطفی مصری پور هم مبنی بر نگهداری برای کسانیه که خریدن ولی برای خرید توصیه نمی کنه. واسه همین هم پرریسک غبشهر و غمارگ رو در اولویت قرار دادن... ضمنا در خصوص غبشهر نظرتون اینه که دوستان توی ضرر بفروشن چیکار کنن؟ صورت مسئله رو گفتی اما نگفتی چیکار کنیم که به اندازه 30 تا 40 درصد سود کنیم و ضرر اون سهام جبران بشه...
...طرح مسئله آسونه...راه حل بده داداش گل...
اماچه کنیم تااین ضررجبران بشه کارسختیه من کلا به هیچکس پیشنهادسهمی رونمیدم چون ممکنه ضررکنه ومدیونش بشم
نظر
-
در اصل توسط rasaunited پست شده است View Postسلام سید جان نظرت روی ولصنم چیه؟
به نظرت فرصت خروج داد خارج شیم؟؟
البته مقدارش کمه و خرید روی 205 هستش.
بازم ممنون از زحماتت[FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT][COLOR="#0000CD"][B][FONT=Arial][FONT=Arial Black]گر زمین و زمان به هم دوزی ........... ندهندت اضافه بر روزی[/FONT][/FONT][/B][/COLOR];)
نظر
-
در اصل توسط امیر علی پست شده است View Postسلام جناب پرریسک
بهترین زمان ممکن برای پایین آوردن میانگین غمارگ و غبشهر کی هست؟
شفارس رو هم هنوز مثبتید؟
با تشکردر اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلام..
در مورد بهترنی زمان خرید ..خرید در روند صعود بهترین زمان هست ..اگر شما میخواهید در روند صعود بخدری صبر کنید ولی اونوقت شاید مجبور بشید بالا بخرید 20 درصد بالاتر ..مثال قزوین تا 270 اومد ولی در 340 روند صعود گرفت 20 درصد بالاتر ...
ولی اگر در روند نزولی دبا توجه به ارزش بالای این دوتا قصد خرید دارید گفتم این قیمتها بهترنی قیمت برا خرید هستن چون پی برای اینها الان زیر 3 وبعضا 2 هست ..سهام از این مفت تر در بازار نیست ..
شفارس هم بالای 150 انباشته داره وبرا امسال بالیا 120 انتظار سود دارم هدف هم گفته شده بالیا 600 هست ...کل بازار گیج میزنه اینهاد بالا نیان سهامی دیگری رشد نمی کنه ..
نوسان 10-20 درصد اسمش رشد نیست ...وقتی میگیم رشد بالی 50 درصد منظور هست ..
بنده صادقانه همه چی رو گفتم ..حتی برا همین دو سهام برا دوستان کوتاه مدت حد ضرر گذاشتیم ..حتی گفتیم غمارگ زیر ۳۹۸ بیاد تا زیر ۳۵۰ میره ..تمام تحلیل ها درست بوده ..ولی اینها دلیل نتمیشه بنده از تارگت گفته شده عقب بنشینم چون دلیل خاصی نمی بینم ..غمارگ بالای ۷۰۰ وغبشهر بالای ۲۰۰۰ ارزش دارن ..این نظر منه ..
حالا دوستان کم صبر میتونن صبر کنن در روند صعود خبر می کنم وارد بشن ..
مثل گروه قند در زمان روند صعود گفتیم دوستان خریدن با ما وبعد وقتی روند نزول شد گفتیم خروج کرد والان چند ماهه قندیها گیج می زنن وعد ه ای در این گروه فقط وقت تلف کردن ..بازدهی بازار کجا ودر جازدن این چند ماه قندیها کجا ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلام..
میثم جان خوبی داداش ..
یادش بخیر چند تا سهم رو با هم شکافتیم ..بازدهی بالای ۱۰۰ درصد دادن از پارسان بگیر تا کرمانشاه وشفارس ۲۵۰ تومنی که عده ای میگفتن سال قبل با سفته بازی رفته بود بالا عمرا بیاد بالا رو ۲۷۰ فروختن والان شفارس بالای ۴۰۰ ...
صبر می کنیم ..کل بازار پر است از سهام مزخرف درپیت وجالب هست بازار سهام با پی برای زیر ۳ رو وتازه سود سال بعد اخر سال منظورم هست رو با پی برای دو رو گرون می بینه ..بورس ایران رو بیاد در کتاب گینس نوشت با تحلیل گرهاش..
شما خیلی سهام دیگه معرفی کردید که خیلی بیشتر از بازار رشد کردن ......
ما یه زمانی سر واتی این درگیری ها رو داشتیم ......در تاپیک واتی هست ...و من خیلی خیلی تعصب داشتم روی اون .... فک کنم رو سفید در بیام از واتی که گفتم 100 درصد رشد میکنه ........;)
حالا نوبت غبشهره .........همیشه یه سهمی باید باشه تا ما کل کل کنیم ..........:d
من اگه این سهم در یک بازه ی یک ساله حداقل 100 درصد نداد از این قیمت (با سود مجمع) ....یک کلمه در هیچ یک از تاپیک های بورسی نمینویسم دیگه .........و اگه پایانی برای تحلیل سهام باشه با این سهم باشه .......;)///
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاین هم در مورد زمان خرید این دو سهم ...
بنده صادقانه همه چی رو گفتم ..حتی برا همین دو سهام برا دوستان کوتاه مدت حد ضرر گذاشتیم ..حتی گفتیم غمارگ زیر ۳۹۸ بیاد تا زیر ۳۵۰ میره ..تمام تحلیل ها درست بوده ..ولی اینها دلیل نتمیشه بنده از تارگت گفته شده عقب بنشینم چون دلیل خاصی نمی بینم ..غمارگ بالای ۷۰۰ وغبشهر بالای ۲۰۰۰ ارزش دارن ..این نظر منه ..
حالا دوستان کم صبر میتونن صبر کنن در روند صعود خبر می کنم وارد بشن ..
مثل گروه قند در زمان روند صعود گفتیم دوستان خریدن با ما وبعد وقتی روند نزول شد گفتیم خروج کرد والان چند ماهه قندیها گیج می زنن وعد ه ای در این گروه فقط وقت تلف کردن ..بازدهی بازار کجا ودر جازدن این چند ماه قندیها کجا ..
به نظرت تا اردیبهشت سال دیگه غبشهر میرسه به هدفش؟!
چون من تا اردیبهشت سال دیگه مشکلی ندارم!ولی اون موقع هرچند باشه مجبورم بفروشم چون پول رو لازم دارم...تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط محمدرضا مرادی پست شده است View Postسید جان خدا خیرت بده،یه سوال دارم!
به نظرت تا اردیبهشت سال دیگه غبشهر میرسه به هدفش؟!
چون من تا اردیبهشت سال دیگه مشکلی ندارم!ولی اون موقع هرچند باشه مجبورم بفروشم چون پول رو لازم دارم...
بنده نوستراموس نیستم وپیشگو هم نیستم ولی خوب تنها چیزی که در این چند سال بورس یاد گرفتم این هست که سهام خوب مجبور هست بالا بره چاره ای نداره ..از اسمون سنگ هم بباره باید بالابره ومیره .آخرین ویرایش توسط پرریسک؛ 2012/12/17, 00:30.
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمخلصتیم و دوست داریم .....
شما خیلی سهام دیگه معرفی کردید که خیلی بیشتر از بازار رشد کردن ......
ما یه زمانی سر واتی این درگیری ها رو داشتیم ......در تاپیک واتی هست ...و من خیلی خیلی تعصب داشتم روی اون .... فک کنم رو سفید در بیام از واتی که گفتم 100 درصد رشد میکنه ........;)
حالا نوبت غبشهره .........همیشه یه سهمی باید باشه تا ما کل کل کنیم ..........:d
من اگه این سهم در یک بازه ی یک ساله حداقل 100 درصد نداد از این قیمت ....یک کلمه در هیچ یک از تاپیک های بورسی نمینویسم دیگه .........و اگه پایانی برای تحلیل سهام باشه با این سهم باشه .......;)
یادمه در فولاد فقط یک حقوقی در قیمت زیر ۲۵۰ میخرید در تاپیک فولاد هم گفتم واقعا خوش به حالش داد مفت میخرد پول دارد فقط میخرید اونم میلیونی ..تازه بالای ۴۳۰ بازار برا این سهم صف بسته ..
منتظر می مانیم ..در بورس ایران برد با انهایی اول بر بنیادی تکیه می کنند بعد تکنیکال ...
نظر
نظر