جناب پرريسك شما واقعا بي نظير هستد =;
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
دوستان شنیده شده کرماشا تو شش ماهه 95تومن ساخته که این خبر به بیرون درز کرده که ملت تو صف وایسادن....
از طرفی کرماشا با دلار 1400تومن تا 2500تونسته 95 بسازه و همچنین قیمت اوره داخلی هم دیگه بالا رفته و انتظاز
دلار 6000تومنی ملت دارن.... پس کرماشا بدبینانه 1000تومن....(صادرات عراق، تحریم خطوط کشتیرانی و بیمه ها
نمیتونه تاثیری روش بذاره، افزایش نرخ خوراکش به نرخ دلار مبادله ای هم چون مصرفش گازه تقریبا روش بی تاثیره
تنها نکته منفیش سیاست تقسیم سودش که 10تومن بود که اینم قابل تغییره با این تعدیلات....)بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
دوستان یه کمک فکری می دن؟ من قپیرا 840 تومنی رو تا الان نگه داشتم. خسته م کردن. هر پیشنهادی دارین عنایت می کنین بزارین؟ فروش، تعویض و ...در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
-
در اصل توسط bashash پست شده است View Postجناب پرريسك شما واقعا بي نظير هستد =((
ناراحت نباش ..در حوزه بورس هم ان قدر سهام مفت هنوز وجود داره ...بورس تنها جای هست که با هر سر مایه ای می توان در صورت کمی زرنگ بودن ودندان طمع رو کشیدن سبد تشکیل دارن حد ضرر گذاشتن سود خوبی کرد...
همچنان سدرو مفت هست تا زیر 500 بفخرید ...بموتو که مفته مفته ..وکلی سهام که به مرو معرفی میشه فعلا با همین ها برید حالشو ببرید ..غبشهر 1000 تومنی الان بالای 1500 صف خرید شده ..
شلعابی که رو 370 اونقدر داد زدیم دیدیم کسی صدامون رو نمیشونده دیگه گفتم بزار هری کی خرید خرید نخریدم دیگه ما گفتین ها رو گفتیم ..الان رو 430 فقط حجم مبنا میدن تازه این اول کاره ..شفارس 250 تومنی ..کلی سهام دیگر ..
نگران نباشید با یاری هم از این شرایط هم سربلند بیرون میاییم با توکل بر خدا...
نظر
-
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postدوستان یه کمک فکری می دن؟ من قپیرا 840 تومنی رو تا الان نگه داشتم. خسته م کردن. هر پیشنهادی دارین عنایت می کنین بزارین؟ فروش، تعویض و ...
به نظر میاد الان توی ضرر نیستی پس به نظر من تعویض کن تا روند خوبی پیدا کنه بعد مجدد وارد شو
من چندتا از سهامهای پیشنهادی چند صفحه اخیر رو برات میذارم تصمیم با خودت
از گروه روی اگر قصد خرید دارید فاسمین با حد ضرر 610... اهداف 800
کچینی که صف شد.. اما امروز معرفی شد اگه راه بده حدضرر 310...هدف 400
بموتو با حد ضرر 320 ....اهداف بموتو 360...... بالای 450 (این یکی رو باید صبر داشته باشی)
شفارس حد ضرر 310 .... بالای 320 همچنان در روند صعود هست
همچنان سدرو مفت هست تا زیر 500 بفخرید ...بموتو که مفته مفته ..وکلی سهام که به مرو معرفی میشه فعلا با همین ها برید حالشو ببرید
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postدوستان یه کمک فکری می دن؟ من قپیرا 840 تومنی رو تا الان نگه داشتم. خسته م کردن. هر پیشنهادی دارین عنایت می کنین بزارین؟ فروش، تعویض و ...
نظر
-
باور نکردنی از کرماشا
گفته شده پتروشیمی کرمانشاه که در تولید اوره و آمونیاک فعالیت دارد، در 6 ماهه اول سالجاری بیش از 950 ریال سود خالص به ازای هر سهم ساخته است این در حالیست که آخرین پیش بینی درآمد این سهم برای کل سال 899 ریال بوده است. کرماشا بخش اعظمی از اوره و آمونیاک تولیدی خود را روانه کشور عراق می نماید و توانسته بخشی از بازار پتروشیمی عراق را قبضه کند. لذا به علت نزدیکی به عراق دارای مزیتهایی است که برائت از تحریمهای بین المللی ،هزینه حمل کمتر، ارزانتر بودن اوره و آمونیاک ایران، کیفیت بالای محصولات شیمیایی ایرانی و ... از آن جمله است. بنابر این کرماشا برخلاف شرکتهای مشابه، از مشکلات و معضلات حمل دریایی محصولات و بیمه های بین المللی در امان است و اثرات منفی تحریمها بر پیکر پتروشیمی کرمانشاه، سبک تر است. جزییات بیشتر را در بخش نمای نزدیک بخوانید.
نظر
-
فخوز بالای 1970 حد ضرر 1970 هدف 2400...
کرمانشاه با حد ضر 632.1.. اهداف کرمانشاه 700...800
نظر
-
در اصل توسط mane1659 پست شده است View Postپرریسک جان چر اینقدر عرضه روی سدور هست از لحاظ تکنیکی مقاومتی شکسته /؟
در واقع سهم 800 تومنی دارن 500 میدن ..در غبشهر هم رو 1000 خیلی ها فروختن فکر کردن اخر رالی هست الان رو 1600 تو صف نشستن ..
دوست من بارها گفتم از اشتباه بازار استفاده کنید ..تنها سیمانی که میخریم درود هست ودر صدر گروه سیمان ودر صدر بازار ...
نظر
نظر