چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bashash
    كاربر فعال
    • Sep 2012
    • 580

جناب پرريسك شما واقعا بي نظير هستد =;
    آخرین ویرایش توسط bashash؛ 2012/10/16, 10:32.
    .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• جواد مهرابی
      عضو فعال
      • May 2012
      • 543

دوستان شنیده شده کرماشا تو شش ماهه 95تومن ساخته که این خبر به بیرون درز کرده که ملت تو صف وایسادن....

از طرفی کرماشا با دلار 1400تومن تا 2500تونسته 95 بسازه و همچنین قیمت اوره داخلی هم دیگه بالا رفته و انتظاز

دلار 6000تومنی ملت دارن.... پس کرماشا بدبینانه 1000تومن....(صادرات عراق، تحریم خطوط کشتیرانی و بیمه ها

نمیتونه تاثیری روش بذاره، افزایش نرخ خوراکش به نرخ دلار مبادله ای هم چون مصرفش گازه تقریبا روش بی تاثیره

تنها نکته منفیش سیاست تقسیم سودش که 10تومن بود که اینم قابل تغییره با این تعدیلات....)
      بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
        ستاره دار (2)
        • Jul 2012
        • 1281

دوستان یه کمک فکری می دن؟ من قپیرا 840 تومنی رو تا الان نگه داشتم. خسته م کردن. هر پیشنهادی دارین عنایت می کنین بزارین؟ فروش، تعویض و ...
        در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• جواد مهرابی
          عضو فعال
          • May 2012
          • 543

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
          دوستان یه کمک فکری می دن؟ من قپیرا 840 تومنی رو تا الان نگه داشتم. خسته م کردن. هر پیشنهادی دارین عنایت می کنین بزارین؟ فروش، تعویض و ...
          من بودم با فباهنر تعویض میکردم......
          بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
            جناب پرريسك شما واقعا بي نظير هستد =((
            دوست من چرا قلبت شکسته ...درسته اوضاع خرباه ..درسته منم از ناراحتی مردم کشورم ناراحتم ..ولی دوست من برا رسیدن به اینده ای روشن باید کمی سختی کشید ..غیر از دلار بالای 3000 تومن هیچ چیز چشم وگوش این مردم رو باز نمی کرد ....

ناراحت نباش ..در حوزه بورس هم ان قدر سهام مفت هنوز وجود داره ...بورس تنها جای هست که با هر سر مایه ای می توان در صورت کمی زرنگ بودن ودندان طمع رو کشیدن سبد تشکیل دارن حد ضرر گذاشتن سود خوبی کرد...

همچنان سدرو مفت هست تا زیر 500 بفخرید ...بموتو که مفته مفته ..وکلی سهام که به مرو معرفی میشه فعلا با همین ها برید حالشو ببرید ..غبشهر 1000 تومنی الان بالای 1500 صف خرید شده ..

شلعابی که رو 370 اونقدر داد زدیم دیدیم کسی صدامون رو نمیشونده دیگه گفتم بزار هری کی خرید خرید نخریدم دیگه ما گفتین ها رو گفتیم ..الان رو 430 فقط حجم مبنا میدن تازه این اول کاره ..شفارس 250 تومنی ..کلی سهام دیگر ..

نگران نباشید با یاری هم از این شرایط هم سربلند بیرون میاییم با توکل بر خدا...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
              ستاره دار (2)
              • Jul 2012
              • 1281

داداش پر ریسک نظر شما در اینباره چیه؟
              در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• شطرنج باز
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 169

سلام آقای پر ریسک خسته نباشید خدا قوت
                ممکنه نظرتون رو در مورد شپارس بفرمایید ممنون
                سعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش

نظر

• bours
                  عضو عادی
                  • Jun 2011
                  • 259

سلام دوست خوبم
                  به نظر میاد الان توی ضرر نیستی پس به نظر من تعویض کن تا روند خوبی پیدا کنه بعد مجدد وارد شو

من چندتا از سهامهای پیشنهادی چند صفحه اخیر رو برات میذارم تصمیم با خودت

از گروه روی اگر قصد خرید دارید فاسمین با حد ضرر 610... اهداف 800

کچینی که صف شد.. اما امروز معرفی شد اگه راه بده حدضرر 310...هدف 400

بموتو با حد ضرر 320 ....اهداف بموتو 360...... بالای 450 (این یکی رو باید صبر داشته باشی)

شفارس حد ضرر 310 .... بالای 320 همچنان در روند صعود هست

همچنان سدرو مفت هست تا زیر 500 بفخرید ...بموتو که مفته مفته ..وکلی سهام که به مرو معرفی میشه فعلا با همین ها برید حالشو ببرید

نظر

• bours
                    عضو عادی
                    • Jun 2011
                    • 259

بازگشايي نمادهاي معاملاتي سقاين، سمازن، ساروم، سدشت، سکرد

نظر

• mane1659
                      كاربر فعال
                      • Dec 2011
                      • 235

پرریسک جان چر اینقدر عرضه روی سدور هست از لحاظ تکنیکی مقاومتی شکسته /؟

نظر

• انزلیچی
                        عضو عادی
                        • Dec 2011
                        • 55

سلام دوست عزیز... جسارت بنده را ببخش... در حال حاضر که بسیاری از سهمهای خوب صف هستند به فاسمین و شپترو یه نگاهی کن...:x

نظر

• محمدرضا 87
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 1522

باور نکردنی از کرماشا

گفته شده پتروشیمی کرمانشاه که در تولید اوره و آمونیاک فعالیت دارد، در 6 ماهه اول سالجاری بیش از 950 ریال سود خالص به ازای هر سهم ساخته است این در حالیست که آخرین پیش بینی درآمد این سهم برای کل سال 899 ریال بوده است. کرماشا بخش اعظمی از اوره و آمونیاک تولیدی خود را روانه کشور عراق می نماید و توانسته بخشی از بازار پتروشیمی عراق را قبضه کند. لذا به علت نزدیکی به عراق دارای مزیتهایی است که برائت از تحریمهای بین المللی ،هزینه حمل کمتر، ارزانتر بودن اوره و آمونیاک ایران، کیفیت بالای محصولات شیمیایی ایرانی و ... از آن جمله است. بنابر این کرماشا برخلاف شرکتهای مشابه، از مشکلات و معضلات حمل دریایی محصولات و بیمه های بین المللی در امان است و اثرات منفی تحریمها بر پیکر پتروشیمی کرمانشاه، سبک تر است. جزییات بیشتر را در بخش نمای نزدیک بخوانید.

نظر

• bours
                            عضو عادی
                            • Jun 2011
                            • 259

شپترو به هدف 800 رسیده و رالی اصلی طی شده است.
                            فخوز بالای 1970 حد ضرر 1970 هدف 2400...
                            کرمانشاه با حد ضر 632.1.. اهداف کرمانشاه 700...800

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
                              پرریسک جان چر اینقدر عرضه روی سدور هست از لحاظ تکنیکی مقاومتی شکسته /؟
                              دوست من یک محدوده روانی هست این 500..در ضمن در قیمتهای 440 زیاد معامله شده اون دوستان دارن خروج می کنن فکر می کنن رشد این سهم تا همین جا بوده ولی خوب این سهم تازه بعد 500 رالی اغاز میشه وشاید به تنهایی بالا بره ..چون گروه سیمان پی بریا 6 داره درود پی بریا 4 تازه بدون اعمال افزایش نرخ ..

در واقع سهم 800 تومنی دارن 500 میدن ..در غبشهر هم رو 1000 خیلی ها فروختن فکر کردن اخر رالی هست الان رو 1600 تو صف نشستن ..

دوست من بارها گفتم از اشتباه بازار استفاده کنید ..تنها سیمانی که میخریم درود هست ودر صدر گروه سیمان ودر صدر بازار ...

نظر

• سهراب 1
                                عضو عادی
                                • Jun 2012
                                • 159

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                                احتمالا فولاد و وتوکا امروز صف خرید بشن
                                وتوكا ديروز و امروز از فروشنده احساسي تقريبا خالي شده . ولي يه كمي دارن شيطنت مي كنن . سفارشهاي فروش رو اگه دقت كنيد متوجه ميشيد كه سعي دارن قيمت پائين بمونه .

نظر

در حال کار...
                                X