خرید پله اول ساروم ......:x
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط misha پست شده است View Postدوستان عزيز وگرامي ميدونم الان همه درگير قيمت سهام وسودوزيان خودتون هستيدمنم تاهفته پيش درگير همين بودم پسرم از شنبه رفته توكما امشبم دكترا كلا جوابمون كردن پناه مي برم به خدا كاشكي الان هفته پيش بود ونگراني من فقط ضرركردن تو بورس بود اما چه كنم كه پسر نه سالم ازدستم داره ميره يه لحظه سودو زيان تو بورسو ول كنين برا ي پسر من دعا كنيد كسي ازكارخدا خبرنداره شايد پسرم برگشت ياخدا كمكم كن
کاش خدا به دعای ما قدرش برگردد
متاسف شدم
نظر
-
-
در اصل توسط ahmad30_n پست شده است View Postامروز اگر عجله نمي كردند براي خريد سدور و ساروم ، راحت ميشد 4 درصد پايينتر گرفت.من تو 3588 نشستم ببينيم چي ميشه
اگر تا آخر وقت نداد بالاتر مي گيرم اگرم داشت صف مي شد سريع مي گيرم
سدور رو هم 500 نشستم.
جناب پرريسك امروز قند رو با پاسا عوض كردم نظرتون همچنان با لاستيك هست.ممنون
به این میگن بز خری از فرصت ها باید بهترین استفاده رو کردخوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند
نظر
-
در اصل توسط ahmad30_n پست شده است View Postامروز اگر عجله نمي كردند براي خريد سدور و ساروم ، راحت ميشد 4 درصد پايينتر گرفت.من تو 3588 نشستم ببينيم چي ميشه
اگر تا آخر وقت نداد بالاتر مي گيرم اگرم داشت صف مي شد سريع مي گيرم
سدور رو هم 500 نشستم.
جناب پرريسك امروز قند رو با پاسا عوض كردم نظرتون همچنان با لاستيك هست.ممنوندر اصل توسط ebi1352 پست شده است View Postﻣﻴﺸﻪ ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺑﺪﯼ ﭼﺮﺍ
( مثل غبهشهر و غمارگ ) كه اطلاع رساني از روند صعودي اون توسط جناب پرريسك باعث شد هممون سريع سهم رو بخريم و نذاريم اصلاح جزئي بشن ،كه اين كار باعث تاخير در حركت و روند صعودي شد ولي بعد از چند روز و اصلاح در قيمت بالاتر ( 1250 تا 1350 ) و فروختن كسائي كه سهم رو از قيمتهاي پايين داشتند ، روند صعودي سهم آغاز شد.
الان هم كه نگاه مي كنيم فقط ساروم و سدور كه به پيشنهاد جناب پرريسك جزء اولين هاي بازار هستند دارن با +3.5 و +4 معامله مي شند ، كه اگر بچهاي تالار همه از قيمتها -3 و -3.5 مي شستند مي تونستن با اين قيمتا خريد كنن و روند صعودي زودتر شروع مي شد.در ضمن ساروم بالاتر از مقاومت مهمي كه حوالي 355 هست باز شده و براي همين اگر يه پلي بك به اون مي كرد ، ديگه تا 460 مقاومتي نداشت.
اينها تحليل منه و شايدم درست نباشه[B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]
نظر
-
قنديها در آستانه فروپاشي . قصفها و قزوين و قشهد صف فروش . بقيه هم كم كم صف فروش ميشن . تا اينجا كه نتونستن دوام بيارن . يه عده تو سايت همسايه دائم از برگشت قنديها مي گفتن و سعي كردن جلوي صف فروش رو بگيرن تا بتونن تعداد سهام بالاي خودشونو تو اين چند روز به ديگران قالب كنن .
نظر
نظر