چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد حسن
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 423

اعلام کردند 30% صادرات نفت کاهش پیدا کرد یکی از راههایی که میتونند تراز را ثابت نگهدارند اینست که 30% نیز واردات کاهش پیدا کند بنابراین می بایست کالاهای غیر ضروری و نیز کالاهایی را که در داخل توان تولید را دارند مثل شکر وارداتش را کم کنند و در واقع به همان شعار اول سال که معمولاً حساب شده و کارشناسی شده هر سال مطرح میشه بها داده شود.

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

سکه تمام نزدیک 6 درصد رشد در یک روز...بازار سهام غلط می کنه همچین نوسانی میده...

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
        اعتماد از دست رفته سهام دارن رو به این راحتی نمیشه برگردوند
        اون جو روانی تحریمها هم قوز بالای قوز
        در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        دوست من برا سود کردن باید ریسک کرد اونم ریسک معقول...

وقتی سکه شد 600 ..خرید کردم با ریسک اینکه شاید مذاکرات مثبت باشه وبشه 450 ..ولی بالای 70 درصد احتمال میدادم این مذاکرات شکست بخوره چون بعد این همه سال به همین راحتی کنار اومدن در کت من یکی نمی رفت...

حالا تو قندیها هم فکر می کنم شکر خریدم ...نهایت اینه بورس بسته میشه دود میشه میره رو هوا ..میریم کارخونه سودمون رو میگیرم ...با این وشع که داره پیش میره چند وقت دیگه شکر وکار خونه شکر شاید طلا بشه ..البته شاید...

ریسک هست ...

پر ریسک جان منم با این دوست ما موافقم

خودمم سهام قندی دارم ...اما من فکر میکنم سرمایه گذارا تو شرایط فعلی با ماهیت بازار سرمایه مشکل دارن یعنی منظورم اینه که با کاغذ پاره مشکل دارن ..

من ربع سکه خریدم 196 تومن اما اومد تا 177 تومن ...اضافه کردیم ... و بازم اضافه میکنم حتی اگه 200 تومن بشه ....

ماهیت طلا با ماهیت کاغذ تو این شرایط خیلی خیلی فرق داره

و من این رو هم تو رفتار خودم دارم میبینم هم رفتار بازار ...

مسئولین بورسی کاری با بازار کردن که حالا حالا ها اعتماد به بازار بر نمیگرده !
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
          پر ریسک جان منم با این دوست ما موافقم

خودمم سهام قندی دارم ...اما من فکر میکنم سرمایه گذارا تو شرایط فعلی با ماهیت بازار سرمایه مشکل دارن یعنی منظورم اینه که با کاغذ پاره مشکل دارن ..

من ربع سکه خریدم 196 تومن اما اومد تا 177 تومن ...اضافه کردیم ... و بازم اضافه میکنم حتی اگه 200 تومن بشه ....

ماهیت طلا با ماهیت کاغذ تو این شرایط خیلی خیلی فرق داره

و من این رو هم تو رفتار خودم دارم میبینم هم رفتار بازار ...

مسئولین بورسی کاری با بازار کردن که حالا حالا ها اعتماد به بازار بر نمیگرده !

چرا حا ضر بودی سکه 177 هم بخرید شد 160 بخرید واز افتش نمی ترسیدی ..مگر ضرر نمی کردی ...ولی چون به رشد اون اعتقاد داشتی نترسیدی ..استرس بهت وارد نشد ..راحت خریدی شب راحت خوابیدی والان....

دوست من این قندی با قندیها چند وقت قبل فرق دارن قیمتشون کلی افت کرده ..هر چند الان این گروه داره چوب اصلاح نشدن بعضی سهام درپیت این گروه رو میخوره وبازار به اشتباه اونها رو لیدر می دونه..قثابت رو اومدن کردن لیدر گروه قند..این کاملا اشتباه هست..

سهام خوب باید لیدر باشن..

الان در گروه قند من فکر می کنم دارم سکه می خرم چون به رشد شکر اعتقاد دارم به تحریم ها اعتقاد دارم به رشد سوداوری اینها اعتقاد دارم ..حالا هر قدر پایین تر میاد منم خوشحال تر چون در صورت برگشت سود کردن من بیشتر میشه...در سکه هم خیلی ها به رشد اعتقاد داشتن خیلی ها اعتقاد نداشتن ..اونایی که اعتقاد نداشتن رو 600 فروختن واون یکی ها خریدن..

شما با تحلیل خودت پیش برو چی کار به بازار داری...فقط در یک صورت سهام نخر ..اونم قندی که چه عرض کنم هیچ سهمی نخر ..اونم اینکه واقعا ایمان داشته باشی قراره جنگ بشه..

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            چرا حا ضر بودی سکه 177 هم بخرید شد 160 بخرید واز افتش نمی ترسیدی ..مگر ضرر نمی کردی ...ولی چون به رشد اون اعتقاد داشتی نترسیدی ..استرس بهت وارد نشد ..راحت خریدی شب راحت خوابیدی والان....

دوست من این قندی با قندیها چند وقت قبل فرق دارن قیمتشون کلی افت کرده ..هر چند الان این گروه داره چوب اصلاح نشدن بعضی سهام درپیت این گروه رو میخوره وبازار به اشتباه اونها رو لیدر می دونه..قثابت رو اومدن کردن لیدر گروه قند..این کاملا اشتباه هست..

سهام خوب باید لیدر باشن..

الان در گروه قند من فکر می کنم دارم سکه می خرم چون به رشد شکر اعتقاد دارم به تحریم ها اعتقاد دارم به رشد سوداوری اینها اعتقاد دارم ..حالا هر قدر پایین تر میاد منم خوشحال تر چون در صورت برگشت سود کردن من بیشتر میشه...در سکه هم خیلی ها به رشد اعتقاد داشتن خیلی ها اعتقاد نداشتن ..اونایی که اعتقاد نداشتن رو 600 فروختن واون یکی ها خریدن..

شما با تحلیل خودت پیش برو چی کار به بازار داری...فقط در یک صورت سهام نخر ..اونم قندی که چه عرض کنم هیچ سهمی نخر ..اونم اینکه واقعا ایمان داشته باشی قراره جنگ بشه..

ممنون جناب پر ریسک کاملا موافقم ...

تو این بازار من تنها سهمی از خودم نگه داشتم فقط یک قندی بود(اصفهان) ...علی رغم اینکه سهمم 50 درصد افت کرده ولی دستم به خرید مجدد نرفت ...علتشم مشکل داشتن با ماهیت بازار و نگاه به پاراگراف آخر شماست

نظر

• mobin
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 590

جناب پرریسک

اگر بخواهیم از گروه قند خرید کنیم با توجه به اینکه قزوین 340 رو شکونده وحمایت 270 رو پیش رو دارد آیا باید تا نزدیک شدن به این حمایت منتظر بمونیم؟

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                ممنون جناب پر ریسک کاملا موافقم ...

تو این بازار من تنها سهمی از خودم نگه داشتم فقط یک قندی بود(اصفهان) ...علی رغم اینکه سهمم 50 درصد افت کرده ولی دستم به خرید مجدد نرفت ...علتشم مشکل داشتن با ماهیت بازار و نگاه به پاراگراف آخر شماست
                خوب اریو جان ما دو تا کار می تونیم ...

در بورس یک خوبی که هست اینه که با تکنیکال میشه روند صعود ونزول رو پیدا کرد وبعد حد ضرر گذاشت ..اگه بگم ریسک از بازار طلا کمتره دروغ نگفتم..
                چون تو سکه فقط رو تحلیل شرایط بازار وجامعه ما خودمون یک کف قیمتی برا سکه احتمال دادیم ..ونمیشد حد س زد کی روند صعودی میشه ...

برا همین تو قندیها برا اینکه دستت به خرید بره یا باید ریسک کنی وبنیادی سود رو حساب کنی با توجه شرایط کشور واز یک قیمتی که فکر می کنی ارزش خرید داره پله ای شروع به خرید کنی ...

یا اینکه منتظر بشی گروه روند صعودی بگیره بعد بخری وحد ضرر بزاری ...

همین چند وقت قبل گروه قند صف خرید شد ولی همین جا گفتیم غیر قنیشا سهام این گروه روند صعودی نگرفتن هر کی میخره بدونه داره خطر می کنه ریسک می کنه ومعلوم نیست اینجا کف اینها باشه..

همین قنیشا وقتی روند صعود گرفت حد ضرر 1150 شد راحت میشد خروج کرد..همین قثابت بارها اشاره شد بالای 370 نیاد هیچ جا نمیره سهم نیومد به هیمن راحتی ..

الانم برا خرید مطمئن می تونید منتظر روند صعود بمونید ..نه تنها در گروه قند در کل بازار ..فقط اون موقع چند درصد بالاتر باید بخرید 10 تا 15 درصد ...

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
                  جناب پرریسک

اگر بخواهیم از گروه قند خرید کنیم با توجه به اینکه قزوین 340 رو شکونده وحمایت 270 رو پیش رو دارد آیا باید تا نزدیک شدن به این حمایت منتظر بمونیم؟
                  دوست من باید منتظر شید ببیند سهم در نزدیک این حمایت چه می کنه..حمایت اول 340 بود ولی سهم رو 350 جمع شد ..برا نوسان هم خرید خوب بود فکر کنم 7-8 درصدی رشد کرد..

بعد خرید رو حمایت باید مقاومت وقیمتی که سهم با شکست اون روند صعود رو اغاز می کنه پیدا کنید شکست نگهداری نشکست نوسان میگیرد خروج می کنید اگر نوسان گیر هستید..در مورد قزوین مقاومت اول فکر کنم 410 گفتم ومقاومتی که با شکست اون صعودی میشد 460 بود هیچ کدوم رو نشکست کم اورد نوسانگیرهاش باید خروج میکردن...

الانم میگم این سهم در روند نزولی هست وهر کی مخره بدونه داره در روند نزول مخیره..حمایت اول 340 می دیدم بعدی 270 وبعدی 200...حوالی اینها خرید کنید هر کدوم یک پله..

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

هنوز داره میره بالا ....نرخ ارز و طلا واقعا لذت بخشه

نظر

• بابي چارلتون
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 993

به خاطر لشگر کشي ترکيه هست آريو جان

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post
                        به خاطر لشگر کشي ترکيه هست آريو جان
                        بله بابی جان ...کلا از رقص قیمت ها لذت میبرم ...
                        این سایت مظنه هم شده tse طول هفته ما :)

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

دلار 2025 ..سکه 779 هزار تومان..

نظر

• masome
                            عضو عادی
                            • Nov 2011
                            • 186

سلام جعفر جان .به نظرت با شرایط فعلی تکنیکالی سکه تمام نهایت تا چه قیمتی میتونه رشد کنه؟هدف قیمتی خودت برای فروش چنده؟

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط masome پست شده است View Post
                              سلام جعفر جان .به نظرت با شرایط فعلی تکنیکالی سکه تمام نهایت تا چه قیمتی میتونه رشد کنه؟هدف قیمتی خودت برای فروش چنده؟
                              سلام..
                              سکه تکنیکالش رو ندارم ...

از نظرم 20 درصد سبد بی برو برگرد با شرایط جامعه کشور ما باید سکه بمونه وفکر نوسان از سر بیرون بشه وهر قوت اومد پایین فقط خرید ...

اگر کسی دوست داشت نوسان بگیره به نظرم حوالی 800 خوبه یه 30 درصدی خالی کنه .اونایی که 600 وزیر 600 خرید دارن .چون تو سکه سقف معلوم نیست خروج پله ای بهتره ..

ولی با اوضاع کشور خروج کامل از سکه رو صلاح نمی بینم ......

پله های بعدی خروج هم رو 900و یک میل می بینم ..بازدهی حدود 70 تا 80 درصد در صورت رسیدن به اون قیمتها برا خریدان در زیر 600..فکر کنم کافی باشه ..یکم هم خریدار سود کنه..

نظر

• شطرنج باز
                                عضو عادی
                                • Apr 2012
                                • 169

با سلام
                                باتوجه به اینکه ولصنم 2روز قبل آگهی افزایش سرمایه (کدال)داده 66درصد که نیمی از مطالباته و نیمی از آورده نقدی به نظر شما جایی برای رشد داره؟
                                با تشکر
                                سعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش

نظر

در حال کار...
                                X