کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من با این وتوکا خیلی حال میکردم یه آرامش خاصی توش بود خیلی آروم صف رو میدادن وخیلی راحت دوباره صف میشد ولی سنگین نمیکردن تا خرید ها کامل شه!..ایشاا... که خیره..امروز من وارد شدم..ولی خریدام تموم نشده..اگه پایین بدن در خدمتیم..
هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
دلیل برگشت غبشهر تو کدال و گزارش خود غبشهر و غمارگ هستش الانم اگه داره افت میکنه دلیلش رشد بازاره نه بنیاد یا سود سازی سهم.من نقدینگی اگه داشتم حتما از صف فروش میخریدم چرا که نه....
سعید جان 5000 تا در قیمت 1430 از صف فروش برداشتم. نظرت در اینباره چیه داداش گل؟
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
دمه فروشنده های 4شنبه پکویر گرم صف فروشی چیدن ما هم استفاده کردیم و تموم پله ها 3 4 تا یکی کردیمو خریدیم فردا آخرین فروشنده ها رو تو این قیمتا تجربه می کنه بعد میره که بره 300 تومن.
دمه پرریسک عزیز هم گرم به خاطر راهنماییاشون.
بموتو هم که عجب رنجی کشیدن من رو 246 خالی کردم احتمالا فردا با توجه به قیمت پایانی امروزش پایینم بدن دوباره واردش میشم.
دلیل برگشت غبشهر تو کدال و گزارش خود غبشهر و غمارگ هستش الانم اگه داره افت میکنه دلیلش رشد بازاره نه بنیاد یا سود سازی سهم.من نقدینگی اگه داشتم حتما از صف فروش میخریدم چرا که نه....
غبشهر مفت ترین سهم بازار ...از همه سهام بازار هم از نظر بنیاید هم از نظر قیمتی مفت ودارای بازدهی بیشتر خواهد بود ..اینده مشخص می کنه ...امروز موفق نشد بیاد بالای 1490 وشاید به 1350 سلایمی بکنیم ..پله بعدی خرید در اون قیمت ..
فردا فسرب براحتي کالسمين و فراور را از مقاومتهاي پيش رويشان عبور خواهد داد.
سهمي که از محل فروش زمينش فقط ميتواند 2000تومان تعديل مثبت بدهد.بنحوي که براي جمع کردن اين سهم گروهي چه کثافت کاري رو اين سهم پياده نکردند.
تعديل مثبت را بسيار کم اعلام کردند چند ميليون چند ميليون سهم گذاشتند برا فروش و خودشان هي خريدند و خريدند.
حالا سهم خشک خشک شده است با توان بالايي صعودي.
فعلا فاسمین باید کاری کنه که کروی فسرب از مقاومت ها رد بشن ..
نظر