در اصل توسط پرریسک پست شده است
مشاهده پست
چی .......چرا؟؟؟؟
جمع کردن
X
-
ﺑﻼ ﺑﻪ ﺩﻭﺭدر اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستدوست من شاید من افتادم مردم ...اونوقت با کی میخوای هماهنگ بشی...
هر جا احساس کردی دیگه سود برات کافیه خروج کن ...در ضمن حد ضرر گفتم ..
نظر
-
خدا نکنه.در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستدوست من شاید من افتادم مردم ...اونوقت با کی میخوای هماهنگ بشی...
هر جا احساس کردی دیگه سود برات کافیه خروج کن ...در ضمن حد ضرر گفتم ..
ما همه تو اینجا زحمت میکشیم یکی بیشتر یکی مثل من وقت و سواد کم داره وقطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود .چه خوب که همه باهم باشیم و همه با هم کار کنیم .
نظر
-
آقا جعفر با اگر شبريز ۵۰۰ بشه شراز چند ميشه؟>:d<در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستبرا ارمزو شبریز با حد ضرر ۴۱۶ وهدف بالای ۵۰۰ پیشنهاد میشه ..
شپترو با حد ضرر ۹۰۰ وهدف بالای ۱۳۰۰ پیشنهاد میشه ...البته هدف شپترو بالای ۱۵۰۰ هست فعلا تا اینجا رو داشته باشید ..
نظر
-
دوست من منم به این نتیجه رسیدم که اگه اون اینو منفی کرد پس با این حجم که غپینو زد این حداقل منفی نمیشد؟در اصل توسط شاملو پست شده است مشاهده پستجعفر جان نوسان قیمت غبشهر فکر نمی کنم در ارتباط با روان شدن سهم غپینو باشد چون۲۰ غپینو معامله شده باز در محدود ۴%+ خریدار دارد
نظر
-
سید یه گوشه چشمی هم به ما بکندر اصل توسط Sarmaye پست شده است مشاهده پستبا سلام خدمت جناب پر ریسک نظرتون در مورد شراز چیه استاد ؟؟؟
نظر
-
دوست عزیز ا.س.پ رامطمنی؟در اصل توسط MOSTAFA پست شده است مشاهده پستسلام
کرماشا حجم مبنا بدین
بالاخره سیمان بهبهان بست و ازش راحت شدم :d
آ.س.پ تعدیل منفی سنگین داره
یا حق
نظر
-
بلهدر اصل توسط soheila f پست شده است مشاهده پستدوست عزیز ا.س.پ رامطمنی؟
منبع امورسهام خودشون
گفتن دولت مسکن مهرو بشون نداده
فعلا سراغش نمیرم البته پولیم ندارم دیگه :d
نظر
-
چند وقت گفتم لیدر بازار پالایشگاه خواهد شد ..هدف شراز بالای ۵۰۰ فعلا وشبندر بالای ۲۵۰ واحتملا ۳۰۰ وهدف شبریز هم بالای ۵۵۰ فعلا ...البته هدف اصلی نیست این بالای ۷۰۰ هست هدف ..در اصل توسط shahmir پست شده است مشاهده پستآقا جعفر با اگر شبريز ۵۰۰ بشه شراز چند ميشه؟>:d<
نظر

نظر